1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
#889 Baszki a magyarok jelenleg hol tartanak vele? -
#888 Srácok, ma lesz 19:30-kor, ha vki nem vágná... -
LSG #887 Egyébként is azt írtam egész jól... -
LSG #886 Márpedig szerintem egész jól lezárták, ahhoz képest hogy a sorozat közben derült ki, hogy nem lesz folytatás.
Igen, rengeteg kérdés nyitva maradt, de attól még nagyon rendben volt. -
#885 aha.. értem.. -
#884 Vége, de csak olyan értelemben hogy nemlesz több rész :/ -
#883 és aztán vége? -
#882 Ez volt a 16. rész, szóval még lesz 6. -
#881 okkokokok -
#880 Lezárták? mit???? 1 halvány szikra sem volt arra hogy vége lenne. Te valami nagyon mást néztél :/ -
#879 az utolsó? még menyi rész lesz rtl-en? -
LSG #878 Tegnap este néztem meg az utolsó részt. Szerintem egész jól lezárták. Féltem tőle, hogy nem lesz semmilyen befejezése mint pl a Prison Breaknek.
De szerencsére nem így történt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem különösen tetszett a vége, ahogy Tom csak állt ott és nem tudott mit mondani, mert mit is mondhatna ebben a helyzetben... -
#877 Suttogva sem kiabal! -
#876 "nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-("
VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET... -
#875 Nem kiabal! -
#874 "nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-("
VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET... -
nimfas #873 nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-( -
nimfas #872 ezért írtam a 95%-ot... :-P -
#871 szerintem az RTL KLUB-on nézték... mert én pölö ott nézem csak:) -
nimfas #870 Én is csak gratulálni tudok.... szerinted az ide írogatók 95%-a hogyan látta a részeket? -
#869 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tényleg eszméletlen szarul van vége:P
Ahogy ott áll Tom a víznél, Russel meg üvölt neki... Hát készvoltam... Főleg hogy tudtam, hogy vége...
-
#868 Ügyi vagy. -
#867 találtam egy oldalt ahonnan az eddigi összes részt le lehet szedni.Én már pár részt leszedtem olyan mintha dvd-röl. menne -
nimfas #866 Elveszett legendák kalandorai
Rejtélyek kalandorai...
még ezeket találtam :) -
nimfas #865 Mondok jobbat....
Elveszett ereklyék fosztogatói
Rejtélyek városa
meg volt még egy film aminek a nevében szintén szerepelt a "rejtély vagy az elveszett szó" ez most magyarországon nagyon divat lett, igaz semmi köze az eredeti címhez, csak jól hangzik...
De ott vannak például a Paul Shore filmek : Kőbunkó, Kaszakő, Kő egy csapat... mindegyik kő, holott az eredeti címekben nem igazán lelhető fel, csak így tudja az átlag magyar is kötni valamihez :-D
-
#864 És a Célpont a Föld? vagy valami hasonló -
#863 Volt regen egy sorozat, az volt a cime: Tamadás egy idegen bolygóról. Valoszinüleg azt is invasion-nek hivtak eredetileg, csak annak idejen a kutya nem törödött ezzel, mert senki nem tudta azt sem, merre van amerika, nemhogy angolul tudott volna... -
#862 Inváizó az olyan közömbös hangzású, a Rejtélyek Városa minden kép jó döntés volt! -
#861 Egyszerü lett volna a megoldas: Invázió - Rejtélyek Városa
A kecske is jollakott volna, a kaposzta is megmaradt volna... Most oda kell ele kepzelned az invaziot... -
#860 Rejtélyek városa, az oké szerintem, mivel a város tele van rejtélyekkel...
Szinte mindenkibenne van, ugyem és ezért rejtély. Mert sok a kérdés, kevés a válasz, és valami történik abban a városban...
-
#859 biztos.?. mikor egy egyszavas "INVASION" nevet lefordítanak egy : REJTÉLYEK VÁROSÁRA:( -
#858 ez még annyira nem gáz
pl a gyilkos számok, meg a született feleségek még jobbak:P
-
#857 szarul fordították le magyarra a címét... nemtom mér... tiszta hülyeség hogy ilyen konkrét "INVASION" címet ami ugye INVÁZIÓ -t jelent... olyan szarrra kellett fordítani hogy :REJTÉLYEK VÁROSA... köcsög fordítók:( -
#856 na, erre nem tudtam volna rájönni! -
#855 vitben = vízben :) -
#854 mi az a vit?
-
hup #853 csak az ami a vitben van sosem szokták mutatni -
hup #852 szerintem rohadt jo sorozat -
#851 ahogy mondod:)
-
#850 nem volt rossz kar hogy vege :(