23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6534 Hmmm akkor 2 :O -
Rio81 #6533 Most néztem meg a Lúzer SC-t, egy nagy rakás ratyi az egész film, de egy rövid szerep erejéig feltűnik benne a Sucrét alakító színész, mint egy alkoholista baseballjátékos. Azt hittem berosálok nagyon mókás volt :) -
#6532 * illetve holnap -
#6531 Elvileg ma holnap hajnalban 1kor adja a fox..én nézni fogom :) -
#6530 itteni idő szerint holnap adják éjjel/hajnalban... mint mindig. -
#6529 jah... -
#6528 hajnali felnegy es negy kozott mar magyar oldalakon biztos kinnlesz. -
bcrics #6527 ma adják a tvben nem? -
bcrics #6526 2x13 lesz mér a neten estefelé?? -
Hoz_Hun #6525 Na, ja :DD -
#6524 Hát a Rendőrakadémia XY-ban azért ez a szitu is máshogy játszódott le ;] -
#6523 azért most már inkább az a vicces hogy már csak te vitázol ezen magaddal :)
ráadásul én pont hasonlókat írtam már nem is olyan rég,visszaolvasás az bizony még mindig egy jó dolog ;) -
Hoz_Hun #6522 Még annyit ehhez a take downhoz, hogy azért is hülyeség ezen vitázni, mert ez pont egy olyan kifejezés, aminek jelentése teljessen szituáció függő. Számomra teljessen világos, hogy harci helyzetben a take down az a célpont megsemmisítését jelenti. Viszont, ha egy nénike azt kéri hogy take downoljam a macskáját a fáról, ... értitek... valószínüleg nem nyírom ki szegény párát. -
PunkZoli #6521 ü,hétfővan:DD elnéztem a napot:D -
Hoz_Hun #6520 Mert szerintem ma lesz még csak az TV-ben az Amcsiknál. -
PunkZoli #6519 vlaki látta már a 13as részt?:P nemigaz hogy nem találom:D -
Hoz_Hun #6518 Hát kész hogy ilyen "take down"-on mennyit tudtok rágódni, kiváltép Hunnenkoenig. Ja a "take down" valóban nem = "shot down"-nal. Na bum kit érdekel.
Egyébként "take down"-olni a képet is lehet a falról. De lehet ezerféleképpen mondani. Kb mint ha azt mondanám hogy: radírozd le föld színéről azt azt gépet. Ha valaki ezt fordítaná idegen nyelvre, akkor flémelhet egy topikban, hogy mi köze egy radírnak egy gép elpusztításához... -
#6517 ja -
#6516 ma még lesz egy ugye?
-
#6515 Ja ezt mondtam en is... -
salieri #6514 ott a pont! :) -
#6513 tényleg nem értem mit vitatkoztok ezen a repülős mondaton,főleg úgy hogy talán az angolban számít legjobban a szövegkörnyezet,szal nézzük:
(saját,lényegretőrő fordítás,belekötsz te bajod)
call mexico,get clearance for an international pursuit.
hívd mexikót egy nemzetközi üldözésre
tell them if they got to take the plane down, just do it.
mond meg nekik,ha kell szedjék le a gépet,csak csinálják
szóval ha nem tudják visszafordítani,lekényszeríteni,lőjék le a csába,ennyi,nem tudom mit vitatkoztok egy olyan nyelv kifejezéseiről aminek a gondolkádásmódja szinte teljesen más mint a magyaré^^ -
#6512 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tök mind1 mi lesz a géppel? :D előzetesben is látni, h sucre kiugrik ejtőernyővel :P -
#6511 hopp:p -
Balázs 17 #6510 az utóbbi kb 50 hsz-nek csak gratulálni tudok! így kell egy topikot lerontani -
FLeK0 #6509 hsz-embe egy 'szó'! -
#6508 a következő hozzászólásra ne reagálj, és akkor nem lesz belőle megint ez az idióta pofozkodás ide oda -
#6507 könnyen lehet de én erre gondoltam és akkor is igazam volt :D :D
a hsz-em be nem kell egyből belekötni vagy most ez a módi ?? LOL -
amdrula #6506 Mahone is mondta. -
#6505 akkor nézd meg mégegyszer :D
-
#6504 nem szkófild mondta:D -
#6503 kár ilyen hülyeségen összeveszni... nem sok különbség van a kettő között.. a lényeget mindenki látta egy vadászgép utánuk ment azt kész, vagyis nem jut el panamába.. most nem mindegy mit mondott Scofield..most miért kell ez? -
#6502 Én nem mondom senkinek h menyjen vagy maradjon, ez mindenkinek a saját döntése. Viszont arra kérek mindenkit, hogy ha vki menni akar innen, az menyjen, aki marad, az ne vitázzon itt (kicsit lehet, de ennyire...), ez nem vita topic, hanem Prison Break topic, ami arra van, hogy itt intelligensen megbeszéljük a történéseit egy jó sorozatnak, nem arra, hogy nyelvi vitákba menyjünk ennyire bele... -
#6501 hunnenkoenig:..."szoval asszem megprobalom az sg-t ezutan kihagyni az eletemböl."---ez lesz mindenkinek a legjobb. -
#6500 loál -
#6499 take down=stop flame
htxpy -
#6498 ó kabbe a spoilert:D -
#6497 Amugy neked most miert kellett hozzaszolnod?
Ne gerjeszd mar. Lepj tovabb! -
#6496 Mar nem sokaig kell elviselned, ne felj.
Ha en mondok valamit az kötözködes, ha mas, az tarsalgas. Ertem.
Amugy hol van itt flame?
Beszelgetünk. -
#6495 OFF
és csak gerjeszted tovább... vedd már észre magad. a flamenek is van határa meg helye. DE AZ NEM ITT VAN!
Keressetek valami nyelvi topicot és ott folytassátok, ne itt offtopicoljatok bazz. Kb. teszek rá ki hány éves, meg hogy milyen az angol tudása, ha állandóan csak a közösség idegeire mászik rá, és minden sz**ba beleköt.
ON