2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
  • ffxi
    De az sem szép dolog, hogy kísérleti nyúlnak kezeljen. Hiszen egy ilyen nagyszerű ember miiért nem kapott saját hazájában munkát? Inkább eljön szerény hazánkba, hogy kipróbálja magát?

• szanics
    Most, hogy összevesztek Filipoviccsal, sok gyümölcs (értsd lé) már nem maradt...
    Én nagyon örülnék, ha maradna, de egyre több jel mutatja azt, hogy elmegy.
    Eddig is tisztában voltam vele, hogy - mint mindenki - ő is lenyúlja Pelladyékkal a részét a magyar fociból, de legalább van egy 24 éves átlagéletkorú válogatottunk.
  • Ramore
    szerintem nem akar elmenni, mondta is, hogy le szeretné aratni a munkájának a gyümölcsét. pontosan az mlsz-t bábon rángató "fantom" akarja elzavarni a köreinkből
  • Ramore
    Egy magyar edző esetében lehet beszélni arról, hogy pénzért bármire kapható, lásd mezey-kuvait, bicskei-malajzia stb....

Matthaus nem éppen ilyen típusú ember, profi a szakmájában és sikerorientált.
  • szanics
    azért, mert ha Lothar akarja, maradni fog
    ha menni akar, el fog menni (szerintem el fog menni)
  • DJ Bee18
    Ez így van. Miért érdekelné annyira a pénz?? Hát aranylabdás focista volt, keresett ő már eleget. Nem hiszem, hogy csak a pénz miatt hagyná el a csapatot.
  • Láma!
    miért?
  • szanics
    csakhogy ez nem igaz
  • ffxi
    Ez már csak a magyar politika filozófiája, az összeset le kéne cserélni

• Rudee
    Azt a pénzt sajnálják, amit kap. Így kevesebbet lehet nyúlni.
  • ffxi
    Mit sajnálni?! Ezek tények és mutatók, hol jól fizet->oda megy!

• Rudee
    Sajnálják tőle, ennyi. Ugyanúgy, mint a vezetőségben azok, akik nem akarják itt látni.
  • ffxi
    Pedig így van, a sajtó mennyit beszél a fizetésről az új munkahellyel kapcsolatban?

• Rudee
    Annyira azért nem magyar, hogy első a pénz legyen. Más csapatok is le akarták szerződtetni anno, mikor ide került. Biztos nem azért jött, mert ez volt anyagilag a legjobb megoldás.
  • ffxi
    Milyen naívak vagytok? Itt az ajánlatok és pénz diktál!!!

• ugot2know
    tegnap este megint az eszt osztottak a sport1en meszoly es zombori vezetesevel!
  • B0B0
    He ez igaz, akkor biztos hogy maradni fog! Kérdés hogy a feleség igazat mondott-e? Remélem hogy igen.
  • Laffite
    az MLSZ pedig egy arcok és nevek nélküli megfoghatatlan és átláthatatlan szuperhatalom, akikkel nem lehet ujjat húzni, de nem ám, mer' ezek kemény gyerekek és megmentik a magyar focit ha bele gebednek is...
  • Láma!
    "A férjem sorsa az MLSZ kezében van."

na ez itt a gond
  • Monoton
    Egy kérdés Matthaus feleségétől:

Mondja meg őszintén: nálunk marad a férje, avagy új életet kezd Szalonikiben?
    - Teljesen természetes az, hogy Lothar meghallgat több ajánlatot, de csak ismételni tudom magam: ő itt szeretne dolgozni. Most egyetlen vágya van, mégpedig az, hogy biztosítékot kapjon a magyar futballvezetőségtól arra vonatkozóan, hogy vele képzelik el a jövőt. A férjem sorsa az MLSZ kezében van.
  • Ramore
    micsoda munkalehetőséget szakított félbe... muhahha
    és a végén még neki adnák Matthaus munkáját? isten őrizzen tőle és bermely más magyar edzőtől is
  • Grenzjager
    furcsa, hogy Bicskei felbontotta az érvényes szerződését a malajzai szövetséggel (ő volt a szövkap) és most újra itthon...

• Ramore
    Nagyon jó cikk a NSO-n, ajánlom mindenkinek a figyelmébe. A címe: Orell Zsolt: Valaki a háttérből mozgatja a szálakat

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=95823

Kérdés pedig így hangzik, ki lehet az a személy?
  • Ramore
    én is
  • ffxi
    Ha így folytatja mint a Svéd elleni meccsen akkor nincs kifogásom!

• Laffite
    én is
  • djemba-djemba
    maradni fog...
    szerintem...
    ha nem, akkor leszarom a magyar focit
  • B0B0
    Azt én is megnézem! Az viszont tuti, hogy nem lesznek kint a meccseken húszezren!
  • The Hedgehog
    Én annyit tennék hozzá, hogy örüljön a vezetőség annak, hogy végre mi szurkolók elismerjük a magyar válogatottat... fúrja csak a Mészöly meg a haverjai tovább Mättheust. Aztán majd kiváncsi vagyok hova jut ez a csapat a német szakember nélkül!
  • Nadi
    Az egész mezey csordát el kéne küldeni iraq-ba!
  • franco
    kispeki ezt abbahagyhatod

mintha ezért már kaptál volna egyszer bünetetőpontot, de lehet más volt
  • kispeki
    picit sajnálnám ha elmenne a lothar
  • kispeki
    de azért
  • kispeki
    De nem baj, legalább a másiknak nem lesz sok dolga:D
  • kispeki
    jah
  • B0B0
    És miután megtalálta a "jó csapatot" azt is elküldik :(
  • Gorvik #33
    Nem tudom mit sírtok, az MLSZ soraiban baszott kis gecók ülnek, úgyhogy nem kell csodálkozni, hogy a farkukról leveszik a kezüket 5 másodperc erejéig (...), hogy Matthaust kirúgják.
  • Nadi
    De neki megint kellene 2 év, mire megtalálja a jó csapatot:(
  • Ramore
    a legjobb megoldás, ha már van pofájuk elküldeni, egy újabb neves külföldi(!!!) szakember lehet
  • Laffite
    Nekem tetszett a német munkája és hozzáállása, az már kevésbé, hogy volt olyan "menedzser" aki az ő nevével szerzett szponzorokat/meccseket/közvetítéseket stb, és elég szép százalékot zsebre is vágott, holott ezt a munkát igazából a szövetségnek kellett volna elvégezni, elvégre azért vannak. Szal a befolyt összegek nagyon nagy része egyszerűen eltűnt jutalékként olyan(ok) zsebében, akik csak élősködtek a németen és a hazai szövetségen. Ezen igenis változtatni kellett, csak mondjuk nem így ahogy ez most történik.