Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmIn3m02
kicsi

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

törölt hozzászólás

Lazarus
utálom a békákat 😞
iaro.srv.hu

na most talán, bocsi a sok hsz-ért, balfékeskedek itt
img422.imageshack.us/img422/8185/untitled11ga.jpg

msot csinátlam, mer uncsiztam, tetszik?😊
😊))))) leszámítva azt az egy Prison Break-es dolgot, szerintem szórakoztató egy írás. 😊))))

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Hunnenkoenig
<#worship>

joebacsi
"Mint azt valaki frappansan jol megjegyezte, valszeg kurja a fater rendesen. Massal ezt nem lehet megmagyarazni."
nahát, ki volt ez a tapintatlan 😮

<#hehe>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hunnenkoenig
A szörnyü, hogy probalja ugy beallitani, mintha csak a rajongok idegesitesere csinalna "poenbol". Akkor viszont nem ertem, hogy winnie hogy engedheti meg, hogy felkerüljön kritikanak, ha ugyis csak tudatos parasztkodas.

Meg amugy sem ertem. Egy ekkora köcsögöt el kene gazositani, nem az interneten publikalni engedni. Az en oldalamnak meg a közelebe se jöhetne, az biztos.

es nem azert, mert pocskondiazza a sorozatot, amit en szeretek, mert szarok ra, hanem mert egyszerüen semmi ertelme es a csavo valoszinüleg igy probalja kielni azt, hogy a valos eletben mindenki eltapossa.

Mint azt valaki frappansan jol megjegyezte, valszeg kurja a fater rendesen. Massal ezt nem lehet megmagyarazni.

Szánalmas, aki ezt írta...

joebacsi
"Elképesztõ lehetõségekkel kecsegtetõ sztori, nem egy Prison Break, aminek már a setupja láttán sejti az ember, hogy az egyszámjegyû intelligencia kvócienssel rendelkezõknek készült (és õk is élvezik)."

ez buzi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem ezzel megy.

fifi
akkor annyiban tudsz segíteni, hogy megnéznéd, milyen verziójú XviD kéne hozzá?
Egyáltalán mi az utolsó XviD verzió?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pedig az a jo (Prison.Break.S01E21.HDTV.XviD-LOL), meg a Prison.Break.S01E21.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS.

helyes 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

fifi
tekerném ki dvd-re a részeket...
nem emléxik valaki, hogy volt vmi gáz a LOL verzióval a 21-es részbõl? nekem se asztali, se PC nem viszi a 3. letöltöttet sem... mert mikor megjelent, anno megnéztem, de az a vinyóm nem lesz itthon egy darabig. melyik a tuti jó release?
elõre is köszi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zs0lt1
jah, be is irtam neki jól 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Snake megint oltott a sorozatjunkie-n

szájkosarat neki, de azonnal 😊

Én még a véleményével is egyetértek <#banplz>

rezsofiz
igen, totál egyetértek, elmondta normálisan a véleményét és má le lett baszva

sazl : c

Lazarus
ja
Serpa
a maffiavezér még feltünhet??

sz.tem csak kicsit hasonlítanak, a drága doktornéni sokkal szebb 😊 egyébkénnt SWC a filmes karrierje elõtt modell volt (nem akt persze)

Jun.02-án Wentworth szülinap, 34.! bár hihetetlen,mert 14-et simán letagadhat!
A világ legjobb pasija!
Imádom!
Happy Birthday!
Naggyon hasonló! És milyen kellemes punci!

precision
rotfl

Bazinga!

joebacsi
sztem meg nemgond, ha van egy kis egészséges patriotizmus a topikban <#eplus2>

joebacsi
wow zsu, nemapróztad el, és teljesen igazad van 😊
<#eljen>

joebacsi
lol 😄

joebacsi
ehh, szokásos sablonszövegek :/

<#taps>Ezt a magazinos képet akartam Went-rõl beszúrni!!!!!!!!!!! De jó, hogy Neked sikerûlt!
De ez még jobb.. <#taps>

Ez egy érdekes párosítás lenne: <#nyes>

<#help><#sir>
seriesfanatic
😞<#szomoru1>

Basszus! egy képet szerettem volna beszúrni nem jött össze!
Mayday
Sracok, ez nem semmi 😊

Bejon egy uj arc, egy uj velemennyel, hogy ugyan tetszik neki, de valamivel tobbet vart. Ennyi nem tobb, sztem tenyleg nem bunko stilusban jott. Szegeny olyan adagot kapott a nyakaba mindenkitol, mintha szemelyes serteskent vettek volna fel az emberek, hogy neki nem a PB a csucs 😊)))

Es ami itt lett belole... Az mar tul sok is szerintem, megha a sorozatban nyari szunet van is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nekem az nem volt teljesen világos, hogy Scofield hogy hozta mûködésbe az elmegyógyintézet tûzriasztóját, de lehet hogy cak nem figyeltem...

Törölt felhasználó
Kevés volt az ember,és amig a törvény õrei odaértek addig biztos cselekedni kelett.
Szerintem akkor is jó volt Scofield, amikor megfenyegette T-Bag-et, hogy hagyja békén Tweener-t. (Ez Seth öngyilkossága után volt.) Nekem hihetõ volt. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

ProGabe
Húha,feljövök ide,látom hogy 60 akárhány új üzenet,azt hittem van valami nagy hír erre csupa "magasröptû" üzenet(persze most arra a flémtengerre gondolok).De amiért postolok az nagyon OFF:a labdaszedõk nagyon is tudnak focizni,ugyanis a tehetséges ifikbõl kerülnek ki,mert pl egy vb meccsen(vagy végülis bármilyen normális meccsen,értsd NEM magyar bajnokin <#ravasz1>)az elég nagy dolog hogy ott lehetsz,és pl Zidane is volt labdaszedõ vmelyik vb döntõn.Csak azért írtam ezt hogy tisztázzuk a dolgokat<#vigyor2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
el tudom képzelni, hogy egy igazi börtönszökésnél is segít az õrség a szökés estéjén, mert akkor van a legnagyobb esély, hogy elkapják a fegyenceket.
gondolom másnapra már visszaküldik õket dolgozni, de Bellick szerintem felmond és magányos farkasként indul az megkeresni õket...

hzsolt
Áruljatok el nekem valamit.
A multkér, amikor Linc buszát megtámadták, még OK, hogy Bellic utána megy, mert nem akarták nagy dobra verni.
No de most! A börtön a lázadás szélén áll, Bellic meg elrohan kergetni a szökevényeket.
Hogy is van ez?
Miért nem hagyják ezt a bûnüldözésre? Hiszen Õ csak egy büntetésvégrehajtó!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

j0nNyKa
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

seriesfanatic
Éljenek a focizni tudó labdaszedõk!!!!😄

EmIn3m02
"Tudod, vannak azok a srácok, akit labdaszedõnek hívnak futballmérkõzésen. Felvilágosítalak. Õk nem tudnak focizni. De még csak nem is értenek hozzá jobban az átlagnál."

azért ez nem teljesen igy van vannak kivételek 😊)

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

seriesfanatic
Tutira nem az, nézd már meg jobban!!!!