3656
-
#455 Attól a játáék még nem szar csak optimalizálatlan de mivel még több mint fél éve van a megjelenésig szerintem megbocsátható. -
#454 Hát mi mást mondjak rá maga az elképzeléssel semmi bajom de elég erős gépeken is akad nekem ez a bajom! -
#453 Vártam a gémet mint a megváltót, de sajnos a techniaki háttere miatt 5 percnél tovább nem tudtam vele játszani, ha a full megy majd többel mint 10-20 ( legalább 30-40 ) fps akkor egy szót nem szólok... és ezzel grebber is igyvan, meg még páran... -
#452 -
#451 Hehhe:DSzar a játék??? Neked szar:D szerintem meg jó régóta nem játszottam ilyen élvezetes FPS-el:D
-
#450 Felraktam a Huárezhez egy Optimalizált ATi drivert, és csodák csodája, vagy 20 fps-t gyorsult ugyanazokkal a beállításokkal. Eddig fullon, élsimítás és anizo szűrés nélkül, 1024-ben 4-5 fps-t ment, most meg 28-30 -at. Hát ez mi. lol -
#449 Szar, egy fenét szar.. Akinek nem jön be sem a stílus, sem semmi a játékkal kapcsolatban, az nem tudom, hogy minek játszik vele... Aki meg hozzám hasonlóan 10 éve vár pc-n az Outlaws után egy normális western fps-re, az meg imádni fogja, abban biztos vagyok. A Dead mans hand meg a Gun csak gyengus próbálkozások voltak, ráadásul a Gun inkább tps, mint fps. -
#448 Ezt már letárgyaltuk szar a game és kész és hiába jönnek páran bevédeni ennél még oblivion is jobban optimalizált pedig az jóval szebb! -
#447 Ha a képre nézek a látvány ronda, évekkel ezelőtt volt ilyen, ( godolom butítottad ), és még igy is 13 fps... -
#446 Mindezt a 13 fps-t úgy, hogy ma cseréltem ki saját kezűleg a procit a gépemben. Egy 3200 MHz-en ketyegő Prescott magos P4 van alatta most 800-as FSB-vel, és 1024 MB 400-as DDR RAM, a vga a szűk keresztmetszet, az csak egy kis 6600-as sajna nálam itthon. -
#445 13 fps ? kellemes élmény lehet -
#444 elvileg ha jobbra kerülsz jutsz majd el oda. Csak a történet a demoban nem jut el odáig.
-
#443 A 2. indiántábor után, ahol legördülnek a hegyről a kövek, ott ha balra veszem az útam, akkor eljutok egy magaslatra, ahol a progi rázoomol egy táborra, településre. Oda le lehet menni? Mert elvileg ha jobbra megyek, úgy folytatódik a demo cselekményszála.. mivel már hardon arra végigvittem. Valaki balra próbált már lejutni ahhoz a településhez? -
Mind a három kapott egy-egy fejlövést tőlem. Egyébként a 3.2-es p4 prescottal meghajtott 6600-am így is csak 13-15 fps-t sajtol ki magából ezen a mapon. -
Piko888 #441 Sehol se volt, se lenn se fenn. -
#440 Ja ezt nem tudtam bocsi! -
#439 Persze hogy jártunk ugy mivel lent van a földszinten :D -
#438 Úgy vettem észre, hogy akárhányszor nyomod a pályát, mindig random helyen van a házban.. Mikor én nyomtam, az emeleten volt az előtérben, amikor egy haverom tesztelte nálam, akkor meg a földszinten a "fürdőszobában".. -
Piko888 #437 Jártatok már úgy hogy amikor a nyerget kell kilopni a házból a nyereg nincs fenn az emeleten? Igaz párszor elötte észrevett a faszi. -
#436 Milyen géped van és videókártyád? -
#435 Két kezemen nem tudod megszámolni hányszor raktam ujra... :( -
#434 A gond simán csak az hogy 100 megás a 2. file. -
#433 Rakd ujra. -
#432 SEGITSETEK MÁR EZ A HIBA JÖN ELÖ MINDIG TÖLTÉSNÉL!!!
http://ke pfeltoltes.hu/060802/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#431 A videókat sokkal ésszerűbb feltölteni a youtubera, vagy egy hasonló videóportálra, és ott online lehetne megnézni. -
#430 lényegtelen:)
egyébként felraktam az este a lenti konfighoz tartozó másik videót 640*480-ban. a sendsőpace-re.
Íme -
#429 Én úgy tudom, hogy a Forceware az nVidia kártyákhoz tartozó meghajtó hivatalos neve, a Detonator utódja. Az összes GeForce kártya official drivere ma már forceware. Te szerintem az nforce-al kevered. Sőt, biztos vagyok benne, hogy azzal. -
#428 valami bővebbet esetleg? -
#427 csak egy szimpla számítástechnikai alapszabály hogy miért "nem optimalizálják a játékokat" ha jól tudom még az intel egyik alapítója alkotta meg amit azóta is alapul vesznek rengeteg fejlődésben. Mégpedig hogy a Hardver lassabban gyorsul mint ahogy a Szoftverek lassulnak. (és ez nyomonkövethető is) és erre rátesz aegy lapáttal a hardverek rohamos fejlődése s ami hatalmas számítási kapacitást ad, de nincs idő megtanulni rá rendesen az optimalizációt. -
#426 valaki egitsen mért nem megy a töltés tovább.az eleján kiirj egy hibaüzit amit morpheu$nak is kiir.plz segitsetek :( -
#425 Nos feltöltés kész a 30 megás verzióból.
Íme Mint mondtam kicsi a felbontás. -
#424 detto:) csak nekem előtte volt egy S3 Savage 4-em:D -
#423 Forceware tudtommal alaplapi driver. (külön van kiemelve a cég letöltések között is) -
#422 Kis helyesbbítés: a Detonator már R.I.P, helyette ForceWare-nek hívják az nVidia drivert. -
#421 leszedtem a demot felraktam 1024*768 full grafikán (best qualityra beállítva) Fraps konstans 15 FPS-t eredményezett játék közben kb 25 FPS.
konfig:
4200+AMD Athlon64X2, 2 giga DDR400 Ram, SATA 2 vinyo 250giga, WIn 64bit professional, legujabb NvidiaDetonator, és egy Asus Extreme 6600GT 256MB onboard DDR3 memóriával. felteszek majd egy 6 és fél perces videót sendspace-re a felbontás le lett véve (352*240-re) hogy gyorsan felmenjen 2 hétig érhető majd el kb. ez 30 mega (valamint teszek majd este fel egy nagyobb (felbontású) verziót az kb 250 mega körül lesz és talán már 520*400-as felbontásban vagy talán egy 640*480-asban is megpróbálom. bár az lehet már túl nagy lesz.
Addig is vélemény: Tetszik a körítés nagyon. Emberek szépek, fizika nagyon jó. Gépigényben a dualcore optimalizációt vélem észrevenni mert ha 1 core futott csak olyan 10 fps körül ment 2 core-al az említett 25 fps.. Szóval akik sírnak azoknak itt az idő a egy másik procit beszerezni vagy éppen dualcore-t mert végre a programozók is használják (mellesleg a fizikához kell is.)
edit: uupsss töröltem a nyers fileokat ugyhogy a nagyfelbontásból nem lesz semmi:( -
#420 Tps, de szerntem sokkal nagyobb élvezet Tps-ben látni a főszereplőt, a grafika elég gyenge, de a játékélmény ebben a stílusban szerintem felülmúlhatatlan, ha nem csak a grafika számít akkor próbáld ki. A végét tényleg elrontották azzal a dinamitos dologgal, de amúgy nagyon jó. -
#419 inkább TPS.
nyugodtan kiprobálhatod, csak a vége lett nehéz. -
#418 A gun az fps? Lehet megnézem. Csak sokan lehúzták.. -
#417 A 100%-ban nem lineáris az volna ha minden küldetés meg lenne adva a térképen és azt csinálod meg amelyiket akarod, csak ebben az esetben a történetet melőzni kellett volna. A legkevésbé lineáris játék amivel találkoztam a Gta, vagy hogy ennél a műfajnál maradjunk a GUN. Ez éppenhogy kb 90-95%-ban lineáris, és néha akad egy feladat amit 2 féleképpen lehet megoldani, amúgy szerintem ez még mindig lineárisnak számít, mivel a térképen nem bóklászhatsz a küldetés elvállalása közben szabadon. -
Piko888 #416 Nekem tetszik :)