Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ember! te magyarországról beszélsz, én meg amerikáról.
idehaza 3 sorozatnak csaptak nagy reklámkampányt, ebbõl 2 a lost és az inv.
amrikáról beszéltem, amikor még nem volt ismert sorozat. a nulláról indulva sokkal többen harptak az invasion-re - csak épp ott hagyták késõbb. (ez nem jelet semmit a minõségre nézve)
(az pedig, csókolom, nyilvánvaló, hogy a tévé hevesebben promózza a hype-osabb sorozatot, de az inv. sem panaszkodhat a "látod a fényeket" kampánnyal)
2.) A Lost a nagy sikert a túlmisztifikált, semmitmondó, a nézõt állandóan kérdésekkel hagyó sztorijával és sok szereplõ flashback-es alapos bemutatásával érte el. Az Invasion-ben egy jól átgondolt, igaz nem túl bonyolult sztori van érdekfeszítõen, semmi szarkeveréssel elõadva.
egy dolog hogy vélekedsz a sorozatról, de azt felejtsd el. a sikert az egyik annak köszönheti, hogy érdekelte a nézõket, a másik meg kevésbé érdekelte.
(Azt hiszem ezután írkáltak internetes hírportálok cikkírói, hogy a sztori vége az lesz a szereplõk arra szigetre zuhantak le ahol Spielberg épp forgatta a Jurassic Park 4-et )
és? ja, hogy nekik elárulták a végét?😊 nem légy nevetséges.
bevásárlóközpontos fagyit és egy eredeti olasz krémfagylaltot. Te melyiket választanád?
nem az ártól lesz valami finom. most vettem a family frosttól egy 800 forintos jégkrém mellé csapott ajándék almajégkrémet. és finom.
És igen, büszke vagyok hogy a gagyi sorozatokat nekem nem tudják eladni <#nyes>#nyes>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szoval gyerekek, ne is nezzetek mast!
Azt inkabb meg se emlitsük, hogy a LOST teljesen ismeretlenül indult, es amikor mar a neten mindenhol arrol beszeltek, utana kezdtek el a nagy reklamhadjaratokat azokban az orszagokban, ahol eppen elkezdtek vetiteni.
En legelöször IRC-n es forumokon hallottam rola es el sem tudtam kepzelni, mit lehet egy lakatlan szigeten lezuhantakkal sorozatba vinni. Azt hittem, hogy valami szar szappanopera, ki kivel kit csal meg.
Miutan mindenki mondta, hogy mekkora kiralysag, utana kezdtem el letölteni es anelkül, hogy tudtam volna rola valamit, mindjart megfogott.
Azert mert te Mo-n elöbb lattad a plakatjait, mint a sorozatot, az meg nem jelenti azt, hogy mindenki csak amiatt nezte es szerette meg.
Szoval ügyi vagy, hogy te ilyen felnött vagy es ezeket a gagyi sorozatokat neked nem tudjak eladni, mert te hohooo atlatsz am rajtuk, de attol függetlenül ez rohadtul nem erdekel senkit...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1.) A Lost szinte az összes napilapban hetekkel a bemutatás elõtt akár egészoldalas (!) reklámozva volt (én emlékszem, sztem ha elõveszel egyet vagy töröd a buksidat, akkor te is fogsz <#wave>#wave>). Az Invasion esetében 10-edekkora sem volt a felhajtás.
2.) A Lost a nagy sikert a túlmisztifikált, semmitmondó, a nézõt állandóan kérdésekkel hagyó sztorijával és sok szereplõ flashback-es alapos bemutatásával érte el. Az Invasion-ben egy jól átgondolt, igaz nem túl bonyolult sztori van érdekfeszítõen, semmi szarkeveréssel elõadva.
3.) Már nem nézem a Lost-ot, amikor voltak azok a hangok a dzsungelben és futkostak le föl, de végül semmit sem találtak illetve semmi sem kapta el õket, akkor abbahagytam. (Azt hiszem ezután írkáltak internetes hírportálok cikkírói, hogy a sztori vége az lesz a szereplõk arra szigetre zuhantak le ahol Spielberg épp forgatta a Jurassic Park 4-et <#buck>#buck>)
4.) Természetesen igazad van, ki vagyok én ahhoz hogy mások ízlésvilágát bíráljam. Erre csak egy példával válaszolnék: hasonlítsuk össze a pesti bevásárlóközpontos fagyit és egy eredeti olasz krémfagylaltot. Te melyiket választanád?
a sok hulladék helyett: Barátok Közt, Lost, Vészhelyzet, Doctor House
ember!a House meg az ER hulladek?
az egy dolog,hogy neked nem tetszik de _masoknak_ igen.tudod nem vagyunk egyformak.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
(értsd: amikor a lostot bemutatták, fel sem merült senkiben, hogy siker lehet. ennyi szereplõvel több csatorna is elhajtotta a sorozatot. az invasion viszont a lost sikere miatt készült és tették be az utánakövetkezõ idõpontba, mert hitték hogy egy hasonló típusú sorozat is sikeres lehet.)
(ld. te is a felhajtás nézed a lostot)
az iq-t a kollega szeteintam arra értette, hogy rég rossz, ha valaki rajong egy sorozatért, akkor szinkronban mást sorozatot szid és nem jön rá arra, hogy ízlések és pofonok. nem attól lesz jó arc valaki, ha más az ízlése, mint másé.)
De százas hogy az Invasionhoz közel sem ér a storyjában.
Qwerty4
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
(ráadásul a 24-nem majdnem az összes évada már kapható itthon)
Viszont a 24 többi szériáját már marhára behozhatnák, mert azok viszont tényleg kurva jók.
Qwerty4
az egész sorozazatnak, természetesen
Jövõ héten az egész sorozatnak vége lesz vagy csak ennek az évadnak?Remélem csak ennek az évadnak és jövõre újra nézhetem.
Köszi
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
mindig innen lehetett elérni a részeket most meg nem elérhetõ
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Szerintetek hogyan állapítják meg a nézettséget?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Qwerty4
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Egy VB-t rengetegen neznek. Akkor is ha kevesebb reklam van, azokat oylan összegekert tudjak eladni, mint maskor több havi bevetel.
Es nem csak a meccs idejeröl van szo, hanem elötte es utana is. Mivel az emberek mar jo elöre odakapcsolnak, hogy le ne maradjanak es utana mig megbeszelik, meg valszeg mindig aza c satorna fut.
Ezzel akar uj nezöket is szerezhetnek az elözö, következö müsorhoz.
Valamint image apolas is lehet. "Mi vagyunk azok, akik lehetöve teszik, hogy megnezd a foci VB-t!"
Rengeteg dolog van egy ilyen adas mögött, nem csak annyi, amennyit te latsz.
25. hét(múlt hét)
Qwerty4
már régen akartam kérdezni, hogy miért van egyeseknek arra indíttatása, hogy megalapozatlanul írjanak nem-igazságot.
az rtl folyamatosan (pár kivétellel) veri a tv2-õt a közvetítésekkel.
az RTL-t és van amikor ez a szüneteltetés jóval többet tart mint a meccs ideje.Például a múlt héten is csak a reklám után ment az RTL.Tehát a Relytéjek városa szünetében.
Qwerty4
Életkor: ismeretlen
tippelhetek ? <#vigyor>#vigyor>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé