Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
A "végtelen" torrentoldalon fent van.
linkt

BUDA > miskolc.

kösz a linket

Törölt felhasználó
Kijött egy 8 másodperces elõzetes 😊
quack
másodikreg ÿ.ÿ

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

EmIn3m02
kvrákker`-´

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

tesó07
Ok.Megpróbálom.

RMCF

Heh, probálj ilyesmiket kunyizni csodaországban, vagy tündérmegyében!
tesó07
Ja,amúgy nem tudtok valami oldalt amin minden jobb sorozat fenn van és ingyenes,lehetõleg ftp-s.Kösz

RMCF

tesó07
Hali!
Én még csak most fejeztem be a Prison Break-et,szerintem kurva nagy sorozat,de így jobb mert legalább nem kell olyan sokat várnom a 2.évadra.Én is úgy voltam ezzel a sorozattal hogy elkezdtem nézni aztán meg nem bírtam abbahagyni.

RMCF

lol..avagy Sarah és a Teás csávó összecsap! 😄

quack
vázz te vagy a pöttyös raul/scorpy az fh-rol? '.'

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Serpa
<#eljen>

nem tudja valaki a tracklistet? igen csak kene :c
kofi kofi

BUDA > miskolc.

jAsOn VoOrHeEs
Elsõ évad kivégezve 😊 Nem vagyok egy sorozatmániás, csak mindenhol olvastam, hogy ez mennyire jó sorozat, aztán kíváncsiságból leszedtem az elsõ részt, és onnantól kezdve már nem tudtam megállni, hogy ne szedjem le az újabb és újabb részeket. Eddig soha egyetlen sorozat se tudott ennyire lázba hozni, de ez baromira tetszett, várom nagyon a második évadot -.- (jah és persze a topik ment a favoritok közé 😛)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

cSuwwi
"Sarah Meets Tea Bag" lol .)
a feltöltõ vágta a témát

shit happens

Amatör videó a 2. szezon forgatásáról!

http://www.youtube.com/watch?v=efSkBrDSWD0
mert akkor elkapták volna õket és nem lenne 2. évad😄

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Ability
Köszi! 😊
Hunnenkoenig
Hat intelligens emberek nem igen szoktak igy teletetovaltatni magukat.

En megertem, hogy elgondolkodik rajta.

Buck Mahone ügynök sajtótájékoztatót tart a szökevényekrõl, ahol elmondja, hogy õk az ország legkeresettebb bûnözõi. Amikor a szökött rabokról készült képeket nézi át, feltûnik neki Michael tetoválása. Miért van egy építõmérnöknek ilyen tetkója? Mahone és Bellick véleménye nem egyezik az elfogás módját illetõen, Bellick rögtön a terepen kezdené a keresést, Mahone inkább a lakosság félelmére építene, és próbálná megérteni az embereket. ("men", gondolom a szökevényeket) Kezdõdjön a verseny!

Valami ilyesmi. Azt mondjuk nem értem, miért szúrja a szemét a tetoválás, és miért pont egy építõmérnöknek ne lehetne... btw, van már spoiler a 2x02-rõl is, bár nem hiszem, hogy érdemes ezeket olvasgatni jóelõre.

www.prisonbreak.hu

Ability
madzsarúl pls 😊))))

elég a lényeg is 😄
SPOILER

Episode 2.01: 30-year-old FBI

agent Buck Mahone gives a press conference at the prison about the
escapees and makes sure Americans understand that those men are the
most wanted criminals in the country. When reviewing intake pictures of
the escapees, Mahone is highly interested in Michael's tatoos. Why
would a structural engineer get such tatoos? Bellick and Mahone don't
see eye to eye as to how they should track down the escapees: Bellick
wants to be on the field, Mahone prefers to tap into the public's fear
and try to understand the men... Let the competition begin!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

precision
<#ejnye1>

Bazinga!

joebacsi
rohatt <#boxer>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nyitott koporsós temetéshez sminkelik.

Mondjuk lehetne visszaemlékezés is, de nagyon remélem hogy nem....<#szeret>
Hunnenkoenig
Nem akartam tul sokat irni. Lehet hogy 20. Akkor meg meginkabb...

LasDen
ezekbõl nekem úgy tûnik, hogy vonattal lépnek meg......érdekes.........a 4-es képen azt írja, hogy W. Miller és A. Nolasco vannak..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

közben meg a rendõrök meg a kutyák is ott loholtak mögöttük! ez biztos serkentette õket a futásban😊 különben a szezonzáró rész végén volt egy dolog amit nem értettem: amikor lefutottak a kifutópályáról a mellette lévõ "mezõre" akkor a rendõrök miért álltak meg az autóikkal? elég nagy SUV-ok voltak, simán tudtak volna olyan uton is menni...

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Heh, 10km/h az olyan vénasszonyos-buszután futás lehet...
Hunnenkoenig
Az ember altalaban ugy kb 10km/h sebesseggel fut (ha jol tudom).
Mivel eleg edzettek, talan sikerült nekik egy bö fel orat futniuk egyhuzamban, ami eleg ahhoz, hogy kivilagosodjon es eljussanak 5 kilometert, ahol mar akar vonatsinek is vannak.

cserélni kellene a bannert😊 az új idõpont aug 21. a foxnál ekkor lesz a nyitány...

Zs0lt1
vááááá dokinéni ééééél <#vigyor2><#szeret>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Es honnan tudod, miota futnak. A vonat nem hiszem, hogy a repülöteren a kifutopalyat keresztezi...

Hát ez az. mivel nem volt semmi más,csak a két szép lábuk, szerinted hogy jutottak el a vonatig? 😊 csak nem futva? 😊 Különben azt olvastam, hogy Michael és linc apja fog nekik segíteni!

már csak 3an vannak? Amúgy a srác már erõsen kopaszodik, 10es kép!
nem kell megmutatni a napfelkeltét. csak ha jól emlékszem este 7kor vagy 8kor indultak el...

Hunnenkoenig
Pont akkor kezdtek futni, mikor elkezdett vilagosodni, csak meg nem latszott :-)

Utana mar gyorsan vilagosodik.
Most neked külön meg kell mutatni a napfelkeltet fel oran keresztül, hogy folyamatossagot talalj?

Es honnan tudod, miota futnak. A vonat nem hiszem, hogy a repülöteren a kifutopalyat keresztezi...

hmm, amikor elkezdtek futni még éjjel volt 😊 most meg már reggel 😊

precision
dokinéni <#szeret>

Bazinga!

Egy pár kép a PB 2. száriájának forgatásáról!

http://www.wfaa.com/sharedcontent/dws/pt/slideshows/2006/06/prisonbreak/
Nem a fõszereplõkkel vagy kevéssel közülük készült 'folytatás'.

Mayday
Mit jelent a "spinoff"?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

:|

mukika
Én az ALIAS-t és a Dead Like Me-t is megcsekkolnám... meg a Numb3rs-t. ^_^

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

LasDen
Én a Las Vegast ajánlom.........még a PB, LOST közbe elkezdtem csak kicsit lassan haladok vele..........8-10. részt szedem msot.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nyami
amikor véget ért a pb énis új sorozat után néztem, le is töltöttem 24-t, de a megnézésére csak tegnap szántam rá magam 😊

tetszett, töltöm is a többi részt 😊