2482
Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
#309 LOL! Méghogy a HHben mindkét oldalt szopatják! Hagyjuk ezt ... -
#308 Inkább az ottani cserén kéne előbb törni a fejüket... De nem, mert amíg együtt vannak, könnyebb lenyúlni a lóvét -
#307 A jelenlegi vezetés nem
Én komolyan nem értem, mi a szart keres egy ilyen málészájú ember az MLSZ élén, mint ez a Bozóky. Ez a csávó még életében egy hangos szót nem mondott. Az agya meg olyan lassú, mint egy sánta tetű...
Na mindegy, nekem Kisteleki szimpatikusabb, mert határozott és üzletember!
Márpedig a magyar foci élére - mint ahogy a világon mindenhol - is sikeres üzletember kellene, nem egy partjelző... -
#306 De egy edző mit tud csinálni egy 10 éves fiatallal, hogy mit kéne vele csinálni? Meg az MLSZ elfogadná bárkinek a véleményét? Szerintem amíg nem hal ki az összes régi MLSZ tag, nem lesz itt semmi, nagyon kilátástalan a helyzet. :DDDD -
#305 Mindig mindennél lehetne jobb, ilyet mondani könnyű. Hát ilyen erővel a Chelsea is, meg a Juve is lehetne jobb :D -
#304 egyről beszélünk, csak kétféleképpen :DD
én is azt mondom, hogy rövid távon el kell felejteni bármilyen vb- vagy Eb-részvételt. El kell fogadni, hogy szarok vagyunk, és a most 12-13 éves gyerekekbe kell ölni azt a rengeteg lét, ami elmegy a felnőttfocira.
De én azt hiszem, éppen ezért egy tapasztalt trénert kell idehozni, aki nem csak a hozzáálláson tud változtatni, hanem rengeteg szakmai tapasztalattal a birtokában érkezik ide, és ezeket át is tudja adni.
Szerintem Matthäus erre alkalmatlan. -
#303 Jó van baszki, nem olyan politikai műsorra gondoltam :DDD, de a Heti Hetesben inkább van helye a politikának, mivel közéleti, de mostmár hagyjuk :). Hiába hozunk ide edzőt, csak a válogatott edzőjeként senki nem fogja megváltoztatni a technikájukat, nem lesznek sztárok. Senki sem farag belőlük jó játékost, ez az utánpótlás klubok, meg az egyéb tehetségkutatók feladata. Csak annyit lehet tenni, hogy a hozzáállást alakítja, a legmotiváltabb, legutőképesebb csapatot állítja össze. Ez nagyjából sikerült Matthäusnak. Sokan mondják lehetne jobb, de az istenért, a haladást el kell ismerni, nem ezzel a hülye magyar megnem elégedéssel fogadni mindent. Pl. Erickson sem most farag jó játékost Beckhamből, vagy Gerrardból :DD Ők már kész játékosokat kapnak, de nézd meg a magyar bajnokság állapotát. Innen lehetetlen jó játékosokat találni. Ezért mondom, hogy legalább tíz év, mire itt lesz valami. Türelmesnek kell lenni. Viszont ha 2 évente cserélgetjük az edzőket, akkor se lesz jó csapatunk, a játékosok nem fognak javulni. Az utánpótlás dolga lenne. 50 valahanyadik csapat nem tud bekerülni a TOP32-be egy-két év alatt, csak azért mert az edző tapasztalt :D -
#302 ez hülyeség
már hogy ne jönne! csak szponzort kell találni mellé, mint Matthäus esetében
simán idejönne egy állás nélküli nagynevű edző -
#301 szerintem örüljünk annak, hogy ö van, mert más neves, tapasztalt edzö nem fog idejönni, azt elkönyvelheted -
#300 Ami utána van, amiatt közéleti a műsor, apa, nem politikai... Politikai műsor az Este pölö, csak a tisztánlátás kedvéért.
A hh közéleti műsor.
Érdekes, amit írsz, mert veme éppen fordítva történt mindez. boldog voltam, mikor idejött, viszont mostanra úgy érzem, semmivel sem vagyunk beljebb 1-2 dolgot kivéve, mint eddig voltunk. És ne mondd nekem, hogy ezt a küzdést és hajtást nem érezted Bicskei alatt az olaszok elleni 2-2-nél, mikor másfél év után mi tudtunk a rendes játékidőben két gólt rúgni nekik, vagy Gelleivel a svédországi 1-1-nél, amikor Zlatan csak a legvégén egyenlített.
Az a bajom, hogy a nagyok ellen esélyünk sincs a győzelemre, és hogy Lothar nem jó edző, mert óriási hibákat vét meccs közben.
Hogy külföldi edző kell, az rendben van, de sokkal tapasztaltabb. -
#299 politika,botrány, dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek :DDDDD
És még nem politikai műsor, benne van a főcímben :DD
Milyen Matthäus kultusz??? Emlékszem, mikor Matthäus idejött, még én is mondtam, minek jön, úgyse tud micsinálni. És nagyon sokan így vélekedtek. Utáltam a magyar focit, egyáltalán nem néztem. Sőt a kezdeti nehézségeknél még én is elküldtem volna szívem szerint. Aztán valahogy elkezdtem néha nézegetni a meccseket, később drukkoltam is. A Real elleni meccsen kinnt voltam. A Real miatt mentem oda, de a második félidőben nagyon jól játszottunk, és nekünk szurkoltam. Csak a befejezéseket szúrták el, de azt nagyon, az igaz. Később ugye a sorsdöntő svédek elleni meccs. Mindenki beszélt a válogatottról. Rengetegen körülöttem, akik kiábrándultak korábban a magyarokból, várták a meccset. És végül nagyon élvezetes meccset játszottunk, de a góltalanság, az nem tört meg. De legalább már elérte azt, hogy az embereket érdekli a magyar foci, és nem alszunk el a meccseken :D, és a játékosok is mindent beleadtak, úgyhogy szerintem az első lépést megtettuk. És ne mondd, hogy ez nem Matthäusnak köszönhető. Ráadásul a kezdeti baszogatások ellenére (szokásos magyar mentalitás) mégis szeret itt lenni. Aki mindezek ellenére annak az MLSZ-nek hisz, akiket csak a saját pénztárcájuk érdekli, és 15 év alatt semmit nem értek el, sőt az évek folyamán egyre kevesebb embert érdekelt a foci, az jelentkezzen edzőnek, ezt tudom tanácsolni. -
#298 a heti hetest inkább hagyjuk, maradjunk annyiban, hogy az ott helyet foglaló emberek között egyet nem tudsz mutatni, aki bevallottan jobboldali, viszont szinte mindenki bevallottan baloldali...
Na mindegy, a lényeg, hogy én csípem Fábryt meg a szövegét is, a Matthäus-kultuszt viszont továbbra sem értem.
Kötekszik a nehézség :DDDDD -
#297 de mostmár off vége, ez nem a Fábry topic -
#296 na jó, de ott mindkét oldalt leszivatják, és ez így van rendjén, nem elvakultan a saját magukét nyomják. És akkor mi van? Az van, hogy úgy beszél, mintha mindenki egyetértene vele, csak neki lehet igaza. Most nem műsor miatt, csak Fábry utóbbi időben kezd magától nagyon elszállni. Most ez a Matthäus eset is. A múltkori benzinkutas történeténél kapcsoltam el, hogy neki hogyhogy nem segítenek tankolni kérés nélkül... Kettő: te most mindenáron kötekedni akarsz velem? :DDDDD -
#295 egy: elvileg a heti hetes sem az...
kettő: és akkor mi van? :D -
#294 ha a vendégei érdekelnének, nem néznéd a Fábryt... -
#293 Nem csak Matthäus miatt, mert a műsorának első félórája csak a jobboldalról szól. Egy: ez nem politikai műsor, kettő: az ország egyik fele baloldali (most több, vagy kevesebb nem tudom, majd tavasszal kiderül, amúgy meg mindegy :DD) -
#292 Nem tudom Fábry mire veri magát, mellesleg, ahogy a reklámban láttam, a szubjektív dolgai miatt fogja az egész ország előtt cikizni Matthäust. Hát azért már ne haragudjon, de nem az ő véleményére vagyok kíváncsi, nem azért nézem. (nézném) A vendégei érdekelnek, de ezt mindig elfelejti, mert a vendégeit alig hagyja szóhoz jutni néha, egy kicsit vissza kéne fognia magát, ha meg nem megy, legyen inkább az egész Showder egy stand-up comedy, annak is több értelme lenne. -
Monoton #291 Teljes mértékben igazad van!!!
-
#290 Nem is arra megy ki a műsora. Ez nem igazi beszélgetős show. Arra ott a Szulák vagy a többi szar.
Itthoni emberkéket mutatnak be, ezek között nem nagyon van sztár. Illetve próbálnák bemutatni, már ha Fábry hagyná őket.
"Hííí Sáron!" -
#289 Nem hozta ki a maximumot, az a 3. hely lett volna.
Ez egy átlagos teljesítmény volt, átlagos eredményekkel. Úgy, mint eddig. -
#288 Te primitív, nehéz felfogású fasz, nem érted meg, hogy nem lehet hasonlítgatni őket, Matthäus két éve edző, Robsont meg már elküldték nyugdíjba te állat :DD 8 évig volt angol szöv. kapitány, és mit nyert? az angolokkal kijutni meg nem kunszt, a klubcsapat egész más, ott együtt vannak végig. Gondolj bele, Matthäusnak ki kellett paterolni a régi játékosokat, és új fiatalokat felfedezni, akik be is jöttek, mert ismerd már el, a magyarok jobban játszottak, mint néhány éve. Nem igaz, hogy nem vetted észre. Mit gondolsz Ancelotti idejött volna, kijutottunk volna az EB-re??? Akkor te álomvilágban élsz, ugyanis ide legalább 10 év kell, mire kijuthatunk bárhova is. És be kéne fejezni ezeket a 2-3 éves mókuskerék edzősködéseket, mert volt itt már mindenki, de semmi javulást nem tudtak felmutatni. És Matthäusnak ez a nagy eredménye, hogy ebből a szarból is kihozta a maximumot. Ez nem olyan mint kész, érett világsztárokat begyűjteni. -
#287 így van, fridi profin csinálta, egy világsztárral nem lehet szórakozni, megjegyzem fábry talán még nem is fogadott igazi világsztárt, mint Matthaus. -
#286 Régen a Friderikusznál egymásnak adták a kilincset az ekkora világsztárok és soha egyik sem panaszkodott vagy húzott el idő előtt, ez is csak azt bizonyítja, hogy fábriék nem profik. -
#285 az a vicc, hogy perrel fenyegetőznek, amikor a producer a kamerába is beismerte, hogy kicsúsztak az időből, amit megbeszéltek korábban. a magyar mentalitás egy német embernek felfoghatatlan, amit én teljesen meg tudok érteni. -
#284 Benne lesz, de csak úgy, hogy Fábry kicikizi. Egyébként egyszer testvéremék elmentek egy Fábry-show forgatásra, és valami 2 órát várniuk kellett amíg bemehettek a stúdióba. Aztán még további 1 óra volt mire elkezdődött a műsor. Nem csodálom, hogy Matthäus elhúzott. Egyébként állítólag ment a gépe Németországba, azért nem maradt tovább. -
#283 Én nem mondtam azt, hogy ezek rossz edzők, csak éppenséggel egy gyenge csapattal nem tudnának kezdeni semmit. Már megint olyan hülyeségeket állítasz, amit senki nem mondott, csak te találtad ki!! Na de sebaj! Végre nem rontod itt a "levegőt" -
#282 Köszi :) -
#281 szal akkor nem lesz benne? -
#280 azért szánalmas ez a topiktipró, mert egyrészt egy kacsán kezdett vitatkozni, nevezetesen robson-on érkezésén, aki csak egy hazugság, egy blöff volt,de ő ezt komolyan elhitte. másrészt nem válaszolt egy fontos kérdésemre, mégpedig arra, hogy szerinte mennyi idő alatt rak össze egy ütőképes csapatot egy jó edző.
(mellesleg továbbra is kitartok amellett, hogy olyan klasszis játékosokkal, akikkel együtt dolgozhatott sokkal többet el kellett volna érnie robsonnak a nem rövid karrierje során, mint amit összevakartak neki.) -
#279 Mármint várt, aztán mire sorra került volna, lelépett a showból. -
#278 te meg magad vagy nevetséges, melyik jobb? -
Taibi #277 Hahaha. Nem tudtam megállni, hogy még ezt az egyet le ne írjam.
Megint megmutattad, hogy kettőnk közül ki a szánalmas.
"Másrészt az nem fér bele abba a csökött agyadba, hogy ezeket az eredményeket Robson olyan csapatokkal érte el, amik világklasszis focistákból állnak!!! Olyan szerencsétlen és szánalmas vagy, hogy az már nevetséges!"
Ennél szánalmasabb, gyengébb indokot még tőled se vártam.
Akkor ugye szerinted nem jó edző se Ancelotti, se Capello, se Ferguson, se Wenger, stb...., hiszen ők is csak világklasszis focistákkal értek el igazán nagy eredményeket!!! Hiszen a nagy csapatokban világklasszis focisták szerepelnek.
De szerinted azért kerül oda egy Barca, angol válogatott, stb kispadjára az ember, mert gyenge? Azért ütik lovaggá, mert gyenge?
A Te "érveid" a nevetségesek.
Vége.
-
#276 vak vagy baz+ -
#275 nebazz! -
#274 Most hallom, hogy nem lesz Lothar a Fábriban, mert lelépett. :)
El sem hiszem. 20 millát veszni hagy? -
#273 EMBEREK!!!!! Mostantól ismét lehet ÉRTELMES DOLGOKról beszélgetni itt!!!!! -
#272 Rakás szerencsétlenség van te. Egyrészt én nem sértegettelek! Másrészt az nem fér bele abba a csökött agyadba, hogy ezeket az eredményeket Robson olyan csapatokkal érte el, amik világklasszis focistákból állnak!!! Olyan szerencsétlen és szánalmas vagy, hogy az már nevetséges!
Egyébként ha veszek neked egy repülőjegyet, elmész a kedvünkért és lebúbolod az isten edzőidet. Neked nehezebb dolgod lesz mint nekünk, mert neked a sok dolgoz lesz nekünk meg csak egy!
JAAAA! DJ. Bee! Úgy látom valaki megsértődött! Lehet, hogy kicsit tényleg kemény voltál :DDDDDDDD -
#271 mondtam hogy mindig is hülye voltál, mellesleg primitív is... -
Taibi #270 De én lezárom ezt a vitát, mert semmi eszetek nincs, olyan dolgokkal próbáltok meggyőzni, aminek semmi valóságalapja. (lásd: Robson eredménytelen)
Fölöslegesen koptatom a billentyűzetem. Inkább a falnak mondom el a véleményem, az legalább nem reagál rá faszságokat.
Ja, és nem felejtsétek el csütörtökön kiverni a faszotokat Matthaus szavaira a Fábry-showban!!!
Részemről ennyi, öröm volt veletek fórumozni........pfff