Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja
-
politika,botrány, dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek :DDDDD
És még nem politikai műsor, benne van a főcímben :DD
Milyen Matthäus kultusz??? Emlékszem, mikor Matthäus idejött, még én is mondtam, minek jön, úgyse tud micsinálni. És nagyon sokan így vélekedtek. Utáltam a magyar focit, egyáltalán nem néztem. Sőt a kezdeti nehézségeknél még én is elküldtem volna szívem szerint. Aztán valahogy elkezdtem néha nézegetni a meccseket, később drukkoltam is. A Real elleni meccsen kinnt voltam. A Real miatt mentem oda, de a második félidőben nagyon jól játszottunk, és nekünk szurkoltam. Csak a befejezéseket szúrták el, de azt nagyon, az igaz. Később ugye a sorsdöntő svédek elleni meccs. Mindenki beszélt a válogatottról. Rengetegen körülöttem, akik kiábrándultak korábban a magyarokból, várták a meccset. És végül nagyon élvezetes meccset játszottunk, de a góltalanság, az nem tört meg. De legalább már elérte azt, hogy az embereket érdekli a magyar foci, és nem alszunk el a meccseken :D, és a játékosok is mindent beleadtak, úgyhogy szerintem az első lépést megtettuk. És ne mondd, hogy ez nem Matthäusnak köszönhető. Ráadásul a kezdeti baszogatások ellenére (szokásos magyar mentalitás) mégis szeret itt lenni. Aki mindezek ellenére annak az MLSZ-nek hisz, akiket csak a saját pénztárcájuk érdekli, és 15 év alatt semmit nem értek el, sőt az évek folyamán egyre kevesebb embert érdekelt a foci, az jelentkezzen edzőnek, ezt tudom tanácsolni.