3656
  • gamerboy91
    Huhh de jó lenne orosz() rulett mek snapszerozás
  • Gerbill
    A mini játékok közt lehetne például a kocsmában pókerezni, vagy hasonló szerencsejátékokat játszani valami kaszinóban. Remélem azért lovaglás lesz benne.
  • Istencsászár
    Nem kellenek bele nagy dolgok.

-legyen szabadság ( ez valszeg meglesz )
    -legyen jó fordulatos és hosszú története
    -ne legyen lineáris, és a cselekmények következménnyel járjanak ( ilyen manapság már egyik játékban sincs )
    -a hentelést, minijátékokkal, estleg feladványokkal, kutatással, kereséssel, és egyéb frapáns vadnyugati mókával szakitsák meg, h ne legyen monoton
    -legyen több mint max 10 óra a játékidő.....
  • Gerbill
    Hát sajnos még mindig nagyon sokan szeretik ezt a megyek hentelek stílust. Egy másik fórumon meg mindenki agyondicséri. Na mindegy én valami egészen mást várok a játéktól.
  • Csanjedi
    hát igen, ezért reménykedik mindenkii abban hogy a demo más részét is bemutatja majd, nemcsak az akciót. csak azért itt sokan szeretik a jó és értelmes játékokat, és sztem lassan azért kezd mindenki kicsit ráunni a quake és doom szintű játékokra, ok, megvolt a maguk ideje, de már egy kicsit több interakciót és gndolkodást, több szabadságot adó játékokra vágyik az ember, amiben kiélheti a kreativitását. elvégre az iskolában is ezt fejlesztiik a gyerekeknek, nem? nem pedig azt hogy milyen gyorsan nyomd az egeret, mert ha elég gyors vagy kettőt is lelőhetsz egyszerre, ez aztán megölné a western lényegét, ahol épen a kevésen van a hangsúly, de akkor aztán profinak kell lenni. sztem ezt jól visszaadják a sergio leone filmek. én nem szeretem a tömeggyilkolós és kapkodós dologkat.
  • Gerbill
    Ezért mondtam hogy remélem a demo mutat valami mást is.
  • Csuhai G
    Jah.
  • Serpa
    nekem nincs kivetnivalóm a vidben.
    most azt mutatták be néhány jelenetben, h milyen lesz a harc.

ebből még nem következik, h agyatlan hent lesz.
  • Gerbill
    Megnéztem én is a videót, ez valami szörnyű, nagyon úgy néz ki, hogy beteljesedik amitől tartottunk, agyatlan lövöldözés. Nekem ez a videó inkább csak elvette a kedvemet a játéktól. A grafika sem olyan szép, az lehet hogy hatalmas lesz a gépigénye, meg jól fognak kinézni a tárgyak, de szerintem egyáltalán nem hangulatos az összkép, egy dögunalmas barna valami, nekem egyáltalán nem tetszik. Már csak a demoban reménykedem, hogy az mutatni fog valami mást is.
  • Csanjedi
    hát igen, hent, én már csak a multiban reménykedek, ahol igazi elenfelekre találok. ez egy kicsit zsonglőrködős mátrixjuarez, nem az iggazi, de talán a játék hangulata kárpótol.
  • Istencsászár
    Sírjak vagy nevessek?

Mósön blőr és bullett tájm minden mennyiségban, grafika is szép.

Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy valami eszméletlen gyorsan használja a feyvereket, olyan szinten pakolja be a golyókat a puskába a pisztolyba, hogy az emberfeletti, ugy kapja fel a széket mint a villám. A mozgás sem tetszik ( miért nem lehet megcsinálni ugy mint pl a Riddickben? , miért kell ez a robotmozgás... ) , túl gyors, és sablonos... ja és csak egy fps hentnek tünik az egész...

ezek tükrében
  • Gerbill
    Itt egy új videó Elég nagy felbontású és méretű.
  • Serpa
    2 hét is itt a demo, sok mindent elárul majd.
  • Gerbill
    Remélem nem kell hozzá egy übergigabrutál gép, a PotC-t is meg tudták csinálni nagyon szépen és nappal váltással, és még a fű is mozgott, mindezt DirectX 8 alatt, nagyon kicsi gépigénnyel. Reménykedem, hogy ez is legalább olyan jól lesz optimizálva.
  • Istencsászár
    Graikával nagy gondok nem lesznek, csak a karakterek ill. a mozgások a buktatók, de reméljük nem.
  • grebber
    Nagyon szép!
  • Serpa
    atmosphere trailer

szép, változatos helyek lesznek.

lehet majd gyönyörködni a tájban a folyó parton; vagy a dombon, a kereszt mellett állva ...
  • Thanatos
    ...
  • Csanjedi
    Naná, én ismerem őket, én is klubtag vagyok, van aki lovagol, van aki western lövészetre jár, és persze mindenki táncol és szeressük a countryt:)))
  • Thanatos
    kössz a reklámot, ez télleg nagyon ide vág :P
  • Csanjedi
    Hi mindenki,

aki szereti a western stílust, nem kell meszsire menni, van magyarországon is kis klub, érdemes megkukkantani:
    www.linedance.hu
  • Morphin
    Hali! :D Imádom a western stílust, van is egy SENDRA western csizmám...
    Én is várom már a játékot nagyon remélem nem lesz olyan nagy a követelménye:s hardware-ügyileg :D
    na pá
  • Gabe18
    Hát nem tudom,nekem meg pont a legelső kép tetszik a legjobban,és ha ilyen grafika mellé valami jó animáció is társulna,netalán valami jobbfajta fizika-rongybaba effekt a gaz ellen lelövésekor,az lenne aztán az igazni.
    Persze akkor már nem tudom milyen gépen menne normálisan...
  • Kandurex
    Érdekes, én meg mindig felfele tekrem, persze csak single -ven, multiban hajlandó vagyok a kompromisszumokra... nincs más lehetőségem
  • RMarvin
    Szó a képek elég meggyőzőek. Az pedig, hogy indiánok is vannak benne, egyenesen kuriózum!
  • RMarvin
    Szerintem nagyon ott vannak a képek. Azt már most látom, hogy az én gépem helyből letérdelne, ha ilyen grafikai beállításokat alkalmaznék. Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, de én legtöbbször akkor is leveszem a beállításokat, ha csúcsbeállításokon is vígan elmegy rajta a gém, mert rám inkább zavarólag hatnak az agyonra kidolgozott textúrák, nehezebben fedezhető fel az ellenfél.
  • Thanatos
    ott a pont sajnos, nekem gyk 2. és 3. kép a legbejövösebb pont emiatt
  • Istencsászár
    Vannak benne szép dolgok, amitől olyan vadnyugatias, de jobban megnézve elég lehangoló pár megvalósítás :/ meg ezek a mű, gumi, műanyag emberek... de lehet csak a nap miatt tükröződnek :DDDDDD francnak ennyi csicsa...
  • Kandurex
    [igen]

• grebber
    Most minden egyes képnél mondjuk el hogy szép,várjuk stb ? :D
  • Kandurex
    Na? Senkit nem érdekel? :(
  • Kandurex

• Gerbill
    Sajnos még nem, pedig engem is érdekelne. Na de ez is kiderül ha megjelenik a demo.
  • RMarvin
    Gépigényről van valami hír?
  • Csuhai G
    Jaja!
  • Gerbill
    Már nem kell olyan sokat aludni és jön a demo és majd minden kiderül.
  • RMarvin
    Ezzel én is egyetértek, hogy mozi-játék-mozi nem nagy játékmenet, de én ennél többre nem nagyon számítok. Ezért írtam, hogy inkább a feeling lesz az (ha lesz egyáltalán) ami talán átlagon felülivé emelhetné. Más nem marad.
  • Gerbill
    Szerintem abban nem sok volna az élvezet, hogy bejátszás, lemészárlunk mindenkit, újabb bejátszás, megint egy kis gyilkolás(kb ez volt a 25 to Life-ban is). Akármilyen "feelingje" is lesz, szerintem ez nem valami egetrengető játékmenet, amivel nagy sikereket érhetne el.
  • RMarvin
    Én különösebb ötletességre nem nagyon számítok, hiszen a western műfaját alapvetően nem az ötletesség jellemzi, hanem a villámgyors és halálpontos lövések. Kérdezés csak utána:)))

Szerintem inkább a fííílingen fog múlni a dolog, mint 2-3 éve a Painkillernél. Egyszerű, agyatlan, viszont egyedi a hangulata! Nekem az nagyon jól bejött, pedig én sem vagyok oda az agyatlan lövöldözésért.
  • Gerbill
    Én is remélem hogy valami normálisat hoznak ki belőle, nem csak egy tömeg FPS-t. Na de ha ez rossz lesz, még ott a Just Cause, és a Scarface(nem valami nagy a grafikája, de remélhetőleg hozza a Vice City és a film hagulatát), azok is akkortájt jelennek meg.