2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • Taibi
    Persze.
    -Bora Milutinovics(már 5 VB-n szerepelt az éppen aktuális válogatott kispadján)
    -Francisco Maturna (Kulombia szöv. kapitánya volt, talán ő is szerepelt VB-n.)
    -Johan Neeskens (sokszoros holland válogatott, Cruyff csapattársaként, edzőként legutóbb a Niijmegen-t irányította)
    -Sir Bobby Robson (no comment)

Szakmai szempontból szerintem jobban járnánk, bár lehet hogy nem szerepelnénk naponta a német újságokban....
  • franco
    hmm

nem vagyok elájulva
  • nick név
    Kisteleki István, a Magyar Labdarúgóliga (MLL) elnöke Arie Haan mellett a holland Johan Neeskenst, a kolumbiai Francisco Maturanát, a szerb Bora Milutinovicsot és Sir Bobby Robsont említette meg Lothar Matthäus szövetségi kapitány lehetséges utódjaként abban az interjúban, amelyet szombat reggel adott Gyárfás Tamásnak a Nap-kelte Sport Plusz című rovatában. Kisteleki kijelentette: a liga álláspontja szerint "nem Matthäus lenne a következő idők szövetségi kapitánya"
  • franco
    bekopiznád azokat a neveket?
    nem követem a honi "futballpolitikát", lemaradtam
  • Taibi
    Hohho!...én csak azt vártam el, amit Matthaus megigért....!!
    Ő mondta, hogy kijuttat minket a VB-re!!!
    Én ezt kérem számon...!!
    Ha amikor idejött, azt mondta volna, hogy 4. helyet megszerezzük, akkor most nem szólnék semmit...

És amúgy mit kellene elvárnom? Nem várhatom el, hogy hazai pályán megverjünk egy Bulgáriát? Kurva rég volt már 86'...
    Ha te ezzel az eredménnyel elégedett vagy, akkor elég alacsonyan van nálad a mérce...

Mindenki csak azt nézi, hogy mekkora marketing, PR értéke van Matthaeusnak, közben az eredményesség továbbra is sehol. Dehát amíg a Matthaus-Filipovics-Pellady hármas emberei fognak játszani állandóan (pl: Gyepes), mert nekik az éri meg, addig Matthaus tényleg csak ezen a téren lesz
    sikeres.

(A Kisteleki által felsorolt lehetséges szöv.kap.-ok mindegyikének jobban örülnék, mint Matthausnak. Csak nem tudom, hogy mennyi a valóságalapja azoknak a neveknek.)
  • Ramore
    Tényleg nagyon nem értesz a focihoz, ha komolyan azt hitted, hogy hip-hop legyűrjük a három nagy csapat valamelyikét. Ahhoz valami hatalmas csodának kellett volna történnie, tudva azt, hogy milyen színvonalú a magyar bajnokság, és milyen felkészülésen esnek át a magyar játékosok.

Nem Matthaus készíti fel a játékosokat, nem is az ő dolga (sajnos), ő a kész terméket próbálja egy évben 10-20 alkalommal a legjobb formába gyúrni.
  • Taibi
    Akkor lehet, hogy tényleg én emlékszem rosszul erre....
    De így is röhej az az eredménytelenség, amit a 3 "nagy" ellen értünk el. 6 meccs 2 pont 1 gól....
    Ez miért van, hogyha a Matthaus annyira jó?
    (Eleve vicces, hogy egy szinte teljesen kezdő edzőt ültetnek le a válogatott padjára...)
    Matthaus inkább dolgozzon a médiában vagy legyen politikus, mert a nép befolyásolásához, a nagy igéretekhez nagyon ért.....
  • mandarinocska
    ez hülyeség...

ki az a fasz, aki egy svéd-horvát-bolgár-izland fogatra azt mondja, hogy könnyű?

a csank féle csoport...na az nulla volt
  • Takezó
    az előző sorsolásnál, alettnél igen ^^
    a horvát-bulgár-svédre senki nem mondta, sztem rosszul emléxel
  • Taibi
    Lehet, hogy te azt mondtad akkor is, hogy nehéz, de amikor kisorsolták a csoportokat mindenki mondta (a médiában is, bár ez nem mérvadó), hogy mákunk volt.
  • franco
    mikor nem?
  • Takezó
    "Emlékszem, hogy amikor megkaptuk ezt a csoportot, akkor mindenki örült, hogy könnyű a csoportunk, van esély kijutni. " ilyet senki nem mondott, mindenki rinyált, hogy milyen nehéz csoport ;)
  • Taibi
    Ja mert, hogy én kevés vagyok a foci elemzéséhez...., de te elég vagy hozzá,
    ugye, haver?
    Az eredményesség a legfontosabb. Inkább nyerjünk csúnyán, mint veszítsünk szépen...
    Emlékszem, hogy amikor megkaptuk ezt a csoportot, akkor mindenki örült, hogy könnyű a csoportunk, van esély kijutni. Mivel ebben a csoportban nincs igazi elitválogatott. Egyik csapat se áll 11 sztárból. Persze nagyon erősek így is, de mégse egy holland, francia, olasz, stb válogatott. Majd az EB selejtező csoportba kapunk egy francia, olasz kettőst és akkor akkor majd nézhetünk...
    Ha olyan fasza a mostani válogatott és Matthaus, akkor miért csak Izlandot és Máltát vertük meg? Ezt magyarázd már el nekem, mert én nem értek a focihoz, de te igen.... Szerintem illett volna megverni legalább itthon a "nagyokat".
  • szanics
    A terv ez, aztán szurkoljunk, hogy ne rekedjen meg a dolog ott, hogy elküldik Matthäust...
  • Ramore
    Én egyféleképpen tudnám elnézni, ha elküldenék Matthaust, ha egy mégjobb és nevesebb külföldi edzőt hoznának a helyére.
  • B0B0
    Ez a nagy benne! Nem csak a focihoz ért, de tud kommunikálni a sajtóval és drukkerekkel. Azonkívül van akkora szája, hogy beszóljon annak a sok Kisteleki-bérenc fasznak!
  • B0B0
    Te egy kissé, már megbocsáss, de kevés vagy a foci elemzéséhez haver!!!!! Lehet, hogy eredményben nem értünk el többet Matthäusszal mint Csankkal, vagy Bicskeivel, de akkor nem is 3 kőkemény csapat volt a csoportban, hanem csak egy. Azonkívül nekünk (ittenieknek akik támogatják Matthäust) nem mindegy, hogy úgy veszít a csapat, hogy a kommentár is alig várja az adás végét, vagy hogy a közöség vastapssal jutalmazza a játékosokat. Először kissé mélyedj bele a témába, aztán kezdjél okoskodni!!!
  • Grenzjager
    Egy a lényeg Kisteleki (aki edzőnek megbukott anno) MLSZ elnök szeretne lenni, és ezt leginkább puccsal szeretné elérni. Ebben útban van neki Bozoky, Puhl na és Matthäus is.
  • Atomreaktor
    Szeretem a sportot, de nem vagyok fanatikus. Bocs, ha nem nézek meg minden meccset és bocs ha egy rossz meccset látok, akkor inkább elmegyek olvasni... Ettől még szeretem a sportot és drukkolok is a magyaroknak!! Az hogy nem nézem, az nem jelenti azt, hogy nem szurkolok.

Amúgy sztem is még egy sorozatot hagyni kéne...
    Amit az öreg vezetők produkálnak hatalmi harcaikkal az egyszerűen nevetséges. Hol van már itt a sport? Sehol...

Alternatívát pedig senki nem tud mondani M helyett...

Éljen a kézilabda!:)
  • Monoton
    Ezt olvastátok már?
  • Monoton
    Azért!!!!
  • djemba-djemba
    Matthäus csupán a jelenlétével a profizmust sugallja, úgy érzem sokkal jobban odateszi magát a magyar foci ügyében, mint bármelyik tetves "hazafi"...

Tudása legjavát nyújtja, jól szervez, hatalmas PR értéke van stb.

Edzőként már a Partizánnál bizonyított, most szerintem ne magyarkodjunk, és hagy dolgozzon még egy sorozatot.
  • Taibi
    Szóval amikor gyenge a csapat, akkor nem is drukkolsz...----erre inkább nem is reagálok.

Tényleg voltak olyan meccsek, amikor egész jól játszott a csapat, de minden sorozatban vannak jó meccsei a válogatottnak. Viszont kaptunk egy sima hármast a svédektől, a horvátoktól is, nagyon gyenge játék a bolgárok ellen, izlandokat is csak nagy nehezen vertük meg....

Összességében szerintem nagyobb "nagyobb a füstje, mint a lángja" ennek a Matthaus korszaknak.
    Viszont nem tudok olyan nevet mondani, akit szívesen látnék a padon (persze a realitásnál maradva).
  • Atomreaktor
    Csak tudod a játék képe "enyhén" megváltozott...
    És ezért csappanna meg a nézőszám újra, ha Matthaus elmenne...
    Még akkor is jó volt nézni a meccseket, mikor nem mi vezettünk. Matthaus előtt ilyenkor már rég elkapcsoltam.
  • ffxi
    Azért mert a nagy MATTHAUS???

• Monoton
    Hát pedig ha Matthaus elmegy nagyon megcsappan a nézősereg a magyar fociban!!!
    Szerintem!!!
  • Taibi
    Én nem sírnék, ha elküldenék Mattheust....
    Ha belegondolok, hogy a 3 nagy ellenfél ellen a 6 meccsen összesen 2 pontot szereztünk......, hát elég siralmas. Ja, és ezen a 6 meccsen 1 gólt rúgtunk....
    Pedig Mattheus azt igérte, hogy kijuttat minket a VB-re. Ehhez képest azt értük el, hogy az EB-selejtező csoportok sorsolásán az 5. kalapban leszünk. Abban a kalapban, amiben Finnország, Észtország, Wales, Litvánia, Albánia és Izland van.
    A 4. kalapban van pl Lettország....

Ezeket is Mattheus érte el...
  • Ramore
    egyenlőre jól küzd Bozóky Imre, reméljük meg tudják védeni Matthaust!

viccesnek találom, hogy az NS által készített várható szavazó listán mezey györgy Matthaus mellett voksolna.
  • B0B0
    Asszem az a sok fasz a Kisteleki úr (rendkívül sikeres exedző) vezérletével sajnos el fogja innen paterolni Matthäust.
  • Láma!
    hát köszi, ez igazán ebbe a topikba valo hir volt.
    de azért ebböl is látszik, hogy az usa-nak nincsenek normális értékei...
  • mosoporr
    Én nem tom a kommentár mért isteniti Sanyit,pedig megint kevés volt amit nyujtott,lehet hogy másik meccset nézett?
    mind1, na itt 1 jo hir is aminek örülhetünk:
    Gyurcsány miniszter elnök ur mint tudjátok kint volt most Bush bácsinál
    látogatoba és ijenkor szokás vinni ajándékot ami nem lehet drágább 200 euronál
    Gyurcsány 1 szürkemarha szarvbol készült kürtött vitt és Bushtol 1 sport cipőt meg 1 melegitött kapott :D
    ezzel tisztázodott számunkra hogy is gondolnak ránk oda át
  • Láma!
    hm, én határozottan egy olaszra emlékeztem, de ezek szerint tévedtem, még jo hogy csak egy kicsit:)
  • OPM
    "Az az ember valahol a leshatáron született." Sir Alex Ferguson 2003
    de majdnem
  • Ramore
    jól mondod :)
  • Girondins
    Matthaus nélkül ez a válogatott olyan mint a vőlegény f.sz nélkül. Mezey meg az égész talpnyaló bandája meg lehúzhatja magát a wc-n.
  • mosoporr
    te is jo látod,de ez nem erény hanem hiányosság
  • mosoporr
    Látod ezért nem irtam 1-etlen alternativát se.
    Én is igy látom,és Mattheus ezért van ott szinte,minden club meccsen hátha valakiben fantáziát lát,és ő aztán pontosan tudja mi is kell ide,
    és én nem fikázom TS-t hanem azt irok amit látok és észre veszek.
    bér ne lennék rolla ilyen véleménnyel,dehát ez van.
    És az,hogy külföldön jo edzést kap,ott majd megtanul focizni,erre azt tudom mondani,hogy erről bizony már lekésett.De szombaton bizonyithat,addig meg hanyagoljuk a Sanyi témát azt majd vissza térünk rá.
  • B0B0
    Teljesen igazad van! Ő azt tudja, hogy hol kell lenni és mikor. Mivel nem tud cselezni, neki ez az erénye! Egy magyar csatár sem tudja ezt ilyen szinten. Ő legalább külföldön tanulja ezt. És különben is! A Van Bsstent is kutyaütőnek tartod mosopor??? Mert ő sem tudott cselezni, csak éppen mindig jó helyen volt jókor. Hiába cselezi valaki szét az agyát, ha egyszer sem lehet leindítattni!!
  • Ramore
    egyrészt szerintem nagyon elfogultan szapulod TS-t, hidd el azáltal, hogy külföldön valóban mesteredzők keze közé került, rohamosan fejlődésen megy keresztül, mondom ezt annak ellenére, hogy régebben kifejezetten nem szerettem a játékát. a márészről viszont itthon nincs is olyan csatár, aki egy átlagos nemzetközi szintet megütne, nemhogy kiemelkedőt. szóval TS fikázása lehet jogos a részedről, de az biztos, hogy jobb megoldás jelenleg sajnálatos módon nincsen nála.
  • Ramore
    egyet értek, én is így látom