Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://konyv-konyvek.hu/buvos_varos
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem az volt az utolsó infó december második felében, hogy még is folytatják?
Egy kis segítséget kérnék. 😊 Az ep04-ben megy egy szám ~21:00-tól, a tábortûznél, elég ismert szám, csak nem tudom a címét. Valaki meg tudná mondani mi ez a szám? Elõre is köszi!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nem ertem, minek... igy most majd a nemet nezöket is csak frusztraljak majd...
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
50 Cent 50 Cent 50 Cent G-Unit G-Unit G-Unit Olivia Olivia Olivia
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vani
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vani
Qwerty4
Vani
Sõt, szarul kezdett a Surface, a végére viszont az is nagyon bedurvított
Invasion ... erõsen kezdett, de aztán nagyon gyengusz nyál lett belõle.
Eureka most elég kellemes kis (fogjukrá) scifi
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De ez van, bevallom a 3bõl csak a threshold fogott meg, annak is csak az elsõ pár része. De most még van nekünk Eureka!-nk ami inkább Man in Black hangvételü, meg vannak "még" Csillagkapuink, meg Csillagközi Rombolónk (LOL). Oszt Sci-Fi ugyis kitalál valamit nekünk, hamár ez a neve😊
[merlinw.org]
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
22:A búcsú
Sehol se találom...<#help>#help>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Qwerty4