Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira sikeres volt a Lost elso evad, hogy termeszetesen folytatjak masodik evaddal, es hamarosan a harmadikkal.
Ezzel szemben az Invasion nem volt elegge sikeres, kevesebb volt a nezo, ezert nem folytatjak, nem keszul masodik evad. Ez nem atmeneti dolog, nem gondolkodnak rajta, hanem toroltek, eldontottek, kesz.
Indult peticio is a neten a folytatas miatt, de ertelmetlenul. En is nagyon sajnalom, de vege, nem lesz masodik evad!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
wtf? <#wilting>#wilting>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
szerintem te vagy az egyetlen .
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
de ha valaki adna HTTP linket akkor is csak 7 kb/s al birnám letölteni.. szóval én az RTL KLUB on néztem az Invasion-t.. a befejezés elég titokzatos és folytatást igérõ volt.. ami a folytatást illeti ha más nem talán van egy milliomos rajongója a sorozatnak aki nézettség híján is finanszírozza a folytatást😊 Ez elég valószínûtlen de lehetséges.. lehet hogy lesz még INVASION 2 mint a Lostnál a folytatás a LOST 2.. szóval én még nem zárnám ki a folytatást szvsztk.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sokkal tobbet irt ertelmesen a temahoz, es nem foglalta bele majdnem minden mondataba, hogy "viszont a masik sorozat milyen szar"...
Te ezt mar tobbszor megtetted. En sem vagyok egy flemelos tipus, es most egy het utan olvasom a hozzaszolasokat "egyben", es nem megbantani akarlak, de ebben a vitaban szerintem is Te vagy a "hunyo".
Es nem eskudott ossze ellened mindenki, vagy ilyesmi, de tenyleg - mint az elottem szolo is irta - irritalo stilusban irtal.
Egyebkent egyetertek, ez egy nagyon jo sorozat volt, en is nagyon sajnalom, hogy nem volt eleg nezettsege a folytatashoz. Meg remenykedjunk abban, hogy esetleg leforgatnak egy befejezo reszt, egy "mozifilmet", emlitettek lejjebb, hogy mas sorozatnal is volt mar hasonlo megoldas, a sorozat megszunt, de kapott egy befejezest (nem 40-45 percben, hanem "egesz estes".)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egy befejezett sorozat topikjaba, ahova a kutya se ir, mit lehet meg ontopik irni?
Ja persze...sirni, hogy a primitiv lost rajongok miatt kellett meghalnia a sorozatnak es ezt elmondani hetente legalabb ketszer.
Ertettem fötörzs!
Kicsit vegyél vissza légyszíves. Kösz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Qwerty4
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Qwerty4
Totti:én szeretem a tv-be nézni a sorozatokat, inkább kivárom míg adásba, mert a számítógépen nem igazán kedvelek semmilyen filmet nézni.
Qwerty4
személy szerint az összes eddigi sorit amit néztem/nézek max. sávszéllel töltöttem/töltöm le. ami annyi jelent, hogy egy rész (~300M😎 átlag 20 perc alatt lejön... nem kedv kérdése, és fõleg nem idõ kérdése.
Qwerty4
Jo lenne, ha inkabb befognad a szadat, akkor talan meg el is hinnenk, hogy az vagy.
Olyan klisekben gondolkodsz, hogy az mar az eget veri. Rohadtul fel tudnak az ilyen emberek haboritani...
Abba nem gondoltál bele hogy a Lost-ot azért töltik le többen, mert csak az elsõ szériát adta le belõle az egyik nagy kereskedelmi tv?
de épp ez a gond. nekem tetszik mindkettõ - de azt el kell fogadnod, hogy a lostot többen tartják marha jónak. itthon is, kint is, mindenhol az a népszerûbb, ez tendencia. még a neten is sokkal népszerûbb, még a hazai letöltések alapján is. ennyi. nem az határozza meg a minõséget.
Ismerem az átlag amerikait, nyugi. Ha van valahol sorozatfüggés, akkor az az USA.
de hiána iqtlanozod le õket - mégis sikeres ott, mondjuk az elnök emberei, a maffiózók, a sírhant mûvek és egyáb más sorozatok (hasamra csaptam) amelyek sokkal kevésbé kommerszek, mint az inv., sokkal intellektuálisabbak, mint az inv. tehát ez bibi a logikában.
Az mindenesetre megint nem veszik figyelembe hogy Európába is megérné filmeket sorozatokat gyártani még akkor is ha az átlaghülye amerikainak
gyártanak is. nem hiába az egyik legnézettebb sorozat itthon a cobra 11, mely európai. vagy a rex felügyelõ. (itthon ugyanúgy a bulvár a menõ - sõt. itthon sokkal menõbb a bulvár, mint amerikában, így hidd el, illõ lenne elõször a saját portánk elõtt söpörni. itthon (európában) nagyobb burkolt az invasion, mint amerikában.)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
A LOST se rossz.. de amióta az INVASION-t láttam hát a LOST olyan alacsonyra süljedt a szememben mint a BARÁTOK KÖZT😊 lol
A probléma ott van hogy leállítottak 1 marha jó sorozatot, míg egy zagyvarékas, ötlettelen szart meg továbbra is nyomatnak, csak mert az IQ bajnok amerikai nézõknek jobban bejön az ámítás mint a tényleg korrekt cucc (fú ez olyan volt mintha egy dealer mondta volna <#vigyor3>#vigyor3>).
Ismerem az átlag amerikait, nyugi. Ha van valahol sorozatfüggés, akkor az az USA. Az mindenesetre megint nem veszik figyelembe hogy Európába is megérné filmeket sorozatokat gyártani még akkor is ha az átlaghülye amerikainak ez nem jön be, mivel az európai médiapiacot is az amerikaiak uralják.
erre ne legyél büszke, mert ha megnézed ezt a topikot vagy a 24-et, akkor olvashatod valakitõl, hogy a 24 és az invasion is gagyi. (ezt neked akárki megmondja, aki mondjuk a sokkal intellktuálisabbnak tartott sorozatokat nézi - és, mégis. kit érdekel? egy vélemény.)
ja.
vagy te határozod meg a gagyit? akkor még szép, hogy nem, mert a gagyira is azt mondod, hogy nem gagyi.
fogadd el, hogy vannak olyan tömegsorozatok, amiket nem szeretsz (lost) és vannak olyanok, amiket szeretsz (24). ennyi. nem jöhet be neked is minden.