10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    nem kell..
  • Seib
    de meg kell adni kártyaszőmot vagy gamecard számot a regelésnél..:S
  • DonnieBrasco
    Nem értem a kérdéset... kifejtenéd?
    30 napig nyomhatod anélkül is, hogy bármilyen előfizetési módot megadnál - vagy nem erre gondolsz?

DB
  • DonnieBrasco
    Jah, az is egy bug :( szerencsére velem még nem esett meg.
    Ellenben a memory leak mindig beüt, hiába a 2 Giga ram... 2 elfutás Bree közepén, vagy egy belépés az AH-ba, és már be is lassul az egész hóbelevanc, és lehet kilépni + újraindítani. Ha EZ még login buggal is párosul - na ilyenkor megyek 9dragonst nyomni :))

DB
  • Lyan Kyj
    FIGYELEM!

Míg nem kerül fel a faq normálisan, itt elérhető NYERSEN, h ne kelljen állandóan ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatni!

KATT
  • Seib
    őő a fizetésnél ti mit írtatok? mer hiába írok be fake kódott vmi-t sztem elrontok..
  • MrStokes
    Snowbourn szerveren es lasd meg #1581 -t.
  • Lyan Kyj
    olvass lejjebb..
  • Seib
    nah hali. megvettem, feltettem, most upolnifog gondolom. kérdés: melyik szerverre menjek meg hol van klán, meg kinek írjak meg mi? :)
  • Blob
    DonnieBrasco:"ha már bent vagy nem dob ki, nem fagy, még csak nem is lagel" hát az lehet csak van amikor földbegyökeredzik a karakterem lába, és sem előre sem hátra, sőt még felugrani sem tudok, na erree varj gombot :D
  • Lyan Kyj
    nem kell bepostolni, akit érdekel, az visszaolvas
  • MrStokes
    Esetleg a jelenlegi guild-tagok beleirhatnak az alairasukba hogy melyik klanban vannak es hogy felvetel ugyeben kit kell zargatni , amig nem kap a FAQ egy update-et.

Igy talan (de csak talan) nem kellene 2 naponta ujra bepostolni ezt az infot. :)
  • weky
    A két héttel ezelőtti guild lista már Szarumánnál van.
  • Lyan Kyj
    már készül az új faq, abban benne lesznek ilyenek is
  • Lorienel
    Last Enclave of Hope-innen szinte mindenki ebben a guildban van.
    Harcosok Klubbja-Semmi infom nincs róluk.
    Ha jelentkezni szeretnél a gulildba, akkor ingame keresd Fleythril-t, Tinormi-t, Finmoth-ot, vagy Zsolty-t.

Ezt nem lehetne belerakni a FAQ-ba? Sokan nem tudják kihez forduljanak a belépessel kapcsolatban.
  • Saccard
    Tartok tőle,hogy a készítők pont ennek az ellentétében reménykednek
  • DonnieBrasco
    Hát nagyon remélem én is, de a sok gyermeteg idiótát hosszú távon úgy sem szűri ki semmi :(

DB
  • MrStokes
    Ez igy eleg jol hangzik.

Abban mondjuk nagyon remenykedem, hogy nem lesz egy olyan tomegjatek, mint a WoW, a sok "ertelmisegi" emberkevel karoltve.
  • DonnieBrasco
    A guildben van 40-50 ember kb (?), de van még magyar guild rajtunk kívül, szóval csak a snowbournon tuti van 100+ ember :)
    Sokan pedig RP szerveren nyomják...

DB
  • MrStokes
    /OFF
    Vanguarddal kapcsolatban teljesen igazadvan. Az alacsony FPS-sel meg csak megbirkozom, de az tenyleg gaz, hogy lvl 20 alatt nagyon nehez csapatot talalni, neha orakat kell varni a megfelelo emberre. Azt hiszem ezert is fogom pihentetem kicsit (ha nem vegleg), pedig kar erte, mert egyebkent nagyon jo jatek.

/ON
    Megkozelitoleg kb mekkora letszamu a magyar kozosseg szerintetek?
  • DonnieBrasco
    Na ja, de még mindig külön meg kell venni az US csomagot (leszállíttatni eleve nagyon bajos, mert ők nem fogják átküldeni, csak magánúton megy!), külön kliens kell és külön új előfizetés - hát köszi, de nem :(

DB
  • azirafael
    Egyébként az USA szervereken feloldották az IP korlátozást, így mostmár EU-s emberkék is mehetnek USA szerverre játszani...
  • HAF Rigel
    Lehetne csinálni egy listát a magyar guildkoról ? 2 napja rohangálok a szerveren és nem találtam magyart eddig :):) pedig átjöttem a Snowbourn ra. Van itt olyan mint a wow ban , magyar csati "/join hun" tipusú dologra gondoltam.
  • Saccard
    ok kössz
  • Lorienel
    Ha be akarsz lépni a guildbe akkor ingame keresd Fleythril-t, Tinormi-t, Finmoth-ot, vagy Zsolty-t.
  • Saccard
    Nahh a feketedős probléma megoldodott egy restarttal.
  • Saccard
    Hi! Nahh megint lenne egy kérdésem. Miért van az hogy a folyó a mobok meg a karakterem full sötét?(cfgom: 3 ghz 2 mb cache-proci, 256 mb ati radeon x800gto, 2X 512 mb 667 mhz ram és a nethozzáférésem 4 mb/s) És a másik, hogy ha magyar kinshipbe jelentkeznék a snowburn serveren kinél jelentkezzek? Köszi!
  • DonnieBrasco
    Hát én biztosan nem fogom lemondani az előfizumat pár leállás miatt (amit amúgy is kijavítanak inkább előbb, mint utóbb.)
    Ahogy írja Lorienel, a játék szerverek kőstabilak, ha már bent vagy nem dob ki, nem fagy, még csak nem is lagel.
    Egyedül a login szerverral van még gond, de ha így folytatják csak leküld a Turbine valakit vagy rájuk dörrennek, hogy vegyenek nagyobb szervert/jobb kapcsolatot :)

DB
  • Lyan Kyj
    engem nem az zavar, hogy mindig lent vannak a szerverek, mert ahogy írtátok, ez így működik mindenhol. Engem AZ zavar, hogy USben NINCS ILYEN probléma! AZ zavar, hogy ugyanazt a játékot két tálcán kínálták a játékosoknak, és az európaiak most is a kisebbet kapták, aminek ráadásul az alja is lyukas. Na EZ zavar:)
  • azirafael
    Eddig akármelyik MMO-t próbáltam ki a startnál mindegyik szarakodott. Első hónap még nem számít semmit. Egyszerűen csak kiábrándító mikor az ember szabaddá teszi magát, vagy éppen csak van egy kis ideje és így akar kikapcsolódni és éppen nem mennek a szerverek.
  • Szaruman
    Szvsz annyi, h sokkal többen vannak a vártnál. Megoldják. Engem nem zavart eddig:P
  • weky
    Hi all!

Látom a hangulat a tetőfokára hágott tegnap és a szerverleállás miatt semmiről sem maradtam le.
    Azért ne kezdjük el egymást szivatni és ne vonjunk le messzemenő következtetéseket a szerverleállások miatt.
    Az ex SWG-s emberek talán még emlékezne a pre cu-s, cu-s időkre, amikor naponta 4-5 alkalommal állt le a szerver, sőt volt olyan, hogy fél napokat álltak. Soha nem WOW-ztam, de egy wow fanatikus ismerősőm szerint a WOW indulásánál sokkal rosszabb volt a helyzet a szerver leállások miatt.
    Tudom, hogy ez sovány vígasz, de adjunk esélyt a proginak (és a hardware-s háttérnek, hogy hamarosan végleg kijavítják a hibát). Addig is ott a REAL LIFE, nem kockulni a gép előtt...

Donnie!

Kalimpát meg végképp ne irigyeld, évekig egy helyen dolgoztunk, olyan szinten sok volt a meló, hogy előfordult, hogy egy hétig sem kerültünk gép elé...
  • Lorienel
    Nem azzal van a gond, hogy a Snowbourn szerveren vagyunk. Én tegnap este 10-körül hagytam abba a játékot, szóval a szerverek mentek végig. Azzal a retkes loginszerverrel van gond. Az egyik fórumon olvastam olyat, hogy egyszerűen nem bírja a terhelést, annyian próbálnak csatlakozni. Ha valóban ez okozza a problémát akkor gondolom megoldható rövid időn belül. Ha nem, akkor is pörögniük kell, mert ha tovább bénáznak, akkor előfizetőket fognak veszteni. Mondjuk én biztosan maradok, annyira megtetszett a játék. Ha itt hagyom mivel toljam? Wow? Kizárt, a LOTRO után, meg pláne nem folytatnám. Ott a Vanguard. Jó játék, de iszonyatos a gépigénye, és nagyon kevés a játékos. Szóval nem sok használható alternatíva van....
  • Seib
    holnapra terveztem a game megvételét, de így h nem megy.. elgondolkozok h megvegyem e..:\
  • kalimpa
    Megjegyzem már van szerver, amelyik megy...talán nem a Snowbournt kellett volna nekünk sem megszállni.
  • Arwenke
    Na jol van baszameg most cancelezem a feleves elofizetest, a jo k..anyukat.
  • EndreMan
    Még mindíg szoás......
  • Shaper
    Na egy RP[FR] servert már beindítottak! Lehet szép lassan talán..........
  • szaharin
    nemmegy itt semmi, nemenged belogolni:(
  • Lyan Kyj
    sajna ott sem:
    14. NEITHER CODEMASTERS NOR ITS LICENSORS WARRANT THAT ACCESS TO OR USE OF THE SOFTWARE OR THE SERVER OR THE GAME WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, THAT YOU WILL BE ABLE TO ACCESS THE GAME AT ANY TIME OR IN ANY GEOGRAPHIC AREA, OR THAT THE SOFTWARE OR THE GAME WILL MEET ANY PARTICULAR CRITERIA OF PERFORMANCE OR QUALITY.