3656
-
#295 mit láttál ami ennél szebb volt? képet is lécc ;)
GRAW pedig azért volt lassu, mert szintén dinamikusan számolta az árnyékokat, ez van, ez a jövő, ehez hozzá kell szokni és egyenlőre alacsonyabb FPS-eken játszani :(
a tombraider legends pedig nextgen nélkül ugy néz ki, mint az előző vagy az azelőtti rész, ne hasonlitsd össze...
amugy, ha valaki tud, irjon egy játékcimat, ami dinamikus árnyékokat használva jól futott a jelen hardverein! -
#294 (hardwiredre is benyomtam)
először is leszögezem, hogy nálam is van olyan beállítás, h 5-7 fps ... és valoban bosszantóan sokat tölt ... DE!
az engine iszonyat szép dolgokat tud, amit nem olcsó látványosságra fordit! a karakterek sosem látott szinten vannak kidolgozva, majd' mindenhol dinamikus árnyék(!!! - ez azt is jelenti, h nem az optimalizácioval van baj: csak előremutató cuccot irtak), shaderek ahol kell, semmi tulzás/fényestaknyos cucc, minden a helyén van. tovább szépiti a dolgokat a türhető fizika... végre kezd alap lenni :)
a játékmenet eszement jo, a lövöldözést nagyon eltalálták !! az újratöltés, a célzott lövések, minden nagyon hangulatos, igazi vadnyugati feeling! és még nem ültem lovon :D
szal aki ezt fikázza, annak valoszinü savanyu a szölő a gyengébb gépe miatt vagy csak lusta kikísérletezni a megfelelő beállításokat ... talán mire kijön, lesz olcsón alávaló VGA és picit pozitivabb fogadtatást kap, mert ez egy nagyon jó játék, semmiképpen nem tucatfps! Prey mellett ez 2006 kellemes meglepetése!
Amugy a játékban az FPS 30ra van limitálva, nekem a nagyon füves részeket kivéve ez meg is volt.(1024/noAA/noAF, minden maxon, kivéve az árnyékok mediumon). A gépem s754-a64 2300mhz, x800"gto" kicsit huzva, 1.5g ram... tetszik vagy nem, ez mamár csak egy közepes gép(világszinten), nekem is sokáig ez marad és picit aggodom is a crysisre várva a juarez után :) -
aaatttika #293 En pld. nem azt mondom, hogy csunya, mondjuk mar lattam szebbet is, hanem azt, hogy azert ennek jobban kene menni.A Tomb Raider-nel meg eloszor hulyeseg volt belerakni a nexgen opciot az optimizalas teljes hianya miatt/bar en igy vittem majdnem vegig/ de ezt kikapcsolva viszont eleg jol futott meg a gyengep gepeken is, inkabb a GRAW-ot tudnam ehez hasonlitani, az is optimizalatlan volt es a jateknak nem indokolt volt az oriasi gepigeny. -
#292 Na még holnap meló után nekiugrok még1x megprobálom játszhatóra belöni (Ps 2.0-ra teszem pl) azt ha nem lesz jó akkor ennyi volt.
Majd a full ha már kinntlesz előbb erősen benézek majd a fórumokra miket javítottak márha tesznek majd ilyet! -
#291 Hehe... attól függ kinek mi a "ment szépen" végülis 15-20 fpsel is megy szépen stabilan, ha valakinek az a jó... -
#290 "Szerintem nagyon jo kis jatek ez. En 1680x1050-es felbontasban toltam, minden maxon es ment szepen. Gyonyoru!!!"
1. Az illető a jővőből jött vissza izombrutál hyperspace géppel :D
2. Nagyzolási kényszer.
3. Kérem kacspolja ki...
-
aaatttika #289 Vagy nem ezt -
aaatttika #288 En is ezt akarom kerdezni,mert ez kicsit funny. -
#287 Nemtökmindegy? De az illető tuti nem a Far Cry-t nézte! -
aaatttika #286 Vegyel csak olyat, es ha ez az optimizalasi tendencia igy halad tovabra is akkor jovore majd egy PS2 grafikai szintu jatekot 800-ban low-on fogod nyomni a csuda gepedel -
#285 Ezt kitől idézted? -
#284 Today, Ubisoft and Techland announce that Call of Juarez will be coming to a next generation console in 2007, and that the PC version in the US will be held to coincide with the launch of the console version, while the release dates in Europe remain unchanged. Improvements to the US PC version are expected, based on optimization for Windows Vista. No further details are available at this time.
Na akkor van még pár hónapuk hogy képesnek érezék magukat az optimalizálásra! -
#283 Off a Tomb Raiderhez már kiadtak egy patchot amivel a next gen beállítás mellett is szépen megy. -
#282 "a Far Cry óta nemláttam ilyen részletesen kidolgozott figurákat és tájat.Igaz Shader V3.0 és 1280x1024 felbontásban."
Ilyen figurák merre vannak mert én nem véltem jól kidolgozott dolgokat felfedezni?? -
#281 Bf2 hibas fos, foleg a legujabb patch ota, ott nem kell meglepodni ilyen aprosagokon./mindenkinek csinalja/ parszor en is kivaltottam a forumba most jatek kozben, de gond nelkul talpra allt, talan a procid hibazik mar a nagy melegben, de lehetetlen megmondani egy ismeretlen geperol szerintem mi a baj, ha nem tomeges jelenseg.
kiserletezz sok sikert :)
megjeleneseig jegelem a jatekot es a forum ezen reszet :) -
#280 Normális nekem max grafon stabil 60 fps lenne mint konzolon, de megelékszek 40el is... de ez ennél a trágyánál lehetelen:DDD
Ahogy mondod, Tomb Raider is szar és még sorolhatnám ahogy ezis. -
#279 7800gt-vel.Csak kicsit azert alltam a jatek melle, ha mar optimalizalatlan jatekot akarunk emliteni, ami kb 10 szer csunyabb, gagyibb es lassabb indokolatlanul, ott a tomb raider legend, az a csuf boszorka, a nagy-nagy hatterevel, nem a lengyel sufni tuningot kell szidni, ami elott emelem kalapom.
Tobben is irtak, hogy normalisan ment nekik, szoval tenyleg nezz korul, a gepeden :) -
#278 Normális gép: A64 X2 5000+ + 4096 MB DDR RAM + SLI (x2) 7900GTX + X-Fi -
#277 támogatom! 1280ban fullon 10-15 fps . kipróbálásra elég volt... -
aaatttika #276 /normalis gepen minde rendben van/ na ezaz, hogy kinek mit jelent ez.Nekem pld. ha igy kijelentem akkor az minimum kell: 1024 4X8 minden max atlag 50-60FPS min 35-40FPS ez nalam a minden rendben van kijelentes.A toltesi idodet meg nem hiszem el akarmilyen procid van.Nalam 1024-ben maxon, szuresek nelkul ephogy folyamatosan megy /nem neztem az FPS-t, de olyan 32-38 korul lehet szerintem/ es ez egy 3800+ 1024MB 7800GT gepen. -
MagyaR #275 Engem folyton kidob a destkopra a gamma. Bf2-nél csak akkor csinálja ha valami miatt lekicsinyítem a gammát, hogy csináljak vmit a windowsba aztán pedig újra visszanagyítóm, de itt folyton kidob.
Amúgy nekem is megy maxon, csak kéne még egy kis ram, hogy jó legyen.
Amúgy a vírusírtóm, vmi hibásan kódolt nemtom fájlt talált, ami ártalmas (ennek) a gammának a fájlai között!!! Azóta kicsit mintha behülyült volna a gép.
Pedig demoba van meg, ami mondhatjuk úgy hogy eredeti...
Szal van vmi megoldás arra, hogy mér dobál ki a destkopra? Bf2 helpbe azt olvastam, hogy egyenlőre semmi, de itt lehet, h már jó.
Nem elég neki a felturbózott 7900gt-m? (ami így 7900gtxnek felel meg a tesztek alapján). -
#274 Nem kötünk bele, csak igy a nagy világba kikiáltod hogy milyen jó neked:) namármost itt sokunknak a tiedhez képest vagy nagyon otvar gépe van, vagy te szinezed ki a dolgokat, ezért kértem a configodat és képeket... -
#273 vegulis nekem tokmindegy mennyivel megy nektek, mennyit tolt, egy normalis gepen minden rendben van, masodikra mire elmondja toltesnel a mondokajat, mar bent is van a palya.Bar ezt a lovaglason meg kicsit faraghatnanak, pl ne legyen ilyen direkt a lo reakcioja az iranyvaltasra, stb, de ude szinfolt ez a jatek, bar teljesen mas vilag, de a termeszet miatt meg joval szebbnek is mondanam a preynel...de inkabb nem irtam semmit, mielott jonnek az agyas belekotesek... -
aaatttika #272 /Sok ilyen jatekot a nepnek/ mirol beszelsz te neked termeszetes ez a hosszu toltes ido, vagy az, hogy szuresek nelkul is lassulgat egy normalis gepen is es a grafikaja nem nagyon idokolja ezt vagy mi? -
#271 Bf kevesebbet tölt mint ez, de ott annyi a különbség hogy betöltés után az suhan ez pedig csak vonszolja magát... -
#270 amugy azert is "tolt" sokat, a'la bf2 ez is gyartogatja le maganak a shadereket, vagyis az elso tolts mindig hosszabb -
aaatttika #269 Talan nalatok is meleg van ehh? -
aaatttika #268 Jogos -
#267 Ha nem tudjatok elolvasni a hintet, L mint log-al kiirja ujbol az osszes szoveget -
#266 én úgy játszok hogy minden maxon, csak az árnyékokat off-oltam így egész tűrhető, nem tudom nekem tetszik főleg ,az ostoros gyerek.
Egyedűl a színvilága nem jön be valahogy minden olyan kékes színű, nem tudom miért mikor az ilyen helyeken épp hogy melegebb színeknek kellene lennie. -
#265 lol, kérünk gép adatokat, és high grafikán ( magyarul maxon, min 2*es szűrésen ) fps mérővel ellátott képeket! -
#264 Rrakd ujra! -
#263 lehet fikazni a jatekot de legszebbebb :), es nincs nagyobb igenye mint pl bf2-nek full grafon, max nem lehet ugy lefele skalazni.
sok sok ilyen jatekot a nepnek, haladjunk a korral ! -
#262 Az az 1-es map legvége. -
Javítva.. ezt vajon miért, hogy stb.. -
#260 Nem még nem del mondtam addig nemnyugszok amig az 1vs1-et meg nem nyerem ! -
#259 try it! -
csgj #258 én mediumon játszottam, 1024x768-ban, antialisingel.. egész jól futott. ilyen gépen: intel celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, 256 mb Saphire Radeon 9600 -
#257 12 fpsről vajon fel ugrik e 40re? :D it is impossible! -
#256 Hát amíg meg nem nézed a BIOS-ban, addig valóban nem.. (: