1089
Jött egy hurrikán ... és jött vele más is
-
Bandy #39 jaja zsir lesz ez majd talán a többiek is rákattanak ha lesz több felirat hozzá, amugy Threshold is nagyon zsir most lestem meg a 6 részt. -
#38 Ja, szerdánként van.
Egyébként elég jó a nézettsége (múlthét), azonos a Num3ers-el, és jobb, mint a:
Surface, Prison Break, Threshold -
thiefpaper #37 Igen, szerda. A Lost után. Egész jó szerdája van az ABC-nek. -
Bandy #36 kiváncsi leszek mi fog történni, amugy usában milyen naponként van invasion? Szerda? -
#35 Igen, egyet kell értenem veletek :)
Az mondjuk érdekes, hogy ő túlélte, a feleségével meg mintha meghalt volna az az izé -
Bandy #34 jaja sztem már akkor idegen lett mikor lezuhant a géppel :).Egyre jobb ez a sorozat is örülök, hogy a nagyágyuk szünetében is van mit nézni :). -
thiefpaper #33 A sheriff már akkor gyanus voltm, amikor az első rész végén mondta feleségének a vízparton, hogy nyugi drága, minden kezdet nehéz. :) -
#32 Nemcsak hogy az, de sztem egyenesen a vezetőjük
Az 5. részben ez elég jól kijött a templomban :) -
Bandy #31 jaja egyre érdekesebb a sorozat, sztem a doktornőnek a férje is tuti egy idegen mert simán bement a a fertőzött emberkéhez.Vélemény?:) -
#30 Csinaltam a thresholdnak külön topikot, mert nem talaltam :-( -
#29 A 4. rész is érdekes volt. Kezdenek kibontakozni a dolgok (szép lassan :))
Egyre több ember tűnik el, majd fel ...
-
Bandy #28 [email protected] ide jöhet ez lemaradt :D bocsi az offért :P -
Bandy #27 Valaki elküldené nekem emailben a Threshold első részének magyar feliratát de jöhet a második is ha az is van mert a feliratok.hu most épp nem megy.thx -
Bandy #26 Érdekes a sorozat sztem még sok jó kisülhet belőle. Annyi sorozat van már, hogy szerencsére minden nap lehet valamit nézni :D -
#25 Lehet, de akkor egyszerűen kisétálnának a vízből emberi alakban.
Másról lehet itt szó :) -
#24 lehet alakváltók?
vagy teljesen átveszik a szemilyéségét. nyilván hogy oda adta a volt férjének azt a karmot vagy mit, azért volt mert régen szerette és megbízott benne, és ez egy pillanatra felül kerekedett benne))) -
#23 spoiler
Jaja, már akkor is gyanús kezdett lenni, hogy akit elkap a vihar, az hogy veszíti el még a bugyiját is :)
-
thiefpaper #22 Spoiler
[szín=white]Az első rész végén is volt már valami, amikor mondta neki a férje, hogy minden újászületés nehéz, vagy valami ilyesmi. Ez akkor volt, amikor megtalálták a víznél.[/szín] -
#21 Spoiler
Most így a 3. résznél kezd úgy kinézni a dolog, hogy a dokinő nem is az, akinek látszik
-
#20 szerintem mivel a dokinő megmutatta azt a bigyót a volt férjének, olyan érzésem van hogy több csapat játszik, de a hurrikán miatt ide csöppent mindenki.
olyan mintha a földönkivüliek meg plusz katonai kisérlet szabadult volna el kordinálatlanul. -
#19 Jaja, hál isten elég sokan tanultak a 4400 sikeréből, és rájöttek, hogy nem kell szájbarágósan a dolgokat (a scifit kedvelő okos, túl sok infó gyerekessé teszi neki az egészet) -
_Vegeta_ #18 gész jo. 4400szintu vack. :> -
#17 Á, csak találgat. Olyan kisokos, megszállott, összeesküvés elmélet hívő, tippelgető, akinek néha igaza is van :)) -
#16 Én az első résznél vagyok,felirat hiányában nem tudtam megnézni a többet.
Az első rész tetszik.Kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.De a dagi srác,asszem Dave a neve,már lespoilerozta a sorozatot,mert sokat ugatott a földönkivüliekről. -
#15 Én már a 3. részén is túl vagyok, és teccik :)) -
#14 Tegnap meg lett nézve az első rész feliratosan,háát, Nem tudom mi fog belőle kialakulni,de izgalmas téma,hasonló a surface-hez, bár a prison break is így indult és mekkora kult. sorozat lett!:)
valaki nézi még rajtam kivül?:) -
#13 első részt néztem, izgalmasnak ígérkezik, bár úgy látszik tiszta a fővonal mivel mát itt láthatunk némi karmokat))
vagy négis rejtőzik valami más a viharban?
-
winnie #12 várjuk az angolt -
#11 felirat? -
#10 Köszönöm az információkat!
Respect bro-z! -
winnie #9 mivel tegnap adta le a soorzat első részét az amerikai csatorna, ezért természetesen nem -
#8 Köszönöm!
Magyar tv nyomatja? -
winnie #7 -
winnie #6 az összes tévés torrenthelyről, emule-ról, amit akarsz. -
#5 Hol(mikor)/Honnan? -
#4 Már megy, letölthető. -
#3 Mikor lesz a film/sorozat?
Párom tisztára kétségbe van esve, hogy nem lát többet Jimmy-t... -
thiefpaper #2 Azért közben a Tilt-ben is játszott ;) (pókeres sorozat volt az ESPN-en). A Threshold nekem tetszik (bár hiányzik belőle valami), a Surface-t inkább dobtam (így is túl sok sorozatot kell cipelnem, ami persze nem baj :) az első 10 perc után (vagy csak nem volt kedvem tovább nézni. Az Invasion meg most jön. -
#1 Hát, most kiderült, hogy hova is távozott a 3. Műszak főtűzótómestere Jimmy Doherty (azaz Eddie Cibrian):
hát itt kötött ki, mint egy elvált kétgyrekes apa.
A story elég érdekesen indul, egy erős hurrikán tart a tenger felöl a partra, és valahogy felkavar valamit a tengerben ..... de inkább nem lövök le semmi poént, nézzétek meg :)
Elég nehéz úgy véleményt mondani erről a sorozatról, hogy két másik hasonló témájú most indult sorozattal ne vonjak párhuzamot (Threshold és Surfce)
Meglátjuk melyikből mit hoznak ki, eddig talán az Invasion vezet nálam egy hajszállal (és a leggyengébb talán a Threshold, de csak alig lemaradva)