3656
-
#255 már del? -
#254 Azt nemtudhatom! -
#253 az uccsó előtti lehetőség se? -
#252 Nem segítenek ezen a foson ezek se! -
#251 Akinek rosszul fut, az a readme utasításai alapján ezeket teheti meg:
Q: Why is an error message displayed while executing the game?
A: Make sure you have the latest video drivers on your computer. They are usually available for download from the vendor's website. Check the following sites for Video card drivers:
www.ati.com for ATI drivers (we recommend Catalyst 6.5 or higher)
www.nvidia.com for nVidia drivers (we recommend ForceWare 84.21 or higher)
A: Make sure there is DirectX 9.0c or higher installed on your computer. If not, download and install DirectX from www.microsoft.com/directx.
A: Check the BIOS settings if the AGP Fast Write Control is set to Disabled and the Graphics Aperture Size is set to Minimum 64MB.
A: Make sure that you closed all unnecessary programs running in background. -
Thanatos #250 okos: HIBA - 404, A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ AZ ULTRAWEB SZERVERÉN! -
#249 http://uw.hu/404.html
Elég okos mi?:D -
Na erre mondjatok okosat! -
Thanatos #247 pfff... -
#246 Szerintem pár emberen kívül, mindekinek elég volt pár perc diavetítés :DDDD majd a fullnak adunk 1 esélyt... -
aaatttika #245 Na mivan sracok miert nem irtok mar valamit, mindenki a demot nyomja meg mindig? -
aaatttika #244 Profi vagyok, nekem nem muszaly tudnom, hogy hogyan kell iranyitani, en akkor is gyozok -
aaatttika #243 easy-n jatszottam, de lehet, hogy kiirta, csak elnyomtam, vagy nem figyeltem -
#242 az igen. -
#241 Hardon nem írja ki a párbaj előtt hogy mit is kell csinálni? Mert easy-n igen... -
aaatttika #240 Nekemis sikerult az a parbaj, de veletlenul, mert fogalmam sem volt, hogy mivel mit kell csinalni. -
#239 öhh...hát igen, megint a SecuROM rosszalkodik egyeseknél...
próbáld azt, hogy a kompatibilitást Win2000-re állítod :) -
#238 A demo valamiért nem indul el. Ezt a hibaüzenetet kapom minden esetben mikor inditani akarom.
"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen."
Mi lehet a probléma? -
#237 *párbajt -
#236 Megcsináltam hard-on a bárbajt. Amikor 1 számláló 1-hez ér, akkor húzd le az egeret lefelé-balra, ahol a pisztolyt mutatja, és a bal oldali egérgombbal tudod előkapni, és közben a megjelenő célkeresztet rá kell húzni emberünkre, tehát célozni közben, és nagyon gyorsan lőni. Én hard fokozaton megszenvedtem vele, jól megsz*pattam magamat.. -
#235 Az egér mozgatásával tudod a kurzort mozgatni a párbajban ,de még soah nem nyertem meg énse :( -
#234 Hogy a mocskos qrva életbe lehet megnyerni a tetőn a párbajt? Már vagy tizedjére töltöm vissza hardon, és még az sem tiszta, hogy hogy húzom elő azt a rohadt pisztolyt, de nincs is sok időm próbálkozni, mert 1 másodpercen belül halott vagyok.. -
aaatttika #233 Ne bantsad, neki tetszik neked es nekem nem, de nem kell negativ iranyba befolyasolni, hiszen a jatekok azert vannak, hogy az ember kikapcsolodjon veluk -
aaatttika #232 Tenyleg orulok, hogy tetszik, nekem nem jott be, es nem az AI miatt csak valahogy ez egy western akkart lenni es nem kelett volna beleeroltetni ilyen HL2 fele dolgokat, es en ugy lattom, hogy par jatekokbol kiprobaltak venni azok erossegeiket ,hogy minnel jobb legyen, de szerintem ha csak a maguk kepzeloerejuket hasznaltak volna fel, es ugy probaltak volna hozni egy valtozatos jellegu, igazi western hangulatot ugy jobb lett volna.Mindegy a megjelenes meg nem most van, optimizalasra meg van idejuk, es a demoban csak ket palya van, ebbol teljes konzekvenciat nem lehet levoni, meg akar milyen is lehet. -
#231 Hl2 lineáris fps szvsz könnyű.
Nfs gyerekjáték.
Flatout jó autós játék, de ahhoz sem kell skill.
Moha, Cod, Prey lineáris fps, könnyű kategória.
Crashday iq 0 gém.
Oblivion már kezd közeledni ahhoz, mivel rpg.
Namármost ezekhez hasonlítani? ^^ persze szived joga.
Ez a minimum hogy az Al ezt megteszi, ebbe nincs semmi csodás. Amugymeg neked h fut? Hardon ennek nekiállni, a te konfiogoddal ( nekem sem sokkal jobb ) kínszenvedés, persze lowon biztos fut ugy ahogy, de akkor meg ronda, igénytelenség e? -
#230 Milyen játékokkal? Mivel hardcore gamer vagyok, ezért szinte mindennel. HL2, fear, 18 wos sorozat, nfsmw, nfsug1, nfsug2, flatout, outlaws, mohaa, cod, cod2, Prey, aoe3, BF2, Oblivion, crashday, stb. stb. Egyszóval mindent kipróbálok, van összehasonlítási alapom. És ez a game nem rossz. Hard-on az AI sem hülye: láda vagy hordó mögé fut, és amint szétlövöm a fedezékét, akkor odébbfut, és bújik más mögé. Szvsz nagyon korrekt lett! -
#229 Nekem nem az a bajom a játékkal hogy nem tudok vele élvezhetően maxon játszani, vagy szaggat hanem az hogy ocsmány a környezet és akármekkora tájat is látok magam körül olyan mintha egy folyosón mennék és gyilkolnék. Meg mindennek fakó színe van, szóval, hiába szép az árnyékolás meg a mittudom én milyen effekt ha egyszerűen az összkép nem tetszik. Ezzel nem akarok senkit sértegetni hogy hülye hogy ezzel játszik meg hasonlók, ez csak a véleményem, azt is megértem ha valakinek tetszik, de szerintem ennél ezerszer jobb játékok is vannak, mégha csúnyább grafikával is. -
aaatttika #228 Milyen jatekokkal jatszottal te eddig?Mondjuk orulok, hogy tetszik legalabb valakinek -
#227 Nekem meg baromira tetszik a game. Mind grafikailag nagyon ott van (full graph-on szerintem mindent visz, mint Kamaz az útkereszteződésben) ha SM3-as videókártyája van az embernek.. és játékélményben is nagyon jó. Én hard fokozaton nyomom, és úgy ha olyan helyen találnak el, akkor egyből megmakkanok. Ha pedig én lövöm fejbe az ellent, akkor ő is 1 golyótól. De hardon már elég általában 2 találat az ellenbe, és megfexik, nem kell 5-6, mint easy-n. Úgyhogy szerintem remek game lett, én a műfaly rajongója vok, tehát nekem nagyon be fog jönni. -
#226 Én is kipróbáltam végre de se a grafika nem tetszett, se a hangulat. Szerintem ezt a játékot a GUN hangulatban simán lekörözi. Annakidején az volt az egyik kedvenc játékom, csak a főellenségnél rontották el nagyon, hogy csak dinamittal lehetett megölni, amúgy szerintem kiváló volt. -
aaatttika #225 Akkor tudnod kell, hogy sok jatek igenis belassul, es akadozik a PS2-on is. -
aaatttika #224 Ez a jatek azokon sem lesz valami hu de szep ez az egyik, a masik en ezert a jatekert nem aldoznek penzthogy megvegyem konzolra, mert annyit, nem er. -
#223 hát én imádom a western témát, de ez kb csalódás, mást nem tudok mondani. nem erre számítottam, hofy u alakú pályán lovagoljak egyenesen és szakadék melleti égő szeké körül tébláboló apach indiánokat lőjek, akik a lövés hallatára állnak egy helyben, nincs mozgás. -
#222 10-20 fpsses játékélményből senki sem kér... butítsa aki akarja, bár ugyse lesz jobb tőle, csakmég randább. -
#221 A techland-nak a chrome és az xpand rally alatt futó engine továbbfejlesztett motorját pakolták a coj alá. Szerintem a graph engine-ből kihozták a maximumot. Legalábbis nálam simán üt a graph. A játékélmény meg annak fog bejönni, aki szereti a western-t (mint pl. én), és anno agyonnyúzta az Outlaws-t. -
#220 A sok lelkes lengyel arcnak biztos bejön a "hazai", ők nyomják a hype-ot. Mint a Serious Sam 2 meg a Painkillah' estében. -
#219 nem értem mit vannak oda a callofjuarez fórumán a demoért. ez lenne manapásg a szint? -
#218 Hááát, a Próféta szóljon belőled. -
#217 Bug ugyan ugy van, de nem kell drasztikus hibákra gondolni pcnél sem, grafikai bugok stb stb.... peccsek ezeket javítják és hozzá adnak játékbeli ujításokat... ettől függetlenül, mi volt az utolsó játékod amit BUG miatt nem tudtál végigjátszani Pcn? -
#216 Next-gen -ről beszélek te szerencsétlen, abból is a X360 -ról...