MLSZ és MLL topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért az sem teljesen korrekt ami mátyás csinált, amikor választás elé állítja a magyar labdarúgás vezetõit.
ígyis kicsit el van szállva lothar hátmég ha egybõl meg is hosszabbították volna a szerzõdését..
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Bár ha elmegy görögországba akkor meg félig görög lesz!!! 😊
REAL MADRID
Matthaus megmondta hogy döntsenek a köv meccs elõtt a sorsáról, erre az mlsz elhalasztotta a döntést a uccsó két meccs utánra.
Tehát a MLSZ <#mf3>#mf3>
REAL MADRID
Gyûjtsünk aláírást az mlsz.hu fórumában!
REAL MADRID
Takács Ákos is azt mondta, edig a legtöbbet Matthaustól tanulta, szel ez jelzés értékû....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amikor Lothar azt nyilatkozza, hogy "mi, magyarok", az azon ritka pillanatok egyike, amikor el tudnám küldeni melegebb éghajlatra...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Mindenek elõtt egy friss info: hazafelé hallottam a rádióban, hogy a PAOK vezetõsége megerõsítette a Petõfi Sporthíradójának, hogy Lothar szóban elkötelezte magát a görögökhöz.
Ez még nem hír, de az én véleményem az, hogy pár napon belül elmegy.
Egyvalamit viszont tisztán kellene látni: lehet tüntetni az MLSZ ellen, de higgyétek el, hogy Lothar van akkora király már nálunk, hogy NEM MÁSOK FOGJÁK ELDÖNTENI, Õ MARAD-E A KAPITÁNY!!! HA AKAR, MARAD, HA NEM, AKKOR NEM.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
2005. 09. 23. (péntek) 18:00, Champion's Sport Bár Sörözõ, 1074 Alsóerdõsor utca 1/B. Erzsébetváros.Téma: szimpátia-tüntetés Matthaus mellett!Közös ügy, mindenki jöjjön, klubhovatartozás nélkül! Mégegyszer: ez nem demonstráció, hanem megbeszélés!
Aki ráér, és tud tenni az ügy érdekében, jelenjen meg egy beszéletés erejéig! Fõleg a szurkolói csoportoktól!Érdeklõdni: [email protected] [email protected]
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nem hiszem, hogy találnánk jobbat (a végén már jól ment Matthausnak), ezért én itt tartanám, nem értem a körülötte kialakult cirkuszt.
Ma viszont úgy hallottam, hogy a PAOK-hoz megy.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Matthäus nevével eldaható volt a magyar válogatott!
A DSF magyar válogatott mérkõzést közvetített, pedig csak Magyarország-Málta volt (vagy Izland, tökmindegy) de meglepõen nagy nézettsége volt Németországban. Abramovics pénze nem kell a braziloknak, tehát nem mindenki megvehetõ. Ennél jobban meg kellene becsülni. Mert a nemzetközi sajtóban "SZÉLES TÖMEGEK KÖVETELIK LOTHAR BUDAPESTEN TARÁSÁT" (SüddeutscheZ.) lehet olvasni.
Az eredményekre lehet hogy Egervári, Gellei is képes (..uraim vót itt Jenei aki egy párszor kivitte a románokat a VB-re itt még is vége lett mint a botnak percek alatt)
Az MLSZ elnök Peruban, U17 VB-én figyel, ott kell lennie, a FIFA vitte,
itthon meg kitört a puccs?
Nyolc MLSZ elnökségi tag egybõl ráront a német szerzõdésére.