2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • Taibi
    Majd nyitok egy olyan topicot, ha ti meg nyittok egy: "nincs agyam, nem tudok gondolkozni, ezért csak Mattahaus szavait ismételgetem" topicot.
  • Taibi
    "Neked mi az ellenvéleményed Mätthaussal szemben ezeken a kibaxott eredménysorolásokon kívűl?"

Csak annyi, hogy vele semmi kézzelfogható eredményt nem értünk el. A válogatott reklámozásán kívül semmit nem tett le az asztalra.
  • Taibi
    Azt nem értem, hogy miért adjátok meg az esélyt, hogy megint beégesselek titeket... Legalább néznétek utána annak, amit állítatok.... Dehát ti ahhoz gyökerek vagytok.
    Robson eredménytelen edző?
    -8 évig volt az Angol válogatott szöv.kapitánya.
    -Barcelona - spanyol kupa győzelem, KEK győzelem, bajnoki 2. hely
    -Porto - 2szeres bajnok csapat, kupa-győzelem
    -PSV - 2szeres bajnok csapat
    -Ipswich - FA cup győzelem UEFA kupa győzelem
    De ezeket ugye egy bármilyen senkiházi edző is képes elérni....

• DJ Bee18
    köszi :))
  • B0B0
    Matthäusnak is tetszett volna :DD
  • B0B0
    Sebaj! Nekem tetszik :DD
  • DJ Bee18
    én se így szerettem volna de így sikerült :DDD
  • B0B0
    Már én is akartam javasolni csak nem ilyen keményen :)
  • DJ Bee18
    nyiss egy anti Lothar topicot, oda gyűlhetne az a néhány ápolt is. Bár kevesen tartoznak közéjük. Legalább elmondhatod, hogy egy igazi egyéniség vagy.
  • DJ Bee18
    Bazmeg 2000-ben még focizott, honnan lenne eredménye????? A Partizánnal véghezvitt mutatványa ennek fényében nagy bravúrnak számít. Neked mi az ellenvéleményed Mätthaussal szemben ezeken a kibaxott eredménysorolásokon kívűl? Meg a játékosok. Te a statisztikán kívül ismered őket?? Jársz az edzésekre?? Mégis olyan biztonsággal mondogatod, ki illik a válogatottba? Pl. mit tudsz Husztiról? Láttad hogy játszik a Metz-ben? Hány percet. Mellesleg te nem vetted észre, mennyit javultunk, tele volt nézővel a stadion. Ja de te azt a faszságot szajkózod, amit az MLSZ, hogy lehetnénk még jobbak is. Na ilyenkor rúgnám szájba az egész elnökséget. Volt rá tíz év alatt sok lehetőségük. Mikor láttál ekkora javulást 2 év alatt a magyar fociban? Főleg a válogatottnál, ahol alig találkoznak
  • B0B0
    Origón megy egy szavazás. A kezdőoldal legalján! Érdemes megnézni az eredményt!
  • B0B0
    Hát ez itt a lényeg kérem!!!!!!
  • B0B0
    Teljes mértékben egyet értek veled!
  • Ramore
    (a különbség kettejük között, hogy robson keze alatt klasszisokkal jobb játékosok voltak)
  • Ramore
    robson egy lúzer edző volt összességében, 81-ben ugyan összevakart egy uefa torna győzelmet, de azóta minden csapata elbukott a versenysorozatokban. komolyan mondom, hogy erre még mezey györgy is képes lett volna, hiszen "sikereiket" szinte egy időben érték el.
  • Ramore
    akkor reagálnék erre a felvetésedre: lisztes nincsen formában idestova egy éve(?), dárdainak nem kellett a magyar válogatott, és amúgy sem remekelt egy válogatott meccsen sem a korábbiakban, kint is csak elvétve voltak jó meccsei, de annka is már több éve. lőw és szélesin én is elgondolkoznék, ezt nem tagadom, de az általad felsorolt hazai játékosokat én sem erőltetném, ugyanis nincsenek nemzetközi szinten. lehet, hogy ithon jól elvegetálnak, de az édes ahhoz, hogy pluszt adjon a válogatottunknak.
  • Taibi
    Csak össszevissza próbáltok beszólogatni, de nézitek, hogy már mindre válaszoltam lejjebb....
  • Taibi
    Ezt is írtam még jóval lejjebb.....
  • Taibi
    Te is olvashatnál, mielőtt írsz.
  • Taibi
    TE ennyire értesz hozzá:
    "isten mentsen egy hozzá hasonló kókler edzőtől!"
  • Taibi
    Megint hülyék vagytok.
    Én csak felsoroltam, hogy kik Filipovocs emberei, mert megkért rá valaki.
    Lejjebb írtam, hogy néhány(!!!) Filipovocs féle játékost ki lehetne hagyni nyugodtan. néhány=összes???? nem-nem
    Gerának, Torghellének, Juhásznak szerintem is helye van a csapatban.
    De nem értem, hogy miért kell erőltetni Gyepest, Husztit? Böőr is képes nagyon szarul játszani.
    És miért nem lehet betenni olyan játékosokat, akik nem ebbe a társaságba tartoznak, és mégis teljesítenek külföldön vagy akár itthon. (pl a Németo-iak: Dárdai, Lisztes, Lőw, Szélesi, vagy itthonról Majoros Árpád, Takács Zoltán, Tóth Norbi - tavalyi év játékosa, Simek Peti most talán még sérült, de előtte se volt ott, stb)
  • B0B0
    Ja és mégvalami! Itt el lett felejtve, hogy az a sok név akit Kisteleki Lófasz István csak úgy felsorolt, az mind csak egy nyilatkozat! Egyenlőre mese!
  • B0B0
    Szerintem is!!!! Ha itt tartjuk, akkor hol máshol futna be, mint itt!
  • B0B0
    Szerinted a te csodaedzőid 2 hónap alatt megtalálnák az ideális csapatot. Mert akkor tényleg jöjjenek mert valami emberfeletti képességgel rendelkeznek.
    És ha tényleg értenél a focihoz akkor nem kérdőjeleznéd meg Gera Böőr Huszti és Torghelle játékát! Lehet hogy nem világklasszisok (bár Gera jó úton halad felé), de jelenleg ők a legjobb magyar játékosok. És ahhoz idő kell jobbak legyenek!!!!
  • Ramore
    szerinted az a "más külföldi szakember" nem hozná ide a "manager csapatát", ahogyan azt Matthaus is tette, de mindenki más így tesz a világon? szerinted a "más külföldi szakembernek" mennyi időre van szüksége ahhoz, hogy egy valamirevaló csapatot összerakjon?
  • Láma!
    tényleg, szerintem tegyék ki gerát, egy falábú kis senki!!!!
    hol is játszik??

angliában???
    a csapata egyik legjobb embere??
    a közönség IMÁDJA???
    a klubja hivatalos honlapjának elsö oldalán van a képe???
    beválasztották az év csapatában ANGLIÁBAN???
    és tavaly szinte mindegyik fordulo válogatottjában benne volt?

tényleg nincs heje a válogatottban....

de te értesz hozzá, én csak kérdeztem
  • nick név
    szerintem
    Gera, Böőr, Huszti, Torghelle biztos belefér a kezdőbe
    Vadócz, Tőzsér, Juhász cserének, de ök nem sokat játszottak
    Gyepes, ö mint irtam, ugy tudom hogy csak kényszerböl játszott mivel nem volt más védő
  • Taibi
    Gera, Böőr, Huszti, Gyepes, Juhász, Torghelle, Vadócz, Tőzsér - ők biztosan.
  • nick név
    gyepes, a bulgárok ellen is csak kényszerböl játszott asszem
    huszti sztem elég jo ahhoz, hogy kezdő legyen

de ponotsan kik filipovics emberei? nem igazán tudom
  • Taibi
    Most is jó sok érvet kaptam.... de mostmár hagyjuk....

Légyszi még azt írd le, hogy szerinted melyik csoportból tudnánk majd továbbjutni! Kik sorsoljanak abba a csoportba?

Ja, és még egy valami: Konkrétan mit is kellene előről kezdenie egy esetleges új edzőnek? Azon kívül, hogy mondjuk kipróbálna még új játékosokat. (és/vagy kihagyná Filipovics néhány emberét is)
  • djemba-djemba
    Ez elfajult.
    Nos, szerintem nem kéne váltani! Az új jelöltek közül senkire sem bíznám a válogatottat. Miért? Azért mert lófaszt se konyítanak a magyar focihoz, nem ismerik az itteni körülményeket. Németország közelebb van, mint Dél-Amerika vagy Anglia (izolált sziget)! Ez is egy érv. Matthäus már a Partizánnal bizonyított. Ne várd el, hogy annyi eredménye legyen, mint szőrös bobinak, vagy a Milutunovicsnak, vagy a többinek, de sztem 2x akkora eredményeket fog elérni. A sikeres játékos múlt és a páratlan mentalitása predesztinálja arra a sorsra, hogy előbb-utóbb, itt vagy máshol, de BEFUT! Ja, és emberileg is igen pozitív! Gondolj arra, hogy manapság az aranylábúak szeretnek válogatottak lenni. Elhitték, hogy ez fontos, és felemelő érzés. Erről Matthäus tehet! A dolgokat innen kellett kezdeni. Ez sokkal fontosabb tényező, mint sokan gondolnánk.

Soxor kihangsúlyozza, hogy az az idő, amennyit ő a játékosokkal tölt az semmi! Annyi idő alat, ő nem taníthat meg olyan sok mindent a csapattal. Ez így van! A szarházi magyar mentalitás a fociberkekben is burjánzik: az irigység! A sok szar edző nem képes együtt dolgozni vele sajnos! Ha ez nem változik, jöhet ide a murinnyó is...
  • B0B0
    Tanulj meg olvasni!!! Senki nem mondta, hogy Matthaus olyat csinált amit senki más nem tud!!!!!!! Mindenki azt csacsogja neked, hogy ha idehoznak egy akármilyen jó edzőt, az vagy nem ilyen kitartó, vagy egyszerűen előlről kezdene mindent, és újabb évek telnének el, mialatt újra kialakulna valami. Csak a saját hülyeségeddel törődsz, meg azzal, hogy Matthaust szidd! Sebaj, szidd csak! Majd rájössz, hogy mi van itt, ha elmegy (az új kapitány sem lesz jobb), ha marad (kijutunk).
  • Taibi
    Az a helyzet, hogy tőletek nem is hallottam olyan érvet Matthaus mellett ami tényszerű lenne, és más külföldi szakember nem tudná megcsinálni....
    Megmondjam, hogy miért van ez? Mert csak azt a demagóg faszságot nyomjátok ti is, amit Matthaus. Rám mondjátok, hogy nem nézek utána dolgoknak, közben ti vagytok azok, akik csak papagájként ismételgetitek Matthaus szavait. Elhisztek mindent amit Matthaus mondd.
  • Láma!
    traubi te mindig is hülye voltál. nc
  • B0B0
    Szerintem a fórum pont az emberek véleményét tükrözi, és te olyan egyedül vagy mint a kisujjam. Ugyan nem 9 millióan irnak ide, csak mondjuk negyvenen, de az a 9 millió ember véleményét arányosan tartalmazza. Mi is a legjobb példa erre: te mint Matthaus ellenes vagy itt az egyetlen!!!!!!!!
  • Taibi
    "Találj már mégegy embert itt a fórumon aki veled ért egyet!"
    Ja, ez a fórum a mérvadó? Pl: olyan véleményére nem adok aki azt írja Robsonra, hogy: "isten mentsen egy hozzá hasonló kókler edzőtől!"..... Ezzel el is ásta magát előttem...
    "Matthaus az ország 95 százalékát mind meghülyítette"
    Érdekes módon az utolsó két vb selejtező után, már "csak" 80 százalék volt..., vagyis elég gyorsan változik az emberek véleménye, mert csak az épp aktuális alapján itélnek. Ha kikapnánk a köv 2 meccsen is akkor ez már csak kb 50 százalék lenne szerintem.
    "Amellett nézd meg az általad istenített jelöltjeidet. Mind ugyanilyen médiabohócok! "
    Ezt nem tudom, de azt tudom, hogy mellettük szólnak egyértelműen a az eddig elért eredményeik.
    "Dobálózol itt az érveiddel, amelyek fabatkát sem érnek, amellett semmi közük a focihoz."
    A legelején azzal érveltem, hogy nincs eredmény a pályán, mert a 6 nagy mecsből 2 pontot szereztünk csak. Erre ti hoztátok fel, hogy mégis mekkora médiaértéke van - én csak ez után írtam erről is. Felhoztátok azt is, hogy mekkora pénzeket hozott - erre csak azt tudom mondani, hogy az a kb 350 millió forint (én ennyiről olvastam) a fociban nem számít nagy pénznek.
    "Ha esetleg tényleg marad és kijutunk mondjuk az EB-re akkor te ott leszel az első sorban akik majd tapsolnak és gratulálnak neki."
    Az biztos, hogy gratulálnék neki, ha kijutnánk az EB-re, sőt le is szopnám. Nyugodtan megigérhetem ezt is, mert az 5-ös kalapból tuti nem jutunk ki. AZ 5ös kalapot is neki köszönhetjük, az ő eredménye az is. Érthetetlen pl az is, hogy az utolsó meccsen miért nem cserélt plusz támadót be amikor már lehetett tudni, hogy a bolgárok csak X-eltek.
    "Megmondom mi a baj: fáj, hogy népszerű, és hogy elismerik!"
    Ez nekem miért fájna? Az se érdekelne, ha ő vezetné a Fábry-show, ha mellette lenne pontban mérhatő eredménye is.
  • nick név
    igy van!
  • B0B0
    Figyelj!
    Te csak vak módon szidod őt. Mi nem akarjuk mindenáron megvédeni őt, csak azt szeretnénk, hogy vedd már észre magad, hogy kurvára mindegy milyen módon szidod, egyszerűen nincs igazad! Találj már mégegy embert itt a fórumon aki veled ért egyet! Djemba-djemba, Ramore, Jakuza, én nyilván hülyék vagyunk és Matthaus az ország 95 százalékát mind meghülyítette. Nem ez a helyzet! Aki egy picikét is konyít a focihoz, az tudja, hogy itt valami kialakulóban van. Amellett nézd meg az általad istenített jelöltjeidet. Mind ugyanilyen médiabohócok! Képzeld ők is szerepelnek ilyen műsorokba, ők is nyilatkoznak olyat, ami a sajtónak tetszik v. nem tetszik.
    Dobálózol itt az érveiddel, amelyek fabatkát sem érnek, amellett semmi közük a focihoz. Sebaj. Ha esetleg tényleg marad és kijutunk mondjuk az EB-re akkor te ott leszel az első sorban akik majd tapsolnak és gratulálnak neki.
    Megmondom mi a baj: fáj, hogy népszerű, és hogy elismerik!
  • franco
    a fábry témát ne hozzátok fel ellene, nyugaton szokás
  • Láma!
    "Amit külfödön nyilatkozik, azt itthon tagadja."
    ez lehet hoy igy van, de mégis az valosul eg amit itthon mond. szal számunkra szavahihetö, és becsületes. ennyi