10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lyan Kyj #1275 goog.. what? -
Lorienel #1274 Igen Bogyee igazad van, de sokan annél a google nevű ismeretlen, ördöngős izénél buknak el... -
#1273 ha valaki nem hülye az simán megtalálhajta ezt a fórumot és innen meg már a guild egy "köpés" :)
csak sokan nem szeretik használni google-t pedig hatásos:) -
weky #1272 Minden a jó reklámon múlik... -
Lorienel #1271 Guild névvel kapcsolatban: ha valami magyar nevet kap a guild akkor könnyebben találna ránk az aki nem olvassa az sg-s fórumot. De mivel sokan nem törték magukat a guild névvel kapcsolatban, így ez lett. Nekem semmi bajom vele, én rátok találtam , másnak is sikerülhet -
weky #1270 Elolvastam az elmúlt pár nap termését (játék ki tudja, hogy mikor lesz) , a tetszik-nem tetszik részt nem akarom a saját, szubjektív véleménnyemmel gazdagítani. A WOW-val nem tudnám összehasonlítani, SWG-vel meg nem célszerű.
Házigazda téma. Megtisztelő, hogy Lyan rám gondolt a házigazda státuszt illetően, de átadom Szarumánnak a lehetőséget.
Ja igen, a guild neve kapcsán (#1220-as hsz) csak annyit, hogy a név Lyan és jómagam „munkája”, de emlékeim szerint sok mindenkit végigkérdeztünk a névét illetően, de senkinek sem volt jobb ötlete.
-
mikuc #1269 Másnak sem akar bejelentkezni? -
mikuc #1268 A szerverek már mennek csak belépni nem enged. :-( -
#1267 Csak ma,hétvégén semmi baj sem volt... -
#1266 Hát igen,engem sem enged be egész nap...de nem baj..jobb is..dolgoznom kell -
weky #1265 Egész hétvégén voltak gondok a szerverekkel vagy csak ma? A végén még semmiből sem maradtam ki péntek óta... -
#1264 nem baj ilyen jó időben lehet picit levegőn is lenni nem csak kockulni:P
amig még az ingyenes hónapban vagyunk nem annyira érvágás a kimaradás remélem összeszedik magukat mikorra már tejelni kell... -
#1263 SHIT!
Login Server Issues 30/04/07 - Update 17:42 GMT +130-Apr-2007Update 17:41
Hello all,
Unfortunately we are still experiencing issues with the login servers and as of yet are unable to give a time when they will be available.
Our goal is to get you all in and playing as soon as possible, to do that we need your co-operation.
As stated earlier, we would like to reinforce the statement made regarding players attempting to login. Please close down your client / launcher and only attempt to login every 30 minutes. This will alleviate the load on the login servers and enable our Network Operations team to carry out work to rectify the situation.
This issue is directly related to the outage that occurred last Thursday and while we did a lot of work improve the problem, the amount of login attempts has increased so much that the temporary work we have done is not enough. We are of course working on a long term solution which will resolve the issue permanently.
Once again, we apologise for any inconvenience this issue is causing players and we'd just like to re-iterate that we will be working non-stop to ensure service returns to normal as soon as possible.
Thank you,
Na ma se lesz már game... -
Robcuskilla #1262 szevasz gémer, kockultam volna, épp ma, mikor a login szerverek szaroznak francba :)
-
Robcuskilla #1261 Tiszteletben tartom a véleményed a lotro kapcsán ( is ). Mondjuk jómagam kb. 2 év után hagytam abba a wowot, tehát toltam eleget... kb1-2 hete, és átnyergeltem erre a gammára, majd meglátom mi lesz belőle. egy biztos, a grafika nagyon üt, ultra highon, ami az irányítást illeti vagy bármit, meg kell szokni, ugyanolyan ez nekem, mint mikor az első wowos karim megjelent előttem, azt sem tudtam merre van az arra, belejáccottam magam és minden tiszta lett. nincs ez ennél sem másképp. az pedig valóban ízlés dolga, hogy ki mivel játszik, kinek mi jön be, ne mbeszélve arról, hogy akad jócskán népszerű mmorpg, mindenki ne mwowozhat, guild warsozhat stb... megpróbálom, de eddig tetszik, ha majd nem fog, felejtem. -
weky #1260 Szevasztok gémerek! Remélem helyettem is kockultatok a hétvégén...Látom pörög a topik, az a jó. Nnna, hamarosan online leszek. -
#1259 http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?p=2508594#post2508594 -
#1258 Login Server Issues 30/04/07 15:30 GMT +1
Hi all,
We’re currently experiencing some issues with the games login servers. Due to the nature of this issue, we’d appreciate it if all players could close down their LOTRO client and refrain from attempting to login for the next hour.
Our NetOps team are working vigorously to resolve the issue, however your support in not attempting to login would be highly appreciated.
We apologise for any inconvenience this may be causing you and hope to update you all shortly.
Thanks,
The LOTRO Europe Team.
-
#1257 Elegem van! Tudja valaki mi van a szerverekkel? Vagy a hiba az én készülékemben van? -
#1256 Hát ez teljesen behalt se a LOTRO Europe honlapra nem enged fel, se a játékba... már a szerver választásig sem jut el, csak bámulom a logging in feliratot... :( -
#1255 :(
-
#1254 Miért nem enged be a Snowbourn-ra?
-
Lyan Kyj #1253 ...
amúgy faq -
#1252 Szal nincs tört? -
#1251 nemharagszom :S... -
#1250 neharagudj, de sztem semmit! -
Lyan Kyj #1249 meg kell venni, a manualban meg úgyis minden benne van. -
#1248 Skacok! Nincs kedvem vegigolvasni aforumo!:) Hogy tok ezzel jaccani? honna szedjem le? micsinajjak:P? -
#1247 pontosan!
úgy is sok idióta ember van a játékokban nekünk csak jó ha inkább kihullik a férgese:P -
Lyan Kyj #1246 ilyenkor csak örülj, hogy legalább nem kell vele játszanod:)) -
Lorienel #1245 Semő szerintem neked semmi nem jó. A Vanguard sem jött be neked, a LOTRO-re és szép kritikát írtál....
Kíváncsi vagyok mit láttál ezekből a játékokból. Szerintem nem sokat. -
#1244 en is a AOC-ra varok ez a lotro 1 kalp xar lett. -
#1243 adnék -ot akartál írni? -
otyos #1242 Sziasztok
Ha van valakinek 10 napos proba kulcsa azért hálás lenék.
Adnák érte egy Guild Wars proba kulcsot :)
[email protected] -
Gro #1241 köszönöm -
#1240 Nos srácok én még toltam a closed bétában és azt mondhatom nagyon jó játék ez függetlenül attól hogy mennyien veszik meg ilyesmi. Az egész játéktér olyan részletes és szépen, művészien van megcsinálva hogy ilyet régen láttam MMo-ban. Szívesen játszanék vele de egyelőre kevés az időm és az kívül hogy imádom ezt a játékot én inkább a játékmenetbeli változásokra várok. Azt pedig számomra az Age of Conan fogja elhozni ha minden igaz és megjelenik meg összejön az új Dx10-es gép akkor már télen azzal fogom tolni, addig is visszatérek Eve online-zni... -
#1239 -t -
#1238 és kérdezte valakit? -
ronhaven #1237 jolvan menj mar el -
Crash88 #1236 na látod te is megmondod , amugy nem loptam a szöveget , és amit leirtam az nemcsak vélemény hanem tény is volt szvsz .--