Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Baszki a magyarok jelenleg hol tartanak vele?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Narancs
Srácok, ma lesz 19:30-kor, ha vki nem vágná...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Egyébként is azt írtam egész jól...

Márpedig szerintem egész jól lezárták, ahhoz képest hogy a sorozat közben derült ki, hogy nem lesz folytatás.
Igen, rengeteg kérdés nyitva maradt, de attól még nagyon rendben volt.

ROKICA
aha.. értem..

Istencsászár
Vége, de csak olyan értelemben hogy nemlesz több rész :/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ROKICA
és aztán vége?

Istencsászár
Ez volt a 16. rész, szóval még lesz 6.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ROKICA
okkokokok

Istencsászár
Lezárták? mit???? 1 halvány szikra sem volt arra hogy vége lenne. Te valami nagyon mást néztél :/

ROKICA
az utolsó? még menyi rész lesz rtl-en?

Tegnap este néztem meg az utolsó részt. Szerintem egész jól lezárták. Féltem tõle, hogy nem lesz semmilyen befejezése mint pl a Prison Breaknek.
De szerencsére nem így történt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem különösen tetszett a vége, ahogy Tom csak állt ott és nem tudott mit mondani, mert mit is mondhatna ebben a helyzetben...

Hunnenkoenig
Suttogva sem kiabal!

ROKICA
"nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-("

VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET...

Hunnenkoenig
Nem kiabal!

ROKICA
"nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-("

VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET...

nyilván azért nézik az rtl-en, mert vagy nem szeretik a feliratos filmeket... vagy csak szeretik a ramaty magyar szinkront. Legalább olyan szar a szinkron, mint a Battlestar Galactica esetében, sajnos :-(
ezért írtam a 95%-ot... :-P
ROKICA
szerintem az RTL KLUB-on nézték... mert én pölö ott nézem csak😊

Én is csak gratulálni tudok.... szerinted az ide írogatók 95%-a hogyan látta a részeket?
The FlashBack

Tényleg eszméletlen szarul van vége😛
Ahogy ott áll Tom a víznél, Russel meg üvölt neki... Hát készvoltam... Fõleg hogy tudtam, hogy vége...

Hunnenkoenig
Ügyi vagy.

zoliii
találtam egy oldalt ahonnan az eddigi összes részt le lehet szedni.Én már pár részt leszedtem olyan mintha dvd-röl. menne<#email>

Elveszett legendák kalandorai
Rejtélyek kalandorai...
még ezeket találtam 😊
Mondok jobbat....

Elveszett ereklyék fosztogatói
Rejtélyek városa
meg volt még egy film aminek a nevében szintén szerepelt a "rejtély vagy az elveszett szó" ez most magyarországon nagyon divat lett, igaz semmi köze az eredeti címhez, csak jól hangzik...

De ott vannak például a Paul Shore filmek : Kõbunkó, Kaszakõ, Kõ egy csapat... mindegyik kõ, holott az eredeti címekben nem igazán lelhetõ fel, csak így tudja az átlag magyar is kötni valamihez :-D
sz4bolcs
És a Célpont a Föld? vagy valami hasonló

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hunnenkoenig
Volt regen egy sorozat, az volt a cime: Tamadás egy idegen bolygóról. Valoszinüleg azt is invasion-nek hivtak eredetileg, csak annak idejen a kutya nem törödött ezzel, mert senki nem tudta azt sem, merre van amerika, nemhogy angolul tudott volna...

Istencsászár
Inváizó az olyan közömbös hangzású, a Rejtélyek Városa minden kép jó döntés volt!

Hunnenkoenig
Egyszerü lett volna a megoldas: Invázió - Rejtélyek Városa

A kecske is jollakott volna, a kaposzta is megmaradt volna... Most oda kell ele kepzelned az invaziot...

The FlashBack
Rejtélyek városa, az oké szerintem, mivel a város tele van rejtélyekkel...

Szinte mindenkibenne van, ugyem és ezért rejtély. Mert sok a kérdés, kevés a válasz, és valami történik abban a városban...

ROKICA
biztos.?. mikor egy egyszavas "INVASION" nevet lefordítanak egy : REJTÉLYEK VÁROSÁRA😞

The FlashBack
ez még annyira nem gáz
pl a gyilkos számok, meg a született feleségek még jobbak😛

ROKICA
szarul fordították le magyarra a címét... nemtom mér... tiszta hülyeség hogy ilyen konkrét "INVASION" címet ami ugye INVÁZIÓ -t jelent... olyan szarrra kellett fordítani hogy :REJTÉLYEK VÁROSA... köcsög fordítók😞

The FlashBack
na, erre nem tudtam volna rájönni!

Istencsászár
vitben = vízben 😊

The FlashBack
mi az a vit?

csak az ami a vitben van sosem szokták mutatni

iLove oHs.

szerintem rohadt jo sorozat

iLove oHs.

The FlashBack
ahogy mondod😊

gvarga12
nem volt rossz kar hogy vege 😞

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Istencsászár
Lény se volt ( nem volt Klónozó ). Az 1 dolog hogy fejbelõtték, de a lények az Alient meghazuttolva kikeltek a csaj hasából... 😊 Most az a kérdés, hogy ez történik a többi terhes nõvel is ( ki szakítják/rágják? magukat a hasból ) vagy esetleg más módon a Klónozók segítségével jönnek a világra....

The FlashBack
<#eljen>

SPOILER!!!!

A csaj a fejlövéstõl halt meg.... továbbá a benne lévõ lény(ek) nyomait jól ki lehetett venni, hogy a víz felé vezetett a nyomuk, tehát kikeltek és bementek a vízbe! :-)
Istencsászár
Valóban, mivel terhes volt a csaj, és ugyfest hogy a lények a vízben kelnek ki, de hogy hogy azt már nem tudjuk meg, azt se hogy a nõk életben maradnak e ( Chirstina meghalt, de ott a lény se volt és nem is a vízben )

sz4bolcs
De a nagy világító narancs behúzta a hullát a vízbe!

The FlashBack
azaz kezdett volna:-)

Istencsászár
Hát.. Nemtudjuk honnan jöttek a lények, mi a céljuk ( csak sjtések vannak ), mik születnek, mi történik Larkinnékkal, hadsereg mit titkol mit akar stb stb stb... most kezdett beindulni...

Mayday
Szerintem is. Olyan jol felporgott, nekem nagyon tetszett, jo kis film volt ez tenyleg.

Es azert aranylag sikerult valamennyire le is zarni, persze nem az egeszet, de sikerult elvarrni dolgokat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

sz4bolcs
Tudom is. Egy bazi nagy világító narancs!

Istencsászár
Mi lenne? ha nézted volna nem csak bámulsz ki a fejedbõl, akkor tudnád 😊) Pont az utolsó részek volt a leg jobbak😊