3656
-
#173 Azér tulzásokba kell esni :D source motor erre tök alkalmatlan, mer ennek a világa és képe nem megjelenithető azzal... uj motort kellett volna csinálni hozzá semmi mást. -
#172 igaz?!
a Dark Messiah pl faxán nézz ki. -
Thanatos #171 pl az is, vagy bármi más is... :)
-
Thanatos #170 ott a pont, én anno chrome-ot meg a második részét kb 10 percig birtam midnkettőt olyan csodajók votlak... :P -
#169 a source motor talán jobb lenne. -
#168 Na igen.. Valóban nem a legbölcsebb válastás.. Pedig hányan mondták hogy ha java-ba íródott, csak jó lehet.
Meg a nagy ló.. :D
Chrome-ba ami nagyon gáz volt az a belsó terek. jájj...
Véleményem szerint jobban jártak(tunk) volna egy felturbózott U2 motorral akár..
Csakhát gondolom annak pöppet drágább lett vóna az SDK-ja mint a techland féle engine-nak :D -
#167 UBI aztgondolta hogy Chuck Norris arcával ellehet adni egy fost :D
Az igaz hogy Chuck egy élő legenda,de még ő sem menti meg ezt a gamet. -
#166 Ettől tartottam, olvasva a hszket, alapból rossz h ezt a motort vették meg hozzá, mer már krómban sem volt olyan csodás, és agyon tunningolva pedig ez a vége, bugos és rohadt lassú és nem is oly szép... ( még nem néztem meg, de ezt a képekről sejtettem már ) -
#165 Majd reggel nyomok be mert most ugy esett el hogy nem látom a képét de majd távóli shotot is csinálok azon jobban felismerhető.
Ja és ha szemem nem tévesztett meg minden barnakockás inges csávó ugyanugy néz ki :D -
#164 :DDDSAD
még mindig röhögök ezen a Chuck Norrison :D
ha nem esne háttal, akkor rugdossátok meg a C gombbal asszem...azzal lehet rúgni :DD -
#163 loool, kéne shot mert én már letöröltem egy az egyben :D -
#162 Be tudsz róla rakni egy screenshotot? -
#161 Ja és ez nem vicc nézzétek meg: Amikor kijöttök a templomból és elkezd szaladni egy csávó kapásból löjjétek hátba és ha szerencsétek van arcal felfelé esik el és igy látni az arcát ami 1az1-be Chuck Norris és ez tényleg nem vicc!
-
#160 Ez gagyi. Azért várom a véglegest! :D -
#159 na bazd föl az agyam, nem szeressem a realtime diavetítést gec :DDDD -
#158 Addig nem nyugszok amig le nem zuzom 1vs1-be a tetőn a csókát azt ha megvan utánnan törölöm ne is lássa többet a gépem! -
#157 Nyehhhehehehe....
AA lemaradt vazz!
:))))))))) -
#156 hát igen, megint egy szépséges játék veszt...
ennyit ér valami, hogy ha csak szép, de játékélmény abszolút semmi...
fizika 0... : ilyen volt hogy eldobtam egy kereket, és beleragadt a falba...és ott remegett...meg volt hogy ráraktam egy hordót a másikra, és addig remegett az alsó, még így "ki nem lőtte" :DDD meg nem kéne erőltetni a pakolást, és ezzel a fizikát megmutatni, hogy mekkora "jó"...
grafika...hát szépszép, dehát most mire megyünk vele, hogy így szaggat? meg még semmi is a game... jó, 0.9, dehát akkora változásokon 1 hónap alatt sicher nem fog átesni, hogy ez ilyen nagy FPS legyen...
szvsz felejtős, sajnálom... :( -
#155 ebben nem értek egyet.
az kifejezetten élvezetes játék. -
#154 Dead mans hand :) -
#153 Szóval akkor felejtős? Kár érte, jól jött volna ez a színfolt :( -
#152 Mekkora lol volt amikor Billyvel el kell kötni a pacit és ki kell hozni a házból a nyerget alig féretem ki vele az ajtón az a pasi aki "őr" volt kb 15 méterig se látott
Dead Mans Land vagy mi volt a cime az is jobb volt ennél az tuti! -
#151 hát szerintem a gun is raklap szar volt,úgy látszik ebben a kábojos témában mostanában nem tudnak minőségit fejleszten,de meglássuk a véglegest -
#150 egy másik máshonnan:
Interesting Shootouts, REALLY boring crate pushing and very annoying sneaking.
After Desperados 2 the next Western Crap. -
Gabe18 #149 Az van a sarokban hogy 0.9.0 (vagy valami ilyesmi)ugyhogy talán még nem a végleges.
Mindensetre aszittem elalszok mire egy pályát betöltött,közepes beállitásokon is néha nagyon akadozós lett.A lelőtt ellenfelek pillanatok alatt semmivé válnak ami szerintem sokat ront a hangulatán.Szóval lenne még mit javitgatni rajta... -
#148 lehet vmi beta demot adtak(szivárogtattak) ki. -
#147 Na én is toltam vele!
Optimalizálatlan ,nem is szép, nagyon sokat tölt.
Még az 1 vs 1 elleni harvra nem jöttem rá sajnos :(
Igy szerintem kihagyom a fenébe.
-
#146 Ekkora szart gec..
2 post a hwsw forumról:
-----------------------
Első:
Nagyon jó... HDR és nv saját árnyéktechnológiája megint SM 3.0-nak van eladva. Grat...
http://web.t-online.hu/autregis/coj.jpg
Iylen géppel:
Abit AN8 Ultra, AMD Athlon 64 X2 3800+@10*265 (Toledo), 2* 1GB Mushkin XP4000, Club3D x1900XT @ 675/1530 @ Zalman VF700-CU, Sound Blaster Audigy 2@ZS, Pioneer 16*DVD-rom, Hitachi 250GB SATA2, Enermax NoiseTaker 420W, Samsung Syncmaster 710T(DVI), Logitech MX500, Logitech Internet Navigator, Creative Inspire 5300, Acorp Feel-IV
Második
No comment. LOL.
7800GT@jól megrántva, A643200, 1GB. (csak a betöltés 5 perc)
Ahol Frosty csinálta a képet nekem 10 fps volt.
http://img233.imageshack.us/img233/8489/callofjuarezyg2.jpg -
Newfronter #145 Ne nézzétek le a véleményem! :D
Nekem nem más mint egy átlagos FPS vadnyugati köntösben, van fizika benne rendesen, de engem ez már nem fog meg.
Nekem főleg a vadnyugati stílus nem tetszik, persze van aki pont ezt szereti. Nagy storyt eddig nem láttam, habár csak kicsit gémeltem. Szal ez változhat.
Ezt csak azoknak mondom akik már kezdenek kiégni. :) -
#144 agyatlan hent? -
#143 Gépigénye az van... :)
Igaz mindent maxra pakoltam (nem tudok dojcsul, szal a legjobbra pakoltam 1 kattintással :D)
Megy vagy 10-12 fps-el, viszont kurva szép ez tény.
Sajna a 2D-s növényzet megmaradt a chrome meotorból(khm,, mondjuk ha 3d-s lenne akkor 1fps-e száguldana kb :D)
Végezetül 1-2 kép
Sorry most lusta voltam thumb-olni :D -
#142 német??
-
#141 Na szedem erre kiváncsi vagyok! -
#140 Az ilyen demokhoz a többi nyelvi fájlt is mellékelni szokták, úgyhogy csak egy konfig fájlban kell átírni a de-t en/uk-ra, vagy átmásolni a német mappából az angolba. Ez azért nem semmi, gondolom ezt valami meglepetésnek szánták, hogy ezáltal is jobban megkedveljük az Uborkát:) -
aaatttika #139 Totti kulonben nem is olyan csunya az a kep amit a king kong-rol belinkeltel, es nalam se sokkal szebb. -
aaatttika #138 Ja bocsi nem neztem meg normalisan, csak rogton irtam visszaDE ennek viszont nagyon orulok. -
Newfronter #137 Ja és Mucsácsót annyiban egészíteném ki, hogy a többnyelvű demó érkezése órákon belül esedékes. -
#136 nem vicc, de nem kell elhinni :D
555 MB, én szedem...meg Ubi szerverén is ott van, mért lenne vicc?
amúgy tényleg aug.4-re volt kiírva, de ez csak egy dolog :) -
#135 Nem, a vicc az, hogy német demót adnak ki.... -
#134 az, Ubisoft poénból rakott fel az ftpjükre fake demot :D:D:D