10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Vagtazo
    pontosabban?
  • Lyan Kyj
    olvass vissza egy kicsit, és kiderül mi a gond.
  • Vagtazo
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám van ,hogy megvettem a játékot és amikor eliniditnám akkor az update résznél megáll. Pontosabban az update program résznél és onann vissza számol és nem akar elindulni a játék. mit tegyek?

• Since
    Sziasztok! Nemtudok olyan odlalt véletelnül ahol a lila cuccok beszerezhetőségét írják le? Nagyon jó lenne mert szeretnék gyártani frankó kis light neg heavy armorokat de nemtudom hogy hol találhatóak ezek a lila cuccok...
    Találtam egy két oldalt ahol fennt volt egy pár, csak sajnos nem 100%-os.
  • weky
    Persze a guild opciókat nem kapcsolják vissza... :(((
  • Lyan Kyj
    voltak receptek, amikből pipeweedet lehetett nyerni, abból 1 helyett mindig 3at adott. Nem használom a farmer ágat, de a mondat ezt jelenti, ha minden igaz.
  • Sanko
    ez érint engem de nem egészen értem. tudna valaki segíteni?

Pipeweed seed processing recipes now only give out 1 seed instead of 3, like they were always supposed to. (Farmers, please drop the pitchforks! There are changes coming to better your plight. More details to follow.
  • DonnieBrasco
    Ja, pont azoknál a cuccoknál lesz olcsóbb, ami el volt szúrva (pl. 1 ezüstért eladható gyűrű javítása 10 ezüst meg ilyen marhaságok :)
    Kicsiknek meg ingyen (lvl 10-ig), ez jó :)

DB
  • DonnieBrasco
    Akkor már csak azt kéne kijavítaniuk, hogy a Novice Scholar végre áruljon Hand-bound journalt, ugyanis csak cloth-boundot lehet nála kapni, ami nem kicsit gáz, mert így SEHOL nem lehet ilyet szerezni, ergo nem tudok semmilyen apprentice lore bookot gyártani. A journeyman lorebook pedig csak 30-as szinttől jó... szóval éppen szívok!

DB
  • Lyan Kyj
    olcsóbb lesz a javítás, amit sokan kifogásoltak, a farmereknél változtatás lesz, cool
  • Lyan Kyj
    netet stabilizál, gyorsít, alapból nincs fent, csak ha felteszed.

Itt a mai peccs leírása, majd dél után lehet szedi le:

Economy/Crafting:
    * Item damage upon defeat will no longer occur until the player reaches level 10. Once you hit level 10 all bets are off, but you get a free ride 'til then! Keep in mind that item wear still occurs during combat.
    * The repair cost has been lowered on some uncommon/rare jewellery, weapons, shields, and clothing.
    * Signature, Elite, and Boss monsters drop more money.
    * Pipeweed seed processing recipes now only give out 1 seed instead of 3, like they were always supposed to. (Farmers, please drop the pitchforks! There are changes coming to better your plight. More details to follow.)

Quests:
    * Fixed a problem in the "A Road Through the Dark" instance that was causing the second door in the instance to sometimes not open.
    * Fixed problems with NPCs that had a ring but would not interact with the player. Constable Bolger, Jolly Smallburrow, Isembard Took and The Lynx Mother should all be fixed by this.

Miscellaneous:
    * For Windows Vista users, Texture Detail is now set to High when overall graphics settings are set to Very High or Ultra High. Previously (and still true for non-Vista machines), these graphics settings would set Texture Detail to very high. People will still be able to manually set their Texture Detail to Very High, but it won't ever default that high on Vista.

Europe-specific:
    * The NPC Nási (which when translated was Nazi in French) is now named Morór.

Known Issues
    * Quest - The Oathbreakers - The Oath-Breaker Captain will get reset if you log off during combat. You will not be able to complete the quest if you do this.
  • weky
    És mi az a CfosSpeed nevű progi?
  • Lorienel
    Csak úgy halkan szólok, hogy a LOTRO nem szereti a CfosSpeed nevű programot. Amíg a háttérben futott, állandóan laggolt vagy Bree, vagy Old-Forest. Véletlenül jöttem rá, hogy ha kikapcsolom, akkor nincs lag
  • Lyan Kyj
    a hiv fórumról: KATT
  • weky
    A klán találkozó jó ötlet, legalább csinálhatunk egy klán fényképet is. Csak ne Breeben, ott iszonyatos a lagggggg....

Szarumán!

Jó a fórum, be is regeltem gyorsan! :)
  • Szaruman
    Tegnap este összedobtam a fórumot, most a [link a fórumhoz, nem tudom, h mi legyen a neve] címen található, de elvileg pár napon belül átköltöztetem. Ja, és ha van igénye a népnek honlapra, akkor lehet jelentkezni olyan embereknek, akik értenek hozzá, vagy b lehetőségként vmi ingyenes szar lesz a honlap.
  • kalimpa
    És ez honnan derül ki, mármint a hivatalos leállás?
  • kalimpa
    Na, fasza.
  • Lyan Kyj
    most hivatalos szerverleállás van, 7-12:00-ig, mi időnk szerint. Persze, ahogy már megszokhattuk, sztem tuti elhúzódik.
  • Szaruman
    Brében tuti nem megyek el (10 perc töltés, 3-5 fps), de a csarnokban felölem bármikor.
  • kalimpa
    Nekem meg majd be kell ugranom a munkahelyre, de nem tudom mikor, a kis nyunyi nem válaszolt az sms-re.
  • weky
    Meló után mennem kell memóriát venni, tegnap este az egyik 512-es ram megadta magát... Áhhhhrrr....
  • kalimpa
    Persze nagy ravaszul a hivatalos fórum sem megy...áááááá
  • kalimpa
    Szeeervuusz! Ja, látod ekkora szivást...:( pedig szükségem van rá...mint egy falat kenyérre...
  • azirafael
    Én is szabin vagyok.. gondoltam lazítok egy kicsit és felzárkózok a többeikhez a játékban... erre szivatnak az örökös szerverleállásokkal :(
  • weky
    Mi van Kalimpa (Bimli), nem tudsz gépezni? A jobbak most is melóznak, míg te egész héten szabin vagy...
  • Ombredor
    Hello!
    Tudja valaki mennyi időm van aktiválni az igazi kulcsot miután lejárt a preorder kulcs? Köszi hello
  • kalimpa
    Na mi van, megint nem megy semmi?
  • azirafael
    Apropó nem csinálunk majd valamelyik este egy nagy klán találkozót Bree-ben? Jóü lenne egyszer összejönni azért és csereberélni, egy kis rendszert vinni a klánba...
  • Paddy
    Köszi!:)
  • azirafael
    Na ez kifagyot!
  • Lorienel
    Az eredit játékhoz csomagoltak egy 7napos trial key-t. Ezt megpróbálhatod elkérni valakitől. Talán van itt olyan akinek nincs szüksége rá, és szívesen odaadja.
  • Lyan Kyj
  • markmor
    Hello!Vlaki nem tudja hogy van-e olyan verzio amivel pár napik ingyen lehet játszani?Elöre is kössz:D
  • Lorienel
    Paddy minden info a FAQ-re kattintva elérhető. Illetve csak az amit jelenleg tudunk, de kérdéseidre is megtalálod a választ.
  • Paddy
    sziasztok

mennyi zsetonba kerül a boltokban a játék, illetva ha megveszem akkor 1 vagy 2 hónapig tudom vele tolni(vagy is ehez is havonta vagy 2 havonta kell game card mint a wowhoz?)
  • Alwares
    Nemhiszem-....
  • Sanko
    az egyik keresőbe beírtam, hogy "google" , de nem talált semmit
  • Harkat 89
    Hy.
    Biztos nem lesz tört szerver hozzá?:(
  • Bogyee
    hát igen van akiknek meghaladja a szellemi képességét...