3656
-
GrimReaper78 #496 A konfigoddal ránézésre nincs baj. Más játéknál/demonál is csinált már ilyet? És egész pontosan mi történik? Semmi hibaüzenet, csak újraindul a gép? Nincs húzva semmilyen alkatrészed, ugye? -
#495 és így eltartott kemény háromnegyed óráig ? -
Ferrarif1team #494 Kérlek segítsetek! -
Ferrarif1team #493 hello!
Nekem van egy kis gondom a demoval, mert nem indul el!
Amikor indítom, ujraindul a gép és nem csinál semmit!
Mi lehet a gond?
Már mindent kipróbáltam , ujratelepítettem a rendszert is, meg új vga drivert is tettem fel! A gépem átlagosnak mondható, de lehet hogy nem elég jó a gamehez!
(AMD Sempron 2800+, 1Gb ram 400 Mhz, Nvidia Geforce 6600GT) -
blackgamer #492 hamarabb végeztem volna vele... -
#491 ?????? Ehhez cheat?? minek??? tök egyszerű és könnyű is... -
blackgamer #490 cheat létezik hozzá? (demohoz) -
#489 távoli táj elmosódik -
#488 Sehol,mert még nem jelent meg! -
#487 Sziasztok!
Hol lehet beszerezni a játék teljes verziós változatát (és mennyiért)?
-
#485 nem mindenkinek vannak jobb fevgyverei ez ad 1:D mellesleg meg szerintem ennek a játéknak pont nem a "úgy írtom őket mint a szél" játékmenet lenne a lényege... -
#484 OFF: A 05-nem támogatja a kétmagos procit,csak a 06! Ugy lettek ezek a felemás eredmények.Üdv. -
#483 depth of field mit jelent a beállitásoknál? -
MagyaR #482 Azér ez az a game amit érdemes úgy jáccani, hogy süvítsen, mert csak úgy lehet jól hentelni.
Pl. így hogy kicsit lejjebb vettem a grafikát és sűvít a gamma, úgy írtottam a népet hogy ihajjj. Meg rájöttem, hogy az ellenségeknek jobb fegyverei vannak, azt ha elcsórom tőlük azokat, pl. nem kell órákig töltenem a tárat meg ienek :). -
MagyaR #481 Monnyuk 1 giga ram nem hinném, hogy elég lenne neki :).
Raknék bele még1et +ba procimat max 3,8ghz-re lehet felhúzni, szal ha 3,6ra felhúznám, akko csak menne már röccenés mentesen.
Amúgy 1280*1024be már legalább 60 fpsel ment :). Csak télleg kevés neki 1 gigaram, mert néha éreztem hogy be-beakadt, ami a kevés ram miatt van (más jatekoknál is tapasztaltam már max grafon. Pl. F.E.A.R) -
#480 A memória és GPU sebesség nem minden. Egy idő után hiába tuningolod szénné a kártyát az új feature-ök terén egyszerűen butább a megoldás vagy szimpláncsak gyengébb a kártya adatlogisztikai rendszere mint szüksége lenne ekkora terheléshez és bedugul valaholaz info. A CoJ esetén is hasonló történhet:) -
MagyaR #479 Én full graffal játszok, 1600*1200ba (vagy 1024?), de még ígyis hogy feltuningoltam a videókarimat egy 7900gtx szintre (tesztek alapján), még ígyse mondanám azt, hogy röpülne a gamma.
Szal olyan normális tempóba megy, sőt sokszor kicsit mintha lassabbnak érezném a játékmenetet (nem akad csak olykor kissé lassú). -
MagyaR #478 Persze, hogy támogatja! Énis azzal nyomom!
OFF
hogy érté el 8631 pontot media markt 05be vazze? Én csak 8060at pedig feljebb húztam a kártyát! Monnyuk az igaz hogy 06ba 5090 pontom van
OFF -
#477 Nem tudja vki esetleg hogy támogatja-e -a kétmagos procit a játék? -
#476 Sztem a full-t sem optimalizálják jobban majd... Pedig úgy jáccanék SM3-ban, csak hát akkor nagyon le kell butítanom, hogy élvezhető legyen. -
#475 Ronny és hogy jutottál tovább?
-
Ronny #474 hát ez kész. Most meg nem bírom felrakn a lóra a málhát:) -
D4nsz3r #473 Na szasztok! Itt a megoldás arra, hogyan indítsd el a játékot ha a securomos hülyeséget írja ki!!
töltsd le a subinacl.msi fájlt majd rakd fel magadnak, ezután töltsd le
a fixreg.vbs és a fixreg.bat fájlokat, aztán másold be ezt a két fájlt abba a könyvtárba ahova a subinacl nevűt raktad.
kattints a fixreg.batra majd ird be azt a nevet ami ha a start menüre kattintassz legfelül a neved az ikon mellett, majd ha kész nyomj a fixreg.vbsre is és kész!!
nekem megy!!
-
Ronny #472 nah, már továbbjutottam:) -
Ronny #471 én még ot nem tartok:) Átmentem a felgyujtott börtönből egy üres pajtába és nincs kijárat, illetve le tudok ugrani, de akkor meghalok:) -
#470 A házból elviszed a nyerget a lóig, rárakod, és a lóval kivágtatsz a kerítés felé. Ott kétszer átugratod vele a kerítést, és meglépsz. -
Ronny #469 hogy lehet kijönni a pajtából?:) -
#468 shit nincs belőle 64 bites még...
"Ez tévedés. Egyetlen videókártya driver optimalizációval is el lehet érni, hogy ne 5 FPS-el fusson, hanem 25-el, vbagy 20 helyett 40-el. Ez nem csoda, ez tény"
Lásd anno a különböző tesztprogramokra optimalizált driverek maikkela tesztek történtek és fals eredményt adtak ki -
#467 Ez tévedés. Egyetlen videókártya driver optimalizációval is el lehet érni, hogy ne 5 FPS-el fusson, hanem 25-el, vbagy 20 helyett 40-el. Ez nem csoda, ez tény. -
#466 Ezexerint igen. Már írta valaki, hogy fel kell tenni a Call of Juarez optimized drivert: ATi kártyánál a Catalyst 6.7-est ( http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1466 ), nVidia kártya esetében pedig mondjuk a legújabb Forceware 91.37-es drivert ( http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1456 ). -
#465 csodák nincsenek, ha tényleg kijön most, akkor a demonál jobb nemlesz... -
#464 Ő már a teljes játék alphajaval jatszott. nem hiszem, hogy lassu volt mint a demo. szerintem. -
#463 akkor csak mi vagyunk ilyen lámik, hogy nem tudjuk elviselni a 15 fpst ?:D -
csgj #462 á, tök jó... sulikezdés mellett, két új faxa game fog megjelenni :) Call of Juarez, és Dark Messiah of Might and Magic -
#461 "Release date: September 2006" -
#460 hogy jó és hogy überfasza jó. GYönyörű a grafika hatalmas a bejárható terep és hiányzott már a piacról. Valamint a hangulatot nagyon eltalálták... -
#459 Valaki dióhéjban fordítsa magyarra mit irnak róla! -
#458 Nem tudom lehet hogy volt már
Press review -
#457 A hivatalos web-lapról ( www.callofjuarez.com ) szedett adat szerint:
http://store.ubi.com/item.jsp?item=68314&promo=cojdemo
"Call of Juarez™ - PC
$39.99
Platform: PC
Release Date: Fall 2006
ESRB: M Blood
Intense Violence
Language
Sexual Themes"
Tehát a megjelenés 2006 ősze, én még mindig úgy tudom, hogy hivatalosan nem tolták el a megjelenést, legalábbis az EU-sat biztos, hogy nem. -
#456 Majd a fullnál kiderül mire jutottak uborkáék.