10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#1555 Má megy!!!!! csak a serverek állnak:):) -
#1554 CSő.
Nya ebből ma nem lessz játék.Azért nevetséges,hogy ezt csak itt euban lehet megcsinálni,amerikában már rég perelnének az emberek.
Szánalmas -
#1553 Seib: 36ezer huf
de csak po-soknak
-
Lyan Kyj #1552 Hehe, máris új nevet kapott a játék!!
Lord of the Rings Offline: the shutdowns of Angmar -
kalimpa #1551 Azért ne irigyelj... -
#1550 De szar neked, el ne sírjam magam... napi 8-10 órát melózók, kertet ápolok és családi életet élek, jó ha heti 2-3 alkalommal van 1-3 órám nyomni. Ebből eddig hármat kilőtt a béna Codemasters... :(
DB -
Lyan Kyj #1549 faq -
Seib #1548 a life time előfizetés mennyi?
-
mikuc #1547 Vicces és tragikus az egész. -
#1546 Igen, most már kezd vicces lenni. Főleg azért mer amcsiban tényeg semmi probléma nincs. Itt meg minde hétre jut valami garantáltan. Ilyen probléma már a béta alatt is volt. Azóta nem oldja meg a CM. -
#1545 Frankón senkinek nem tünik fel hogy SZARSÁGVAN? -
kalimpa #1544 Hát fasza, egész nap rohadtul ráértem, és nem tudtam csak délelőtt pengetni a játékot. Köszi köszi! -
kalimpa #1543 It's the V to the A to the D E R: V.A.D.E.R.
-
kalimpa #1542 http://www.dumpalink.com/videos/Star_wars_gangsta_rap-kgbh.html
Addig röhögjetek egyet. -
szaharin #1541 7 napos triallal jaccok...eddig igazan sokat tudtam jaccani:D -
#1540 Ezért fizettem elő a lifetimera wazeg? -
Lyan Kyj #1539 inkább a closed/open bétát -
#1538 biztos igy hozzák vissza a pre 10 napot... -
Vagtazo #1537 ja sejtem ezért inkább várok amig ujra mennek :D -
kalimpa #1536 Tudod mit kapsz majd...ha sokat sir a szád akkor örökös bant a szerverekről! :)
-
Vagtazo #1535 az tök jo hogy mindig ez van...
és kapunk plussz napokat amiért ennyit állnak a szerverek? : -
#1534 hmm...ez már nem is vicces... -
kalimpa #1533 Na nem baj, addig meghallgatom az új Megadeth albumot! -
#1532 Már megint nem megy ez a fosstalicska? Ezért siettem haza a munkából?
FÁK
-
Lyan Kyj #1531 megveszed az amcsi accot, felrakod us klienst, akkor igen. Jah, és ott még 1x sem volt üzemen kívüli leállás. -
Chenko #1530 Amerikai szerverekre nem lehet átmenni ? Vagy ott is szar mindig? -
Lyan Kyj #1529 egyszerűbb lenne, turbine visszavonatná a szerződés CM-mel, Turbine meg egy eus központban szépen létrehozna egy szerverparkot.. -
Arwenke #1528 Kezdem kurvara unni mar, ez egy rakas szar amit itt csinalnak, hihetettlen.... -
Arwenke #1527 Mar megint szar??? -
Lyan Kyj #1526 TESS, itt a panaszkodós rész:)
Itt meg a Live-update a problémáról: KATT -
kalimpa #1525 Fasza, hogy állandóan van valami, valakit le kellene lövöldözni. Mi a hivatalos fórum linkje, nekem a weblapjukról nem tölti be. -
#1524 áhh, nincs értelme, annyira le vagyok maradva repukkal..
-
#1523 ebbol wowozas lesz =p -
Lyan Kyj #1522 nálam sem reagál jelszóra...hehe, tudtam, h ez lesz!
MARADT 9! Ilyen ütemben már jövő héten mással nyomom:) -
#1521 khm nemtok belogolni, azt irja nincs ilyen userem (pedig preorderes előrendelésem volt mindent aktiváltam és játszottam már jü ideje..)
ez most nekem megtiszteltetés vagy más is szív miatta? -
Seib #1520 hali, úgy döntöttem én is megveszem a gemet még a héten. csak annyi lenne a kérdésem h ezen a konfigon kb mit várjak h fog futni a game? :
3000+ amd proci
Msi nforce 3 alaplap
1 gigaram
Msi 6600Gt 128mb vid kari -
cipo666 #1519 Tessék egy kis videó... -
#1518 Sziasztok!
Erdekesnek tunik ez a jatek, eddig WoW-ot, majdan pedig Vanguard-ot nyuztam. Nezegettem a hivatalos oldalon screenshotokat, de nem voltak tul sokat mondoak, nem igen lattam olyan jo kis igazi, in-game felvetelt, ahol lathato az UI meg ami a harc kozben tortenik.
Nem toltene fol egy-ket in-game "benn a surujeben" kepet vki, esetleg vmi link-nek is orulnek, ahol a fenteknek megfelelo kepek talahatoak. -
Lyan Kyj #1517 na ilyen kellene nekem Garth Agarwenről:) -
#1516 MIndenki figyelmébe!
LOTRO térképek