2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Monoton #429 Hát minden máshol ezt láttam!!!!!!
4-3-3
Tv közvetítés is így mutatta!!! -
#428 Van a Nistelroytol is az MU egyik fan oldalan, de ha neked Fergusontol kell, kerdezd ot magat.
De itt van a Fulham-MU leirasa:
"The second half was another thrilling affair and United held on with a degree of ease for the majority, but when Ferguson bizarrely switched to a 4-5-1 formation"
'We needed to ride our luck a little and in the second half, they got men behind the ball and tried to hit us on the counter attack. Sir Alex has been criticised for the 4-5-1 formation in the last few weeks, but at times today they had four and five up. United were awesome at times and we have to keep believing.'
http://soccernet.espn.go.com/columns/story?id=344643&root=england&cc=5739 -
Monoton #427 Ezaz vissza MAtthaushoz!!!!!!!!!!!!! -
#426 részemről a téma lezárva, további jó vitát mindenkinek -
#425 Ne menjunk el a tematol, bekell ismerni azt, ha hibazik az ember.
Hát akkor tedd meg!
-
Monoton #424 :) -
#423 Fergussontól is keresel idézetet? -
#422 Eddig nem ez volt a vita targya, hogy kivel jatszik, hanem hogy mit jatszik.
Ne menjunk el a tematol, bekell ismerni azt, ha hibazik az ember.
Marpedig jelenleg a legtobb nagycsapat legtobbszor egy ekkel jatszik. -
#421 Vagy itt van pl a BBC sport oldan egy nagy cikk a Premiershiprol:
"The trend for using the 4-5-1 formation in the Premiership this season is simply explained." -
#420 nézőpont kérdése, itt most az összehasonlítás alapján nem tűnik ugyanolyannak a kettő. Míg olyan kaliberű szélsőkkel (aki nálad középpályás) mint ronaldo tökéletesen működik, de nálunk csak egy Huszti van Matyi! -
#419 Attol meg egy csatarral jatszanak, mint ahogy az esetek tobbsegeben a tobbi csapat is.
Az mas kerdes hogy a hatvedek is tamadnak.
De attol meg az alapfelallas 4-5-1 vagy 5-4-1 szal nem kell magyarazni.
Az MU meg sose jatszott 4-3-3at, csak idezet egy szeptemberi angol sportujsagiro cikkebol.
"We’ve already seen Manchester United go for a similar 4-5-1 formation"
-
#418 értem én, csak nem értek vele egyet -
#417 elirás volt de alapból szerintem kettönk közül te nem érted miről vqn szó barátom ennyi -
Monoton #416 NAJÓ!!! -
#415 Fergusson szinte mindíg 4-3-3-at játszik , bár laikusoknak tűnhet ez egycsatárral, mert nistelrooy előbrébb játszik a két szélső éknél, mivel nála köztudottan nem válik be a páros ék megoldás (lásd 2004eb mackaay, kluivert) -
#414 Na látod most hülyeséget beszélsz. Egyrészt olyan felállás, hogy 4-2-3 nem létezik (Hacsak nem két kapussal játszanak)
Sajnos mi igen is zömében egy támadóval játszuk, legfőképp ez a minden mindegy horvát meccsen idegesített (bár ez lehet hogy matyi presztízse miatt voilt így, mivel inkább van esélyen a padon maradni egy "tisztes" döntetlennel a horvátok ellen, mint kikapni egy támadó játékkal). -
#413 ebből az egyből csak a Chelsea játszik 4-5-1-et
de ott is inkább 4-3-3, mert a két szélső (pl Duff,Cole) ugye nem középpályás? -
#412 Jól van, ne kötözködjünk vele, úgyse ez a lényeg... -
Monoton #411 Meg most van Baptista!!! -
Monoton #410 aha!!!Manchester United 4-3-3 Ez aztán a védekezés
-
#409 Real Madrid?? Láttad őket az utóbbi években védekezni?? :DDDD Az lehet, hogy hivatalosan egy csatár van, de azért van egy Zidane, meg volt egy Figo, meg Raul... :D -
#408 nemrég még a Barcatól rúgták ki, amikor már kiesőhelyen is álltak majdnem :DDDD -
#407 Nah látod ez a baj Magyaroszágon hogy azé mert a Verebes azt mondja hogy a csapat alapfelállása 4-5-1,akkor azt hiszi mindenki hogy de kurva védekező focit fogunk jáccanui.
Egyszerűen itt mindenki bekedumál abba amihez nem ért meg abszolult hülye hozzá.
A 4-5-1 az egy formáció ahol,ami a támadásoknák és akár 4-2-3-ra is modosulhat míg más szitukba megint változik a képlet.
Azé mert valaki egy támadóval jáccik az kurvára nem jelenti azt hogy bekkelésre áll be a csapat.
Csak annyit mondok neked hogy nézdd végig az Angol bajnokságot meg a többi európai nagycsapatokat,hogy milyen alapformációt alkalmaznak,de előre megsughatom hogy a nagycsapatok nagy része szintén ezt jácca,dehát biztos annak a szar Reálnak meg Chelseának sincs önbizalma. -
#406 Manapsag mar szinte mindenki igy jatszik.
A mostani foci alapja sajnos a vedekezes.
Nezd meg a nagycsapatokat, szinte kivetel nelkul igy jatszanak.
Chelsea,Real Madrid,Barcelona,Manchester United, Bayern Munich -
#405 Csak egy bajom van matyival, hogy mindig az önbizalomról prédikál, aztán 4-5-1 -el állunk ki a minden mindegy horvát meccsre(no meg a többire is) -
#404 vagy Louis Van Gaal! :D -
#403 :) -
#402 -
#401 NEKÜNK MATTHAUS KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#400 nemhiába, sportszerű emberek vagyunk! :D -
#399 én is :) -
#398 én csak egyszer szavaztam :) -
#397 oké! :) -
#396 akik nem komálják Matthaust, azok is több szavazatot adhatnak le, ha jobban belegondolok -
#395 Éppen ezért mondom.
Ha belegondolsz, a Matthäus mellett kitartók valószínűleg több szavazatot adnak le mostanság, mint aki nem támogatja. -
#394 Maradjunk annyiban, hogy Signori Olaszországban legenda... -
#393 ez akkor derülne ki, ha lenne valóságtartalma az érkezésének, de mivel egy hazugságról van szó, szerintem nem érdemes tovább foglalkozni vele. -
#392 nem igen lőtt látványos, emlékezetes gólokat, nem fognak úgy emlékezni rá, mint számtalan olasz csatár társára, Matthaus karrierjével pedig össze sem lehet hasonlítani. -
#391 Nem mervado, hiszen annyi szavazatot tudsz leadni egy geprol, amennyit nem szegyelsz. -
#390 Nincs benne a nemetekre jellemzo kitartas, ezert hamar elmenne.