2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • Monoton
    Hát minden máshol ezt láttam!!!!!!
    4-3-3

Tv közvetítés is így mutatta!!!
  • [Jakuza]
    Van a Nistelroytol is az MU egyik fan oldalan, de ha neked Fergusontol kell, kerdezd ot magat.
    De itt van a Fulham-MU leirasa:

"The second half was another thrilling affair and United held on with a degree of ease for the majority, but when Ferguson bizarrely switched to a 4-5-1 formation"

'We needed to ride our luck a little and in the second half, they got men behind the ball and tried to hit us on the counter attack. Sir Alex has been criticised for the 4-5-1 formation in the last few weeks, but at times today they had four and five up. United were awesome at times and we have to keep believing.'

http://soccernet.espn.go.com/columns/story?id=344643&root=england&cc=5739
  • Monoton
    Ezaz vissza MAtthaushoz!!!!!!!!!!!!!
  • rushman
    részemről a téma lezárva, további jó vitát mindenkinek
  • rushman
    Ne menjunk el a tematol, bekell ismerni azt, ha hibazik az ember.

Hát akkor tedd meg!

• Monoton
    :)
  • rushman
    Fergussontól is keresel idézetet?
  • [Jakuza]
    Eddig nem ez volt a vita targya, hogy kivel jatszik, hanem hogy mit jatszik.
    Ne menjunk el a tematol, bekell ismerni azt, ha hibazik az ember.
    Marpedig jelenleg a legtobb nagycsapat legtobbszor egy ekkel jatszik.
  • [Jakuza]
    Vagy itt van pl a BBC sport oldan egy nagy cikk a Premiershiprol:

"The trend for using the 4-5-1 formation in the Premiership this season is simply explained."
  • rushman
    nézőpont kérdése, itt most az összehasonlítás alapján nem tűnik ugyanolyannak a kettő. Míg olyan kaliberű szélsőkkel (aki nálad középpályás) mint ronaldo tökéletesen működik, de nálunk csak egy Huszti van Matyi!
  • [Jakuza]
    Attol meg egy csatarral jatszanak, mint ahogy az esetek tobbsegeben a tobbi csapat is.
    Az mas kerdes hogy a hatvedek is tamadnak.
    De attol meg az alapfelallas 4-5-1 vagy 5-4-1 szal nem kell magyarazni.
    Az MU meg sose jatszott 4-3-3at, csak idezet egy szeptemberi angol sportujsagiro cikkebol.

"We’ve already seen Manchester United go for a similar 4-5-1 formation"
  • rushman
    értem én, csak nem értek vele egyet
  • miccoli002
    elirás volt de alapból szerintem kettönk közül te nem érted miről vqn szó barátom ennyi
  • Monoton
    NAJÓ!!!
  • rushman
    Fergusson szinte mindíg 4-3-3-at játszik , bár laikusoknak tűnhet ez egycsatárral, mert nistelrooy előbrébb játszik a két szélső éknél, mivel nála köztudottan nem válik be a páros ék megoldás (lásd 2004eb mackaay, kluivert)
  • rushman
    Na látod most hülyeséget beszélsz. Egyrészt olyan felállás, hogy 4-2-3 nem létezik (Hacsak nem két kapussal játszanak)

Sajnos mi igen is zömében egy támadóval játszuk, legfőképp ez a minden mindegy horvát meccsen idegesített (bár ez lehet hogy matyi presztízse miatt voilt így, mivel inkább van esélyen a padon maradni egy "tisztes" döntetlennel a horvátok ellen, mint kikapni egy támadó játékkal).
  • rushman
    ebből az egyből csak a Chelsea játszik 4-5-1-et
    de ott is inkább 4-3-3, mert a két szélső (pl Duff,Cole) ugye nem középpályás?
  • DJ Bee18
    Jól van, ne kötözködjünk vele, úgyse ez a lényeg...
  • Monoton
    Meg most van Baptista!!!
  • Monoton
    aha!!!Manchester United 4-3-3 Ez aztán a védekezés
  • DJ Bee18
    Real Madrid?? Láttad őket az utóbbi években védekezni?? :DDDD Az lehet, hogy hivatalosan egy csatár van, de azért van egy Zidane, meg volt egy Figo, meg Raul... :D
  • DJ Bee18
    nemrég még a Barcatól rúgták ki, amikor már kiesőhelyen is álltak majdnem :DDDD
  • miccoli002
    Nah látod ez a baj Magyaroszágon hogy azé mert a Verebes azt mondja hogy a csapat alapfelállása 4-5-1,akkor azt hiszi mindenki hogy de kurva védekező focit fogunk jáccanui.
    Egyszerűen itt mindenki bekedumál abba amihez nem ért meg abszolult hülye hozzá.
    A 4-5-1 az egy formáció ahol,ami a támadásoknák és akár 4-2-3-ra is modosulhat míg más szitukba megint változik a képlet.
    Azé mert valaki egy támadóval jáccik az kurvára nem jelenti azt hogy bekkelésre áll be a csapat.
    Csak annyit mondok neked hogy nézdd végig az Angol bajnokságot meg a többi európai nagycsapatokat,hogy milyen alapformációt alkalmaznak,de előre megsughatom hogy a nagycsapatok nagy része szintén ezt jácca,dehát biztos annak a szar Reálnak meg Chelseának sincs önbizalma.
  • [Jakuza]
    Manapsag mar szinte mindenki igy jatszik.
    A mostani foci alapja sajnos a vedekezes.
    Nezd meg a nagycsapatokat, szinte kivetel nelkul igy jatszanak.
    Chelsea,Real Madrid,Barcelona,Manchester United, Bayern Munich
  • rushman
    Csak egy bajom van matyival, hogy mindig az önbizalomról prédikál, aztán 4-5-1 -el állunk ki a minden mindegy horvát meccsre(no meg a többire is)
  • Ramore
    vagy Louis Van Gaal! :D
  • szanics
    :)
  • Ramore
  • miccoli002
    NEKÜNK MATTHAUS KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ramore
    nemhiába, sportszerű emberek vagyunk! :D
  • Ramore
    én is :)
  • szanics
    én csak egyszer szavaztam :)
  • Ramore
    oké! :)
  • Ramore
    akik nem komálják Matthaust, azok is több szavazatot adhatnak le, ha jobban belegondolok
  • szanics
    Éppen ezért mondom.
    Ha belegondolsz, a Matthäus mellett kitartók valószínűleg több szavazatot adnak le mostanság, mint aki nem támogatja.
  • szanics
    Maradjunk annyiban, hogy Signori Olaszországban legenda...
  • Ramore
    ez akkor derülne ki, ha lenne valóságtartalma az érkezésének, de mivel egy hazugságról van szó, szerintem nem érdemes tovább foglalkozni vele.
  • Ramore
    nem igen lőtt látványos, emlékezetes gólokat, nem fognak úgy emlékezni rá, mint számtalan olasz csatár társára, Matthaus karrierjével pedig össze sem lehet hasonlítani.
  • [Jakuza]
    Nem mervado, hiszen annyi szavazatot tudsz leadni egy geprol, amennyit nem szegyelsz.
  • [Jakuza]
    Nincs benne a nemetekre jellemzo kitartas, ezert hamar elmenne.