Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
Taibi #234 "Találj már mégegy embert itt a fórumon aki veled ért egyet!"
Ja, ez a fórum a mérvadó? Pl: olyan véleményére nem adok aki azt írja Robsonra, hogy: "isten mentsen egy hozzá hasonló kókler edzőtől!"..... Ezzel el is ásta magát előttem...
"Matthaus az ország 95 százalékát mind meghülyítette"
Érdekes módon az utolsó két vb selejtező után, már "csak" 80 százalék volt..., vagyis elég gyorsan változik az emberek véleménye, mert csak az épp aktuális alapján itélnek. Ha kikapnánk a köv 2 meccsen is akkor ez már csak kb 50 százalék lenne szerintem.
"Amellett nézd meg az általad istenített jelöltjeidet. Mind ugyanilyen médiabohócok! "
Ezt nem tudom, de azt tudom, hogy mellettük szólnak egyértelműen a az eddig elért eredményeik.
"Dobálózol itt az érveiddel, amelyek fabatkát sem érnek, amellett semmi közük a focihoz."
A legelején azzal érveltem, hogy nincs eredmény a pályán, mert a 6 nagy mecsből 2 pontot szereztünk csak. Erre ti hoztátok fel, hogy mégis mekkora médiaértéke van - én csak ez után írtam erről is. Felhoztátok azt is, hogy mekkora pénzeket hozott - erre csak azt tudom mondani, hogy az a kb 350 millió forint (én ennyiről olvastam) a fociban nem számít nagy pénznek.
"Ha esetleg tényleg marad és kijutunk mondjuk az EB-re akkor te ott leszel az első sorban akik majd tapsolnak és gratulálnak neki."
Az biztos, hogy gratulálnék neki, ha kijutnánk az EB-re, sőt le is szopnám. Nyugodtan megigérhetem ezt is, mert az 5-ös kalapból tuti nem jutunk ki. AZ 5ös kalapot is neki köszönhetjük, az ő eredménye az is. Érthetetlen pl az is, hogy az utolsó meccsen miért nem cserélt plusz támadót be amikor már lehetett tudni, hogy a bolgárok csak X-eltek.
"Megmondom mi a baj: fáj, hogy népszerű, és hogy elismerik!"
Ez nekem miért fájna? Az se érdekelne, ha ő vezetné a Fábry-show, ha mellette lenne pontban mérhatő eredménye is.