Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Igen, rengeteg kérdés nyitva maradt, de attól még nagyon rendben volt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De szerencsére nem így történt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET...
VAGY NINCS OLYAN NETHOZZÁFÉRÉSÜK HOGY LETÖLTSÉK AZ ORIGINAL FILMET...
Tényleg eszméletlen szarul van vége😛
Ahogy ott áll Tom a víznél, Russel meg üvölt neki... Hát készvoltam... Fõleg hogy tudtam, hogy vége...
Rejtélyek kalandorai...
még ezeket találtam 😊
Elveszett ereklyék fosztogatói
Rejtélyek városa
meg volt még egy film aminek a nevében szintén szerepelt a "rejtély vagy az elveszett szó" ez most magyarországon nagyon divat lett, igaz semmi köze az eredeti címhez, csak jól hangzik...
De ott vannak például a Paul Shore filmek : Kõbunkó, Kaszakõ, Kõ egy csapat... mindegyik kõ, holott az eredeti címekben nem igazán lelhetõ fel, csak így tudja az átlag magyar is kötni valamihez :-D
A kecske is jollakott volna, a kaposzta is megmaradt volna... Most oda kell ele kepzelned az invaziot...
Szinte mindenkibenne van, ugyem és ezért rejtély. Mert sok a kérdés, kevés a válasz, és valami történik abban a városban...
iLove oHs.
iLove oHs.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
A csaj a fejlövéstõl halt meg.... továbbá a benne lévõ lény(ek) nyomait jól ki lehetett venni, hogy a víz felé vezetett a nyomuk, tehát kikeltek és bementek a vízbe! :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Es azert aranylag sikerult valamennyire le is zarni, persze nem az egeszet, de sikerult elvarrni dolgokat.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...