2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
#109 Szerintetek a REAC csapatánál nincsen edző probléma? Az Nemzeti Sport miért nem írja a szokásától eltérően, a címlapon, hogy egy folyamatosan vereséget szenvedő csapatnál edzőválság van? urbán egy szent tehén? Az rtl szent tehene, nameg mezey mesternek a szája az rtl-nél. Matthaust fikázza folyton, őt meg senki sem cseszteti a pocsék "szakmai" munkája miatt? Hogy is van ez! -
#108 ezt én sem vitatom, de Inzaghi is mindíg ott volt jó helyen, hidd el, nem olyan egyszerű pont ott lenni a 120%-os gólhelyzetnél sem. -
#107 Ahogy irtad befejező csatár az akciok nagy része rajta mulik,de ha1szer nem tud bánni a labdával akkor bizony rajata mulik a meccs,vagy te hányszor láttál ettől az ipsétől 1 cselt ami esetleg beis jött???
én 1et se tudok felidézni,csak olyan golokat amikor a társai 120%os labdát adtak neki de még ezekből is rengeteget elbénázot, pedig minden válogatott meccset megnézek
ő a gyenge lánc szem
Inzaghi rol meg annyit,ha ő lett volna Torgelle helyett akkor most a VB re készülne a csapat
SZERINTEM
-
#106 Én szerintem egy ember elronthat egy meccset, lásd Bognár, vagy Vanczák, de mások is tettek már hasonlót. Azonban TS messze nem a leggyengébb láncszeme a csapatnak, sőt... Hasonló játékos volt korábban Inzaghi, persze "picit" eredményesebb. -
#105 Én meg akkor azt nem értem, hogyha Mattheus, mivel egy kiváló szakember, akkor nagyanyádat miért nem válogatta még be. Nem egy emberen fog múlni, hogy mennyire lesz sikeres Mattheus. Azé' mert neked nem szimpi a Sanyi, még nem rossz befejező csatár. Egy befejező csatár társak nélkül, akik kiszolgálják semmit sem ér. Legyél nyugodt, nem lesz ő rossz a csapatba. A góljairól pedig annyit, döntött már el tétmeccseket a válogatottban. -
#104 SZERINTEM
Mattheus jo választás volt,de több idő kell neki. A válogatott 10 éve nem volt ilyen jo... Talán amibe én változtatnék az Torgelle ez az ipse 1 analafabéta.
Ameddig nem talál Mattheus a helyére mást nem lesz EB,VB.
Aki esetleg vitába szálna ezzel,hogy mégis csak golt rug...
Annak üzenem hogy azokat a helyzeteket nagyanyám is berugja,
a labdával nem tud 2 lépést meg tenni,meg a lesre futásai amivel szerintem tart 1 rekordot csak hab a tortán -
#103 Én is remélem! Nem ártana, ha több követ dobnának a jól jövedelmező állóvízbe, és azok a szarházi bérencek nem keresnének annyit az alibizéssel... -
#102 Nem baj gyerekek! Talán a válogatottunk lassan kialakuló "hírneve" idevonz egy két edzőt. -
#101 vicc, vagy sem, de megtömi a zsebét rendesen, ahogyan azt elleshette másoktól -
#100 Nem is mondtam, hogy ezzel bármi baj van.
Mindenki nyúl a magyar fociból, aki megteheti.
Itt van pl. Szieben. Ligaelnökként jól megtanulta, hogy lehet pénzt kiszedni a magyar fociból, erre megjelenik Fehérvárott. Vicc bakker... -
#99 a klub csapatainkat kellene rávenni, rákényszeríteni valahogyan a külföldi edzők igazolására, akik valóban jó szakemberek, a profi mentalitás és a modern, 2005-ös ezdésmódszerek átadásának céljából.
egy külföldi edző leszerződtetése nem jelenthet problémát, legfeljebb lemondanának 2-3 román, ukrán, fehérorosz játékos leigazolásáról, de a lényeg az, hogy ez a befektetés garantáltan megtérülne. -
#98 Úgy érzem a jelenlegi helyzetben ez a maximum amit ki lehet hozi. Nincs olyan állat a világon aki jó szakember és ingyen csinálná -
#97 igaza van Matthäusnak, semmit nem írt alá, tehát a görögöknek inkább azon járjon az eszük, hogy ki lesz az új trénerük. -
#96 Nananannaaaaa, ne legyenek illúzióid, hogy ha Matthäus itt marad, azt nem kizárólag üzleti érdekből teszi.
Ő rengeteget nyúl a magyar fociból, hozzánk viszont jönnek a nagycsapatok. Győztes-győztes szituáció ;-) -
#95 A PAOK-nál nem értik, hogy Matthäus miért nem ment hozzájuk, pedig sokkal több pénzt kapott volna. Emiatt azt mondják, hogy szemét módon járt el, mert az utsó napon máshogy döntött (megjegyzem, semmilyen papírt nem írt alá!). Én meg azt mondom, hogy ott Görögországban már azt sem tudják, mi az a kitartás, hűség (esetleg szeretet????) -
#94 Kuttor szerint jobb edzőre van szükség? Kiváncsian hallgatom az ajánlatát, kire is gondolt. Attól tartok nem Trapattonira, Fergussonra, vagy mondjuk Bölönire gondolt, sokkal inkább egyik korábbi trénerére, egy zsír profi mezey bérencre. -
Monoton #93
Jó döntés!!!
De ha az MLSZ nem hosszabít vele akkor az MLSZ -
Grenzjager #92 mint például Egervári? Verebes?
....no comment
Örülök hogy marad, de fúrni fogják még -
#91 Ajánlom figyelembe az alábbi linket:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=95983
Lehet szavazni is, hogy maradjon-e!!!!!!! Megjegyzem eléggé egyoldalú :))) -
#90 Van benne valami :)))
-
#89 Hallottam rádióban, hogy MARAD!!!!
Visszautasította már a PAOK-nak!!!
-
Rudee #88 Kuttor biztos azt hiszi, hogy ha elmegy Lothar akkor ő is bekerülhet valamelyik hozzá nem értő magyar szakembernek köszönhetően. -
#87 Ez a Kuttor tényleg egy fasz!!! Azt mondja a válogatott játékosokban több van? A magyar seggfej-edzők még ennyit sem tudtak kihozni belőlük, úgyhogy jó lenne ha kussolna!!!!! -
#86 Úgy néz ki ha az Mlsz el nem küldi Matthaust akkor marad!http://free.srv.hu/t/u/tuvok/nevet_elemei/yeah.gif -
gyurmandia #85 7-8 éve járok rendszeresen a válogatott hazai meccseire. Volt olyan, hogy egyedül mentem, mert még a barátaim sem akartak elkisérni. De komolyan mondom, hogy ezt a mostani csapatot lehet tiszta szívből szeretni, és kész.
-
#84 Ez a Kuttor milyen hülye szerintem azt sem tudja mit beszél!
Kuttor Attila: Az igen és a nem mellett is tudok érveket felsorakoztatni. Az tény, hogy Lothar Matthäus szerződtetése óta sokkal többet foglalkoznak a válogatottal, külföldön is beszélnek rólunk, és elérte azt, hogy itthon végre nem szidják az emberek a futballt. Viszont úgy vélem, a válogatott játékosokban több van, mint amit elértek, szóval talán szükség lenne egy olyan edzőre, aki szakmailag többet hozna ki ebből a keretből.”
forrás: NSO
-
#83 Miért vegyen vissza? Szerintem ő sem akar elpuskázni egy állást csak azért mert az mlsz nem tudja eldönteni hogy mi legyen. -
#82 Ezt itt a fórumon senki sem vittatta, azt hiszem teljes az egyetértés abban a kérdésben, hogy Matthäus maradjon a kapitány!
A magyar edzők esetében egyértelmű a felkészületlenség és az eredménytelenség, hiszen nézzük csak meg kik azok akik felkészítik őket. (mezey és a csapata) Namármost ez is elég a folyamatos pofára esésekhez, de a miért a lényeg. Azért mert ahogyan a labdarúgás is fejlődik évről évre, úgy az edzésmódszerek is fejlődtek, már nem elég az a munka, amit Puskásékkal végeztettek, az új technikákat bizony még az olyan "bölcs" fejekből, mint mészöly-mezey, sem lehet csakúgy kitalálni. Külföldre kell utazni érte, vagy külföldi mesteredzőktől kell elsajátítani. mezeyéknek beismerni az elmaradást, az képtelenség, idegen segítséget kérni még nagyobb képtelenség. -
#81 mi a tököm ez a délig szóló ultimátum?
azért Lothar is visszavehetne egy kicsit... -
#80 Ha jól látom itt a legtöbben azt szeretnék, hogy maradjon. Szívből remélem, kedves fórumozók, hogy teljesül az óhajunk -
#79 Lehet hogy rutintalannak számít, de mégi sokkal többet ért el 2 év alatt, mint Mészöly, Mezei, Bicskei, Gellei, Csank, stb. 15 év alatt!
Hogy is van ez? Ez rutintalan külföldi edző klasszisokkal jobb, mint egy itthoni öreg róka????????? Nem értem? Hogy lehet ez? Jaaaaa! Várjunk csak! Lehet hogy a magyar edzők nemzetközi szinten lófaszt sem érnek? Nocsak? Ezt észre kéne vennie annak a sok fasznak ott az MLSZ-ben, ha egy időre abbahagynák a faszverést és nem csak a saját anyagi stabilitásukkal foglalkoznának. Hoppá! Lehet hogy lassú vagyok, és már észrevették, csak kurvára nem érdekük, hogy itt történjen valami, ha a kapitány visszapofázik nekik és szókimondó. -
#78 valóban nem, de az még nem az igazi nagy siker, majd talán velünk.... -
Rudee #77 Azért a Partizan BLbe jutttatása se volt kis dolog. -
#76 Matthäus az edzők között még rutintalannak számít, egy német, vagy mondjuk egy nemzetközi szintű élcsapatnak tapasztalt, bizonyított edzőkre van szükségük. Pontosan ezért lenne Matthäusnak is szerencsés, ha a válogatottunkat kijuttatná a következő világversenyre, mert ezzel növelné az ázsióját és bizony utána már jöhetne egy nagycsapat kispadja is. -
#75 Egyébként a Leverkusennél is felvetődött a neve! -
#74 Hű, ezt de megkaptam srácok. De higgyétek azért emelem e szavakat, hogy minnél tovább fejlődjön a magyar foci színvolnal, ill. kiderüljön, hogy MLSZ és Lothar között mi lesz? Kisországunk->nagy foci múlttal->szép jövő(jelent felejcsük el egyenlőre)!!!!!!!!!!!
-
#73 nemtom miért kezelne minket kísérleti nyúlnak?
ezt nem értem
nehogy már azt hidd, hogy a magyar válogatott lesz karrierje csúcsa
kik a faszomok vagyunk mi, hogy rajtunk nem lehet kísérletezni, hogy már a szavaiddal éljek
mi lófaszok se vagyunk, már rég a béka segge alatt, igenis kísérletezzen, ha közben fejlődünk -
#72 az igazság mindig fáj...
20 éve nincs koncepció: ez is 100%ig igaz, kibaszott lusta, langyos mlsz, és azok akiknek a focihoz ilyen szinten köze van -
#71 mindig is nagy vlt a szája Matthäusnak, azért osztja meg a közvéleményt Németországban is, és ezért vannak olyanok akik ott nem szeretik
egyébként a felesége itt él már régóta, teljesen "beágyazódott" a magyar társadalomba, emellett jól érzi magát Pesten
Lothar és a csajszi bizonyára nem a pénz miatt vannak együtt...
eljön még az ő ideje, hogy sírni fognak érte a németek, legyen szó a válogatottról vagy a Bayern-ről -
#70 nézd, lehet hogy eljött szerény hazánkba, és kiprobálta magát, csakhogy jol sikerült a proba!
és szerintem nem ebbe kéne belekötni.