10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lilithn
    Jól sejtem, hogy egy 18 szintű hunter egy kicsit kevés lenne a GB-hez? ;P Bár ha jól emlékszem kisebb csordában mentünk le a bétában, és kb. az első kanyarnál halott volt a komplett társaság.
    Bonemanhez nem akar valaki csatlakozni ma este?
  • DonnieBrasco
    Nincs mit. A beszólásokat meg hanyagold mert előbb-utóbb kivágnak... :(

DB
  • markmor
    DonnieBarsco kössz különben 12!
  • markmor
    kapd be a .......
  • DonnieBrasco
    Úgy látszik, szintet léphettem "patience" skillből :) ez már Master Expert Artisan szint :P

DB
  • weky
  • DonnieBrasco
    Ne haragudj, de hány éves vagy?

16 dollár = kb 12 EUR = kb 3000 Ft (kicsit kevesebb)
    Ennyi a WOW is. Mit nem értesz??

DB
  • markmor
    Akkor most hogy van?
  • markmor
    Én megnéztem egy magyar Boltba és ot a havidij annyi min a Wow-é!!
  • Since
    Ez a játék szerintem nem neked való
  • DonnieBrasco
    FAQ !!!! A banner alatt (gy.k.)

www.cdgalaxis.hu vagy mittomén (google a te barátod... ugye), de kb 13 ezer. 1 hónap játék ebben benne van.
    A havidíj meg 15 dolcsi kb azaz olyan 3000 ft körül.
    Próbáld meg átgondolni, összeszedni a kérdéseidet, mielőtt postolsz. Ez nem chat!

DB
  • markmor
    Elnézést a tudatlanságomár :(!de mit tudok én kezdeni egy trial kulcsal mikor a játék sincs meg???
  • markmor
    Különben még azt kérdem hogy mennyibe kerül a játék meg ho mennyi a havidija?
  • weky
    A saját trial kulcsomat már odaadtam egy leendő játékosnak , de talán tudok még egyet szerezni.
    Ha holnapig senki sem írja meg a FAQ-ba a trial/buddy infókat, akkor holnap de. meg tudom írni a rövid ismertetőt.
  • markmor
    Köszz!Bocs a 3 posért!!kár:(
  • DonnieBrasco
    Lyan, be kéne rakni a FAQ-ba a trial/buddy key-t.

Drága gyermekem, aki 3 postot is bitorolsz, tök fölöslegesen...
    VAN trial key, 7 napos, és olyan tud neked adni, aki megvette az eredeti verziót. Mindenki csak egyet kapott extrába, az enyém már nincs meg, szóval nem könnyű ilyet szerezni.
    Letölteni meg hivatalosan nem lehet a játékot amúgy sem egyelőre.

DB
  • markmor
    Meg ha van olyan verzio honan tom letölteni!!
  • markmor
    MErt nemkem egyí csepet az eredeti drága XD
  • markmor
    Hello!Valaki nem tudja hogy a LOTR online már van-e trial verzioba vagy hogy van e olyan verzio amivel pár napig ingyen tok játszani????Elöre is kössz!
  • DonnieBrasco
    Srácok, GB-re a 23 is még nagyon karcsú. 25-26osnak kellene lenni az átlagnak... :(

DB
  • weky
    Ez bizony jó hír. Tudsz írni a Messaged of the day-t? Este majd megvizslantom.
    Ja igen, arra kérnék mindenkit, hogy ha Szarumán volt olyan kedves és csinált egy fórumot, akkor mindenki regisztrájon be és használja. Thx!
  • Lyan Kyj
    na, servers online, és MŰKÖDIK A MESSAGE OF THE DAY!! szal weky, ha a title-ök is működnek, szólj!:D
  • Since
    Én is mennék, lvl 21es captain. Estére megkéne valamit beszélni.
  • Lorienel
    Szerencsés vagy. Én lvl 19-en voltam ott először, tank nélkül. Volt olyan, hogy 1 fight alatt 2xhaltam. Összehozhatnánk egy guildes partit oda, biztos jó móka lenne. Nem olyan könnyű insta.
    Bár legutóbbi próbálkozásomkor már 3 pókot tankoltam Minstrel létemre
  • Jockey
    én gyúrok már nagyon rá..:)
    tegnap átmentem a 18as minstrelemmel lone landsra, behúzom huszat mehetünk tőlem orrvérzésig GB-re..:-p
  • DonnieBrasco
    No, hát nekem is lassan le kell oda mennem, bár 21-es szinten megszívtam, és megfogadtam hogy nem megyek egy darabig... bár most 23 vagyok, ha van egy ilyen jó minstrel meg egy erős tank, akkor mehetnénk :)

DB
  • Lorienel
    Nekem sürgősen le kell oda jutnom, mert már zöldek a questek...
    Valahogy kimaradt GB az életemből

De pl. összecsapott idegen lvl 20-21es arcokkal nem megyek le. Ami onnan nekem kell, velük lehetetlen feladat.
  • DonnieBrasco
    Kell is a minstrel nagyon, az összes LFF csatorna üzenetben titeket keresnek - általában a Great Barrowsba :)

DB
  • Since
    Ezt a listát én is ismerem, de sajnos rengeteg minden nincsen rajta...Pl. Dirty bat claw nincsen rajta hogy hol vna, aztán nagy nehezen kiderítettem hogy merre van de jó lenne ha egy helyen lenne minden...
  • Lorienel
    A craftos lila cuccoknál erre gondoltál?
    http://www.lotro-crafting.com/craftingmobs.asp
  • Vagtazo
    én nem sokára megyek melozni 2-re és 10 kor hozták a gémet és jo lett volna kiprobálni de ahogy elnézem majd este 10 kor fogom.
    A segitséget nagoyn szépen köszönöm!
  • Lyan Kyj
    ne aggódj, még mindig állnak a szerverek:DDd Majd talán holnap bekapcsolják pár órácskára, hogy aztán emergency shutdown legyen:)
  • Lorienel
    Ők otthon, mi meg dolgozunk... És a legrosszab, hogy talán még túlóráznom is kell. Pedig ma is kiakartam osztani egy kis healt
  • Lyan Kyj
    #1297 - a lusta formádat.
  • Vagtazo
    és ha letöltöttea fájlokat menni fog? szoval a hiba nem nálam van?
  • DonnieBrasco
    Na akkor ez a megoldás... nemsokára beindulnak a szerverek :) ti mákosak meg otthon...

DB
  • Vagtazo
    igen a file-okat frissiti de ott meg áll és nem megy tovább. az Update program-nál
  • Lyan Kyj
    nem voltak aktívak a szerverek. 5 perce lehet tölteni az új ápdétet is, de a szerverek még állnak.
  • DonnieBrasco
    Mi számol vissza....? Nem lehet, hogy update-eli a fileokat?

DB
  • Lyan Kyj