3656
-
#375 A villám a rozsdás fegyvert jelöli. El kell tenni a fegyvereket, 1 és 2 gombok, majd bal egérre előrántja, és mehet a daráló. -
#374 Na én is végignyomtam mindkét ágat.
alul szereplő konfigomon nagyon teccetős, a napsütötte
táj sztem jól eltalált .Jó lesz ez a gamma!
Öcsém 2800barton 9600non pro 512mb Ramos gépén is jól futott,
assemtudomilyenmeghajtóvanpedignáladenemai -
#373 sm3 alatt hiába vártál élsimításra, mert hdr+aa nem nagyon megy együtt csak radi x1k-n.. -
#372 Nekem másodjára, bár mint írtam egy kisebb trükkel. -
#371 jaja. elég összetett volt lepuffantani őket, kb 6odszorra sikerült. -
#370 Íjat honnan szereztél? A kocsigyújtogató indiánoknál volt? -
#369 Na végigtoltam a második mapet is.. Benyomások nagyrésze pozitív. Legfeelingebb amikor a lovon vágtatva felhúzom az íjat, belassul az idő és orrbalövöm szegény apachokat -
csoola #368 nekem bejövös! -
#367 Na nállam is ez van, de levettem shader 2.0-ra és egyből van élsimítás és nem olyan az egész mint egy részeg ember látomása. -
#366 Feygvereknél kell megcsinálni hogy ne látszodjon az a villámszerű jel asszem2-es gombot kell megnyomni! -
Piko888 #365 Az időlassítást, ami az első pálya elején van hogy lehet előcsalni? -
#364 Ennyi belefér nemdebár? ;D -
#363 :)))) Ugye-ugye... -
#362 Hú, nem szóltam lol.. A másik map, ahol lovat kell lopni már kicsit izzasztja szeginyt 10-15 fps-re.. Viszont shader model 2-vel még brutál felbontásban is perfekt, 4x AA-val meg anisoval..
Driver: 84.21 forceware -
#361 Én ForceWare 91.31 WHQL drivert a Gef 6600-amhoz. És 1024-ben SM2-vel minden medium körül futogat azért még játszhatóan, 20-25 FPS-el. -
#360 Hanyas drivert használsz? -
#359 Én már csak a multiban reménykedem hogy valami jót is mutat, pisztolypárbaly vagy valami ilyesmi remélem lesz benne. -
#358 Nos megnéztem a gémet, nálam teljesen játszható full beállításokkal (A64-3000+, 7600gt 1gb ram), és naggggyon teccik. Hardban nyomom, még csak az első pályát láttam, de a feeling hatalmas.. Ördögszekerek, a pap, a színvilág.. Nagyon üt. És brutál a főhős miközben irtja a népet osztja az igét jobbkézből.. Kurva yo :D
SM3.0 nagyon szép, a fizika is pöpec.. Teccik. -
#357 Mármint a BM-ben nem gépzabáló volt hanem dinamikus árnyék. -
#356 Na meg ki lehet kapcsolni. -
#355 Most épp ez volt a téma hogy a dinamikus árnyék nem gépzabáló, mert a Blood Moneyban is az volt, ráadásul sokkal látványosabb mint a CoJ-ban, és mégis egy átlagos felhasználó gépén is simán elfutott, tahát itt csak az optimizáció lehet a hiba. -
#354 Ha ez a dinamikus árnyék ennyire gépzabáló mi a retkes tökömnek erőltetik?
Nem a kurva árnyékot nézem miközben játszok! -
#353 Most a dinamikus árnyékról volt szó nem a textúrákról. -
#352 Azért ne hasonlítsuk már a Hitman: Blood Money 2. pályás környezetének grafikáját ehhez. A himané ehhez képest nemes egyszerűséggel egy f*s. AA+AF-el high-on, nem segít azon semmi. Érdemes ott is megnézni a textúrák minőségét, stb. Ott ilyen 2048x2048-at nem fox látni, az az engine hírből sem hallott ilyenről. -
#351 Végig vittem a demót, a Reverenda Rayes küldetés valahogy jobban tetszett mint a Billys. A Billyében nekem a lovaglás nagyon nem tetszett, szerintem azt inkább TPS-ben kellett volna megoldani, mint a Battlefieldben pl az autót lehet TPS és FPS nézetből is vezetni, így mindenki azt választja ami tetszik neki, ráadásul sokkal jobban is nézne ki ahogy a puskával félkézzel lövöm az ellenséget mint a Gun-ban.
OFF
Én most nem a víz állagáról beszéltem, hanem a színekről.
valós trópusi táj Far cry
Szerintem ez sokkal inkább hasonlít az eredeti környezetre mint a CoJ egy Forró vadnyugati tájra. -
#350 OFF:
A Hitman 4 második pályáján igencsak szép kilátás nyílik egy vízesésre, és egy nagy vízfelületre és a növényekkel tűzdelt tájon szaggatás nélkül kalandozhatunk. Nameg a karneválos pályán elképpesztően jól megoldották hogy több százan táncolnak mégsem akad a játék. A dinamikus árnyék az Opera folyosóin a leglátványosabb, amikor futunk, és mindkét oldalon vannak lámpák, ott nagyon valóságosnak hat az árnyék, és még látványos is. -
#349 OFF:
jó tipp, elinditottam, h megnézzem, erre letoltam az első pályát, az árnyékokat csak az elején néztem... nemtom, mennyire számol dinamikus árnyékokat, mert pl ha egy tűzhöz odamegyek nincs árnyékom :( lehet persze gfx bug is, de a pálya folyamán többször is előjött... sok szempontbol kidolgozottabb a h4, ezekután azt mondom valoban csucs engine, viszont nagy kültéri pályát, komolyabb látótávolsággal nem tom tettek e bele ... mert azért a juarezben elég szépen ellátni! (jah, és a legtöbb mostani játékban az ATI x800 szérián pixeles az árnyékok széle, de a hitman4ben nem! +1 pont)
ON (és itt tényleg befejeztem a grafika boncolgatását, ami egyébként amugy is másodlagos lenne(de persze azért fontos), csak itt ugye már a játékélménybe szólt bele párunknál... fullnál visszatérünk rá, vagy jobb enginnel vagy jobb VGA-val ;) ) -
#348 már megy köszi!csakhát eléggé szar a játék hogy így szaggat... :|
a párbajt viszont negyedszerre megnyertem!:P -
#347 Jaja, ezt írja a readme is. Tedd fel mondjuk a Catalyst 6.7 Final-t. -
#346 Ati Radeonom van!
szal egy driver frissítés segíthet? -
#345 Első körben:
1., refresh force
2., ha nvidia kártyád van akkor új forceware, ha ati akkor új catalyst
3., frissítési frekvenciák és felbontás ellenőrzése -
#344 #336
valaki??? -
#343 Elég hangulatosnak tűnik a cucc. Ez a bosszúálló pádre telitalálat! -
aaatttika #342 Ja...tenyleg ezt figyelmen kivul hagytam -
#341 Na de a pisztolyt hamarabb vette fel, mintsemhogy megölték volna előtte a sheriffet. -
aaatttika #340 Meg majd a full remelhetoleg jobban is fog futni -
aaatttika #339 Szerintem az aszt abrazolja az emberunk pap volt, es mivel megoltek a seriffet ugy vette fel a regen letett pisztolyait, hogy boszutallhasson.Persze a jatek soran biztos lehet /kell/ majd hasznalni valamire -
Thanatos #338 tudom és én ezzel midnig is igy vagyok de annyira azért nem izgat ez a game :)
majd a fullet meglesem a bétademot emg meghagyom annak aki szereti ilyenen idegelni magát :) -
#337 A jóember bibliája mire jó, hirdeti az igét, vagy mi? -
#336 hali!
valakinek volt olyan gondja hogy kivélasztom az első pályát,megvárom még felmegy a csík,kb 5 perc.és mikor felér a csík egy pillanatra kikapcsol a monitor majd vissza és csak egy zöldes fekete üres képernyőt kapok vissza hanggal.vártam már de a gép mégcsak nem is tölt.nem reagál semmire és csak a reset segít.
ötlet,tipp?