3656
-
#415 Az tetszik benne, hogy nem 100%-ban lineáris. Pl. a szakadék után az indiános részt meg lehet úgy is csinálni, hogy elosonsz mellettük és nem vesznek észre (én is így csináltam, mert a Thief3 és a Hitman 4: Blood Money után ez már gyerekjáték volt), meg úgy is meg lehet, hogy nekiállsz, és szépen leszedegeted mindegyiket. Ha több ilyen lesz benne, akkor még jobban tetszeni fog. -
#414 Nemtom mit pánikoltok itt a 120k-s vga-kon.. Szerintem pl a 6600gt két éven át egy tökéletesen használható kártya volt. Mostanában jönnek az első gémek amiket már bezony csak low-ban viszi szegény.. De sose volt 100ezer és nem kellett félévente cserélni.. -
#413 Hellosztok.Mikor betöltöm a játéko akkor a töltés elején hibaüzit kapok mint morpheu$. kérlek segitsetek ha tudtok. köszi -
#412 Az baj. Akkor nézd meg még egyszer.. -
#411 LOL és még ezen is akadozik néha.
-
#410 hát nem ájultam el tőle. -
#409 Call of Juarez videó: http://media.putfile.com/Call-of-Juarez-74
A gép, amin fölvették:
X2 4400+ @ 2.73GHz (248x11/1.6v) || 2x EVGA 7950 GX2 Quad-SLI (560MHz/1.5GHz)|| DFI nF4 SLI-DR eXpert || OCZ 2GB (2x1GB) 4000 Gold @ 496MHz 1T || BFG PhysX 128MB || X-Fi Fatal1ty 64MB || 150GB RaptorX 10K RPM || Plextor 716 SATA || PC Power & Cooling 1KW w/ Black Onyx Power Cable || Lian Li PC65B || Sennheiser HD595 || Dell 2407FPW -
#408 +pénzromlás, infláció, ráadásul nagyobb piac és ugyan ott vagyunk. Most ha nem a csúcs kártyákat nézed akkor így már azért nem olyan nagy a különbség. Csak sokan szeretik megszépíteni a régi dolgokat én a tnt2-met még anno 32ezerért vettem és akkor azért az nagy pénz volt, és akkor vagy vodoo3 vagy e közül lehetett választani, több nem nagyon volt.
-
#407 Én úgy gondoltam hogyaz új kártya jelenkori előállítása, és a régi kártya megjelenésekori előállítása. -
#406 Egy új típus előállítása biztos hogy többe kerül, persze itt most nem azokra a kártyákra gonolok , amikre a rakártba maradt gpu-kat nyomják és átmatricázva eladják. -
#405 Igen a hitman 4 nálam is fav -
#404 Hát persze te meg ezt el is hiszed és megveszed a legújabb kártyákat. Egy új típus előállítsa semmivel nem kerül többe mint egy régi, és azokat is fejlesztették tervezték új gyártósort csináltak nekik, de mostmár nő a teljesítmény és ilyen "indokokkal" növelik az árakat is. -
#403 Pont a gyors fejlődés miatt nő az ár is. 3dfx es időszakban még nem jöttek havonta az úk kártyák. -
#402 Egyébként mint írtam a prey sem jött be túlságosan. A legutolsó játék ami igazán lekötött a Hitman 4 és az Evil Genius volt. Mindkettő inkább a gondolkodós kategóriába tartozik. Ha visszaolvasol azt is láthatod, hogy írtam, hogy remélem nem sima hentelős FPS lesz western környezetben. -
#401 Csak gondolj bele mondjuk abba is hogy itt nem a kártya valódi árát kéne nézni mondjuk, hanem amit példál kutatás+fejlesztésbe fektettek vagy például gyártósorokra, ezek nincsnek ingyen ezt vissza is kell hozniuk.
-
#400 Hát mivel németül nem tudok így nem olvastam el, az angol verziót meg már nem akartam mégegyszer letölteni. -
#399 Az autópálya kis hazánkban más tészta, mint máshol. Itt az dívik, hogy pályáztatás, tender kiírása nélkül bízni meg egy hozzánk közeli alvállalkozót, és a lovettát pedig szépen lenyúlni. De ez már erősen OFF, kanyarodjunk vissza pls a coj-hoz. -
#398 Esetleg,lehet lopakodni. Ha bemész a bokrokba nem látnak meg, de gondolom végig se olvastad mit kell csinálni. Csak töltsön már be azt nyomni a gombot=prey -
#397 Ez az élet, nehogy azthidd hogy az autópálya annyiba került mint amennyiért megépítették, Keresztanyám férje mondta, hogy az egyik ilyen cég alkalmazottjánál volt egy hatalmas villában ahol volt külön száraz és nedves szauna, és újrafesttette a házat egy árnyalattal világosabbra. -
#396 De ők azért veszik mert az a trendi, én szerintem akkor is azt vennék ha többe jönne ki mint egy pc.
A másik meg hogy 1-2 év után konzol elavul, pc-t meg tudom fejleszteni, de ezt már kismilliószor kitárgyalták. Kinek ez kinek az. -
#395 Persze ilyet nem is állítottam, szép idők voltak még amikor voodoo - gef 2ő volt, de most az megy amit leirtál. Most fogadjam el? hát nem, mer nem vesznek palira. De hiába mer a vga 120 ezer jön félévente az ujabb, a játékok meg alig változnak, de az igényük drasztikusan nő.
+az árral nem is lenne gond, csak a szavatossága.......... -
#394 Hidd el a PC is lehetne simán olyan olcso mint a konzol csak akkor a harvergyártok nem vehetnének mindennap új házat meg kocsikat!
LOL de arányos nehogy azthidd de te jobban is tudod mint én hogy a 160 ezre VGA előállitása valóban annyiba kerül.
Ugyanez van mobiloknál is meg sok más helyen :(
-
aaatttika #393 amit irtal az igaz, butak is hozza, es nem is erdekli oket, inkabb vesznek komplet gepet mint, hogy utanaolvassanak a dolgoknak, ha tudnad, hogy menyi gep volt nalam csak az miatt, hogy televolt spyware-val, es mikor elmagyaraztam neki, hogy tegyen fel egy programot, azt mondtak, hogy nem ertenek hozza inkabb amikor megint rossz lesz akkor ujra hozzak.DDD -
#392 Hát akkor gondolom very very easyn játszottál, mert az indiánok elől elég nehéz meglógni gyilkolás nélkül, mivel a puskáikkal a lórol is leszednek egy lövéssel hát még gyalog. -
#391 lol, hát lehet ha te nézed, ők meg azt mondják, milyen buta aki megveszi a 100ezres vgat azt 1 év sem telik le de már butítani kell mer nincs meg a min 30 fps .... -
#390 Én inkább arra gondolok hogy buták és nem értenek hozzá, inkább megveszik a ps-t vagy a boxot bedugják és kész. -
#389 Milyen hentről beszész te? a második pályán kb. egy embert nem öltem meg.
-
aaatttika #388 Egy a walmartba te nem veszel olyan gepet amiben egy sima 6600-nal jobb lenne.Es hidd el, hogy ottkint az emberek minden $ megneznek, hogy hova raknak, sok a fizetendo reszletuk haz, kocsi,iskola, stb., az embereknek mas felfogasa van mint itthon pld. ezert el meg a sok kinai bolt, mert az emberek sajnaljak a penzt, normalis cucokra, sokmindenre nem pld. kocsi, tv, de altalaban ha szamitog..-et akarnak venni, bemennek a futureshop-ba es elhoznak $800-1000-ert egy komplett szart, es ennek az arat is sokaljak, tudom mivel a haverommal szamitog..-et szereltunk, es volt nalam jopar, hidd el -
#387 :D annyira megy neked hogy hihhetelen, full grafon élvezed? hány fps? de nem is ez a lényeg mer a te konfigodon sem megy normálisan, habár semmi egetverő nincs benne, szar engine, amit felturbóztak ezér akad és ezért lassú, bugos. Preyben nincs HDR és stb... Nem az a lényeg hogy milyen környezet, az kitalált, ez valós, de az suhan ez pedig vonszolja magát, habár abba aztán van csicsa és dinamikus árnyék stb... Az is ugyan olyan Fps mint ez, hent és kész mész előre, semmivel sem gyerekesebb. Szvsz ne légy felháborodva neked is szar a konfigod ezek szerint ^^. -
#386 Épp azért nem optimizálják a játékokat hogy szaggason a mostani gépeden, de olyan jó reklámot csinálnak neki, hogy tuti kell a gém, ezért veszel egy új hardware-t, aztán megveszed a játékot, az is lehet hogy egy nagy sazrt kaptál a pénzedért, mert a demoba mondjuk pont a legjobb pályát rakták, na és kijárt megint jól? A nagycégek akik belőlünk élnek, ráadásul milyen jól -
#385 Hát én nem igazán kedvelem a prey-t annak is csak a demojával játszottam, de jobban tetszik. A játékmenet mindkettőben ugyan az, mész és lelőszz minden utadba álló embert, itt sincs túl nagy szabadság, mert az igaz hogy messzire ellátsz, de menni nagyrészt csak arra lehet amerre szükséges. Nekem a víz nemigazán tetszik kb olyan mint a többi játékban, max csillógósabb, vagy nagyobb felbontású. Ha belelovagolsz a vízbe felkeveredik a por az alján? Vagy van benne akármi olyan ami más játékban nem? A fákról annyit hogy a City Lifeban(városépítés) pl sokkal jobban néznek ki, szél hatására mozognak is. A növényzet meg ha már annyira belassítja a játékot akkor legalább jól nézhetne ki és mozoghatna. Ez az én véleményem a játékról és az általad felsorolt pozitívumokról, ezzel nem akarlak meggyőzni hogy te is utáld, csak leírtam én milyennek látom azokat a dolgokat amiket megemlítettél. -
#384 Hát ez az árszínvonalat és a fizetés/árak arányát figyelembe véve elég hihetetlennek tűnik számomra. Nyilván kint sem úgy megy, hogy bemegy az ember a walmartba, hogy kérek akkor öt kiló 7900gétét, de az ottani fizetésekhez képest egy 6600 ára az luf@sz. -
aaatttika #383 Azert ez meszemenoleg nem igy van, ottkint se mindenkinek van ujj vga-ja, 3 honapja jottem haza eszak amerikabol, tobb mint 7 evet voltam kint, es nagyon sok szam... boltot ismerek, es mostanaban is nagyon sokan bemennek egy boltba, hogy jatekra akkarnak kartyat venni, es egy sima 6600-al jonnek ki a boltbol, nagyon nagy tevhitek vannak itthon ezzel kapcsolatba, en 1.5-2 evel ezelott vettem a 7800 GT-met otkint egy neves boltban, es hiaba volt hirdetve a boltban, megkellett nekik rendelni, mivel nem nagyon volt ra kereslet es igy nem tartottak raktaron, higyetek el, hogy ottkint is megnezik az emberek, hogy mire koltik a penzt, es igen sokaljak a high end vga-ak arat, es nagyon sok embernek van ott kint is 6200-6600 stb. -
#382 A Prey ehhez képest egy f*s. Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy nem akarok olyan agyatlan játékot játszani, amiben egy 5x5-ös csilivili szobában szörnyeket kell hajkurászni. Azzal játszanak csak nyugodtan az 5 éves óvodások.. Felőlem tehetnek annyi HDR-t, bloomot, lófaszjóskát a Prey meg a DoomIII meg a Q4 alá, amennyit csak akarnak, akkor sem fog tetszeni, és akkor sem fogok játszani vele. Ebben viszont eredeti környezet, szép táj, fák, növények, víz, egyszóval élet van, megfogja egyszerűen az embert és elragadja. Ez játék, a Preyel ellentétben. -
#381 én pl ezért határoztam el hogy ez az uccsó konfigom,és nem tovább...
jövöre év vége felé befektetek egy next gen konzolba,ha játszani akarok másra pedig elég lesz ez a konfig böven... -
#380 :))) kijött egy gém ami méltóztatik az én x800ámat kihasználni, bocs ott volt a prey ami 2szer szebb és 10szer jobban megy szvsz ugy ahogy ennek is kéne... persze lehet a fejlesztőket áldani, meg megvenni a 7900 szarokat, amiket dobhatsz ki fél év mulva mer elavul, ja hogy nem arra optimalizálnak? :DDD -
#379 Egyre kevésbbé várjátok szerintem 2007 felé haladva, hogy majd 6600-ra meg X700-akra optimalizálják a gémeket. Nem. 7900GTX-re meg X1900XTX-re, 2006 végétől pedig az új DX10-es kártyákra fogják optimalizálni őket. Az meg hogy Magyarországon Pistike 6600-asán akad a game, senkit nem érdekel a játékfejlesztőknél. Szomorú, de ez van. -
#378 :DDD akkor mégse olyan jó, hisz az is hozzá tartozik a játékhoz. -
#377 nagyon jó a game! csak az a szar h low-on megy csak el -
#376 Nekem is ugyanaz a gondom ami neked volt.
Hogy sikerült elindítanod?