10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#1515 21.00-től kellene lenyomni! Szóval aki végig szeretné nyomni a Great Barrows Final kvesztjét tali, Bree west gate este 21.00-kor! -
#1514 Megoldottam köszi. -
#1513 Hi na megvettem a játékot és most csinaltam egy accountot. Amikor csinálom a subscription-t elöször kér egy szót+meg ki kell választanom, hogy lotro+ kér egy kódót. Na most én oda be is irtam a kodomat(amit a jatekhoz kaptam) de aztán kér egy founder key-t. Mit kell azzal kezdeni? Köszi!
-
#1512 Köszi :) itt cégnél is elraktam a bookmarkok közé most már.
DB -
Lyan Kyj #1511 google Csak vicceltem, TESS.
Nem ártana egy nagyobb FAQ frissítés, való igaz. Az RPsek is küldjék be, amit szeretnének, aztán nekiállok a szövegnek. -
#1510 Igen, a FAQ-ban kellene még a mi kinshipünk fórumának a címe is, mert azt pl. (szégyen?, de) nem tudom :(
DB -
Lyan Kyj #1509 csupán azért véleményeztem a "hírdetését", mert igen sűrűn ismételgette.
Egyszerűbb lenne, ha megkérnétek RP/Tinormi/Szarumán bácsit, hogy tegye be FAQba, h ki-hol érhető el, szerintem örömmel vállalná. -
#1508 Mikorra tervezitek? Asszonykám szerencsére tegnap egész este házidogát írt, így nem volt gond a 3 órás party, de ma lehet, hogy nem örülne :(
Ha csak a főmuftira megyünk (azaz nincs semmi chalice keresés és fél kulcsokhoz a főbossok), akkor szerintem 30-40 perc alatt meglenne!
DB -
cipo666 #1507 Elnézést ha Robcuskilla egy magán klán fórumba írt volna, ezt valahogy nem látom feltüntetve. És nem a szétszakadásról van szó, hanem arról hogy vannak akik RP szerveren szeretnének jáccani, ennyi. Nem hívhatnak mindenkit "Tibibá"-nak, meg (a kedvencem :) ) "Fehérszar"-nak Középfölde világán. Bocsi mégegyszer, písz for all! -
weky #1506 Ilyen már nekem is régen volt (és nem is lesz egy ideig)... :) :) :) -
#1505 De teny, hogy soha nem is tudtam aterezn azt a "fajdalmat", hogy mihez kezdjek magammal a delelotti szerverleallas folyaman :) -
#1504 En igen sajnos :( -
weky #1503 Itt senki sem dolgozik? -
Lyan Kyj #1502 na, idejében indult!:) -
#1501 Ma visszamegyünk, mert Reorx-on kívül senkinek nem volt meg a FŐBOSS kveszt. Tényleg jó volt... kicsit össze kelett rázódn, de két party halál után már minden simán ment.... Én nem tudom ti hogy éreztétek, de a főboss kinyirása szinte egyszerűbb volt mint néhány másik eset amikor ránkaggrózott egy rakat szecska... -
Lyan Kyj #1500 esetleg lehetne, hogy nem írod be naponta 2x? Inkább gyertek át hozzánk, semmi értelme szétszakadni. Majd később... -
Robcuskilla #1499 aki Laurelin - Forgotten Kingdom, keresd Adorant vagy Spartacot. csocsi -
weky #1498 Talán aludjál az éjszakázás után... -
#1497 Megkérnék minden kedves klántársat, hogy ha esik neki Wight Barrow treasure (lila kis pénzek amik wight-okból esnek) akkor azt vagy tegye el nekem, vagy küldje el postán! Jeweler master ékszerekhez ezek kellenek.
Előre is köszi!
Bemapo -
#1496 Mi ez a negativitás? :) Tegnap 4 órán át nyomtam, és mikor ki kellett lépnem a memory leak miatt, simán visszaengedett :)
Ezúton is köszi a tegnapi bandának a Great Barrows végigdúlását, egy élmény volt :)
Mikor megyünk vissza a végső küldire? :)
DB -
Lyan Kyj #1495 inkább ne legyen "szokásos", mert akkor megint este 9 körül lesz 2 órára aktív -
sioux #1494 köszi..megnézem ma a médiába.. -
Lorienel #1493 Honlapot -
kalimpa #1492 Áááá mi a fenét csináljak 13 óráig???? Áaaaaaa -
#1491 Szokásos heti karbantartás (minden kedden 10-13 óráig). Honlap még nincs, ha lesz 1-2 ember még, akkor megcsinálhatjuk, 1edül nincs kedvem nekiállni. -
kalimpa #1490 Na mi a fax van már megint?
-
#1489 Hello!
Nem tudja valaki,hogy van e már valami jó magyar lotro oldal? -
#1488 csak onnan merészeltem feltételezni hogy ilyen kicsi mert gw-nál sem volt nagyobb és ott ugy töltögette le a területeket amikor uj helyre kerültem... Tény hogy nem volt tul szerencsés de müködött. -
Henty #1487 egyébként 6,7Gb a fullos kliens ^^ -
Henty #1486 röviden : töröld....
Nem vagy picit naiv hogy azt hiszed egy ilyen kaliberű játékhoz 800megás a kliens??? nem is beszélve arról hogy a free triálra még kb fél évet várni kell. inkább kérj kölcsön egy eredetit rakd fel azt a picinyke 4 gigát és kuncsorogj egy 7napos key-t :))) egyéb lehetőséged nem lesz hiába erőlködsz :))) -
#1485 Letöltöttem egy 867 mb-os client-et a fileplanet-ről de azt irja ki hogy a tömörittett fájl ismeretlen formátumu vagy sérült. Nem tudtok segíteni, hogy mit csináljak vele? Kössz! -
Gergoid #1484 Köszi a gyors segítséget
-
#1483 Van a budaorsi Mediaban meg CE, ezt most szombaton lattam, de valszeg mas MM-ekben is lehet meg. -
Lyan Kyj #1482 vennek Reflectiong Pool-ok nagyobb városokban, táborokban..neked oda kell állnod. -
Gergoid #1481 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a group quest-ekkel kapcsolatban. Ha én már végigcsináltam a quest-et, de szeretnék segíteni egy olyan karinak aki még nem, van-e lehetőségem rá? Vagy csak akkor tudsz hozzá csatlakozni, ha még te sem nyomtad végig a questet?
Köszi a segítséget előre is. -
Vagtazo #1480 ok lassan csak rá jövök a dolgokra. köszönöm hogy segitettél -
weky #1479 Vannak crafting questek és "sima" questek. Ezek nagy része szólózható, más részükhöz csapat ajánlott. Keress meg minket online, ha elakadnál, segítünk. -
Vagtazo #1478 akkor végülis tökmindegy melyik questet veszem fel?
bocs ha ennyit kérdezek de ez az elsö mmmo-om -
sioux #1477 Ja látom már..Snowbourn-on vannak zömében honfitársak.. :-)
-
sioux #1476 Jó kalandozást!
ha megvettem a játékot jelentkezem...és rettegjenek az orkok. :-)))
melyik szerverre érdemes menni?és kit keressek majd a játékban?