3656
  • aaatttika
    Ez valami vicc?Tudtomal jovo hetrol volt szo a demoval kapcsolatban.
  • mucsácsó
    Call of Juarez Német! DEMO:

ftp://ftp.ubi.com/de/callofjuarez/coj_demo_sp_de.zip

http://www.fileshack.com/file.x/9158/Call+of+Juarez+Demo+-+German

http://www.3dgamers.com/news/more/1096485392/

enjoy! :)
  • bepe79
    Copy that sir!

Még pár kép (lehet, hogy már voltak):

• Istencsászár
    Nekezdjétek, ne erről szóljon már ez a topik is.
  • bepe79
    Jobban várom, mint a Crysis-t, meg az NFS:Carbont. Ennyire talán csak a Hitman 4: Blood Money-t vártam most a közelmúltban.
  • bepe79
    Remélem nem sf4 lesz rajta..
  • Gerbill
    Olyan kéne ahol a kép nincs összenyomva.
  • Istencsászár
    Banner?

• Serpa
    mijaz,h nem!!!

attat akaom!!!
  • bepe79
    Nem Oblivion ez..
  • Serpa
    engem inkább az érdekelne, h mondjuk a legtávolabbi hegyig el lehet majd lovagolni ... ?
  • bepe79
    A háttérben valóban mosottak a textúrák, vagy nincs aniso filtering rátolva, de ha a vizet nézed, akkor az qrvára meg fogja fogni még a mai gépeket is. Azon olyan pixel shader van, hogy szerintem egy 6600-6600GT szintű kártya simán meg fog roggyanni tőle.
  • grebber
    Hát speciel ezt a képet elnézve semmi extra nincs benne tényleg!
    De vannak ennél rondább game-ek is.
  • bepe79
    Köszönjük a véleményt!
  • Istencsászár
    Ronda
  • Gerbill
    Hát azért nem biztos hogy megnyugodhatok, nekem ps2-es 9600-om van
  • Csuhai G
    Nekem ebben a képben leginkább az a ló tetszik! Ha ott van akkor gondolom fel lehet rá ülni és vágtatni bármerre!
  • bepe79
    Menni fog, nyugodj meg. Röhej lenne, ha egy SM2-es X850XT-n vagy egy X800GTO-n nem futna el.. mondjuk nekem SM3-as Gef6600 van, úgyhogy legalább abban biztos lehetek 1000%-ig, hogy el fog indulni nálam.
  • Gerbill
    Remélem azért ps2-es kártyával is el fog menni.
  • bepe79
    Egy kép elöljáróban Shader Modell 3.0-ával és ezzel együtt pixel shader 3-al megfűszerezve:

• bepe79
    Az IGN-es cikket olvastam a hardware-követelményekkel és a grafikai effektekkel kapcsolatban, és ezt találtam:

IGNPC: What engine will the game be running on?

Pawel Zawodny: The game uses the newest version of our Chrome Engine that was previously used to develop Chrome and Xpand Rally. Both games featured large, beautiful terrains with dense vegetation. Since then, with close co-operation with nVidia, it was improved to use Shader Model 3.0 and supports all modern per-pixel lighting and rendering techniques such as:

--Normal mapping, Phong & Blinn lighting with spherical harmonic maps
    --Virtual displacement mapping
    --Pre-computed shadow masks, omni-projector lights
    --High Dynamic Range environment mapping
    --It also offers a wide range of post processing effects (such as depth-of-field, light blooms, refraction and heat distortion).

As far as animation and dynamics are concerned, the engine features:
    --Multi morph target facial mimics
    --Shader Model based simulation and animation of vegetation, fumes and smokes
    --Open areas and impressive field of vision
    --Dynamic changes of daytime and global lighting
    --Physics system including the simulation of:
    --Ragdoll
    --Wind effects
    --Rigid body dynamics introducing emergent gameplay
    --Fire, smoke, changing object properties with liquids

Just like our previous titles, the game will be delivered together with effective and easy to use authoring tools for creating not only user's own maps but even completely new mods. Full user tools will be available for creation of almost every aspect of this game and left up to the users' imagination.
  • Csanjedi
    sztem igen
  • RMarvin
    akkor ezek szerint ugrott a single mod coop-os változata b+
  • Csanjedi
    a lenygyen oldal nagyon jó, nézzétek meg, mondjuk én nem tudok lengyelül.
    callofjuarez.com
  • Istencsászár
    Lesznek extra Coop modok, melyekben a régi nagy jeleneteket a régi nagy szereplőkkel ( filmek, legendák ) mi is eljátszahtjuk mint pl: such as the train robbery at Wilcox, Wyoming, 2 June 1899 with Butch Cassidy and The Sundance Kid
  • RMarvin
    Ha valaki le tudná fordítani a következő angol szöveget, azt nagyon megköszönném. Az idézet szöveg egy, a fejlesztőkkel készített interjúból való:

"8) What will be available in the multiplayer department? Coop?

Coop is what makes the Call of Juarez multiplayer mode particularly attractive. Missions will require the teams to achieve various goals. Western fans will be happy to hear that we’ve based many of these scenarios on classic western movies, allowing you to play some of the best-known characters and situations of that era (such as the train robbery at Wilcox, Wyoming, 2 June 1899 with Butch Cassidy and The Sundance Kid). Thanks to horseback cowboys-and-indians duels, bank robberies and saloon brawls, you certainly won’t be bored!"

Csak azért kérem ezt, mert kezd erősödni a gyanúm, hogy nem a hagyományos értelemben vett Cooperative móddal fogunk a végén találkozni, hanem egy szimpla TeamDeathmatch-el, néhány olyan pályával, aminek semmi köze a single-pályákhoz... (Nem egyszer előfordult már, hogy a TDM-et összekeverték a COOP-al, hiszen ott is van összedolgozás a játékosok között).

Alapvetően ezért is nem szeretem a komoly történettel megáldott játékokat, hiszen a történet eleve kizárja a COOP modot, ugyanis csak 1 főhőst "futtat" végig. Például ott van a SWAT4, aminek semmi története nem volt, azon kívül, hogy egyre nehezebb krízishelyzeteket kellett megoldani, és emiatt vígan belefért a COOP mód.
  • grebber
    27 új kép
  • Morphin
    Hát nemtom DVD-n láttam már vagy 4szer a filmet persze angolul...és teljesen más feelingje van, megéri az a kis olvasás sőt én ált. észre se veszem hogy feliratos :S miután vége a filmnek, legalábbis én így vok ezzel :D
    Belenéztem tegnap is de sztem baxott shit a magyar szinkron...na kijöhetne már a játék, csá all...!!
  • Istencsászár
    Klasszikus filmet főként eredeti nyelven és hangon illik nézni, persze kinek mi, dvdn megvan erre a lehetőség, de van jópár klasszikunak számító filmem amin kivétel nélkül nincs magyar hang, de nem is kell mer eredetibe az igazi. Azér Tv más ott persze hogy mindent szinkronosan adnak...
  • RMarvin
    A TV-ben legalább szinkronosan adják. Bezzeg DVD-re már csak a felirat ment fel. Szemetek! Annyi jó filmmel megcsinálták ezt. Bár szeretem a feliratos filmeket, mert jobb a hangulatuk, de amikor klasszikus magyar szinkronokat felejtenek el felenni a DVD-re, azt már nehezen viselem. És akkor még a hányás módon készített újraszinkronokról még nem is beszéltem....
  • Serpa
    ma lesz a "Volt egyszer egy vadnyugat".
  • gamerboy91
    THX!
  • RMarvin
    1. A hivatalos oldal szerint a gém szeptember 15.-én jelenik meg. Ha nem ragaszkodsz az eredetihez, akkor lehet, hogy már 1 héttel előtte is elérhető lesz.
    2. Másolásvédelemről jut eszembe: Emlékeztek azokra a 2-3 évvel ezelőtt - főleg moziban - vetített reklámokra, ahol felvilágosítást kaptunk arról, hogy milyen ciki is a másolt cucc? (Na, az a reklám volt az igazi ciki!)
    Ha a játék valóban jól sikerül, akkor szerintem nincs az a másolásvédelem, amit ne törnének fel 2 perc alatt...
    3. demo méretéről nem írnak, sztem feltételezik azt, hogy mindenkinek van autópályányi széles sávja, úgyhogy nekik tökmindegy mekkorára sikerül.
  • gamerboy91
    Kéne egy kis felvilágsítás:
    1.Mikor jelenik meg a gém? Láttam már nyár vége, szeptember meg még sokféle megjelenési dátumot.
    2.Valózsínüleg milyen másolásvédelem lesz rajta?
    3.Lehet tudni a demo méretéről valamit?

A válaszokat előre is köszi!
  • RMarvin
    A Western-hez hozzátartoznak a ribik is tuti dekoltázzsal. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyesmire gondoltak-e!
  • Thanatos
    miota suokás bedőlni az ocska reklámszövegeknek? :)
  • Gerbill
    Majd ha én rabolok bankot vagy menekülök lóháton a demoban akkor elhiszem
  • Gerbill
    Én a 25 to Life óta nemigazán hiszek az ilyenekben.
  • Istencsászár
    "Fényes nappal vívott párbajok, bank- és vonatrablások, aranyláz, legendás mesterlövészek, profi bérgyilkosok, menekülés és tűzharc lóháton, szóval minden, ami a vadnyugathoz fűződik, visszaköszön a Call of Juarezben. Két hős, akik egymás ellentettjei. Más és más stílusban harcolnak és fegyvereket használnak. Lőszer híján felkaphatjuk egy paci kantárját vagy egy szöges falécet és fegyverként használhatjuk."

ezt igérték...
  • Gerbill
    Na az orosz rulett egész jó ötlet, csak mi tartsuk a fegyvert:)