3656
  • aaatttika
    Ne azzal foglalkozzal, hogy mas mit irkal rola, probald ki, neked lehet, hogy bejon.
  • Thanatos
    lehet modnom ezt nem probáltam, a leirások alapján inkább nem szedtem le :) ettől függetlenül szvsz fölösleges a farcry-al dobálozni, szép szép, de attól nekem mgéritka egy lecseszett szinvuilágú/hangualtú game volt midnenféle álitgatással együtt is...
  • aaatttika
    Amugy vegigvittem a demot en is, es a masodik palya jobban tetszik, mint az elso, es jobban is fut, nalam minden maxon szuresek nelkul folyamatos, nagyobb lassulasok nelkul,ha kijon en valoszinuleg adok egy eselyt neki
  • aaatttika
    A far cry-ban allitani lehet, hogy meleg vagy inkabb hideg szineket akkarsz pld. cold, a viz meg itt meg valosagtalanabb pld. a HDR miatt majdnem feher szine van
  • Thanatos
    őőő, asszem te sem sokat láttad mgé a valódi természetet, farcry-hoz sok köze nincs az tuti, igaz CoJ-t mégnem probáltam de ha kevésbé élénkebbek a szine az biztos hogy csak jobb lehet :) (és igen a valóságban nem oylana viz mintha folyékony takony és fogkrém keverékében usznál, hiába néz ki jól :P)
  • strebacom
    Köszi, már húzom is.....
  • bepe79
    "...a játék észak-amerkai változata 2007. elejére csúszik, s így egy időben jelenik meg a next-gen konzolos változattal - amit egyébként szintén most jelentettek be. Állítólag mindez az európai megjelenésre nem lesz hatással..."

Forrás: gs

Link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23345
  • bepe79
    Innen: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23345
  • strebacom
    Honnan tudnám letölteni az angol nyelvü demot????
  • Thanatos
    szeritned mióta érdekel bárkit is hogy mi a jó "nekünk" ? ...
  • Istencsászár
    +2 gb ram :DDDDDDDDD
  • mila69en
    ehhhhhh.... vistara optimalizaljak:DDDD biztos, hogy jó az nekünk?:DDDDDD
  • Gerbill
    Hitman Blood Money?
  • aaatttika
    Nagyon szepen koszi!Gondoltam, hogy valamit az ostoral kene, de mostmar tudom jobb gomb, amugy easy-in jatszok a biztonsag kedveertThanks again!
  • bepe79
    Ógy, hogy otthagyod a lovat valahol, leszállsz. Közelebb mész a kiálló peremhez, és előveszed a lasszót. Azzal mikor együtt mutatja a fát és a lasszót, akkor megnyomod a jobb oldali egérgombot, és miután rádobod a fára, rátekeredik. Ezután tudsz föl-le húzózkodni, és himbálni is magad. A 2. fás rész hardon nekem rohadt nehéz volt..
  • aaatttika
    Hu az nalam is bejott, sokkal jobban mint a FEAR
  • bepe79
    Ami tetszik: fegyvereket lehet cserélgetni, egyszerre több is lehet a kézben (bal-jobb), realisztikus sebzés (attól függ, hogy elég-e egy golyó, hogy hol találom el), jó fizika (lásd az istállóban a ládapakolós hl2-feelinges részt), kiváló grafika dynamic shadow-al + HDR-el (minden megvan, mi szem-szájnak ingere), kidolgozott karakter-modellek, szép növényzet, élvezetes játékmenet. Ami nem tetszik nekem: csőszerű játékmenet :( , korlátozott mozgástér, agyonscriptelt lineáris játékmenet...
  • aaatttika
    en is ott tartok a sziklas resznel, hogy lehet ott at menni, meg nem probaltam, de most arty ugy a fulembe bujtatta a bogarat, hogy nekiallok, es probalkozok meg vele, hatha engem is eler az a feeling, kulonben uzenem arty-nak, hogy egyaltalan nem rossz ha valaki kiall a velemenye melett, es megprobalja megmutatni masoknak is a pozitiv velemenyet valamirol, es az o szemszogebol valaminek a szep oldalat, ez most nalam sikerult es megprobalom ismet, hatha jobban bejon
  • mucsácsó
    hát...bár mondhatnám én is ezt :D
    bár a Condemned az tényleg nagyon nagyon ütős egy game... :)
  • bepe79
    Végigvittem mindkét pályát hard-on. Nekem iszonyatosan bejön. Az utóbbi idők egyik legjobb alkotása az Oblivion és a Condemned Criminal Origins mellett.
  • Gerbill
    Sokkalinkább valóságosak benne a természet színei mint a CoJ elhalványított erősen hűvös beütéssel rendelkező színei.
  • aaatttika
    Meg az is erdekes, hogy miert sziklahoz allt a loval, ha egy fas resznel allt volna meg egybol nem 30 lenne az a szam.De igazad van abban, hogy a far cry-ban, es a fear-ben sincs megfeleloen kidolgozva a belso terek, foleg a fear ben nem, ez mar nekem akkor is feltunt/a far cry-ban mondjuk az elejen a hajon szep a belso ter aztan meg a tobbi helyen eleg lowpoly/ de megszepiti az elekeket vagy nem, nalam az fut 1280-ban 4X8-ban very high-on /a Ridick is/ es ugy olyan grafikajuk van, hogy lemaszik az asztalra.A belso tereknel meg ez se mutat olyan nagyot pld. egyszeru targyak, nem sok targy es elege kidolgozatlan, olyan HL2 szintu.Amugy a GRAW-ban az elso palya elejen hagytam abba a felhaborodasom veget.
  • bepe79
    Nagy nehezen átmentem azon a nyomorult sziklás-ugrálgatós részen (iszonyat nehéz hard fokozaton, amin játszom), és próbáltam elrohanni a tűznél ülő indiánok vagy mik elől.. odarohantam az egyik lovához, felpattantam rá, és elkezdtem vágtatni, hogy hátha megúszom élve. Erre előkapta a mordályát, aztán úgy leszedett a lóról vágta közben, hogy ihajj. És mivel hard fokozat, egyből meg is firgeltem of course..
  • Thanatos
    farcry szinpalettailag jó? nane....
  • Gerbill
    Szerintem ez jobban néz ki mind színpaletta, mindpedig árnyék ügyileg
  • Gerbill
    A valóságban az árnyék szélei nem ilyen élesek.
  • arty
    plz linket szebbről ;) (de ugyan ilyen közelrő legyen és nagy hegyek lábánál, ne közeli kődarab modell... ;) ) Ez sajnos csak ált. ennél is csunyább szokott lenni, láthato h a talaj részletessége egy ujabb layer, ami a sziklára már nincs ráhuzva: előbukkan az alap, gagyibb textura :(

Meg nyilván van határa mindennek, igy is legtöbbünknél szarul fut, irták volna 1024 megás gfx kártyákra? mert akkor elfért volna mindenre 2048x2048as tex ;)
  • bepe79
    Szvsz a szikla sem tré más gémhez viszonyítva. Ezen a képen látszik, hogy nem low graph-on csinálta, aki lekapta, és nem is 6600-on meg 9600xt-n az is biztos. Ami ilyen graph mellett 29 FPS-t kitol magából, az egy 7800 v. 7900 vagy x1800 / x1900 volt.
  • aaatttika
    A lo az mar nekem is feltunt, hogy nagyon szepen kivan dolgozva, de nezd mar meg a lo felett a sziklat jobbra, az azert eleg tre, es nem kotekedesbol.
  • bepe79
    Ti hogy ugrattatok át a 2. mission-ben a lóval a szakadéknál, miután elloptátok? Mert nekem sehogy sem sikerül, és megdöglik a ló is, és én is..
  • aaatttika
    Jaj ne nezz hulyenek kerlek, nem ugy hatszokletu ahogy te gondolod.DDD Ha te azt eltunteted az AA-val akkor gratulalok
  • arty
    aaatttika:
    kértem pár játékot, képekkel... ugyanis, tudod, az idő megszépiti az emlékeket :)

- Riddicket nézd meg most, és kérlek nyomj be egy shotot egy BERENDEZETT szobárol... jahogy nincsenek igazi tereptárgyak, csak dobozok ? ;) Ok, a modellek kellemesek, de a texturák alacsony felbontásuak rajtuk :(

- Oblivion szép, cserébe ugyanigy lassu :) Nekem pl ez gyorsabban megy, mint az Obli... főleg belső tereken.

- Far Cry... na, erre fokozttan igaz, h az idő megszépiti :) Én nemrég vettem meg origiben, aktivan játszom vele hetente, eleve a texturák kisebbek: nem a mai VGA-kra készült, a belső terek "üresek" szintén ...

Hozzátenném, talán rémik doom3/riddick stb, h ott az árnyék FEKETESÉG, nem valos áttetsző, igy nem csoda h picit más a gépigénye! FEAR nem rossz példa, csak ott a modellek széle, texturák voltak helyenként bénán illesztve, ill picit kisebb felbontásuak a texturái. De ok, ez tényleg rendben van!

GRAW-ot biztosan abbahagytad az első pályán, mivel nem sokkal később olyan részek jönnek, amiről miután shotot csináltam a topikjába, már a korábban fanyalgok is elismerték h rendben van ... és talán csekkold, h pl a fák hogyan vetnek árnyékot egy harci jármüre a játékban: a kulcsszo: DINAMIKUSan ;) (=pokoli gépigény)

------------------

laragirl(hwsw) shotja, ez csak egy példa a kidolgozott modellekre:

a nyeregrész pl elég brutál !! de ha a talajra vettek egy pillantást, az sem 64x64 pixeles allandoan ismétlődő, ahogy szokott lenni ... :)
  • grebber
    Tudnék angolul megnézném a game rendes fórumát ott miket irnak róla!
  • bepe79
    Arra "találták föl" az AA-t, hogy ne legyen hatszögletű a korsó pl. Ha bekapcsolod az antialiasingot driverből, akkor egyből nem lesz hatszögletű. Az már más kérdés, hogy ha az SM3 be van kapcsolva, akkor a game nem fogja engedni az AA-t, mert HDR+AA nem megy együtt..
  • aaatttika
    Hmm.. en nem mondtam, hogy csunya, de kertel par jatekot ami szebb pld: Ridick, Oblivion,stb. de meg a far cry is, es ezeknek a gepigenye kozel sincs ehhez.Nem tudom mi szamolta dinamikusan az arnyekokat, es mi nem, de ilyen arnyekokat lathatunk a Ridick-ben,Fear-ben,de meg a DOOM-ban is.Kulonben nezd meg az apro targyakat pld. korsokat milyen hatszogletuek, es, hogy neznek ki, mondjuk a pisztolyok se valami szepek.A taj oszesegeben nem rossz, viszont az zavart, hogy eleg keson, es eleg nehezen lehet eszrevenni az ellent, es egy kicsit ugy jatszottam, hogy mindig elorementem, mar lottek ram akkor vissza, es megint elore miutan lattam az ellenseget.A GRAW-rol meg inkabb ne beszeljunk, mert abba en semmi szepet nem latok, azt a gepet meg fekteti.
  • grebber
    Állatkinzó!!

Miért nem teszed feljebb a grafot?Nem fog akadni ugyse :D
  • bepe79

• MagyaR
    Nemhinném, hogy baj lenne a meleggel, mert direkt odatoltam egy rendes ventillátort a gépházhoz ami ien likacsos, szal betud rajta áramlani rendesen a levegő.

És ez télleg jó, mert game közben kb. 60-61 fokos a vgam, alapesetbe kb. 52, ami tökéletes.

De mondom a vírusírtóm, ami egyben tűzfal, meg tököm tudja mi, vmi hibát talált a gamma fájlai között. Vmien rosszindulatú fájl vagy nemtom.

Na mind1, majd leszedem teljesbe a gammát.

Amúgy sokan írták, hogy sokat tölt nekik. Nos ez télleg a shaderek miatt van.
    Splinter cell: chaos theoryba is amikor betöltötte a gammát, még várni kellett nem kevés időt amíg a shader model 3.0-t elraktározta a gamma.

Itt meg még a betöltésnél elraktározza gondolom ezeket, és nem csak utána, szal ezért tölti be ien lassan.

Az én 2 magos (4 megás) procimmal is ezvan, amúgy nyílván gyorsabb lenne, hogyha egy 15000 rpmes vinyóm lenne :D.
  • arty
    vki irta, h kicsit kékes a gfx: az a HDR miatt van, kikapcsolható ...
  • arty
    menj már innen a konzolos forumba, basszus... minden topikot teleszarsz a péeskettes hülyeségeiddel! kit érdekel ????? a konzolosokat - talán!

pá...