3656
  • GrimReaper78
    A konfigoddal ránézésre nincs baj. Más játéknál/demonál is csinált már ilyet? És egész pontosan mi történik? Semmi hibaüzenet, csak újraindul a gép? Nincs húzva semmilyen alkatrészed, ugye?
  • Nemcso
    és így eltartott kemény háromnegyed óráig ?
  • Ferrarif1team
    Kérlek segítsetek!
  • Ferrarif1team
    hello!
    Nekem van egy kis gondom a demoval, mert nem indul el!
    Amikor indítom, ujraindul a gép és nem csinál semmit!
    Mi lehet a gond?
    Már mindent kipróbáltam , ujratelepítettem a rendszert is, meg új vga drivert is tettem fel! A gépem átlagosnak mondható, de lehet hogy nem elég jó a gamehez!
    (AMD Sempron 2800+, 1Gb ram 400 Mhz, Nvidia Geforce 6600GT)
  • blackgamer
    hamarabb végeztem volna vele...
  • Bucser
    ?????? Ehhez cheat?? minek??? tök egyszerű és könnyű is...
  • blackgamer
    cheat létezik hozzá? (demohoz)
  • arty
    távoli táj elmosódik
  • grebber
    Sehol,mert még nem jelent meg!
  • Kelemen73
    Sziasztok!
    Hol lehet beszerezni a játék teljes verziós változatát (és mennyiért)?
  • Bucser
    nem mindenkinek vannak jobb fevgyverei ez ad 1:D mellesleg meg szerintem ennek a játéknak pont nem a "úgy írtom őket mint a szél" játékmenet lenne a lényege...
  • Sgtfathi
    OFF: A 05-nem támogatja a kétmagos procit,csak a 06! Ugy lettek ezek a felemás eredmények.Üdv.
  • Rage47
    depth of field mit jelent a beállitásoknál?
  • MagyaR
    Azér ez az a game amit érdemes úgy jáccani, hogy süvítsen, mert csak úgy lehet jól hentelni.

Pl. így hogy kicsit lejjebb vettem a grafikát és sűvít a gamma, úgy írtottam a népet hogy ihajjj. Meg rájöttem, hogy az ellenségeknek jobb fegyverei vannak, azt ha elcsórom tőlük azokat, pl. nem kell órákig töltenem a tárat meg ienek :).
  • MagyaR
    Monnyuk 1 giga ram nem hinném, hogy elég lenne neki :).
    Raknék bele még1et +ba procimat max 3,8ghz-re lehet felhúzni, szal ha 3,6ra felhúznám, akko csak menne már röccenés mentesen.

Amúgy 1280*1024be már legalább 60 fpsel ment :). Csak télleg kevés neki 1 gigaram, mert néha éreztem hogy be-beakadt, ami a kevés ram miatt van (más jatekoknál is tapasztaltam már max grafon. Pl. F.E.A.R)
  • Bucser
    A memória és GPU sebesség nem minden. Egy idő után hiába tuningolod szénné a kártyát az új feature-ök terén egyszerűen butább a megoldás vagy szimpláncsak gyengébb a kártya adatlogisztikai rendszere mint szüksége lenne ekkora terheléshez és bedugul valaholaz info. A CoJ esetén is hasonló történhet:)
  • MagyaR
    Én full graffal játszok, 1600*1200ba (vagy 1024?), de még ígyis hogy feltuningoltam a videókarimat egy 7900gtx szintre (tesztek alapján), még ígyse mondanám azt, hogy röpülne a gamma.

Szal olyan normális tempóba megy, sőt sokszor kicsit mintha lassabbnak érezném a játékmenetet (nem akad csak olykor kissé lassú).
  • MagyaR
    Persze, hogy támogatja! Énis azzal nyomom!

OFF
    hogy érté el 8631 pontot media markt 05be vazze? Én csak 8060at pedig feljebb húztam a kártyát! Monnyuk az igaz hogy 06ba 5090 pontom van
    OFF
  • Sgtfathi
    Nem tudja vki esetleg hogy támogatja-e -a kétmagos procit a játék?
  • Rage47
    Sztem a full-t sem optimalizálják jobban majd... Pedig úgy jáccanék SM3-ban, csak hát akkor nagyon le kell butítanom, hogy élvezhető legyen.
  • Attila8805
    Ronny és hogy jutottál tovább?
  • Ronny
    hát ez kész. Most meg nem bírom felrakn a lóra a málhát:)
  • D4nsz3r
    Na szasztok! Itt a megoldás arra, hogyan indítsd el a játékot ha a securomos hülyeséget írja ki!!
    töltsd le a subinacl.msi fájlt majd rakd fel magadnak, ezután töltsd le
    a fixreg.vbs és a fixreg.bat fájlokat, aztán másold be ezt a két fájlt abba a könyvtárba ahova a subinacl nevűt raktad.
    kattints a fixreg.batra majd ird be azt a nevet ami ha a start menüre kattintassz legfelül a neved az ikon mellett, majd ha kész nyomj a fixreg.vbsre is és kész!!
    nekem megy!!
  • Ronny
    nah, már továbbjutottam:)
  • Ronny
    én még ot nem tartok:) Átmentem a felgyujtott börtönből egy üres pajtába és nincs kijárat, illetve le tudok ugrani, de akkor meghalok:)
  • bepe79
    A házból elviszed a nyerget a lóig, rárakod, és a lóval kivágtatsz a kerítés felé. Ott kétszer átugratod vele a kerítést, és meglépsz.
  • Ronny
    hogy lehet kijönni a pajtából?:)
  • Bucser
    shit nincs belőle 64 bites még...

"Ez tévedés. Egyetlen videókártya driver optimalizációval is el lehet érni, hogy ne 5 FPS-el fusson, hanem 25-el, vbagy 20 helyett 40-el. Ez nem csoda, ez tény"

Lásd anno a különböző tesztprogramokra optimalizált driverek maikkela tesztek történtek és fals eredményt adtak ki
  • bepe79
    Ez tévedés. Egyetlen videókártya driver optimalizációval is el lehet érni, hogy ne 5 FPS-el fusson, hanem 25-el, vbagy 20 helyett 40-el. Ez nem csoda, ez tény.
  • bepe79
    Ezexerint igen. Már írta valaki, hogy fel kell tenni a Call of Juarez optimized drivert: ATi kártyánál a Catalyst 6.7-est ( http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1466 ), nVidia kártya esetében pedig mondjuk a legújabb Forceware 91.37-es drivert ( http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1456 ).
  • Istencsászár
    csodák nincsenek, ha tényleg kijön most, akkor a demonál jobb nemlesz...
  • Bucser
    Ő már a teljes játék alphajaval jatszott. nem hiszem, hogy lassu volt mint a demo. szerintem.
  • Istencsászár
    akkor csak mi vagyunk ilyen lámik, hogy nem tudjuk elviselni a 15 fpst ?:D
  • csgj
    á, tök jó... sulikezdés mellett, két új faxa game fog megjelenni :) Call of Juarez, és Dark Messiah of Might and Magic
  • bepe79
    "Release date: September 2006"
  • Bucser
    hogy jó és hogy überfasza jó. GYönyörű a grafika hatalmas a bejárható terep és hiányzott már a piacról. Valamint a hangulatot nagyon eltalálták...
  • grebber
    Valaki dióhéjban fordítsa magyarra mit irnak róla!
  • Bucser
    Nem tudom lehet hogy volt már

Press review
  • bepe79
    A hivatalos web-lapról ( www.callofjuarez.com ) szedett adat szerint:

http://store.ubi.com/item.jsp?item=68314&promo=cojdemo

"Call of Juarez™ - PC
    $39.99

Platform: PC
    Release Date: Fall 2006
    ESRB: M Blood
    Intense Violence
    Language
    Sexual Themes"

Tehát a megjelenés 2006 ősze, én még mindig úgy tudom, hogy hivatalosan nem tolták el a megjelenést, legalábbis az EU-sat biztos, hogy nem.
  • grebber
    Majd a fullnál kiderül mire jutottak uborkáék.