Invasion - Rejtélyek városa (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
szinkron <#vomit>

számomra élményromboló az összes magyar szinron.

Hyder
22 részes

Invasion

Steam: [HUN]Feriggno

Tinman
Bocsi, nem tudtam, hogy kirakjátok és a saját "lapomon" gondoltam más hasznát veszi.

Viszont, akkor megkérem az urakat, hogy távolítsák el a hozzászólásom, mert egyetemes jogot sértettem vele. Kérem anyámat kíméljék meg... olyan jól fõz szegény. <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Törölt felhasználó
Ha ezt most én linkelem ide,akkor biztos törölték volna 😊
grebber
Én inkább a TV-ben nézem szinkronosan.
Nagyon jó soroazat ez.

Összesen hány részes? TV-ben most lesz a 12.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
1x19 magyar felirat innen :

INNEN letölthetõ

Elõre szólok, hogy ezzel senkit nem akarok bosszantani!
Tehát ebbõl ne legyen war, mert nem leszek benne partner!
Ráértem tegnap d.u. és ma d.e. ennyi. Akinek kell kedves egészségére akinek nem az várja meg maffe-t vagy a másik fordítókat, mert ahogy hallom ezt a részt 3-an fordítottuk :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mukika
18-as rész felirata már kint a feliratok.hu-n is és azt írják, hogy 19-es rész napokon belül kész lesz. <#vigyor3>

mert nem lesz hely az újakra.
passz, lehet, de azt tuti, hogy írtam, hogy tudni kell abbahagyni. van egy határ, ami fölött nem érdemes😊
pont a sorozatjunkien olvastam hogy az ember néhanapján akkor is menetrendszerûen néz egy sorit, ha egyáltalán nem tetszik neki 😊 ha már eccer elkezdtem ugyan még' pont most hagynám abba.

a tizenvalahányadik részig jött föl a színvonal mint a talajvíz, de az utóbbi részek színvonalában véleményem szerint észrevehetõ egy erõteljes regresszió az elõzõekhez képest.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Serpa
tapsikolok és ugrálok örömömben ...
^-^

Gerygrey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
18. rész: ki is bújt és láttuk a nyomait a vízig. Juj 😊

ha elveszted az érdeklõdést, akkor hidd el, jobban jársz, ha még idõben kiszállsz😊
Serpa
17. rész; végre kezd kibújni az a vmi Chrissie hasából ...

Hunnenkoenig
Hat csillagok haborujat ne varjal.

Szerintem ezek eleg szubtil alienek lesznek. Semmi lezerpuska meg ufo, meg ilyesmi.

A sorozat eddigi hangulatabol itelve en inkabb amolyan termeszeti dolognak tekintem. Mondjuk egy aszteroidaval jött valami földönkivüli baci, aztan az fertözi a nepet.

Amolyan saskajaras szinten, nem tudatos megszallaskent elnyomas celjabol.

Istencsászár
Remélem hogy lesz, fõleg ha nem fejezik be... én tvn követem egyenlõre szal nemtudom mennyi fog kiderülni..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerygrey
Valóban, nagyon komoly kis felirat volt, köszönöm hogy végre érdemben végignzéhettem a 18. részt, sajnos felirat nélkül marhára nem vágom mirõl szólt 😊

Nekem, ahogy haladt elõre, egyre izgalmasabb volt - egész a 9. részig. Ez volt az a pont hogy nem bírtam tovább, és leszedtem a feliratos részeket, 3 nap leforgása alatt végignéztem 17-ig. Most már tényleg kezd egy picit langyosodni a dolog, (pl a mostani 18. részben szinte semmit sem tudunk meg, bár lehet hogy közrejátszott hogy 3 sör után néztem meg, mindenesetre nem tudnám felidézni hogy bármi igazán érdekes infó vagy esemény lett volna benne -
jól van, láttuk Szurát és megtudtuk hogy szervezkedik és többségbe akar kerülni a hibrid bandájával, bár ezt eddig is sejtettük
) és egyre aggasztóbb az a tény, hogy már csak 4 epizód van hátra, ezalatt olyan sok minden már nem hiszem hogy történni fog, ráadásul kérdéses hogy lesz-e egyáltalán második széria... Hát kíváncsi vagyok.

Azt mondjuk még mindig nem mondom hogy rossz a sorozat, de az eleje jobban megmozgatott mint ezek a legutóbbi részek. Mariel viszont még mindig veszett jó nõ 😉
De ettõl fûggetlenül a sorozat az nekem egyre kevésbé tetszik. Ahogy halad elõre az egész, kezdem elveszíteni az érdeklõdésemet 😞

Köszönjük a fordító Tinman-nek, hogy hallás után leferdítette az epizódot! Szép munka volt!!!

mukika
netán nem a 10es résznél tartasz pont? abból hibás a lol-os verzió. a xor-os a jó! feliratot meg találsz hozzá.

bertino
és most ott van a pali, tök boldogan, mint aki észre se vette, hogy levágta a saját karját, nem igaz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mit lehet tenni akkor ha csúszik a hang a felirattal??

mukika
na ez nem volt olyan rosz rész.... viszont a tengerparti jelenetek milyen igénytelenül voltak megcsinálva! hát majdnem elsírtam magam.

most legszívesebben megnézném, a 19es részt, de angol felirat hiányában nem teszem. remélem 1 héten belül kint lesz valamelyik felirat hozzá! 😊

The FlashBack
joaz😄

Van mar felirat, de csak sved. 😊
angol sincs még, és amíg az nem lesz, nem kezdünk hozzá a fordításhoz... (rá max egy hét)
Sil3nt
nincs meg

Thadius
hello
nincs még magyar felirat a 18ashoz??

sk8 4 fun

Hyder
PM ment

Steam: [HUN]Feriggno

ne dc-z, használj torrentkeresõt. mininova, mondjuk.
Hahó!
Hol találom a 18. részt????
a dc-én még nincs<#shakehead>
The FlashBack
ja a seriff nekem is az agyamra megy😄

Gerygrey
Én a helyében felkaptam volna azt a láncfûrészt és lenyestem volna a köcsög fejét a seriffnek. Úgyis csak klón (pontosabban hibrid) õ is, és egyre jobban idegesit 😊
Istencsászár
Nemhát... csak bekattant a serif dumája miatt és azé, leglábbis én igy gondolom

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

God of War
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,nagyon kiráj volt a mai rész ez a sorozat nagyon kiráj.
Csak most mutata ahogy elnevezték "ebe-t".

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Mayday
Jo, de nem azert vagta le. Arrol o nem tudott, hogy o egy "klon".

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Istencsászár
Ez már nem õ volt hanem csak 1 klónja.. a csákó halott.

bertino
kiakaszt ez a csóri sorozat
szegény csávó most kapott balkezet, azt csak ugy le is vágta magának, egy napig nem volt fent neki :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mukika
igen hetente lesz. érdekes az elmúlt 3 héten lost volt, és invasion nem, viszont most invasion van, de nincs lost 3 hétig.

ja én magyarnak olvastam. <#wilting> az angol 1 héten belül jönni szokott. <#vigyor5> mindig más idõpont...

Gerygrey
Akkor most hetente lesz? Már megijedtem hogy 2 hetente lesznek a részek (viccesek ezek az amerikai TV-adók hogy egyszer kéthetente másszor hetente megy...)

-Angol felirat általában mennyi idõvel a release után szokott jönni?
-angol felirattól függ, de ált. 1 hét sajnos. 😞

Azt hiszem félreolvastál, én épp az angol feliratot kérdeztem, az már elég hogy megértsem a szövegeket.
mukika
angol felirattól függ, de ált. 1 hét sajnos. 😞

nem kell két hetet várnod, így lesznek a részek:

18 Re-Evolution 4/19/2006
19 The Son Also Rises 4/26/2006
20 Run and Gun 5/3/2006
21 Riders On The Storm 5/10/2006
22 Homesteaders 5/17/2006

Gerygrey
Már meg is van 😊 Angol felirat általában mennyi idõvel a release után szokott jönni?

Basszus pénteken néztem a 9. részt a reteken, addig hetente adagoltam az Invasiont, mostanra meg kivégeztem a sorozatot napi 1-2 résszel. Most meg ha megnézem a 18-at várhatok két hetet a 19-re 😞
The FlashBack
persze angol szinkronnal😄DDD

mukika
ehh... <#wow2>

te egy mazohista vagy, már ne is haragudj. 😄

The FlashBack
dehogy, bár jómagam szinkronosan szeretem a filmeket😄)

mukika
senki nem felejtse el, hogy szedhetõ már a 18-as rész! 😊

The FlashBack
most volt a 9edik az RTL-en asszem

icewolf
Hát... én nem nézek TV-t... <#idiota>

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Zomil
pls vki mondja meg h az rtl-en hányadik résznél tartanak, mert kiváncsi vok és nincs kedvem a pénteket kivárni😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"