10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• azirafael
    21.00-től kellene lenyomni! Szóval aki végig szeretné nyomni a Great Barrows Final kvesztjét tali, Bree west gate este 21.00-kor!
  • Saccard
    Megoldottam köszi.
  • Saccard
    Hi na megvettem a játékot és most csinaltam egy accountot. Amikor csinálom a subscription-t elöször kér egy szót+meg ki kell választanom, hogy lotro+ kér egy kódót. Na most én oda be is irtam a kodomat(amit a jatekhoz kaptam) de aztán kér egy founder key-t. Mit kell azzal kezdeni? Köszi!
  • DonnieBrasco
    Köszi :) itt cégnél is elraktam a bookmarkok közé most már.

DB
  • Lyan Kyj
    google Csak vicceltem, TESS.
    Nem ártana egy nagyobb FAQ frissítés, való igaz. Az RPsek is küldjék be, amit szeretnének, aztán nekiállok a szövegnek.
  • DonnieBrasco
    Igen, a FAQ-ban kellene még a mi kinshipünk fórumának a címe is, mert azt pl. (szégyen?, de) nem tudom :(

DB
  • Lyan Kyj
    csupán azért véleményeztem a "hírdetését", mert igen sűrűn ismételgette.
    Egyszerűbb lenne, ha megkérnétek RP/Tinormi/Szarumán bácsit, hogy tegye be FAQba, h ki-hol érhető el, szerintem örömmel vállalná.
  • DonnieBrasco
    Mikorra tervezitek? Asszonykám szerencsére tegnap egész este házidogát írt, így nem volt gond a 3 órás party, de ma lehet, hogy nem örülne :(
    Ha csak a főmuftira megyünk (azaz nincs semmi chalice keresés és fél kulcsokhoz a főbossok), akkor szerintem 30-40 perc alatt meglenne!

DB
  • cipo666
    Elnézést ha Robcuskilla egy magán klán fórumba írt volna, ezt valahogy nem látom feltüntetve. És nem a szétszakadásról van szó, hanem arról hogy vannak akik RP szerveren szeretnének jáccani, ennyi. Nem hívhatnak mindenkit "Tibibá"-nak, meg (a kedvencem :) ) "Fehérszar"-nak Középfölde világán. Bocsi mégegyszer, písz for all!
  • weky
    Ilyen már nekem is régen volt (és nem is lesz egy ideig)... :) :) :)
  • Mayday
    De teny, hogy soha nem is tudtam aterezn azt a "fajdalmat", hogy mihez kezdjek magammal a delelotti szerverleallas folyaman :)
  • Mayday
    En igen sajnos :(
  • weky
    Itt senki sem dolgozik?
  • Lyan Kyj
    na, idejében indult!:)
  • azirafael
    Ma visszamegyünk, mert Reorx-on kívül senkinek nem volt meg a FŐBOSS kveszt. Tényleg jó volt... kicsit össze kelett rázódn, de két party halál után már minden simán ment.... Én nem tudom ti hogy éreztétek, de a főboss kinyirása szinte egyszerűbb volt mint néhány másik eset amikor ránkaggrózott egy rakat szecska...
  • Lyan Kyj
    esetleg lehetne, hogy nem írod be naponta 2x? Inkább gyertek át hozzánk, semmi értelme szétszakadni. Majd később...
  • Robcuskilla
    aki Laurelin - Forgotten Kingdom, keresd Adorant vagy Spartacot. csocsi
  • weky
    Talán aludjál az éjszakázás után...
  • azirafael
    Megkérnék minden kedves klántársat, hogy ha esik neki Wight Barrow treasure (lila kis pénzek amik wight-okból esnek) akkor azt vagy tegye el nekem, vagy küldje el postán! Jeweler master ékszerekhez ezek kellenek.

Előre is köszi!

Bemapo
  • DonnieBrasco
    Mi ez a negativitás? :) Tegnap 4 órán át nyomtam, és mikor ki kellett lépnem a memory leak miatt, simán visszaengedett :)
    Ezúton is köszi a tegnapi bandának a Great Barrows végigdúlását, egy élmény volt :)
    Mikor megyünk vissza a végső küldire? :)

DB
  • Lyan Kyj
    inkább ne legyen "szokásos", mert akkor megint este 9 körül lesz 2 órára aktív
  • sioux
    köszi..megnézem ma a médiába..
  • Lorienel
    Honlapot
  • kalimpa
    Áááá mi a fenét csináljak 13 óráig???? Áaaaaaa
  • Szaruman
    Szokásos heti karbantartás (minden kedden 10-13 óráig). Honlap még nincs, ha lesz 1-2 ember még, akkor megcsinálhatjuk, 1edül nincs kedvem nekiállni.
  • kalimpa
    Na mi a fax van már megint?
  • Ombredor
    Hello!
    Nem tudja valaki,hogy van e már valami jó magyar lotro oldal?
  • Saccard
    csak onnan merészeltem feltételezni hogy ilyen kicsi mert gw-nál sem volt nagyobb és ott ugy töltögette le a területeket amikor uj helyre kerültem... Tény hogy nem volt tul szerencsés de müködött.
  • Henty
    egyébként 6,7Gb a fullos kliens ^^
  • Henty
    röviden : töröld....
    Nem vagy picit naiv hogy azt hiszed egy ilyen kaliberű játékhoz 800megás a kliens??? nem is beszélve arról hogy a free triálra még kb fél évet várni kell. inkább kérj kölcsön egy eredetit rakd fel azt a picinyke 4 gigát és kuncsorogj egy 7napos key-t :))) egyéb lehetőséged nem lesz hiába erőlködsz :)))
  • Saccard
    Letöltöttem egy 867 mb-os client-et a fileplanet-ről de azt irja ki hogy a tömörittett fájl ismeretlen formátumu vagy sérült. Nem tudtok segíteni, hogy mit csináljak vele? Kössz!
  • Gergoid
    Köszi a gyors segítséget

• Mayday
    Van a budaorsi Mediaban meg CE, ezt most szombaton lattam, de valszeg mas MM-ekben is lehet meg.
  • Lyan Kyj
    vennek Reflectiong Pool-ok nagyobb városokban, táborokban..neked oda kell állnod.
  • Gergoid
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a group quest-ekkel kapcsolatban. Ha én már végigcsináltam a quest-et, de szeretnék segíteni egy olyan karinak aki még nem, van-e lehetőségem rá? Vagy csak akkor tudsz hozzá csatlakozni, ha még te sem nyomtad végig a questet?

Köszi a segítséget előre is.
  • Vagtazo
    ok lassan csak rá jövök a dolgokra. köszönöm hogy segitettél
  • weky
    Vannak crafting questek és "sima" questek. Ezek nagy része szólózható, más részükhöz csapat ajánlott. Keress meg minket online, ha elakadnál, segítünk.
  • Vagtazo
    akkor végülis tökmindegy melyik questet veszem fel?
    bocs ha ennyit kérdezek de ez az elsö mmmo-om
  • sioux
    Ja látom már..Snowbourn-on vannak zömében honfitársak.. :-)
  • sioux
    Jó kalandozást!
    ha megvettem a játékot jelentkezem...és rettegjenek az orkok. :-)))
    melyik szerverre érdemes menni?és kit keressek majd a játékban?