Invasion - Rejtélyek városa (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: [HUN]Feriggno
Viszont, akkor megkérem az urakat, hogy távolítsák el a hozzászólásom, mert egyetemes jogot sértettem vele. Kérem anyámat kíméljék meg... olyan jól fõz szegény. <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon jó soroazat ez.
Összesen hány részes? TV-ben most lesz a 12.
Next PC upgrade: 2022
INNEN letölthetõ
Elõre szólok, hogy ezzel senkit nem akarok bosszantani!
Tehát ebbõl ne legyen war, mert nem leszek benne partner!
Ráértem tegnap d.u. és ma d.e. ennyi. Akinek kell kedves egészségére akinek nem az várja meg maffe-t vagy a másik fordítókat, mert ahogy hallom ezt a részt 3-an fordítottuk :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a tizenvalahányadik részig jött föl a színvonal mint a talajvíz, de az utóbbi részek színvonalában véleményem szerint észrevehetõ egy erõteljes regresszió az elõzõekhez képest.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Szerintem ezek eleg szubtil alienek lesznek. Semmi lezerpuska meg ufo, meg ilyesmi.
A sorozat eddigi hangulatabol itelve en inkabb amolyan termeszeti dolognak tekintem. Mondjuk egy aszteroidaval jött valami földönkivüli baci, aztan az fertözi a nepet.
Amolyan saskajaras szinten, nem tudatos megszallaskent elnyomas celjabol.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem, ahogy haladt elõre, egyre izgalmasabb volt - egész a 9. részig. Ez volt az a pont hogy nem bírtam tovább, és leszedtem a feliratos részeket, 3 nap leforgása alatt végignéztem 17-ig. Most már tényleg kezd egy picit langyosodni a dolog, (pl a mostani 18. részben szinte semmit sem tudunk meg, bár lehet hogy közrejátszott hogy 3 sör után néztem meg, mindenesetre nem tudnám felidézni hogy bármi igazán érdekes infó vagy esemény lett volna benne -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt mondjuk még mindig nem mondom hogy rossz a sorozat, de az eleje jobban megmozgatott mint ezek a legutóbbi részek. Mariel viszont még mindig veszett jó nõ 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
most legszívesebben megnézném, a 19es részt, de angol felirat hiányában nem teszem. remélem 1 héten belül kint lesz valamelyik felirat hozzá! 😊
Hol találom a 18. részt????
a dc-én még nincs<#shakehead>#shakehead>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak most mutata ahogy elnevezték "ebe-t".
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
szegény csávó most kapott balkezet, azt csak ugy le is vágta magának, egy napig nem volt fent neki :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ja én magyarnak olvastam. <#wilting>#wilting> az angol 1 héten belül jönni szokott. <#vigyor5>#vigyor5> mindig más idõpont...
-Angol felirat általában mennyi idõvel a release után szokott jönni?
-angol felirattól függ, de ált. 1 hét sajnos. 😞
Azt hiszem félreolvastál, én épp az angol feliratot kérdeztem, az már elég hogy megértsem a szövegeket.
nem kell két hetet várnod, így lesznek a részek:
18 Re-Evolution 4/19/2006
19 The Son Also Rises 4/26/2006
20 Run and Gun 5/3/2006
21 Riders On The Storm 5/10/2006
22 Homesteaders 5/17/2006
Basszus pénteken néztem a 9. részt a reteken, addig hetente adagoltam az Invasiont, mostanra meg kivégeztem a sorozatot napi 1-2 résszel. Most meg ha megnézem a 18-at várhatok két hetet a 19-re 😞
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com