23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Kanál #6614 ítélet után átlagosan 12 év telik el tárgyalás és a halálbüntetés között -
#6613 jómultkor láttam asszem viasat3-on ezt a tbag gyereket egy filmben. Kiefer Sutherland meg a nemtom a nevét, de ilyen félvér indián szerű arca van a csávónak, na ők voltak a hero-k és a végén egy farmon tbag koma egy lándzsát kapott a szívébe :D. Ott is ilyen sunyi,öltönyös palit alakított -
#6612 Szerintem egyáltalán nincs elrontva a történet, hozza bőven, amit kell, és a 13. rész végén azt mondom, hogy a csúcsponton van :) T-baget nemtom h mért szídjátok, szerintem az egyik legnagyobb arc az egészben. Az más kérdés, hogy kicsit beteg, de kell egy ilyen ebbe a sorozatba, és tbag ettől lesz olyan állat :) Ő sem tökéletes: lásd amikor Bellick és Geary elkapták. Csak egyszerűen a vérében van, amit csinál :) -
Balázs 17 #6611 én leszarom a hibákat, egy sorozatban sose keresem h most mi nem reális vagy mi igen! tetszik, nézem, frankó, odabasz! nagy élményt nyújt, nekem elég ennyi
köszönöm, csá! -
#6610 Hát ahogy Bellick előadta a tervét a jövőt illetően (mármint hogy a régi kollegák majd kedveznek, és börtön helyett amolyan nyugdíjas szanatórium lesz számára a hely), abból nem az jött le, hogy csak előzetesbe került. De meglátjuk mi lesz. Vagy kiszabadul idővel, és újra becsatlakozik a hajszába, vagy ezzel a momentummal váltunk meg tőle, és pár rész múlva kiírják a sorozatból...
Ha már hasonlatokat használtunk... Én a sorozatról egy autós utazásra asszociálok. Eleinte lassan indul (mármint a kocsi), aztan fokozatosan odalép a gázra sofőr. Eleinte volt idő az anyósülésen ülve nézni a tájat, figyelni az elsuhanó embereket a városokban. Láttad az arcokat, a boltok feliratait, a várostáblákat, a lámpánál álló gyalogosok ruháit, szóval a részletekre volt időd odafigyelni. Aztán még jobban odataposunk a gázra, száguldunk folyamatosan, és e nagy sebesség mellett már a környezet csak elmosódott folt, nem látni a részleteket, nem látni az embereket, a táblákat. Majd a végén jön az érzés, hogy annyira begyorsultunk, hogy csak egy betonfal fog megállítani, mert más esély nincs a leállásra. Épp ezért az eleinte, szinte mozaik szerű részletekből kirakott történet most egy picit már elmosódik, és csak a pörgés, az adrenalin rush maradt meg. (persze a hajtűkanyarokkal) Nem rossz ez így, de ez a folyamatos száguldás előbb-utóbb megbosszulja majd magát. Hozzáteszem, még mindig top5ös nálam a sorozat, és várom a januárt a következő "adagért". Tetszett a mostani csattanó is, bár az már csak az én hülyeségem, hogy Fichtnert imádom, zseniális az ürge szinte minden szerepében, és nagyon sajnálnám ha ez a szál itt most véget érne...
Kedvenc psziho pedofil sorozatgyilkosról csak annyit, hogy az embert kétféle képpen lehet a tévé elé ültetni. Vagy nagyon szeretsz valakit, és azért nézed, vagy nagyon utálod, és azért nézed, hogy elmondhasd: "láttam, és már megint irritált az a nyomorult, de remélem a következő részben megfingatja valaki... (stb)". Persze ez veszélyes játszma, mert mint a korábbi kommentekből is látszik, ezzel akár nézőt is veszíthet a sorozat, de lehet, hogy pont emiatt a bosszúszomj miatt lesz addikt valaki. -
#6609 de t-bag tényleg vicc...képregénybe illő emberfeletti képességekkel rendelkező negatív főgonosz szuperhíró, aki bármit megtesz bárkivel, félkézzel, kómás állapotban félemlít meg bárkit, le is veri ha kell ugyanebben az állapotban, vérzés (és ordítás) nélkül képes eltávolítani bármelyik testrészét, akármekkora tárgyat képes lenyelni pár másodperc alatt, ja és a ronda pofájába bele vannak zugva a nők, egy nap alatt meg is kurt egyet szépen, mert olyan jóképű
szóval tbag 4 prez, éljen tbag, tbag a legjobb, tbag maga a teremtő atyaúristen -
#6608 mindent meglehet magyarázni, de bizonyítékok nélkül nem fogják gyorsított eljárásban elítélni -
#6607 felirattal még nem néztem meg, de nekem úgy tünt, hogy még nem ítélték el, csak saját kérésére a Fox riverbe rakják előzetesbe(vagy mi, nem ismerem amcsi jogrendszert), amíg nincs végleges ítélet, ami valszeg életfogytiglan lenne, ha nem fogadja majd el,
de egyébként gyorsított eljárás is létezik, és azt ne vessük össze, hogy valakinél 3 évig tart míg halálra ítélik, mást meg két nap alatt 25 év börtönre ítélnek, utóbbit lehet még módosítani, meg kompenzálni...
és egyébként én nem vagyok benne biztos, hogy mindig lineáris és szinkron a történetvezetés, nagyon el tudom képzelni, hogy majd az lezs, hogy Patoshikkal egy összefoglalás lesz, hogy ez történt vele ezalatt... -
#6606 persze, a Bellick rész idióta, közvetett bizonyíték alapján nyilván valaki majd leül 25 évet, csak azért mert a kirendelt ügyvéd meggyőzi a két szép szemével. -
#6605 sztem, nem ezt mondta /persze, hogy nem csak akkor nézek meg egy trilógát, vagy legalábbis a második részét, mikor már kinn a harmadik/, hanem azt, hogy csak akkor nézi meg a többit, ha a nem szeretett negatív szereplő elnyeri méltó jutalmát...
az megint más kérdés, hogy most vagy elfogadod a az egész sorozatot, mint műalkotást, vagy nem /és itt a műalkotás nem az értéktartalomra vonatkozott/, suta példa, de ez olyan, minthogy én pl. utálom a magyar könnyűzene 90%-át, de nem mondom azt, hogy akkor fogok Zsédát hallgatni, ha lesz csak instrumentális száma /ugyanis a zenei alap pl. nagyon igényes, ellenben a szöveg.../, de mivel Zséda csak szöveggel van, így kerek egészek a "művek", nem hallgatok Zsédát...
ha reagáltok, akkor vegyétek figyelembe, hogy ez csak egy hasonlat akart lenni, nem akarom sem a Zséda rajongókat, se a Zséda nem-rajongókat megbántani
srry a hosszú hsz-rt, csak most ez így értelmes vitának tünik, mint a korábbiak -
Hoz_Hun #6604 Igen, de engem borzasztóan írritál, hogy egyfolytába nyer. Ráadásul a lehetetlen helyzetekből mászik ki unreális módon (lerágja a kezét egy perc alatt meg hasonlók).
Akkor élvezetes a negatív szereplő, ha beszivatják, de PB állandóan csak frusztrálnak T-baggel. Jó ellenpélda Machoni. Ő élvezetes negatív karakter, nem olyan "hátszeles" mint T-bag (de anno Ambruzzi is jó volt). -
#6603 Na de hat nagyon sok filmben van negativ szereplo, akit utalunk, de attol meg megnezzuk nem?
Most pl hogy nezne ki, hogy csak akkor neznel 24-et, ha mar meghalt/eltunt belole a neked nem tetszo, negativ szereplo? :) -
#6602 Bellick kapcsan en vegig ugy ereztem az utolso reszben, mintha amolyan "Easter Egg"-kent funkcionalna, es a keszitok direkt szorakozasbol raktak volna bele/irtak volna ugy meg, a jeleneteit. Az egesz Bellik szal elnagyolt es elkapkodott (az utolso par reszre gondolok, a felultetesre), es szinte orditva koveteli az egesz az osszecsapott jelzot... -
#6601 jaja, pont akkor telefonált amikor vitték be a korházba a letakart holttestet
a számlán meg ott a véres újlenyomat ... -
Hoz_Hun #6600 Hát igen így voltam a Lostal is.
A 24-gyel nem tudnám megtenni. :) Hiába voltak benne számomra nagyon nem tetsző dolgok (vagy akár bakik), azt nem tudtam abbahagyni. Pedig az 5. szezon nekem nagyon nem jött be (aki látta úgy is tudja miért), ámbár a befejezése tetszett (jobban mondva nagyon felkeltette az érdeklődésemet).
PB-ben az is bánt, hogy - nevezzetek hülyének - de nekem Bellick nagyon szimpatikus. Én abszolút nem tartom őt negatív karakternek. Szerintem fegyőrként jól elláta a dolgát, hisz a börtöntöltelékekkel szerintem ilyen keményen kell bánni, elvégre nem véletlenül vannak ott és a börtön nem egy szálloda. A 2. szezonban meg agyon szopatják.
Pont vele ellentét T-bag. Ha a kezét le nem kapják az első szezon végén, abszolút nyertese a sorozatnak. Közben egy mocskos gyílkos. Aztán meg kivettek olyan frankó szállat mint a maffiózó Abruzzi (szerintem egy adu ász volt a sorozatban, ami a történet csavarásához jó lett volna), de az érdekes Patoshik is hiányzik. -
#6599 jah, értem...
végülis nem lesz annyira nehéz abbahagynod addig /azért nem vennék rá mérget:)/ elég csak két hónap [ :( ] múlva nem folytatnod... -
Hoz_Hun #6598 Félreértettél. Addig nem nézem, míg benne van. Ha kiínyírják (jót röhögök, 5x viszatekerem, kinagyítom azt a részt), egyben megnézem az összes addigit. Ha nem nyírják ki (ergó ő lesz a winner a sorozat végén) nem sajnálom, hogy kimarad ez a sorozat ("befejezés") az életemből. -
#6597 jó, hagyd ki addig, amíg ki nem írják T-baget... ha lesz egyáltalán 3nál több rész amit megnézel, akkor se tudod majd, hogy miről van szó... arról nem is beszélve, hogy a szereplők fele ismeretlen lesz, és egy tucat emberről meg nem fogod tudni, hogy hoválettek /mondjuk ez a kisebbik baj/.:)
de, ha ennyire zavar, sztem, akkor ne is nézd, ha akarod személyesen írok majd mailt a legutolsó rész után egy rövid összegzéssel: ki van életben, és milyen státusban....
A véleményeddel nem értek egyet egyébként, de tiszteletben tartom, és minden jogot meg van, hogy leírd ide, szal lécci ne reagáljon rá majd senki leugatón... -
#6596 Bellick, és T-Bag a leggyengébb láncszem az biztos. -
Hoz_Hun #6595 Hát de nagy hülyeség volt már megint ez a rész. Ez egy másik univerzumban játszódik, vagy mi? Egyre nagyobb blődségek vannak benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hihetetlen, hogy senkinek eszébe sem jut, hogy Bellick a leütése után kórházban volt végig, míg be nem ment a rendőrségre (ahol végül letartóztatták). Ápolónők és orvosok tucatjai igazolhatják. Na és a szálloda? Látták ott Bellicket (elég feltűnő a homlokán lévő seb)? Ujjlenyomatok, helyszíni elemzés, stb… és ezek után még le is csukják egy telefonra alapozva.
A másik meg T-bag nyomulása. Annyira zavar, hogy komolyan abba hagyom a nézését a sorozatnak, míg valaki meg nem írja, hogy kinyírták. Elfogadhatatlan, hogy egy sorozatban egy pszichopata tömeggyilkost tápoljanak. Őt persze a kutya se ismeri fel, él mint hall a vízbe. Lazán besétál a szakadt ruhájába egy luxusszállodába. Fél kézzel, sebesülten elintéz egy volt (elméletileg képzett) fegyőrt, és még sorolhatnám...
Michaeléket nem is említem. Mahonit meg látszik, hogy csak vállon lőtték. Áhhh... nagyon feldühítettek megint ezzel a részel. Nagyon primitív rész volt és erőltetett logikai bukfencekkel roskadásig tele. -
#6594 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy dolog nagyon zavar, megpedig az, hogy Bellicket szinte 1 nap alatt bevarrtak, birosagi targyalasa volt, semmi vedelme, es mar be is kerult meg ugyanakkor, amig a masik szalon a tesokat elszallitjak csak A pontbol B-be.
Ilyen nincs, csak magara a targyalasra mig idopontot kap, az hetekbe kellene, hogy teljen, nem? Es meg ha kotott is alkut, akkor is tul gyors ez az egesz!
Tekintve Lincoln esetet (ami egyebkent meg egy picit mindig nem teljesen tiszta nekem), aki ugye a visszatekinto resz alapjan 3 evvel ezelott lett megvadolva a gyilkossaggal, es meg a kormany is nyomta a bunosseget, es megis 3 evbe telt, mig a birosagrol a villamosszekbe uljon?
SZoval azert szeretem a filmet, meg elfogadom, hogy mint sorozat mufaj, mashogy kell megitelni egyes dolgokat, de ezt akkor is kicsit eros huzasnak tartottam! -
#6593 ez a rész no comment számomra -
Balázs 17 #6592 áohhhhhhhhhhhhhhhh promot megnéztem pffff kegyetlen lesz!!!! végre eljutnak ahhoz a köcsöghöz is:) remélem jól helyben hagyják
áhhhhh -
Balázs 17 #6591 áhhhhhhhhhhhhh nagyon állat volt!!!!!! sokk alatt állok!
a japót meg megölhetnék má, me idegesít:))
áhhh kész áhhh shit.shit.shit
köcsög fox:D
-
#6590 Uhh Nagyon jó rész volt, nagyon tetszett -
#6589 Én is valami hasonló duplacsavarra gondolok. De persze remény is egyúttal, mert jelen állás szerint egyik kedvenc szereplőmtől kellene megválnom. Amit nem nagyon akarok ;] -
PunkZoli #6588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nna a ,a történet lényege tömören: :DD kellerman vállonlövi ugye a mahónét,aki nem hal meg, de kellerman begyűjtötte a tesókat...akik elvezetik szarához,akinél a kulcsvan,meglesz a bizonyíték ,kiderül,hogy kellerman összejátszott az akkor már regenerálódott mahónéval, japó kinyírva,újra kellereman az elnök kegyeltje:P ezé volt ez a hajcihő...mahonet is baszogatta ugye a japó -
#6587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LOL...Bellick Vs. Big Nigga...kemény lesz:D -
#6586 the boss of the company
a "tuti, nem írják ki"-hoz még hozzá tenném: "egyelőre", -
#6585 tuti, nem írják ki. -
#6584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt vki tudja, ki volt az a komor férfi az amcsi-kínaival???
Valószínűleg majd később derül ki. -
#6583 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a baj, hogyha az ember sok sorozatot néz (látott életében), akkor sok dologra rájön hamar, magától… így már az utolsó 5-10 percben rájöttem, hogy Kellerman nekik fog segíteni. np. azért ütött… de nem bánom, hogy szünet jön.
Avocado is back. Teddy is home. :p
Prison Break 2x14 Preview
tipp: banner alá mehet a köv. rész pontos dáruma, úgy mint a lost topicban. -
#6582 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Kellerman nem lesz hosszú életű, elvégre elég sok gyilkosság szárad a lelkén.Mindenesetre örülök, hogy megint meg tudtak lepni.A papírforma szerint Mahonenak kellett volna Májküléknak segíteni, de persze ez sem úgy sült el-szerencsére.Ezért is imádom ezt a sorozatot, még a nyílvánvaló túlzások ellenére is.Mondjuk Bellick lesittelését egy kicsit korainak tartom.Gyakorlatilag semmi bizonyítékuk nincsen, csak az a számla vagy mi, meg a fenyegető telefon.Ez még szerintem kevés egy gyilkossági vádhoz.T-bag meg nem tudom még meddig fog virgonckodni, de az az érésem, hogy most Mrs.Hollanderrel meg fogja szívni:) -
#6581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÁHHHH ez a rész!!! Az előző nem tetszett annyira, de ez nagyon nagyon KIRÁLY volt, igazi PB hangulat...T-Bag-et egyre jobban utálom...túl sok ártatlant öl meg, ráadásul nála van a pénz is...
Bellick, hogy megszívta már, tudtam h ez lesz :D:D:D Kölcsön kenyér visszajár ugye....
A vége meg nagyon jó volt...Mahone-t sajnálom, nagyon jól játszotta a szerepét :(
Azt vki tudja, ki volt az a komor férfi az amcsi-kínaival??? -
#6580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most néztem meg ezt a 13-as részt... BRUTÁLIS!! 2 hónap alatt én megőrülök... Ilyen befejezést! Mahone-t lelötte Kellerman, az tiszta, de vhogy kinézem még azt is h csak a vállán találta el és túléli vhogy. Túl nagy főszereplő és színész ahhoz, hogy csak így meghaljon. Bár simán meghalhat végülis, volt már 1-2 ilyen váratlan fordulat, ezért nem zártam csak ki ezt a lehetőséget is, de 90% sztem h meghalt. Bellick hogy beszopta! Nagyon nem semmi. Ráadásul még ragaszkodott is a Fox Riverhez erre kiderül, hogy nem úgy lesznek ott a dolgok, ahogy gondolta :) Ez a Tbag meg egy állat :) Az egyik kedvenc szereplőm, qrvanagy arc. 2 hónap... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#6579 Hivatkozás mentése más néven, nevezd át .rar kiterjesztésűvé, csomagold ki. -
#6578 elso mirror-t hasznald. -
#6577 miért nemtok én innen letölteni feliratot? csak iylen kricc kracc jön be:
feliratS02E13 -
#6576 na en is megneztem. szep. -
#6575 jujj de durva volt ez a resz...ez kesz