3656
  • Panzerfaust
    A villám a rozsdás fegyvert jelöli. El kell tenni a fegyvereket, 1 és 2 gombok, majd bal egérre előrántja, és mehet a daráló.
  • Lui76
    Na én is végignyomtam mindkét ágat.
    alul szereplő konfigomon nagyon teccetős, a napsütötte
    táj sztem jól eltalált .Jó lesz ez a gamma!
    Öcsém 2800barton 9600non pro 512mb Ramos gépén is jól futott,
    assemtudomilyenmeghajtóvanpedignáladenemai
  • bepe79
    sm3 alatt hiába vártál élsimításra, mert hdr+aa nem nagyon megy együtt csak radi x1k-n..
  • Gerbill
    Nekem másodjára, bár mint írtam egy kisebb trükkel.
  • SötétBarom
    jaja. elég összetett volt lepuffantani őket, kb 6odszorra sikerült.
  • Gerbill
    Íjat honnan szereztél? A kocsigyújtogató indiánoknál volt?
  • SötétBarom
    Na végigtoltam a második mapet is.. Benyomások nagyrésze pozitív. Legfeelingebb amikor a lovon vágtatva felhúzom az íjat, belassul az idő és orrbalövöm szegény apachokat
  • csoola
    nekem bejövös!
  • Shep
    Na nállam is ez van, de levettem shader 2.0-ra és egyből van élsimítás és nem olyan az egész mint egy részeg ember látomása.
  • grebber
    Feygvereknél kell megcsinálni hogy ne látszodjon az a villámszerű jel asszem2-es gombot kell megnyomni!
  • Piko888
    Az időlassítást, ami az első pálya elején van hogy lehet előcsalni?
  • SötétBarom
    Ennyi belefér nemdebár? ;D
  • Istencsászár
    :)))) Ugye-ugye...
  • SötétBarom
    Hú, nem szóltam lol.. A másik map, ahol lovat kell lopni már kicsit izzasztja szeginyt 10-15 fps-re.. Viszont shader model 2-vel még brutál felbontásban is perfekt, 4x AA-val meg anisoval..
    Driver: 84.21 forceware
  • bepe79
    Én ForceWare 91.31 WHQL drivert a Gef 6600-amhoz. És 1024-ben SM2-vel minden medium körül futogat azért még játszhatóan, 20-25 FPS-el.
  • Shep
    Hanyas drivert használsz?
  • Gerbill
    Én már csak a multiban reménykedem hogy valami jót is mutat, pisztolypárbaly vagy valami ilyesmi remélem lesz benne.
  • SötétBarom
    Nos megnéztem a gémet, nálam teljesen játszható full beállításokkal (A64-3000+, 7600gt 1gb ram), és naggggyon teccik. Hardban nyomom, még csak az első pályát láttam, de a feeling hatalmas.. Ördögszekerek, a pap, a színvilág.. Nagyon üt. És brutál a főhős miközben irtja a népet osztja az igét jobbkézből.. Kurva yo :D
    SM3.0 nagyon szép, a fizika is pöpec.. Teccik.
  • Gerbill
    Mármint a BM-ben nem gépzabáló volt hanem dinamikus árnyék.
  • bepe79
    Na meg ki lehet kapcsolni.
  • Gerbill
    Most épp ez volt a téma hogy a dinamikus árnyék nem gépzabáló, mert a Blood Moneyban is az volt, ráadásul sokkal látványosabb mint a CoJ-ban, és mégis egy átlagos felhasználó gépén is simán elfutott, tahát itt csak az optimizáció lehet a hiba.
  • grebber
    Ha ez a dinamikus árnyék ennyire gépzabáló mi a retkes tökömnek erőltetik?
    Nem a kurva árnyékot nézem miközben játszok!
  • Gerbill
    Most a dinamikus árnyékról volt szó nem a textúrákról.
  • bepe79
    Azért ne hasonlítsuk már a Hitman: Blood Money 2. pályás környezetének grafikáját ehhez. A himané ehhez képest nemes egyszerűséggel egy f*s. AA+AF-el high-on, nem segít azon semmi. Érdemes ott is megnézni a textúrák minőségét, stb. Ott ilyen 2048x2048-at nem fox látni, az az engine hírből sem hallott ilyenről.
  • Gerbill
    Végig vittem a demót, a Reverenda Rayes küldetés valahogy jobban tetszett mint a Billys. A Billyében nekem a lovaglás nagyon nem tetszett, szerintem azt inkább TPS-ben kellett volna megoldani, mint a Battlefieldben pl az autót lehet TPS és FPS nézetből is vezetni, így mindenki azt választja ami tetszik neki, ráadásul sokkal jobban is nézne ki ahogy a puskával félkézzel lövöm az ellenséget mint a Gun-ban.
    OFF
    Én most nem a víz állagáról beszéltem, hanem a színekről.
    valós trópusi táj Far cry
    Szerintem ez sokkal inkább hasonlít az eredeti környezetre mint a CoJ egy Forró vadnyugati tájra.
  • Gerbill
    OFF:
    A Hitman 4 második pályáján igencsak szép kilátás nyílik egy vízesésre, és egy nagy vízfelületre és a növényekkel tűzdelt tájon szaggatás nélkül kalandozhatunk. Nameg a karneválos pályán elképpesztően jól megoldották hogy több százan táncolnak mégsem akad a játék. A dinamikus árnyék az Opera folyosóin a leglátványosabb, amikor futunk, és mindkét oldalon vannak lámpák, ott nagyon valóságosnak hat az árnyék, és még látványos is.
  • arty
    OFF:

jó tipp, elinditottam, h megnézzem, erre letoltam az első pályát, az árnyékokat csak az elején néztem... nemtom, mennyire számol dinamikus árnyékokat, mert pl ha egy tűzhöz odamegyek nincs árnyékom :( lehet persze gfx bug is, de a pálya folyamán többször is előjött... sok szempontbol kidolgozottabb a h4, ezekután azt mondom valoban csucs engine, viszont nagy kültéri pályát, komolyabb látótávolsággal nem tom tettek e bele ... mert azért a juarezben elég szépen ellátni! (jah, és a legtöbb mostani játékban az ATI x800 szérián pixeles az árnyékok széle, de a hitman4ben nem! +1 pont)

ON (és itt tényleg befejeztem a grafika boncolgatását, ami egyébként amugy is másodlagos lenne(de persze azért fontos), csak itt ugye már a játékélménybe szólt bele párunknál... fullnál visszatérünk rá, vagy jobb enginnel vagy jobb VGA-val ;) )
  • SNAKE01
    már megy köszi!csakhát eléggé szar a játék hogy így szaggat... :|
    a párbajt viszont negyedszerre megnyertem!:P
  • bepe79
    Jaja, ezt írja a readme is. Tedd fel mondjuk a Catalyst 6.7 Final-t.
  • SNAKE01
    Ati Radeonom van!
    szal egy driver frissítés segíthet?
  • bepe79
    Első körben:

1., refresh force
    2., ha nvidia kártyád van akkor új forceware, ha ati akkor új catalyst
    3., frissítési frekvenciák és felbontás ellenőrzése
  • SNAKE01
    valaki???
  • Voltan
    Elég hangulatosnak tűnik a cucc. Ez a bosszúálló pádre telitalálat!
  • aaatttika
    Ja...tenyleg ezt figyelmen kivul hagytam
  • bepe79
    Na de a pisztolyt hamarabb vette fel, mintsemhogy megölték volna előtte a sheriffet.
  • aaatttika
    Meg majd a full remelhetoleg jobban is fog futni
  • aaatttika
    Szerintem az aszt abrazolja az emberunk pap volt, es mivel megoltek a seriffet ugy vette fel a regen letett pisztolyait, hogy boszutallhasson.Persze a jatek soran biztos lehet /kell/ majd hasznalni valamire
  • Thanatos
    tudom és én ezzel midnig is igy vagyok de annyira azért nem izgat ez a game :)
    majd a fullet meglesem a bétademot emg meghagyom annak aki szereti ilyenen idegelni magát :)
  • Shep
    A jóember bibliája mire jó, hirdeti az igét, vagy mi?
  • SNAKE01
    hali!
    valakinek volt olyan gondja hogy kivélasztom az első pályát,megvárom még felmegy a csík,kb 5 perc.és mikor felér a csík egy pillanatra kikapcsol a monitor majd vissza és csak egy zöldes fekete üres képernyőt kapok vissza hanggal.vártam már de a gép mégcsak nem is tölt.nem reagál semmire és csak a reset segít.

ötlet,tipp?