2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
#389 Nehéz erre bármit írni, főleg az utolsó mondat miatt, ami azért bizonyos kérdéseket felvet bennem...
Egy szövetségi kapitánynak MUNKAKÖRI KÖTELESSÉGE, hogy felkeresse az edzőket, edzéseket látogasson, és keresse az együttműködés lehetőségét a klubedzőkkel. Ezután természetesen jöhet a további együttműködés, de ha ez sincs meg, akkor nehéz az ügy.
Amit Signoriról írtál, azon felröhögtem elég szépen.
Szerintem összekevered valakivel. Aki a Serie A-ban 598 meccsen 255 gólt rúg, háromszoros olasz gólkirály és világbajnoki ezüstérmes, azt én nem nevezném gyatra csatárnak... -
#388 elvben igazad van, de mivel egy ex világsztár az edzője a válogatottnak, tehát szimplán a tapasztalatai miatt többet tud a labdarúgásról, mint a magyar edzők összesem, ezért kellene nekik felkeresniük Matthaust és nem fordítva, mert ki tud a másiknak újat mondani? a válasz egyértelmű.
Signori gyatra egy csatár volt, voltak ugyan jó meccsei, de hát amolyan Inzaghi stílusban nyomta, csak gyengébben, ettől függetlenül örülök, hogy itt van, de Matthaus karrierjével össze sem lehet hasonlítani az övét.
-
#387 Figyelj! Szerintem nem nehéz belátni, hogy ahhoz, hogy a közvéleményt tudd befolyásolni a sajtón keresztül - tehát az újságíró támogasson és jó színben tüntessen fel -, ahhoz minimum egy normális kapcsolatra van szükség a kapitány és a sajtó között. Én arról beszélek, hogy ez a kapcsolat szerintem mostanában kezd megromlani, és ez bizony már cikkeken keresztül is olvasható, sőt, meglátszik Matthäus támogatottságán is.
Csak egy példa: amíg a Nemzeti Sport szavazásán, mely arról kérdez, hogy a magyar futballháborúban Matthäusékat vagy Kistelekiéket támogatod, a szavazás elindításakor és a horvát meccs előtt 90% Matthäus mellett volt, addig mára ez az arány már csak kevéssel van 60% fölött.
Ami az edzők és Matthäus közti kapcsolatot illeti: én továbbra is azt mondom, hogy igenis Matthäusnak kellene az edzőket keresni, nem az edzőknek őt. Tehát a konzultációt ott kéne elkezdeni, hogy Matthäus megkeresi a klubedzőket, erre pedig ő nem hajlandó. Szerintem itt ez az elsődleges probléma. Ezek után én se fordulnék hozzá tanácsért...
Ezzel az erővel megkérdezhetjük Signorit is a profizmusról, mert ő még Matthäusnál is többet tudna mesélni erről. -
#386 Én nem azt mondtam, hogy a klubedzőknek kellene jelentést írni a játékosaik állapotáról, hanem azt mondtam, hogy kunzultálni kéne vele!!!!!!! Teljesen félreértetted!!! Én arra célzok, hogy ha nem hordanák annyira fent a magyar mesterek az orrukat, akkor esetleg tanácsokat kérhetnének Matthäustól, mert hiába fiatalabb tőlük, akkor is sokkal többet tud a profizmusról.
A sajtóval jól bánik, mert a közvélemény szereti, a sajtót meg erre lehet felhasználni. Nincs olyan őrült aki az újságíróknak akar megfelelni, mert lehetetlen. -
#385 A sajtóval egyre kevésbé bánik jól.
A közvéleményt tökéletesen kezeli a sajtón keresztül, de az újságírók szépen lassan hátrálnak ki mögüle. -
#384 a siker is viszonylagos, hiszen lehet valaki edzőként többszörös bajnok, ha nemzetközi szinten a csapatával semmire sem jutott (csak ilyenre volt példa mostanság), lehet sikeres egy focista is, aki többszörös gólkirály, ha a válogatott meccseken képtelen jól játszani, ott már nem ülnek az olcsó cselei, amelyeket a magyar bajnokikon rendre megkajáltat a védőkkel (erre is nagyon sok példát tudnék mondani) -
#383 Na most elolvastam, amit írtál, azért álljon meg a menet.
NEM A MAGYAR KLUBEDZŐKNEK KELL MENNI MATTHäUSHOZ, hogy elmondják, ki van jó formában, stb., ez a világon mindenhol fordítva működik.
A kapitánynak kell megfelelő kapcsolatot kialakítani az edzőkkel és igenis neki kell edzésekre járni, nem pedig németországi kamu reality-showkban bohóckodni ehelyett.
Ami nem a magyar edzők hibája, azt ne nekik rójuk fel... -
#382 ez nem biztos, feltételezem, hogy Milutinovics sem hátrálna meg egy nehéz feladattól, hiszen ő is profi edző, csakúgy, mint Matthaus. -
#381 Matthäus mellet olyan érv szól, ami senki más mellett nem! Ő itt szenved két éve, beleásta magát a szar magyar labdarúgásba és nem csak a játékosok zömét ismerte meg, hanem az itteni helyzetet és lehetőségeket. És nagyon tud bánni mind a sajtóval, mind a nagypofájú MLSZ tagokkal! Erre csak egy ilyen fanatikus képes mint ő! Lehet, hogy Milutinovics kurva jó edző, de 1 hónap után elmenekülne innen sajnos :((( -
#380 Az a baj, hogy csak itthon ért el valamit! Akkor mondd, hogy jó edző, ha nemzetközi porondon felmutatott valamit!
Nézzétek meg: én Vasas drukker vagyok, és maikor 5 éve Bozsik odajött edzőnek (Mezei leszerepelt:) ), megnyertük a terembajnokságot, és harmadikok lettünk a bajnokságban, és rögtön mindenki isteníteni kezdte. Aztán mi lett belőle. A legtöbb amit el tudott érni az az, hogy Viasaton tanácsadó :DDDDD -
#379 A magyar edzőkre értettem -
Monoton #378 Na Gellei szerződést bontott ciprusi csapatával!!!
Ő is jön haza!!! -
#377 that's right, tisztelet 1-2 kivételnek -
#376 összegezzük tehát, minden magyar edzőt egész nyugodtan egy kalap alá lehet venni, a kalap neve pedig a bukás legyen. bukott edző tanításának az eredménye nem lehet más, mint egy újabb bukott edző. -
#375 Pintér egyetlen nagy eredménye a Sopronnal elért MK-győzelem.
Ha a Fradi bajnoki címét előszeded, gyilok lesz, mert ahhoz semmi köze. :) -
#374 nálam nem, de izlések és pofonok..:) -
#373 Nah azé szerintem Pintért hiba lenne bukottedzőnek nevezni mert ahova ő eddig belépett ott letette a névjegyét mondom ezt akkor is ha a Fradinak tényleg nem rá van szügsége.
Ő igenis egy jó vidéki edző és ha mondani kéne 5 szakembert hogy kik maradjanak ő nálam köztük lenne. -
#372 Mégis az lenne talán a legfontosabb, hogyha legalább az élvonalbeli csapatoknál külföldi, lehetőség szerint neves edzők lennének a csapat irányítói. Az olyan többszörösen bukott edzőket, mint tornyi, mezey, egervári, csank, reszeli, szentes, mészöly, urbán, dajka, glázer, pintér stb el kellene tiltani véglegesen a magyar labdarúgástól, keressenek maguknak más munkát, vagy nyissanak saját vállalkozást, ha tetszik, hiszen a pénzt már összelopkodták hozzá bőségesen is. -
#371 En is maradasa mellett vagyok.
Milutinovics nem kell.
Mondjuk nem artana, ha a klubcsapatoknal is megjelennenek a kulfoldi edzok.
Meg az sem lenne baj, ha kozepszintuek lennenek.
Bar belegondolhatunk abba is, hogy pl Henk Ten Kate, aki a Barcelona mostani masodedzoje, magyarorszagon semmi maradandot nem tudott alkotni az MTK-nal.
Tehat meg sok minden kene a magyar labdarugasba nem csak kulfoldi edzok. -
#370 Én is Matthäus maradása mellett vagyok, de amennyiben el mernék küldeni, abban az esetben örülnék Milutinovicnak, vagy más hasonló kaliberű neves külföldi edzőnek. -
Monoton #369 NA jó lehet jönne, de én nem akarom hogí jöjjön.:)
Bár nem az én döntésem!!! -
#368 Én Matthäusról se gondoltam, hogy idejönne
Ha Milutinovic elment Katarba, ide miért ne jönne? Őket még mi is megvernénk.
Csak meg kell fizetni. -
Monoton #367 Nem de ha hívják se jön IDE!!! -
#366 Milutinovic nem klubstílusú edző szvsz... -
Monoton #365 Bármit is mondtok sztem Matthaus továbbra is az ideális edző!!!
-
#364 miért is érnének többet, amikor ugyanazok a bukott edzők tanították nekik a szakmát -
Girondins #363 Egyetertek mindegyik felsorolt edző egy kalap szart sem ér...
-
#362 reszeli (hála)pénzt követel a játékosaitól azért, hogy bekerülhessenek a kezdő 11-be -
#361 Átlagos edzők, egyik se lenne jó szk-nak! -
#360 Ami engem illet.
Szentes Lázár:Egy abszolult unszimpatikus ember aki még sehol nem dobbantott nagyot pedig volt már rá lehetőségen többször is(Debrecen).
Szakmailag állítólag az elsők között van,de emberileg nagy nulla,és ez a megnyilatkozásaiból is kitünik.
Pajkos János:Szintén nem szimpatizálok vele,és neki sincsennek nagy eredményei azt a kupagyőzelmet leszámítva.Nem hinném hogy ő kellene Miskolcnak.
Reszeli:Fiatalabb korában szimpatikus volt de mostanság a stílusa nagyot változott egy igazi balfasz lett.
Ilyen keret Győrbe utoljára a 80as években volt és ő képtelen csapatot gyúrni belőlük.
Keszei Ferenc:Egy igazi beugró edző akit eddig mindig kirugtak az első osztályból az eredménytelenség miatt.Most is jó lesz Pécsen a télig. -
#359 Eggyetértek veled,ha most ne addj Isten magyar edzőre kéne bízni a válogatottat akkor egyértlemű hogy Csertői lenne a megfeleő ember.
Rá még nagyon szép jövő vár és szerintem legalább 4-5 bajnoki címet fog nyerni jövendőbeli csapataival,és abban is biztos vagyok hogy lesz ő magyar kapitány az elkövetkezendő 10 évben.
De kiváncsi lennék rá hogy te vagy ti milyen véleménnyel vagytok:Pajkos Jánosról,Szentes Lázárról,Reszeli Sóós Pistáról és Keszei Ferencről.
-
#358 Mindegyik edző "klubstílusú" akiket itt mondok. Ez azt jelenti, hogy csak úgy képes valamire, hogy minden héten legalább 6 napot együtt a van a játékosokkal. Matthäus kéthavonta egyszer találkozik a játékosokkal pár napra, és neki így kell produkálni, szerintem sokkal sokkal nehezebb a dolga!!!! Nem véletlenül pofázik a magyar edzőknek, hogy konzultálni kéne, de azok túlságosan magasan hordják az orrukat!! -
#357 namost a válogatottat énsem biznám azért csertöire, csak megemlitettem, hogy jelenleg szerintem ö a legjobb:) -
Monoton #356 Én nem!!!
De sztem ő sem akar minket látni!!! -
#355 Tényleg vicc volt, de Csertőire se bíznám a válogatottat.
Külföldi, TAPASZTALT edző kell. Én Milutinovicsot szívesen látnám. -
Monoton #354 :)))))))))))))))))))) -
#353 ez remélem most csak poén:D
de én csertöit komolyan gondoltam. -
#352 És Aldo Dolcetti! Ültessük le kapitánynak! -
#351 szerintem, és ezt az elmult évek tapasztalatai alapján mondom, aki igazán jo adzö most magyarországon, az Csertöi Aurél. meg lehet nézni mit müvelt annak idején Siofokon, és most a Vidovel. igaz, hogy a siofok kipukkadt a tavaszra, és lehet hogy a vidire is ez vár, de nálam ez akkor is hatalmas tudásra vall, hogy ezt sikerült elérni két, nem nagy nevekböl állo játékoskeretböl. -
#350 Egyrészt itt nem a fizetésről van szó, hanem arról, amit afölött elvisz
Másrészt pedig valamit valamiért, csak sajnos a valami hiányzik nála, viszont ezért a valamiért más le tudna tenni valamit az asztalra. :D