MLSZ és MLL topik

← ElőzőOldal 50 / 50

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
khmkhm...

azért az sem teljesen korrekt ami mátyás csinált, amikor választás elé állítja a magyar labdarúgás vezetõit.
ígyis kicsit el van szállva lothar hátmég ha egybõl meg is hosszabbították volna a szerzõdését..

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Miért, a HIMNUSZT is a csapattal énekelte!!!

Bár ha elmegy görögországba akkor meg félig görög lesz!!! 😊

REAL MADRID

Ez is az mlsz hibája!!!
Matthaus megmondta hogy döntsenek a köv meccs elõtt a sorsáról, erre az mlsz elhalasztotta a döntést a uccsó két meccs utánra.

Tehát a MLSZ <#mf3>

REAL MADRID

<#worship>Matthaus maradj<#worship>

Gyûjtsünk aláírást az mlsz.hu fórumában!

REAL MADRID

tartsuk mán itten valahotyö :\
Kit--Kat
Az biztso, hogy én se nézek több meccset 1 jóideig, az tuti, ha elküldik Lothart<#szomoru2>
Takács Ákos is azt mondta, edig a legtöbbet Matthaustól tanulta, szel ez jelzés értékû....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szanics
Ja, a topik alcímétõl kivagyok.
Amikor Lothar azt nyilatkozza, hogy "mi, magyarok", az azon ritka pillanatok egyike, amikor el tudnám küldeni melegebb éghajlatra...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Jó, hogy nyílt egy ilyen topik, azt hiszem, a következõ napokban sûrûn fogom látogatni.
Mindenek elõtt egy friss info: hazafelé hallottam a rádióban, hogy a PAOK vezetõsége megerõsítette a Petõfi Sporthíradójának, hogy Lothar szóban elkötelezte magát a görögökhöz.
Ez még nem hír, de az én véleményem az, hogy pár napon belül elmegy.
Egyvalamit viszont tisztán kellene látni: lehet tüntetni az MLSZ ellen, de higgyétek el, hogy Lothar van akkora király már nálunk, hogy NEM MÁSOK FOGJÁK ELDÖNTENI, Õ MARAD-E A KAPITÁNY!!! HA AKAR, MARAD, HA NEM, AKKOR NEM.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Istencsászár
én magyar fociba nemvagyok jártas eddig nemis érdekelt annyia mer tudtam kikapunk és gecibénák, de ezután a nyár után megkedveltem és nézem mer jól jáccanak és remélem Mateusz marad

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mesor
Persze hogy fúrják Matthaust mivel tudják hogy egy idõ után képes lenne hozzni az eredményeket. Ha a magyar edzõk ezzel párhuzamosan nem képesek elérni nemzetközi szinten valamit akkor elveszítik az állásukat és külföldieket hozznának a helyükre! Minél elõbb elszeretnék távolítani Matthaust a posztjáról.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

En csakis Matthäus vezetesu valogatottat vagyok hajlando nezni! Nem mintha az MLSZ-t ez erdekelne. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MINDENKI, AKINEK KONTAKTJA VAN A SZURKOLÓI CSOPORTOKHOZ JÖJJÖN EL! HAGYJUK OTTHON A KLUBMEZT ÉS MOZDULJUNK MEG A MAGYAR VÁLOGATOTTÉRT!

2005. 09. 23. (péntek) 18:00, Champion's Sport Bár Sörözõ, 1074 Alsóerdõsor utca 1/B. Erzsébetváros.Téma: szimpátia-tüntetés Matthaus mellett!Közös ügy, mindenki jöjjön, klubhovatartozás nélkül! Mégegyszer: ez nem demonstráció, hanem megbeszélés!

Aki ráér, és tud tenni az ügy érdekében, jelenjen meg egy beszéletés erejéig! Fõleg a szurkolói csoportoktól!Érdeklõdni: [email protected] [email protected]

Rudee
Szerintem Bicskei gyors szerzõdésbontása nem véletlen, a sok okos azt hiszi hogy Malajziában ragadt rá valami. Amekkora barmok, tuti hogy õfogják kinevezni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kiakarja fúrni az "Egervári és Tsai"

Taranov
Edzõnek közepes Matthaus, üzletembernek viszont nagyon jó.
Nem hiszem, hogy találnánk jobbat (a végén már jól ment Matthausnak), ezért én itt tartanám, nem értem a körülötte kialakult cirkuszt.
Ma viszont úgy hallottam, hogy a PAOK-hoz megy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

McFrost
ha elmegy Lothar, mert kikészítik , le fogom xarni a magyar focit!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A lényeg.

Matthäus nevével eldaható volt a magyar válogatott!
A DSF magyar válogatott mérkõzést közvetített, pedig csak Magyarország-Málta volt (vagy Izland, tökmindegy) de meglepõen nagy nézettsége volt Németországban. Abramovics pénze nem kell a braziloknak, tehát nem mindenki megvehetõ. Ennél jobban meg kellene becsülni. Mert a nemzetközi sajtóban "SZÉLES TÖMEGEK KÖVETELIK LOTHAR BUDAPESTEN TARÁSÁT" (SüddeutscheZ.) lehet olvasni.

Az eredményekre lehet hogy Egervári, Gellei is képes (..uraim vót itt Jenei aki egy párszor kivitte a románokat a VB-re itt még is vége lett mint a botnak percek alatt)

Az MLSZ elnök Peruban, U17 VB-én figyel, ott kell lennie, a FIFA vitte,

itthon meg kitört a puccs?

Nyolc MLSZ elnökségi tag egybõl ráront a német szerzõdésére.

← ElőzőOldal 50 / 50