1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is

• Sephi
    Baszki a magyarok jelenleg hol tartanak vele?
  • Narancs
    Srácok, ma lesz 19:30-kor, ha vki nem vágná...
  • LSG
    Egyébként is azt írtam egész jól...
  • LSG
    Márpedig szerintem egész jól lezárták, ahhoz képest hogy a sorozat közben derült ki, hogy nem lesz folytatás.
    Igen, rengeteg kérdés nyitva maradt, de attól még nagyon rendben volt.
  • ROKICA
    aha.. értem..
  • Istencsászár
    Vége, de csak olyan értelemben hogy nemlesz több rész :/
  • ROKICA
    és aztán vége?
  • Istencsászár
    Ez volt a 16. rész, szóval még lesz 6.
  • ROKICA
    okkokokok
  • Istencsászár
    Lezárták? mit???? 1 halvány szikra sem volt arra hogy vége lenne. Te valami nagyon mást néztél :/
  • ROKICA
    az utolsó? még menyi rész lesz rtl-en?
  • LSG
    Tegnap este néztem meg az utolsó részt. Szerintem egész jól lezárták. Féltem tőle, hogy nem lesz semmilyen befejezése mint pl a Prison Breaknek.
    De szerencsére nem így történt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem különösen tetszett a vége, ahogy Tom csak állt ott és nem tudott mit mondani, mert mit is mondhatna ebben a helyzetben...
  • Hunnenkoenig
    Suttogva sem kiabal!
  • ROKICA
    "nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-("

VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET...
  • Hunnenkoenig
    Nem kiabal!
  • ROKICA
    "nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-("

VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET...
  • nimfas
    nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-(
  • nimfas
    ezért írtam a 95%-ot... :-P
  • ROKICA
    szerintem az RTL KLUB-on nézték... mert én pölö ott nézem csak:)
  • nimfas
    Én is csak gratulálni tudok.... szerinted az ide írogatók 95%-a hogyan látta a részeket?
  • The FlashBack
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tényleg eszméletlen szarul van vége:P
    Ahogy ott áll Tom a víznél, Russel meg üvölt neki... Hát készvoltam... Főleg hogy tudtam, hogy vége...

• Hunnenkoenig
    Ügyi vagy.
  • zoliii
    találtam egy oldalt ahonnan az eddigi összes részt le lehet szedni.Én már pár részt leszedtem olyan mintha dvd-röl. menne
  • nimfas
    Elveszett legendák kalandorai
    Rejtélyek kalandorai...
    még ezeket találtam :)
  • nimfas
    Mondok jobbat....

Elveszett ereklyék fosztogatói
    Rejtélyek városa
    meg volt még egy film aminek a nevében szintén szerepelt a "rejtély vagy az elveszett szó" ez most magyarországon nagyon divat lett, igaz semmi köze az eredeti címhez, csak jól hangzik...

De ott vannak például a Paul Shore filmek : Kőbunkó, Kaszakő, Kő egy csapat... mindegyik kő, holott az eredeti címekben nem igazán lelhető fel, csak így tudja az átlag magyar is kötni valamihez :-D
  • sz4bolcs
    És a Célpont a Föld? vagy valami hasonló
  • Hunnenkoenig
    Volt regen egy sorozat, az volt a cime: Tamadás egy idegen bolygóról. Valoszinüleg azt is invasion-nek hivtak eredetileg, csak annak idejen a kutya nem törödött ezzel, mert senki nem tudta azt sem, merre van amerika, nemhogy angolul tudott volna...
  • Istencsászár
    Inváizó az olyan közömbös hangzású, a Rejtélyek Városa minden kép jó döntés volt!
  • Hunnenkoenig
    Egyszerü lett volna a megoldas: Invázió - Rejtélyek Városa

A kecske is jollakott volna, a kaposzta is megmaradt volna... Most oda kell ele kepzelned az invaziot...
  • The FlashBack
    Rejtélyek városa, az oké szerintem, mivel a város tele van rejtélyekkel...

Szinte mindenkibenne van, ugyem és ezért rejtély. Mert sok a kérdés, kevés a válasz, és valami történik abban a városban...
  • ROKICA
    biztos.?. mikor egy egyszavas "INVASION" nevet lefordítanak egy : REJTÉLYEK VÁROSÁRA:(
  • The FlashBack
    ez még annyira nem gáz
    pl a gyilkos számok, meg a született feleségek még jobbak:P
  • ROKICA
    szarul fordították le magyarra a címét... nemtom mér... tiszta hülyeség hogy ilyen konkrét "INVASION" címet ami ugye INVÁZIÓ -t jelent... olyan szarrra kellett fordítani hogy :REJTÉLYEK VÁROSA... köcsög fordítók:(
  • The FlashBack
    na, erre nem tudtam volna rájönni!
  • Istencsászár
    vitben = vízben :)
  • The FlashBack
    mi az a vit?
  • hup
    csak az ami a vitben van sosem szokták mutatni
  • hup
    szerintem rohadt jo sorozat
  • The FlashBack
    ahogy mondod:)