3656
-
#93 Huhh de jó lenne orosz() rulett mek snapszerozás -
#92 A mini játékok közt lehetne például a kocsmában pókerezni, vagy hasonló szerencsejátékokat játszani valami kaszinóban. Remélem azért lovaglás lesz benne. -
#91 Nem kellenek bele nagy dolgok.
-legyen szabadság ( ez valszeg meglesz )
-legyen jó fordulatos és hosszú története
-ne legyen lineáris, és a cselekmények következménnyel járjanak ( ilyen manapság már egyik játékban sincs )
-a hentelést, minijátékokkal, estleg feladványokkal, kutatással, kereséssel, és egyéb frapáns vadnyugati mókával szakitsák meg, h ne legyen monoton
-legyen több mint max 10 óra a játékidő..... -
#90 Hát sajnos még mindig nagyon sokan szeretik ezt a megyek hentelek stílust. Egy másik fórumon meg mindenki agyondicséri. Na mindegy én valami egészen mást várok a játéktól. -
#89 hát igen, ezért reménykedik mindenkii abban hogy a demo más részét is bemutatja majd, nemcsak az akciót. csak azért itt sokan szeretik a jó és értelmes játékokat, és sztem lassan azért kezd mindenki kicsit ráunni a quake és doom szintű játékokra, ok, megvolt a maguk ideje, de már egy kicsit több interakciót és gndolkodást, több szabadságot adó játékokra vágyik az ember, amiben kiélheti a kreativitását. elvégre az iskolában is ezt fejlesztiik a gyerekeknek, nem? nem pedig azt hogy milyen gyorsan nyomd az egeret, mert ha elég gyors vagy kettőt is lelőhetsz egyszerre, ez aztán megölné a western lényegét, ahol épen a kevésen van a hangsúly, de akkor aztán profinak kell lenni. sztem ezt jól visszaadják a sergio leone filmek. én nem szeretem a tömeggyilkolós és kapkodós dologkat. -
#88 Ezért mondtam hogy remélem a demo mutat valami mást is. -
#87 Jah. -
#86 nekem nincs kivetnivalóm a vidben.
most azt mutatták be néhány jelenetben, h milyen lesz a harc.
ebből még nem következik, h agyatlan hent lesz. -
#85 Megnéztem én is a videót, ez valami szörnyű, nagyon úgy néz ki, hogy beteljesedik amitől tartottunk, agyatlan lövöldözés. Nekem ez a videó inkább csak elvette a kedvemet a játéktól. A grafika sem olyan szép, az lehet hogy hatalmas lesz a gépigénye, meg jól fognak kinézni a tárgyak, de szerintem egyáltalán nem hangulatos az összkép, egy dögunalmas barna valami, nekem egyáltalán nem tetszik. Már csak a demoban reménykedem, hogy az mutatni fog valami mást is. -
#84 hát igen, hent, én már csak a multiban reménykedek, ahol igazi elenfelekre találok. ez egy kicsit zsonglőrködős mátrixjuarez, nem az iggazi, de talán a játék hangulata kárpótol. -
#83 Sírjak vagy nevessek?
Mósön blőr és bullett tájm minden mennyiségban, grafika is szép.
Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy valami eszméletlen gyorsan használja a feyvereket, olyan szinten pakolja be a golyókat a puskába a pisztolyba, hogy az emberfeletti, ugy kapja fel a széket mint a villám. A mozgás sem tetszik ( miért nem lehet megcsinálni ugy mint pl a Riddickben? , miért kell ez a robotmozgás... ) , túl gyors, és sablonos... ja és csak egy fps hentnek tünik az egész...
ezek tükrében -
#82 Itt egy új videó Elég nagy felbontású és méretű. -
#81 2 hét is itt a demo, sok mindent elárul majd. -
#80 Remélem nem kell hozzá egy übergigabrutál gép, a PotC-t is meg tudták csinálni nagyon szépen és nappal váltással, és még a fű is mozgott, mindezt DirectX 8 alatt, nagyon kicsi gépigénnyel. Reménykedem, hogy ez is legalább olyan jól lesz optimizálva. -
#79 Graikával nagy gondok nem lesznek, csak a karakterek ill. a mozgások a buktatók, de reméljük nem. -
#78 Nagyon szép! -
#77 atmosphere trailer
szép, változatos helyek lesznek.
lehet majd gyönyörködni a tájban a folyó parton; vagy a dombon, a kereszt mellett állva ... -
Thanatos #76 ... -
#75 Naná, én ismerem őket, én is klubtag vagyok, van aki lovagol, van aki western lövészetre jár, és persze mindenki táncol és szeressük a countryt:))) -
Thanatos #74 kössz a reklámot, ez télleg nagyon ide vág :P -
#73 Hi mindenki,
aki szereti a western stílust, nem kell meszsire menni, van magyarországon is kis klub, érdemes megkukkantani:
www.linedance.hu -
#72 Hali! :D Imádom a western stílust, van is egy SENDRA western csizmám...
Én is várom már a játékot nagyon remélem nem lesz olyan nagy a követelménye:s hardware-ügyileg :D
na pá -
Gabe18 #71 Hát nem tudom,nekem meg pont a legelső kép tetszik a legjobban,és ha ilyen grafika mellé valami jó animáció is társulna,netalán valami jobbfajta fizika-rongybaba effekt a gaz ellen lelövésekor,az lenne aztán az igazni.
Persze akkor már nem tudom milyen gépen menne normálisan... -
#70 Érdekes, én meg mindig felfele tekrem, persze csak single -ven, multiban hajlandó vagyok a kompromisszumokra... nincs más lehetőségem -
RMarvin #69 Szó a képek elég meggyőzőek. Az pedig, hogy indiánok is vannak benne, egyenesen kuriózum! -
RMarvin #68 Szerintem nagyon ott vannak a képek. Azt már most látom, hogy az én gépem helyből letérdelne, ha ilyen grafikai beállításokat alkalmaznék. Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, de én legtöbbször akkor is leveszem a beállításokat, ha csúcsbeállításokon is vígan elmegy rajta a gém, mert rám inkább zavarólag hatnak az agyonra kidolgozott textúrák, nehezebben fedezhető fel az ellenfél. -
Thanatos #67 ott a pont sajnos, nekem gyk 2. és 3. kép a legbejövösebb pont emiatt -
#66 Vannak benne szép dolgok, amitől olyan vadnyugatias, de jobban megnézve elég lehangoló pár megvalósítás :/ meg ezek a mű, gumi, műanyag emberek... de lehet csak a nap miatt tükröződnek :DDDDDD francnak ennyi csicsa... -
#65 [igen]
-
#64 Most minden egyes képnél mondjuk el hogy szép,várjuk stb ? :D -
#63 Na? Senkit nem érdekel? :( -
-
#60 Sajnos még nem, pedig engem is érdekelne. Na de ez is kiderül ha megjelenik a demo. -
RMarvin #59 Gépigényről van valami hír? -
#58 Jaja! -
#57 Már nem kell olyan sokat aludni és jön a demo és majd minden kiderül. -
RMarvin #56 Ezzel én is egyetértek, hogy mozi-játék-mozi nem nagy játékmenet, de én ennél többre nem nagyon számítok. Ezért írtam, hogy inkább a feeling lesz az (ha lesz egyáltalán) ami talán átlagon felülivé emelhetné. Más nem marad. -
#55 Szerintem abban nem sok volna az élvezet, hogy bejátszás, lemészárlunk mindenkit, újabb bejátszás, megint egy kis gyilkolás(kb ez volt a 25 to Life-ban is). Akármilyen "feelingje" is lesz, szerintem ez nem valami egetrengető játékmenet, amivel nagy sikereket érhetne el. -
RMarvin #54 Én különösebb ötletességre nem nagyon számítok, hiszen a western műfaját alapvetően nem az ötletesség jellemzi, hanem a villámgyors és halálpontos lövések. Kérdezés csak utána:)))
Szerintem inkább a fííílingen fog múlni a dolog, mint 2-3 éve a Painkillernél. Egyszerű, agyatlan, viszont egyedi a hangulata! Nekem az nagyon jól bejött, pedig én sem vagyok oda az agyatlan lövöldözésért. -
#53 Én is remélem hogy valami normálisat hoznak ki belőle, nem csak egy tömeg FPS-t. Na de ha ez rossz lesz, még ott a Just Cause, és a Scarface(nem valami nagy a grafikája, de remélhetőleg hozza a Vice City és a film hagulatát), azok is akkortájt jelennek meg.