Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi vagyok mi lesz a 21. részben... Russelék kétszemélyes írtó hadjáratot csinálnak? Egy kiképzett Hibrid sereg ellen? Durva lesz...
#631: Mayday: 22 részes lesz. De hogy dupla e lesz, azt nem tudom.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.
ÉN LÁTTAM A FÉNYEKET!
Aztán tessék megköszönni. Remélem sokaknak segítettem.
Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amugy azert ismered meg, mert az amerikaik mas rendszerben filmeznek.
Amerikaban Panavision kamerat hasznalnak, europaban (de legalabbis nemet területen) ARRI kamerakat. Egesz mas a rendszer, mas szürök, mas kepi megjelenites. Amerikai filmek sokszor szemcsesebbek...
Europai operatörök (a nagy "müveszek") altalaban lenezöen beszelnek, ha egy "amerikai beallitast" kell csinalniuk.
En sem nagyon ismerem a különbseget, mert nem vagyok operatör, de ilyen beallitas peldaul egy féltotál (vagy a totál?), vagy amerikai filmekben a szineszt terd alatt ritkan mutatjak. Meg meg sok ilyen van, amit egy operatör jobban el tud mondani, de mar tervezem, hogy egyszer reszletesen kikerdezek egyet erröl...
Szoval kb ennyi jut eszembe, persze sok minden mas is közrejatszik, mint peldaul a TV rendszere. Egy nemet PAL cucc maskepp hat, mint egy amcsi NTSC cucc.
Amerikai filmekben sokszor lehet latni gyenge szaggatast, vagyis, hogy ugral a kep, mintha kimaradna nehany kocka. Ez azert van (ha jol tudom), mert az NTSC kevesebb kepet futtat le masodpercenkent, mint a PAL es a konvertalasnal ez elöjön (nem összekeverendö a manapsag gyakran lathato digitalis tömöritessel, pixelekkel es az adattarolo szaggatasaval, mint amikor PC-n nincs eleg CPU vagy memoria power).
Ha valaki jobban tudja ezeket, nyugodtan kijavithat, ha valamit rosszul mondtam...winnie? :-)))
mondjuk az "amerikai"... nem is értem, hogy engedhettek egy ilyen filmet kiadni bazz
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Probaljak majmolni az amerikaiakat teljesen sikertelenül...
de sztem is ha jó sorozatot akarok akkor amerikai,angol vagy ausztrál sorozatot ell nézni.
a németet mindenki kerülje el,mert szemsorvadást kap!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The4400 - ez a legjobb sicifi, csak ajánlani tudom. ebbõl most nyáron jön a 3. évad. 😊
Surface,Threshold röviden leírnád milyenek? ( nemismeri õket<#idiota>#idiota> )
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
amúgy winniék a sorozatjunkiera sokszor tesznek ki nézettségi adatokat...
Hát mimás mint a csákk norisz😊))
1. Vészhelyzet - 1,537 millió nézõ
2. Walker, a texasi kopó - 1,494 millió nézõ
3. Cobra 11 - 1,472 millió nézõ
4. Született feleségek - 1,257 millió nézõ
5. NCIS - Tengerészeti helyszínelõk - 1,233 millió nézõ
6. Rejtélyek városa - 1,211 millió nézõ
7. JAG - Becsületbeli ügyek - 1,047 millió nézõ
8. Baywatch - Hawaii - 1,088 millió nézõ
9. Rex felügyelõ - 887 ezer nézõ
10. Gõg - 868 ezer nézõ - M1-es sorozat!
11. Hetedik mennyország - 830 ezer nézõ
12. A Grace klinika - 828 ezer nézõ
13. Smallville - 816 ezer nézõ
14. Eltûntnek nyilvánítva - 790 ezer nézõ
15. Tru Calling - Az õrangyal - 784 ezer nézõ
16. Monk - A flúgos nyomozó - 718 ezer nézõ
17. Doktor House - 677 ezer nézõ
18. Knight Rider - 658 ezer nézõ
19. Rém rendes család - 569 ezer nézõ
20. X-csapat - 535 ezer nézõ
21. Bûbájos boszorkák - 473 ezer nézõ
Én nagyon remélem lesz 2. szezon...
sajnos ez így mûködik.
Nemtudtam megállni hogy megvárjana TV-s részeket leszedtem a 17.részig jó sorozat már marhára kiváncsi vagyok mi sül ki majd a végén.
Next PC upgrade: 2022
Grebber, #584 A torrent, mint lassú dolog? Ez lol, én már publikus szerverekrõl is szedtem 300K-val Invasion epizódot. Persze, a régebbi torrenteket már kevesebben seedselik, azok valóban lassúak még a Bithun is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
rég volt, hogy egyben néztem meg egy Invasion részt(úgy értem, hogy nem állítottam meg közben, meg ilyenek), de ezt sikerült legyûrni egyben. kifejezetten tetszet. végre elkezdõdött valami, remélem lesz is belõle valami... kb. 10 része erre várok. 😄
0-10k.De nem tántorít el szedtem én már torrentrõl dolgokat 1 hétig.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem nézel szét eléggé. csomó torrent tele van vele, illetve az új részeket már másnap max. sebességgel leszedheted. ja és az relatív, hogy kinek mit jelent a lassú sebesség. 😛