23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PiszkosFred
    Még lesz egy rész, aztán jön a szünet. Nemde?
  • InfectedMann
    hatalmas kibaszás, hogy január 29 -én lesz csak új rész...
    elmehet a Fox egy jól meleg helyre
  • Zs0lt1
    T-Bag megint rulzz :D
  • nesster
    Prison Break Season 2 Episode 13 - The Killing box
    Prison Break Season 2 Episode 13 - The Killing box (AMEX)

Miről beszélnek?:P
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bazz...nem volt gyenge. A #6295 tényleg gigaspoiler, nem is olvastam tovább csak az első pár sort. Ott azt írják hogy lesz egy meglepő szövetséges. Valahogy úgy érzem, hogy ez Kellerman lesz. De, hogy Hunnen -t idézzem, én is szívesebben látnám haleledelként. Öröm volt nézni mikor Sara kicsit megpirította :D
  • Hunnenkoenig
    Ja es a vermintavetel miben oldozna fel? Semmi köze a vernek a bünösseghez, mivel Geary eleg veres volt ahhoz, hogy összeverezze es gondolom az az ö vere.

Ha te valamit halaltusadban összetapizol, hogy utolso eröddel ramutass a tettes kivoltara, senki nem fogja a tettest okolni a ver miatt... Ott a nev volt a fontos.

Logikus, nem?
  • Hunnenkoenig
    Ja, persze ez nem mind cucumbernek ment, csak az elsö sor.
  • Hunnenkoenig
    Ma csinaljak csak meg igazan, mikor tulajdonkeppen minden elektronikusan van tarolva.

Vegülis Kellermannak ezutan semmi oka nincs arra, hogy ne forduljon a ceg ellen. Bar en jobb szeretnem haleledelkent latni.

Bellicknek mekkora jelenete volt mikor elsirja magat es belemajszol a donutba! Viszont szar lesz az elete a fox riverben ezutan.

Nagyon megcsavartak a dolgokat. Szerintem ez is egy nagyon jo resz volt.

Kötekedni meg lehet, hogy a csaj nem lepett le, de mondjuk nem is volt eddig nagy gyakorlata a bünözöeletben.

Kocsira leugras: En is inkabb elvagom magam, mint eltörjön a labam, csigolyam, egyebem. Ha mar kötekedünk inkabb azon kötekedjünk, hogy manapsag a szelvedök robbannak, pont ezert, hogy ne tudjanak elvagni.

Sivatag kellös közepen te is visszafordulnal, ha fontos hivast akarnal csinalni es vegre talalnal szignalt. Latszik hogy nem voltal meg amerikaban es nem vagy tisztaban a mobilhalozatuk lyukassagaval es az orszag mereteivel...

Vagy akkor mar azon kene kötekedni, hogy a sir tul alacsony es keskeny... csak hat semmi ertelme.
  • cucumber87
    Kellerman szitu kicsit Sztálin módszer volt :D
    Az a durva hogy ezt szerintem simán, a való életben is megcsinálják, még napjainkban is..persze mi erröl semmit nem tudunk :)
  • Alien
    Huhh most néztem meg.

Igencsak benn van most mindenki a slamasztikában...

C-Note felesége letartóztatva
    Bellick letartóztatva
    Sucre nyomában vannak
    Kellerman... uhh szépet kapott a Sara-tól :S És elég durván végeztek vele, az milyen volt már, hogy letörlik az összes képről mintha nem is létezne :D Jól megjárta, sejtettem, hogy vmi ilyesmi lesz vele
    Sara külön van, gondolom most még egy ideig úgy is lesz
    Michaelék apja halott
    Lincet és Michaelt elkapta a Mahone...

Mi lesz itt... Várom a következő részt :D

Persze egy-két hülyeség volt ismét (C-note felesége miért nem jött el inkább, hisz látta, hogy milyen furcsán viselkedett a csaj illetve Michaelék azért lehettek volna óvatosabbak a végén) No mindegy :) Tetszett a rész.
  • BlackShadow
    [i]"Jó, annyiban igazat mondott, hogy tényleg nem kell várni márciusig a sorozat visszatérésére, de mégsem, de a jövő heti 2x13 után, akárcsak a Heroes, a PB is január 22-ig le fog pihenni, ráadásul előszedték mindenki kedvelt játékszerét, az összefoglaló részt, vagyis totálisan új epizódot csak január 29-én fogunk látni."[i] (http://sorozatjunkie.freeblog.hu/)

• BlackShadow
    áh.. ha télleg megtörténik amiket a képeken látunk akkor megint elkúrták a sorozatot a jó öreg amcsi "csak happyendet!" módszer miatt..
    hol marad a "they'll all die"?
  • shiftáj
    omg akkor a 3. évad télleg a fox river be lesz meginn? S:
  • tnm #6321
    ez volt már? (promó képek 2x12-13ból)
  • tnm #6320
    hát nem tom, én inkább a biztonsági üveg, meg alatta a műanyag műszerfal, mint a fém, vagy a beton....
  • zolee90
    jó, én anyám is orvos, de sztem ha bármelyik orvost megpróbálnák megölni, nem hiszem hogy az pont azon gondolkoznának, hogy húúú nem bánthatom, hisz ott az esküm. :)
  • PunkZoli
    sarah orvos,esküt tett
  • zolee90
    sorry a kettőért
  • zolee90
    Hát szerintem ez volt az eddigi legszarabb rész...
    1. Sara hogy lehet ilyen hülye, hogy amikor vasalóval leforrázta Kellermant, akkor nem vette el a fegyverét vagy vmi, ráadásul pont az ablaküvegre ugrik...
    2. C-Note feleségének azért nehogy már ne tűnjön fel az, hogy felismerték, annyira átlátszó volt az egész...
    3. Bellick-et simán letartóztatják, amikor épp ott mutatták a csekket a vérnyomokkal...Csak mintát vennének tőle meg arról a vérről és kiderülne h nem ő ölte meg...
    4. Michael-ék, meg egy telefonhívás miatt visszafordulnak az őket üldőzök felé...hát ehhez csak gratulálni tudok
    Azt hiszem ebben a részben megmutatkozott az amerikaiak hülyesége...
  • zolee90
    Hát szerintem ez volt az eddigi legszarabb rész...
    1. Sara hogy lehet ilyen hülye, hogy amikor vasalóval leforrázta Kellermant, akkor nem vette el a fegyverét vagy vmi, ráadásul pont az ablaküvegre ugrik...
    2. C-Note feleségének azért nehogy már ne tűnjön fel az, hogy felismerték, annyira átlátszó volt az egész...
    3. Bellick-et simán letartóztatják, amikor épp ott mutatták a csekket a vérnyomokkal...Csak mintát vennének tőle meg arról a vérről és kiderülne h nem ő ölte meg...
    4. Michael-ék, meg egy telefonhívás miatt visszafordulnak az őket üldőzök felé...hát ehhez csak gratulálni tudok
    Azt hiszem ebben a részben megmutatkozott az amerikaiak hülyesége...
  • BlackShadow
    áh ez a réész
  • Lynx_TWL
    gtfo:d
  • FLeK0
    Magyar szinkron
    magyarszökés

A szinkron flamet ezekbe csoportosítsátok át pls, nem kell ide hetvenedszerre is.
  • Davidus
    szinkron... hát tudod ez úgy van hogy ízlések és kapsz egy pofont:D
    még csak 2 részt néztem meg(13-14) de szerintem holnap betermelem az egészet:D
  • shiftáj
    szerintem a magyar szinkron vmi szánalmas, főleg a sorozatszintű szinkron bántja a szemem-fülem, de még vannak olyan mozifilmek is aminek 1xűen röhelyes a szinkronja...
  • scorpeeon
    A magyar szinkron egész jó és eredetiben sem rossz? Ez azért LOÁL :) A magyar szinkron kicsikét messze van az eredeti minőségétől. Ha meg végignézted, várhatsz megint 1 heteket :)
  • Davidus
    ok nem bírtaam 1 heteket várni szal elkezdtem tölteni:) egész jó volt amúgy a mádzsár szinkron de így eredetiben se rossz^^
  • Sil3nt
    nyugivan emberek [akinek nem inge...] van angol sub csak [direkt v. nem] nincs kiteve magyar oldalakra... holnap estere lesz magyar sub.
  • Sland
    A S02E02-ben 09:51-től megy egy szám 10:50ig kb. Amikor Tweener megy jegyet venni Utahba és ellopja egy fazontól a tárcáját
    Nagyon sok részben szokott az menni.

Nem tudja valaki mi a szám címe?
    Vagy hogy honnan lehet letölteni?
  • balvin
    ja voltmár:( nembaj itt nagyobb, és jobb kétszer mint soha. Vagy hogy is van ez?:)
  • Kurti
    nézd meg ezt is egy oldal ahol dvdborítókat találsz
    kérésre töltenek fel (forumban való kérés)
    www.dvdlap.fw.hu
  • balvin
    Ezt nézzétek meg eszméletlen
  • shiftáj
    magyar még tuti nincs, átlagosan kedd-szerdán szokott lenni...
  • CrowbaR
    És magyar?
  • shiftáj
    angol felirat létezik már?
  • Alien
    Na jön lefele :) Mai program: Vészhelyzet, utána Prison Break végül Saw3 :D Jól hangzik :)
  • Csaba007
    Akkor jó mert nem találok!
  • Sland
    Naná hogy van, így 10 órával a release után
  • Csaba007
    Magyar felirat van már a 12. részhez?
  • Kanál
    gigamegaultraszpojler
    2.13 - The Killing Box (Spoiler)