10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lyan Kyj #1435 az a special edition:)
akkor megnyugodtam, már azt hittem kihagytam:P -
#1434 17990ft volt , igy ezt választottam , mert csak 5000 több volt mint az alap , és van benne egy nagy könyv , figura , + dvd . -
Lyan Kyj #1433 CE???? ÁÁÁH! Akkor megyek veszek egyet
Próbáld meg itt: KATT1
KATT2 -
#1432 Sziasztok kérdésem lenne .
Ma vettem egy CE verziót a MM ban. De nem megy fel a gépemre . DX 9 et keres , de vista alatt olyan már nincs. Alapban ugye rajta van a vista logo , tehát kompatibilisnek kellene lennie .
Ezért kersek olyan embert aki Vistára telepiette , ha lehet 64bites érdekelne hogy neki sikerült ?
Választ előre is koszi . -
#1431 Hát nagyon köszönöm a gyors és célratörő válaszokat! Honnan tudok trial key-t szerezni? -
Lyan Kyj #1430 neked lehet:) cya -
#1429 És egyenlőre a WOW is marad a legjobb MMORPG !!!! -
Lorienel #1428 Ja, mégis van hetedik. Ha 2postot vissza olvasol, akkor kiderül, hogy van trial. -
Lorienel #1427 Akkor gyors válaszok
1. 30napig
2. Nem, annál sokkal több.
3. Majd most fog igazán kiderülni. De jónak igérkezik.
4. Sok. Nagyon sok quest van amit csapattal kell csinálnod, ezek egy résza instanceban zajlik. Max. lvl 50.
5. Kipakolhatsz mindent. Van.
6. Nagyon nagyokat lehet ugrani benne :)
7. Ja nincs hetedik... -
szaharin #1426 Nah megkaptam a trial kulcsot, meg1szer 1000 koszonet Vagtazonak:) marcsak a jatekot kell letolteni, ez jo, nem?:S remelem nem beta:) -
#1425 Jahh sorry és még egy: Van trial version(én nem talaltam)? Thx! -
#1424 Hi! F.A.Q.-t elolvastam. Lenne néhány kérdésem örülnék ha válaszolnátok rá(ez nem minden topicban sikerül). Nos: 1.Ha megvettem a játékot 12000-ért meddig játszhatok vele? 2. Tényleg csak a megye területe van kidolgozva???(kicsit kicsinek találom, de lehet, h tévesen informáltak). 3. Milyen a pvp?(ez az állatbörbebujos cucc) 4. Mennyi instance(elit hely ahova csapatostul lehet lemmeni) van és mennyi a max level? 5. a rendszer ugy van megcsinalva mint a wowban(tehat az összes skillt ki lehet pakolni action barra?), és van megközelítőleg annyi skillje egy kasztnak mint az előbb emlitett játékban? 6.(ez kicsit szánalmas lesz) Lehet ugrani a játékban? Köszönök minden választ, boccs a sok kérdésért megprobaltam a jateknak minnel többet utanaolvasni(amennyit az idom engedett).
U.i.: Már 3 hónapja nem wowozok és csak azert hozza hasonlitottam a kérdéseimben a játékot mert az volt az az mmo ami igazán tetszett(guild wars, lineage sem volt rossz de talán nálam a best mmo a wow volt. VOLT.) -
Vagtazo #1423 Nekem van vagy négy darab kulcsom amit kaptam a játékhoz de nem tudom hogy melyik kell éppen neked. Ha pontosabbat tudsz akkor szivesen oda adom mert nekem nem kell. -
szaharin #1422 Hmm, sziasztok:)
Trial kulcsot hogylehet beszerezni a jatekhoz?:) -
Vagtazo #1421 Ja beszeretnék lépni mert nagyon sok mindent nem tudok. Most éppen Bree-ben vagyok ide hozott az epic quest. -
Lorienel #1420 Érdekes. Pedig sok magyar van. Hogy kerestél?
Ha be akarsz lépni a guildbe akkor ingame keresd Fleythril-t, Tinormi-t, Finmoth-ot, vagy Zsolty-t. -
Vagtazo #1419 Snowbourn szerveren vagyok de hiába irtam be ne mtal
ltam magyart. De köszönöm a dinmappot mert megtal
ltam rajta. Köszi! -
#1418 Ha mész a buckland felé bréből, akkor az úton menj, és látdon kell a gyűrűt. Vagy csekkold a dinmapot (dinmap link). -
Lorienel #1417 Szerintem ne itt a fórumon kérj segítséget. INgame egyszerűbb. Főleg ha a Snowbourn szerveren vagy. -
Vagtazo #1416 Szisztok egy kis segitség kéne. Elakadtam az egyik küldtésnél beszélnem kéne egy Langlas nevü fickoval de nem találom . Gondanom-ban vagyok -
#1415 Jaj tamás, moderálva leszel e ;) -
Bull #1414 Na,RP ez nem is te lennél ha elöbb-utobb nem került volna szoba valami hasonlo.VEZESD a NÉPET ÁRPÁD VEZÉR!!! -
Lyan Kyj #1413 Eddig így volt, és knowledge base-ben is így van:
KATT -
#1412 köszönöm szépen! ez biztos?
erre az egy infóra lettem volna kiváncsi és a hivatalos help-es ember képtelen volt ezt közölni velem.
köszi mégegyszer, megnyugtattál...
mostmár para nélkül fogom szétzúzni ojrópát
és mire visszajövök még FAllout 3 tízer is lesz jippí
addig is jó játékot mindenkinek, ne felejtsetek el 8) ha woodworker receptre bukkan valaki akkor gondoljon rám ha bírja addig tartogatni 8)
-
Lyan Kyj #1411 máj 24-ig marad meg a lotro accod, addig kell beírni a retail keyt, különben törlődik. -
#1410 Én úg ytudtam eddig hoyg miután lejár a preorder (ez tegnap történt , május 2-án zárult az eddigi free acoount) 30 napom van arra hoyg beírjam a végleges FULL KEY-t. Ezt én azért nem tettem eddig mert holnapután elutazom 3 hétre és nem akarom hoyg elvesszen a 30 nap ingyen játékom. Ennyit kérdeztem ettől a szerencsétlentől, hogy ez így van e és képtelen volt értelmes választ adni, annyit tudott a nagy eszével mondani hogy:
"Your pre-order key allows you 10 days free access and then you will need to enter your activation key,"
Kösz szépen a semmit ezt a rohadt manualból is ki tudtam bányászni. Most per pillanat fogalmam sincs hogy a 25 -ös karakterem tölrődött e.., hoyg van e értelme még egyáltalán szervezkednem az aktiválás ügyében vagy hagyhatom az egészet a fenébe mert úgyis mindegy már...
-
#1409 Mi a baj, mesélj. -
#1408 Mindjárt Öngyilkos leszek!
Valami töketlen elmebeteg roggynat hülyegyerek ül a tech-supporton vagy mi????????
3 levélváltás alatt sem votl képes válaszolni a kérdésemre amit feltettem csak ugyanazt szajkózza amit a tetves rohadt FAQ-ból is tudok.... mmindjárt kitépem az összes szál hajamat
a karakterem forog kockán és nem képes normálisan válaszolni nem hiszem ezt el!!!!!!!! -
Robcuskilla #1407 NA azért ha mégis megfordul itteni magyar a Laurelinen ( rp ) akkor csöröghet Spartacra vagy Adoranra. áve -
#1406 Hello!
Szerintem biztos bővíteni fognak,vasat is servereket is egy ekkora kaliberű cég nem teheti meg ,hogy elenyésszen,akárhogy vesszük azért ez a játék a wow ellenlábasa lett és ezt tudták amikor készítették,nem tehetik meg hogy ne oldják meg márpedig az csak bővítéssel lehet.Az anyagiak megvannak rá ebben biztos vagyok ez a cég nem egy lábon áll.
Szerintem. -
#1405 Az mind a kettő bukta volt, több okból - pont olyan okokból ami a LOTROnál nincs meg... szóval nem jó a hasonlat :)
DB -
#1404 Ez nem verseny :) De gondolj bele: azért akadnak a szerverek, mert túl vannak terhelve. Mi lenne a jobb megoldás: ha kijavítják (több vasat raknak alá), esetleg még több szervert indítanak: ekkor még több ember játszik, élvezi, és még több embert csábít be. Ehhez a jövőben újabb és újabb szerverekre lesz szükség (mint a WOWnál ugye).
A másik megoldás (??) tán az lenne, hogy szarnak bele, folyamatosan lesz sokezer ember aki hiába próbálkozik, csalódik, rontja a marketinget, és sokkal kevesebb ember jön?
Ti melyiket választanátok, ha pénzt akarnátok keresni vele? :) Én biztos nem azt várnám, hogy "beálljon a populáció", hanem hogy nőjön, a végtelenségig akár :)
DB -
Since #1403 Emlékszem Auto Assaultra illetve Mxo-ra. Természetesen nem azonos kaliberű játékokról van szó, de ott is már összevonogattak servereket mert sok volt... -
#1402 majd meglátjuk melyikőnknek lesz igaza:) -
#1401 Miért tennének ilyet? Sokkal inkább bővítenük kell majd...
DB -
Since #1400 Feleslegesen nemhiszem hogy áldoznának új hardverekbe pénzt...Bár van bene valami esetleg egy server merge-el össze tudják vonogatni a servereket fél év után... -
#1399 Ennek semmi értelme. Ha nem stabil a játék, nem fog nőni a populáció, mert a rossz hír eltántorít rengeteg potenciális vásárlót. Kizártnak tartom, hogy ez lenne a taktika...
DB -
#1398 meg azért kivárják, hogy az ingyen hónap után mennyien maradnak
ha beáll a populáció akkor tudnak számolni, hogy mennyi új hardverre lesz szükségük -
#1397 Szvsz euban egyszerűen többen vannak a játékosok, mint amennyire számítottak. Ilyenkor gondolom nem szoftveres probléma van, hanem venni kell pár új vasat. Asszem 6-7 serverrel indítottak, most azért van 1 pár:) (10) -
#1396 ??? A fejlesztők az USA-ban vannak, és ott még nem is volt ilyen login probléma... mi köze a japánoknak ehhez?
DB