10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• weky
    Bízom benne, hogy ez a szerveresdi csak kezdeti "gyermekbetegség" lesz és nem állandósul.

Vagtazo!

Questek questek és questek...:) :) :) :)
  • sioux
    Köszi,sztem a napokban rámegyek a gémre.. :-) collektorst szerettem volna de nemnagyon kapni..na mind1 jó lessz az alap is. És ez a szerver benemenged-ösdi mennyire soxor fordul elö tapasztalataid szerint?
  • Vagtazo
    Sziasztok!
    Megcsináltam az Epic prologue-t DWARF Championnal és nincs hova tovább elvitt Breee-Town-ba de most merre menjek? Aki tud segitsen köszönöm
  • weky
    Hali!

Sajnos a trialt keyt már odaajándékoztam, de ha beszerzed a progit, akkor lesz társaságod, sokan vagyunk magyarok.
  • sioux
    Sziasztok!
    Én eddig wow/gw-ztem (igen mindkettöt szeretem.. :-) ritka állatfajta tudom) de nem számitok hardcore játékosnak.(annyit játszom amenyit idöm enged sajna..)Eddig olvastam a hozzászólásokat a lotro-ról és szivesen kiprobálnám.Régota szeretnék már kalandozni középföldén.Ha esetleg valakinek van egy szabad trial key-a azt megköszönöm,de én be is ruházok a játékra ha akad társaság ill. játékos aki segit a kezdetekben.Elöre is köszi és elnézést az off-ért.
  • HAF Rigel
    Igen én vagyok az , Wow is marad , de most ezt is kiprobálom. Majd elválik mit hoz a sors. Este Raid a Wowban , aztán egy ki LoRO . 45 napig van időm eldönteni hogy marad vagy nem.Bár kedvesemnek nem tetszik neki biztos marad a wow .
  • DonnieBrasco
    Sehol a neten nem találok receptlistát, amin fenn lennének pl. a scholar receptek artisan-ig, de akár csak expertig is teljesen...
    Néztem a warcry-on, az allakhazamon és a lotro.mmodb-in is, de szinte semmi :(

DB
  • Quler
    Köszi az infót.Remélem a server restart megoldja a beragadt karik problémáját,mert nem egy-két nap,amíg felfejlődök megint 23-as szintre.
  • Saccard
    okok köszi most ugysem fogok hozzájutni 1 1/2 napig, köszi! Jahh és valaki tud torrented adni a jatékhoz, hogy letöltsem mert mar masodszor akad meg vagy 3 giga utan a fileplanetes letöltés! Kössz!
  • Robcuskilla
    aki rp Laurelin - Forgotten Kingdom ( Spartac vagy Adoran ) keresd és találd - nehogymá csak mi jáccunk ott magyarok :D lol(ka és bolka) lenne

Saccard- tokk majd neked tolni egy trial keyt, csak most melóban nincs nálam a lotro doboz, és benne a kéy :P, várj még pár órát
  • Saccard
    Off

Tud valaki nekem küldeni trial key-t? Köszi!

On
  • Szaruman
    Hm, inkább a gyakorlat jobb szó.
  • Szaruman
    A játék marha jó, csak a fiúknak nem volt/van elég tapasztalat a programozás terén;)
  • Lorienel
    Hátha valakit érdekel. AZ összes eladási lista élén a Lord Of The Ring Online van.
  • Arwenke
    Most lesz server restart, gondolom pont a sok beragadt kari miatt.
    Az elvileg megoldja a dolgot. De mint tudjuk a lotroban egy server restart napok alatt meg is van:)
  • Szaruman
    Az egész szerver beszart 8-10 között tegnap este. Szal valszeg tudtak róla, h mi van. Angmar/megye nem ment igazán pl.
  • Lilithn
    Én olyan fél kettő körül már nem tudtam visszalépni.
    Nagyon szuper, a fellowim meg gondolom ott álltak és vártak rám. Sosem mosom ki magam. Na mindegy.
  • shamboy
    Akkor majd bufivel nyomjuk :)
  • Szaruman
    Az altommal én is be tudok lépni... Fasza:)
  • Lorienel
    Én 4:30körül az altommal beléptem, akkor még nem volt semmi gond.
  • weky
    Hi all!

Reggel még én is megnéztem, a három karimból egyet sem enged be...
  • Quler
    Az enyémet sem engedi be.Ez miért lehet?
  • shamboy
    Na nem engedi be a fő karim
  • Saccard
    megállt 2,5 gigánál és most kezdhetem előlröl!!!
  • Quler
    Hi all.
    Nem tudja valaki,hogy,miért nem engedi be a 23-as karakteremet a Snowbourna?Nem tudok vele belépni.Éppen akkor logoutoltam ki,amikor egyfolytában combatban voltam,gondoltam az majd segít,de azóta nem tudok belépni.Másik karakteremmel meg simán belépek.Valaki segítsen,ha tud,mert nem negyon akarnám újra kezdeni.:(
  • Lorienel
    Jól emlkékszem, te a Nordrassilon játszottál az Fekete Turulban majd az Easyraiderben? Mi lesz a Wow-al? Csak nem abbahagyod?
  • Lorienel
    Szereintem gyere át a Snowbourn-re, itt van a legtöbb magyar. Innen a fórumról, szinte mindenki ott játszik.
  • HAF Rigel
    - Evernight (normál) Én ezen a szerveren vagyok Arielhun néven .

ui: Még egyszer ujraraktam , és most jó lett, nem kellet neki a dx9 .
  • szaharin
    enis felraktam...de nem indul el..hmm, connnect: done, examine programs: done, update programs: itt megall..piros X, miertvanez?:S
    HTTP 404 - Not found..
    ehh.hmm:D
  • Lyan Kyj
    amúgy most pont oda nem tudsz bemenni, mert megint javítanak:P
  • Goxin
    Thx
  • Lyan Kyj
    faq, 13. pont
  • Goxin
    Sziasztok! Megvettem a lotro-t.
    Felraktam minden ok megy rendesen.

Melyik szerveren talállak meg titeket?
    Van valami magyar csapat már
  • Mr. Perfect
    Vistára fel lehet tenni a DX9-et. (attól még a 10-es is fent marad) Sőt ha egy játék olyan ami azt igényli(márpedig most még mind olyan) akkor fel is kell. Egy szó mint száz tölts le a Microsofttól egy legújabb DX9-et és telepítsd!
  • Robcuskilla
    ja látom, egy szép piros 'x'
  • Lyan Kyj
    KEZDŐDIK!!!!

Eddig csak a mi szerverünk a kivételes, karakterválasztás utáni töltőképernyőn megreked...

Ezennel kijelentem, h amíg tart a 45 napos cuccom (jún.9), adok 10, azaz TÍZ alkalmat nekik. Ha a 10 alkalom lejár, ill. 9-e utáni 2 hétben előfordul ilyen legalább 1x, befejeztem.
  • Robcuskilla
    vannak jogaim :) tudok invelni
  • Robcuskilla
    oh nem, ez volt az első és utolsó bővebb irományom e tárgyban, sosem érdekelt, hogy kinek mi a kedvenc, se nőben, se játékban, se zenében, se munkában :) mindenkinek megvan a magáé. pont

Forgotten Kingdom - azért ez néha leírom jó? :)
  • Lyan Kyj
    ne kezdjük megint..
    (RP, remélem már van jogod:P)
  • Robcuskilla
    a wow is marad a legjobb mmorpg...? nem tudom, én két évig toltam, valóban nagyon nagy, de abbahagytam, meguntam. ez a te véleményed, habár a világon sok mmorpg-vel jáccanak, vannak népszerűek is, "icipicit" majdnem annyira mint a wow :P elfogult vagy, lehetsz, de túl szubjektív ez ( milyen is lehetne ) Nem kell rögtön a fikázás, én sem bántom azt aki wowozik, tegye, mert teccik neki, éljen. ki mit szeret. nekem a lotro is igen über ahogy belejáccom magam... és egyre jobb lesz, még csak most jön a java majd - ja és ha kiábrándulok belőle, akkor majd váltok, de ez nem most lesz :)

más: ha vki az angol rp Laurelinen tolja, vagy ismer ott magyart, akkor Forgotten Kingdom gildbe várjuk :) csőcs Spartac vagy Adoran arcokra lehet tellezni