Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rendõrautós kép helyére mehet az origami lúd azt király az egész (meg esetleg a buzat a hatterbol kivagni vagy elsotetiteni, de az elegge korulmenyes munka)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A betûszín ilyen volt.
Tudnám cloneozni, de szerettem volna vmi akciót a bannerba.Eredetileg ezt a csoportkép nélkül akartam összerakni, de így is kevés volt a kép, szal rákényszerültem.
Tudnám cloneozni, de szerettem volna vmi akciót a bannerba.Eredetileg ezt a csoportkép nélkül akartam összerakni, de így is kevés volt a kép, szal rákényszerültem.
Nincs sok kép amibõl lehet válogatni 😞
Ezek a záró részbõl vannak kiszedve, de ha lesz majd normális menekülõs kép akkor majd kicserélem. Betûszínnel mi legyen?Világosítsam?
Ezek a záró részbõl vannak kiszedve, de ha lesz majd normális menekülõs kép akkor majd kicserélem. Betûszínnel mi legyen?Világosítsam?
sztem a szélén lévõ 2 képet le kellene cserélni vmire, valmint a cím betûszínét lenne érdemes változtani.
nemtom ki rakta be a bannert, de változtattam picit szal erre kéne cserélni 😉
ezlenneaz
ezlenneaz
pontosan.tehat lehet keszulni a kovezkezõ kerdesekre:
mi van a viz alatt?
mi mozgatja a fakat?
szerintetek tenyleg levagtak a labujjat?
ez a borton a bunker egy masik reszen van ? <#idiota>#idiota>
etc...
[varja mar <#nyes>#nyes> ]
szerk.
Boviteni kene a topic nevet a magyar cimmel.mint anno az invasion-nel,igy talan meguszunk par topic nyitast és "Nagyon kiraly sorozat szerintem" szinvonalu elso
hsz-t
mi van a viz alatt?
mi mozgatja a fakat?
szerintetek tenyleg levagtak a labujjat?
ez a borton a bunker egy masik reszen van ? <#idiota>#idiota>
etc...
[varja mar <#nyes>#nyes> ]
szerk.
Boviteni kene a topic nevet a magyar cimmel.mint anno az invasion-nel,igy talan meguszunk par topic nyitast és "Nagyon kiraly sorozat szerintem" szinvonalu elso
hsz-t
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Lehet ez is úgy lesz, mint a 24. Mindenki akit érdekel a folytatás az elsõ rész után nekiül és letölti az egész évadot. 😄
szegények, akik majd a magyar premierkor látogatnak el ide😊 kapnak egy rakat rossz arcú képében émi spoilert😊
családi program van szal gyorsan befejeztem... írjátok le mit változtassak aztán ha visszatértem nekiülök megint.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lol, most jöttem ra, miert "Rejtelyes szünet" :-))
vg baratunk azt adta volna, ha ismerte volna a break szünet jelenteset is :-))
Biztos valamelyik TV-nel dolgozik, azert az a sok szar felreforditas, amit produkalnak...
vg baratunk azt adta volna, ha ismerte volna a break szünet jelenteset is :-))
Biztos valamelyik TV-nel dolgozik, azert az a sok szar felreforditas, amit produkalnak...
Ne haragudj, nem akarok nagykepüsködni, de elöbb talan nezz utana ki vagyok es mennyire tudok angolul, aztan jartasd az etetödet, te balfek.
break kurvara nem nyilas de azert az eszosztas megy
BUDA > miskolc.
Tanulj angol nyevtant kis barátom, és akkor pofikáz nekem ilyneket amikor tisztában vagy a fõnévvel, és az igével!
A szökes szerintem eleg jo cim.
"A nagy szökes" talan mar kicsit tulzas lett volna, bar jol illene.
"A nagy szökes" talan mar kicsit tulzas lett volna, bar jol illene.
végülis...azt nem vártam hogy meghagyják az eredeti címet, nem is adtak neki alcímet (vagy csak nem tudunk róla még 😄)...végülis jobb mint a Rejtélyes szünet kalandorai...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Milyen nyilas?
A break az kitörest jelent nem nyilast...
Honnan vetted ezt a nyilast... biztos a SZTAKI-rol, mi? <#idiota>#idiota>
A break az kitörest jelent nem nyilast...
Honnan vetted ezt a nyilast... biztos a SZTAKI-rol, mi? <#idiota>#idiota>
Jobb mint mint a "börön nyílás"... ami úgye az eredeti címe... 😊
kicserélném a bannert, ha lennének a menekülésrõl képek, mert nem szeretnék börtönös képeket belerakni.
tud valaki efajta nyersanyagot?
tud valaki efajta nyersanyagot?
<#wilting>#wilting>
Törölt felhasználó
Itthon A szökés címet kapta 😊
Nah most kezdem a 12-22-ig. Eddig igen jó, a második legjobb sorozat, amit láttam. Kiváncsi vagyok mennyire fokozzák még.<#vigyor3>#vigyor3>
Bitlord nem jó. Szedd le az utorrentet. ITT
Ha feltelepítetted, ott File, torrent hozzáadása, hozzáadod a torrent kiterjesztésû filet, amit az alattunk lévõ linken találsz.
Aztán már csak nyomsz okét, és kész.
Ha feltelepítetted, ott File, torrent hozzáadása, hozzáadod a torrent kiterjesztésû filet, amit az alattunk lévõ linken találsz.
Aztán már csak nyomsz okét, és kész.
Hello!!
Bármit is mondtok nem tom beállítani....
Már a Bitlord-ot is megszereztem,kéne némi instrukció,de csak ha nem nagy megerõltetés...
thanx
Bármit is mondtok nem tom beállítani....
Már a Bitlord-ot is megszereztem,kéne némi instrukció,de csak ha nem nagy megerõltetés...
thanx
Alapbol 28 volt (akkor keszult a fejlec is), de aztan elorebb tettek!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
21.
BUDA > miskolc.
Nagyon durván bejött a film. Lehet megnézem mégegyszer. 😊
Ez az augusztus 28 tuti? Volt ahol 21-et írtak.
Ez az augusztus 28 tuti? Volt ahol 21-et írtak.
Hogy tetszett?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na megnéztem az elsõ évadot. Még jó hogy erre csak egy hónapot kell várni. 24-re még januárig. :/
A The Great Escape-ben volt az,hogy szétszórják a földet.
Sarah Wayne Callies (Agent Kim Hall)