10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    te nem legolas666 vagy véletlenül?
  • Since
    Az újabbak általában vezetik mindig a listát...Vanguard, sőt még a Face of Mankind is vezette EVE Online előtt...Szóval nem nagy szám hogy mos taz első helyen áll :-) Szerintem nem sokáig marad így :-)
  • DonnieBrasco
    Hát, ez nagy bizalompróba :))

A LotR:O egyébként megjelenése óta vezeti a népszerűségi listát a mmmorpg.com-on :P

DB
  • Lorienel
    Engem előbb hívott a futár, hogy otvan nálunk de nincs otthon senki. Gyors péniktelefonok után ráugrazstottam valakit, hogy vegye át. Elérni ezóta nem tudom.... Remélem nem használta fel a retail kulcsomat!
  • Lort
    Hy mindenkinek ma inditottam a karimat a snowbourn-on és szeretnék csatlakozni a guildbe /karim neve: Blazey ember kapitain/ ha lehetséges.
    elöre is köszi hello!!!!!!
  • azirafael
    A munkaelyemre rendeltem a csomagot de még nem hozták... egy óra múlva haza mehetnék, de lehet ötig itt űlhetek ha nem hozzák a gamét... brühühü :(
  • Bogyee
    kéne már az a beígért saját fórum és akkor ott lehet a játékosoknak csevegni egymással...
  • Lyan Kyj
    kell egy házigazdi aztán kész
  • Looserke
    Na, postoljatok még hogy kiscrollozzon már az a baromi sok kérdőjeles post.. szétcseszte az egész fórumot.

DB
  • FLeK0
    lotro.allakhazam.com
  • mnorbi
    Van hasonló oldal Lotro hoz mint a wowba volt thottbot vagy allakhazam ?
  • Looserke
    mondjuk nekem még csak Visa Electron típusú kártyám van és azzal ott nem lehet fizetni...
  • DonnieBrasco
    Attól függ... nekem leutóbb 239 forinton számolta el a bankkártyás akciómat :)

DB
  • Looserke
    ...néztem...
  • Looserke
    most nézzem meg... 11700 forint + 990 postaköltség... 12690...szemben a game.co.uk-ról 10127 postaköltséggel, aktuális euró árfolyamon számolva...
  • Looserke
    és mennyi postaköltség jön még erre a 11700 forintra???
  • Mr. Perfect
    Hát igen így mindenképp megérte, viszont a 41 EUR akárhogy is nézem pont annyi amennyit én is írtam.
  • DonnieBrasco
    Kivéve, hogy nekem szállítással együtt is kevesebbre jött ki a game.co.uk-től (41 EUR mindenestől), és 24.-én délelőtt kaptam meg a dobozt... :P amikor még Mao-n sehol sem volt kapható (másnap volt először)

DB
  • Mr. Perfect
    Hát, épp most néztem utána: a cdgalaxisnál pl. most 11700 Ft házhozszállítással. a game.co.uk oldalon ugyanez, szállítással 10108 Ft. Szóval nem igazán éri meg a külföldi vásárlással vacakolni.
  • Lyan Kyj
    game.co.uk
  • Looserke
    Akik külföldről rendelték meg a game-t, azok honnan tették? Csak mert az amazon.co.uk-n 24.99 font a játék, ami átszámítva 9K szemben az itthoni 13K-val...Csak úhy tudom ők nem szállítanak Mo-ra...
  • weky
    Ez nem az én napom...
  • Lyan Kyj
    akkor én nem mondom, h elírtad:DDDD De np, lényegtelen:)
  • weky
    Bocccssss!
  • Szaruman
    Az enyémet viszont nem:P Tinormi.
  • Shock
    Hú végre igazi középföldés nevek! Az agyamat eldobom, amikor Billykid meg Shadowhunterr kalandozik mellettem, olyan hangulatromboló...
    Kereslek majd titeket, bár csak a 4 napos szünet után, sajna most külföldön leszek!
  • weky
    Tellezhetsz rám is (bár én ma csak 10 percet leszek online, utána kedden du. jövök), de Tinormy, Finmoth és Flyethril (Lyan, remélem jól írtam a nevedet ) fel tudnak/fognak venni.
  • Shock
    Hali mindenkinek!

Szerda óta én is a LOTRO magyar játékosainak számát növelem, és a kezdeti hangulatkeresés után egyre jobban tetszik a játék! Nem fogok ugyan nagyon kockulni, de ha tudom, nyomom, mert nagy Középfölde fanként muszáj bejárnom ezeket a helyeket!
    Snowbourn-on inditottam karit, látva az egyre növekvő magyar delegációt!
    Ha van még hely egy ember Championnak a guildben, akkor szivesen csatlakoznék! Jelenleg 10-es vagyok, Theriond a nevem. Kire whispelhetek (izé tellelhetek ) ingame ebben az ügyben?

Na még jövök fórumtrollkodni addig is GLHF!
  • Lyan Kyj
    servers back online
  • Swen
    igem gondoltam hogy minőséget jelzik mint a wowban de ott valahogy jobban átláthatóbb...itt nem igazán vágom mi a sorrend, az egyszerű hétköznapi tárgyaktól a legendery-ig (vagy mi a legnagyobb kategórai?). Azonkívül van olyan, hogy más fehér szinű nevű tárgynak más a háttere mondjuk az egyik barna a másik meg lila de a nevük színe meg ugyanaz... ezt nem vágom, hogy mi a rendszer...pontos részletes leírás kellen, nem tudtok valahol?
  • PTW
    a tárgyaknál úgy mint a kveszteknél és ellenfeleknél a színek a szintet illetve minőséget jelképezik... világostól felfele a sötét színek felé "emelkednek" fehér-sárga-lila (tárgyaknál). valóban a háttér és a tárgy körvonala is színeződik ugyanezért..
  • Swen
    Na megvettem a játékot, de a kézikönyvből pont az hiányzik amire nem jöttem rá a pre-időszak alatt, ha valaki tudna segíteni megköszönném:

Szóval a tárgyak (items) színeinek rendszerére volnék kíváncsi, melyik szín mit jelent, meg mintha nem csak a neve hanem az "ikon" háttere és annak kerete is több féle színű lenne...

Aki tudja tegye közzé, plz:)

Köszi
  • weky
    Szerintem nem tolják ki egy nappal sem, de legyen Neked igazad... :)
  • kalimpa
    Remélem az előfizetések is 1 nappal kitolódnak emiatt.
  • Lyan Kyj
    9:10, mi időnk szerint.
    "We are still investigating the cause of the current problems on LOTRO worlds. Several issues have been explored and have not yielded results. We are currently running diagnostics in consultation with Turbine and hope to progress the issue once complete; these checks will take some time and hence we will not have worlds online for at least 1 hour."
  • Jockey
    há, én lehet megnézem mostmár inkább a 300-at dvd-n, eddig 20 percenként ültem géphez délután 5től, meguntam mára...:P
  • Arwenke
    22:00ig meg van egy kis idejuk:)
  • mnorbi
    Sziasztok !

Ha van még hely a guildba, jönnék én is Chrystal néven minstrel karimmal. köszi
  • Jockey
    ehh pedig már nagyon rágerjedtem a guardian-minstrel párosunkra, főleg hogy befizettem 6hónapra ajatit is...:P
    no mind1, egyszer csak lesznek szerverk:P