• arty
    (hardwiredre is benyomtam)

először is leszögezem, hogy nálam is van olyan beállítás, h 5-7 fps ... és valoban bosszantóan sokat tölt ... DE!

az engine iszonyat szép dolgokat tud, amit nem olcsó látványosságra fordit! a karakterek sosem látott szinten vannak kidolgozva, majd' mindenhol dinamikus árnyék(!!! - ez azt is jelenti, h nem az optimalizácioval van baj: csak előremutató cuccot irtak), shaderek ahol kell, semmi tulzás/fényestaknyos cucc, minden a helyén van. tovább szépiti a dolgokat a türhető fizika... végre kezd alap lenni :)

a játékmenet eszement jo, a lövöldözést nagyon eltalálták !! az újratöltés, a célzott lövések, minden nagyon hangulatos, igazi vadnyugati feeling! és még nem ültem lovon :D

szal aki ezt fikázza, annak valoszinü savanyu a szölő a gyengébb gépe miatt vagy csak lusta kikísérletezni a megfelelő beállításokat ... talán mire kijön, lesz olcsón alávaló VGA és picit pozitivabb fogadtatást kap, mert ez egy nagyon jó játék, semmiképpen nem tucatfps! Prey mellett ez 2006 kellemes meglepetése!

Amugy a játékban az FPS 30ra van limitálva, nekem a nagyon füves részeket kivéve ez meg is volt.(1024/noAA/noAF, minden maxon, kivéve az árnyékok mediumon). A gépem s754-a64 2300mhz, x800"gto" kicsit huzva, 1.5g ram... tetszik vagy nem, ez mamár csak egy közepes gép(világszinten), nekem is sokáig ez marad és picit aggodom is a crysisre várva a juarez után :)