10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lyan Kyj #1235 ezt írtam én is -
#1234 Ez sem jelent semmitsenem a jatek szempontjabol, anno aki elorendelte a WoWot nem kezdhetett el jatszani jopar nappal a sokmindenki elott, valoszinu hogy csupan ezert adtak el ennyit, bar gondolom szamszeru adataid neked sincsenek :P Igaz , a tobbi meg csak most jon , majd meglatjuk. Ha egy ev mulva osszejon a tobb mint 6 millio felhasznalo, nekem akkor sem fog tetszeni, de attol meg tenyleg lehet jo jatek xD -
Lyan Kyj #1233 attól, h ugyanazokat írta le, még lehet ez a véleménye. Az, hogy többen is írták, inkább elgondolkodtató (az más kérdés, h ezekre a problémákra van gyógyír) -
#1232 Most igy hirtelen nem jottem ra mi ertelme volt a postodnak, mar kb 10en leirtak hogy nekik nem tetszik,te meg szepen leirtad ugyanazokat. Ez a ki lopott honnan szoveg is eleg lejart tema, mar anno wowot is kopkodtek mert ugyanugy "lopott" az elodeitol ahogy a mai MMO-k is teszik, ettol nem hiszem hogy rosszabb lenne egy jatek, az a cel hogy minnel jobb es jatszhatobb legyen. Ebbol lesz sok felhasznalo. :p -
#1231 neked ment az elöbbi üzenet:) -
#1230 1 szavazat:P -
Lyan Kyj #1229 csak annyi, h több preorderes rendelése volt, mint eddig bármi másnak, plusz amcsiban sokkal nagyobb hypeja van, mint euban (pl world tour-ra 4 nap alatt elfogyott 1 milka kulcs). A többi még csak most jön.
A tetszik-nemtetszik kérdés meg ugye egyéni ízlés kérdése.
Házigazda inkább weky legyen, tekintve, hogy múltkor említetted, szeretsz trollkodni+vérmérsékleted hamar emelkedik:) -
#1228 Ki támogatja, h házigazda legyek?:) -
mikuc #1227 Ismét egy elfogult WOW rajongó!
Szerintem izlések és pofonok. Mindenki próbálja ki.
-
Crash88 #1226 Előra is bocs a flémért , csak szabadon mondanám el a véleményemet végigolvasván a fél topikot.
Szal , én kiprobáltam a jatekot még a béta fázisban , amit tapasztaltam : jó grafika erre gyurtak legjobban igen :) , ebböl következik , h szép a világ stb. Mást sajnos nem tok kiemelni , viszont ami félóra játék után már zavart : iszonyatosan rossz kezelőfelület , értsd chatrendszer inventory -lootrendszer , rengeteg mindent koppintottak a WoW-rol ...ami hozzákell tegyem , h nem jöt össze . Szal a lényeg , hogy sztem nem éri meg , legalább is tögtön nem , belefogni ebbe a game-be , nemtudni h sikeres lesz e v. sem , az egy dolog , h hú nagyon várták stb. de azt vegyük figyelembe , hogy marketing szempontbol is egy nulla .Ha megnézzük a WoW-t bár azért el lehet adni mert Blizzard , persze ez teljesitménynel , profi munkával társul . Akkor teszem fel a kérdést , h ITT ???????? Nekem a játék kimondottan nem jött be a fentebb emlitett dolgok miatt , és azt vegyük figyelembe , legalább is én biztos nem játszanék olyan játékkal , ahol """""""kevesen vannak/lesznek"""""" mégegyszerübben : vagy elterjed és a csapon is ez fog folyni bár ez = szinte a nulla eséllyel , vagy pedig a kutyát se fogja érdekelni és ezt nem kockáztatom meg ennyi , az MMORPG az adott fantasy világ felépitése melett , az emberi kommunikáció (tömeg) a főmotivum...
Mint WoW-s azért GL&HF ,de WoW él és élni is foggal zárom ezt a kis szösszenetet. -
Swen #1225 Ha lejárt a pre-order-es kulcsom, mennyi időm van aktiválni a retail kulcsot, hogy ne vesszen el a karakterem? És mennnyi időm van aktiválni a founder pass-t hogy ne vesszen el a jogom rá? -
ronhaven #1224 preordercsomag-key eshopbol mar van egy ideje, meg karim is a guildben meg minden, a teljeset meg boltbol akartam megvenni hozza, csak az meg mindig nincs ugye
igy guest passal max elolrol kezdhetnek egy uj accot, aminek nem sok ertelme lenne, mert a mostani accomat folytatnam
de azert koszi szepen -
Lorienel #1223 Küldtem linket privátban a saját screenshotjaimhoz,
de itt is megtalálod őket.
-
Gro #1222 Üdv!
Valaki tudna feldobni néhány saját screenshot-ot a jatékból?
előre is thx -
ricsa008 #1221 Ez is fizetős ugye? -
#1220 A "last enclave of hope" guild (hülye név, tudom, de nem az én ötletem volt:P) guild pl magyar. -
#1219 Ronhaven én most debrecenben vagyok ha érdekel oda tudom adni a friend past és azzal játszhatsz 10 napig ingyen jövöhéten ha megveszed meg szerintem fel upgrad-elheted a játékot teljes verzióra, így nem bukod be a 10 napi játékot (bár ez nem biztos). -
Tomi13 #1218 De,játszunk pl. most is,csak nehéz megtalálni a magyarokat,mert nem jellemző hogy magyar nevünk lenne.Bár tegnap láttam egy Harcosok Klubja nevű guildet,igaz ez csak klánnév de legalább magyar :)
Akkor mulatok jókat mikor a városba megállok meghallgatni a "zenészek" játékát és néha felcsendül egy ismerös dallam,pl. boci boci tarka,meg tavaszi szél vizet áraszt :)) Na akkor már tudom hogy magyar kari mellett állok. -
Quler #1217 Még egy magyarral sem talűlkoztam a Snowbourn szerveren.Nem játszotok,vagy mi van? -
Arwenke #1216 Keresd meg a haverod vagy ved meg verzio van csak ugy tudom. -
Robcuskilla #1215 sziasztok! olyasmit hallottam, hogy a lotro-hoz is van vmilyen free próba, guestpass vagy mi? a wownál ilyesmi már elérhető volt az oldalukról is, nemcsak úgy, ha egy haver odaadta a megvásárolt gémhez kapott x napos próbajátékhoz való kódját.
Ilyet lehet találni vhol neten, hivatalos oldalon vagy marad a keresd meg a hverod, avagy vedd meg magad is :) köszi ( csak mert tervezem megvenni, de egy próbát ne mvetnék meg előtte... ) -
Arwenke #1214 Jovohet csutortok szerintem leghamarabb. -
ronhaven #1213 hetvegen+a 2 nap unnepben nem hiszem
bar nemtom hetfon hogy lesz -
Arwenke #1212 Debreceni vagyok, de en is pesten vettem a cdgalaxisban, szerintem rendeld meg, 1 nap alatt lehozak. -
ronhaven #1211 Van itt valaki debreceni?
Nem tudjatok hol lehet itt valahol kapni Lotro-t?
mert a Mediamarkt nem kapott -
#1210 Ja én sem kaptam meg automatikusan semmit, pedig a founders keyt is beírtam az accomnál... -
Quler #1209 két lemezt kaptam,de egyik re sincs ráírva,hogy pre-order.mind a ét lemezen maga a játék van
de a cuccot nem kaptam meg automatikusan. -
#1208 így van! egy köpeny ami automatikusan bekerül az inventoryba kezdéskor..
senkit ne zavarjon meg account kreálásnál a "bonus item key" szekció
az gondolom csak a special ill collectorsra vonatkozik -
#1207 nem kell sehogy hanem megkapja automatikusan az ember a karakteréhez
legalábbis nekem így volt ha jól emlékszem -
#1206 Igen arról beszél, és én sem tudom hogyan kell unlockolni a tárgyat. Egyébként Bemapo néven champion vagyok a snowbourn szerveren! :) -
#1205 arra a bónusz cuccra gondolsz amit a pre-orderes változadhoz adnak?
-
Quler #1204 Van egy olyan gondom,hogy megvettem a játékot,és adtak hozzá egy speciális cuccot aktiváló kártyát,de nem fogadja el a kódot a codemaster.com.A káryta hátulján a jobb felső sarokban találtam a kódot,gondolom,azt kell,de nem tetszik neki.Valaki tudna segíteni? -
Quler #1203 Fennt vagyok a Snowbourn szerveren.Aki akar,az megkereshet.:)Quler néven vagyok. -
#1202 hát itt úgy sem fogsz sokat varázsolni...
de egyébként lustaság fél egészség!
olvasgass faq-ot meg picit visszafele és megkapod a válaszokat:) -
Vagtazo #1201 Kérdezni szeretnék egyet hogy én megvettem a játékot és kedden fog megérkezni, hogy melyik szerverre érdemes majd menni ahol több magyar is van. És hogy mijen karaktert érdemes inditani. ÉN a harcos üsd vágd tipus vagyok nem szeretek varázsolgatni. -
weky #1200 Elkészítettem a guild aktuális névsorát, crafter szakmákkal együtt. Kérek mindenkit, hogy amennyiben változás állna be a karakterében (új kari, új szakma stb), az jelezze és módosítom. A másik, hogy Szarumánnal beszéltem arról, hogy a guildben túl sok az azonos crafter szakmát fejlesztő személy. Úgy gondolom, hogy pár nappal a hivatalos megjelenés után ez nem gond, elvégre mindenki tapasztalja ki azt, hogy melyik crafter szakma az, amit szívesen fejlesztene, de hosszú távon majd gondolni kell arra is, hogy ha pl. csak woodsman és armsman crafterek lesznek a guildben, akkor bizonyos tárgyakat nyersanyag híjján nem lehet legyártani, főleg olyanokat, amelyek más crafter szakmát kívánnának. Természetesen semmilyen kényszer nincsen arra (és nem is lesz), hogy aki master szintre tolta mondjuk az armourert (és szereti is az adott szakmát), az váltson át explorerre, mert olyan nincsen a guildben, a jövőben törekedni kell arra, hogy több crafter ág képviselője legyen a guildben.
Keddig nem leszek, elutazom vidékre pihenni egy kicsit, de mindenkinek játékot, legyetek jók!
-
Lort #1199 1. Én direkt igy akartam a nevemet irni.
2. Ki az a legolas666?
3. Attol még hogy sok felkiáltó jelet rakok a végén attol még nem kell meggyanusitani ez egy rossz szokásom de leszokom rólla és kész.
4. Azért regeltem akkor mert akkor találtam végre egy normális fórumot.
Csak ennyi és bocsi ha ezzel valami rosszat tettem volna. -
#1198 A domain elméletileg meg van, várnám 1-2 ember jelentkezését, akik nagyjából értenek a honlapkészítéshez, és szívesen segítenének is benne. Én még nem vagyok vmi nagy majer, az alapok mennek, kis js/php ismerettel. Mondjuk a fórumot még ma délután megcsinálom, ha vki leírja/privizi/stb, h milyen topikok legyenek benne/hogy strukturáljam. -
Lyan Kyj #1197 meg a Hy!-ozás, az írásjelek hanyagolása...meg sztem elírta a nevét, és Lotr akart lenni (arról nem is beszélve, h 24-én regelt -
weky #1196 Az a sok felkiáltójel a végén elég gyanús...