Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
RMCF
Én még csak most fejeztem be a Prison Break-et,szerintem kurva nagy sorozat,de így jobb mert legalább nem kell olyan sokat várnom a 2.évadra.Én is úgy voltam ezzel a sorozattal hogy elkezdtem nézni aztán meg nem bírtam abbahagyni.
RMCF
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
kofi kofi
BUDA > miskolc.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
http://www.youtube.com/watch?v=efSkBrDSWD0
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
En megertem, hogy elgondolkodik rajta.
Valami ilyesmi. Azt mondjuk nem értem, miért szúrja a szemét a tetoválás, és miért pont egy építõmérnöknek ne lehetne... btw, van már spoiler a 2x02-rõl is, bár nem hiszem, hogy érdemes ezeket olvasgatni jóelõre.
www.prisonbreak.hu
Episode 2.01: 30-year-old FBI
agent Buck Mahone gives a press conference at the prison about the
escapees and makes sure Americans understand that those men are the
most wanted criminals in the country. When reviewing intake pictures of
the escapees, Mahone is highly interested in Michael's tatoos. Why
would a structural engineer get such tatoos? Bellick and Mahone don't
see eye to eye as to how they should track down the escapees: Bellick
wants to be on the field, Mahone prefers to tap into the public's fear
and try to understand the men... Let the competition begin!
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Mivel eleg edzettek, talan sikerült nekik egy bö fel orat futniuk egyhuzamban, ami eleg ahhoz, hogy kivilagosodjon es eljussanak 5 kilometert, ahol mar akar vonatsinek is vannak.
Hát ez az. mivel nem volt semmi más,csak a két szép lábuk, szerinted hogy jutottak el a vonatig? 😊 csak nem futva? 😊 Különben azt olvastam, hogy Michael és linc apja fog nekik segíteni!
Utana mar gyorsan vilagosodik.
Most neked külön meg kell mutatni a napfelkeltet fel oran keresztül, hogy folyamatossagot talalj?
Es honnan tudod, miota futnak. A vonat nem hiszem, hogy a repülöteren a kifutopalyat keresztezi...
http://www.wfaa.com/sharedcontent/dws/pt/slideshows/2006/06/prisonbreak/
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár