23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6374 nem vagom h hogy lőtték meg ott michael&linc papoját :\
mer ha meg a 'nagy' lövöldözésben talalta el mahone akor nem rohant volna olyan életerősen a kocsihoz ha meg futas közbe akkor meg ugye mar hattal volt szal hogylőtték meg szemből :\ -
Szolnokboy #6373 lesz mit töltögetned... -
#6372 /agree 100% -
#6371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sucre: amikor meglatja, hogy jonnek utana, kiugrik a gepbol (majd szerintem meglep, es talan a repteren lesz ujra valami gebasz.)
Májkül& bratyó: meglepnek, nem kerdes, majd megy az asszonykaert, es 7 resz mulva megbukik az egesz osszeeskuves.
C-note: tutira meglep.
T-bag: valahol el fogjak kapni, szerintem. Rem. valami olyasmi lesz, hogy megint a no fogja elarulni :D
-
#6370 Hát ahogy kedvenc dokink is mondani szokta: "Mindenki hazudik". Én speciel nem fűznék túl nagy reményt egy vadidegen, átvert, majd meglőtt gengszer szavaihoz. Az életéért cserébe - amolyan zsiványbecsületként - megkapta a pontos koordinátákat és az időpontot. És ez volt a legtöbb, amit tehetett a szökevényekért. Amikor utána bevitték a kórházba, és ott elkapták - tudod, lőtt sebet azonnal jelenteni kell a személyzetnek, akár én lőttem lábon magam, akár nem - és feltehetően előkerült egykét körözési plakát, régi, el nem feledett esetek, stb... Szóval ott abban a szituban nagyon hülye "gengszernek" kellene ahhoz lenni, hogy egy vadidegen fickónak falazzak, aki nem elég hogy nem teljesítette a megállapodás rá eső felét, még le is lőtt... Arról nem beszélve, hogy ez egy olyan adu a hatóság felé, amivel lehet alkudozni. Más kérdés, hogy az ilyen alkuk általában a szemétkosárban végzik ;]
De mondom, lehet én vagyok pesszimista, vagy paranoid, vagy bármi, de én egy percig sem bíztam volna az ombre szavaiban (a hallgatást illetően), ha én ott lettem volna. -
#6369 Ebben egyetértünk. Fichtner olyant alakít, hogy az már hihetetlen. Nagyon megkedveltem a csókát, töltögetem is le majd szépen a korábbi filmjeit. -
#6368 yó de érted.. elengedte.. hagyhatta volna megdögölni is.. :| nameg ugye ha yól emléxem akkor a két másik csávó ott monta hogy kussolni fognak. erre nem. vagyis hát nem fogták vissza a 3.-at.. -
#6367 Először is, Mike nem szállította le az árut. Aztán a srác kapott egy golyót is, amolyan bonusként. Ekkor az életéért cserébe elmondt a repülő helyzetét. Ennyi. Naív dolog lenne azt hinni, hogy ezek után még falazni is fog annak, aki átvágta, meglőtte. Főleg hogy ezzel az információval alkut is köthet, és talán egy zöld kártyával + "amnesztiával" új életet kezdhet. Más kérdés, hogy pont kifogta Mahonet ;]
Sokan panaszkodnak, hogy a season 2 már nem olyan mint az egy, az akkori szinte percről-percre történő szövetkezés, tervezgetés, és feszült várakozás. Lehet. De részemről - szigorúan magánvélemény - Fichtner alakítása mindent kárpótol. Egyszerűen mintha ráöntötték volna a szerepet, hihetetlenül jól csinálja. Nem olvastam utána a neten, hogy esetleg ez ügyben nyilatkozott e, de meg mernék rá esküdni, hogy élvezi a szerepét, és nagyobb kedvvel játsza Mahone szerepét, mint eddig bármit. (persze lehet hogy tévedek, én így látom mindenesetre)
...és tegyük hozzá, hogy Kellerman is olyan figura, akit millió darabban látna mindenki haleledelként - ahogy említettétek -, mégis hiányozna talán, ha most kiszállna. Nagy arc ő is, a maga . néha kissé "pancser" - módján.. -
#6366 ha megis fenyegetné akkor mivan? lelőhetné mindkettőt és soha nem derülne ki semmi. hiába fenyegeti -
#6365 "engem az zavart, hogy a nitros arc elmodnta gép merre mikor már egyszer megbízhatónak tünt :) a geci"
ya. ez eléggé tree volt. elengede Mike erre azmeg elpofázza a dolgot.. :C Sucrenak volt igaza. lekelett volna lőni őket a gecóba vagy otthagyni őket. bár Mahone akkoris megtalálta volna őket :C -
#6364 azta. :D ez kemény lesz. -
Balázs 17 #6363 weheheh nagyon köcsög egy rész volt!
áhhh ebből hogy jönnek ki azt nemtudom, én arra tippelek, h májkül megfenyegti emgint vagy máhonii átáll hirtelen vagy nemtom :DD
basszameg a fox is!) -
#6362 köszi szépen, így már ok :)
-
FLeK0 #6361 1. mirrorról töltsd -
#6360 hi all. vki be tudná linkelni a feliratot a 12. részhez?
vmiért nem engeci letölteni a róka a feliratok.hu-ról.
thx -
#6359 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen.. és itt meg is bukott a "They'll all die" megbízás.. :( -
MagyaR #6358 Hát ez egy tipikusan olyan rész volt, amibe mindenki jól megszívta. Cegény C-note :D. Őt sajnálom leginkább :). -
#6357 elmeséljem?:D -
#6356 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jol lattam, hogy a kov reszben [kepekbol itelve] VIGYAZZAT SPOILER A SPOILERBE :) letartoztatjak oket? [micheal es lincol] naneee.... -
#6355 kellemetlen? érdekes kifejezés a helyzetére.... :D
én mást használnék :DDD -
#6354 Jaj, de király ez a szökés! Én igaz csak az RTLen nézem, mert nem értek a torrenthez. Nagyon király. Nem tom hogy fognak kijutni:D -
belphegor1 #6353 "Ha mar kötekedünk inkabb azon kötekedjünk, hogy manapsag a szelvedök robbannak, pont ezert, hogy ne tudjanak elvagni."
Ha már kötekedünk, tegyük alaposan :)
Az első szélvédők nem robbannak, gondolom, mert elég kellemetlen lenne, ha menetközben valami nekiütközne, és a sofőr arcába hullana egy tonna apró üvegdarab. Sőt még meg is csinálják igen masszívra, hogy hiába törik el, nem hullik szét darabjaira, mert van középen valami nem törékeny, amorf réteg ami összefogja. (aki nem hiszi: youtube-on keresés: windshield break) -
#6352 mi urunk ments meg az rtles szinkrontól:D GYÁSZ! -
#6351 jóhát első évad: abruzziék megállnak két lábujjnál, michael az utcák nevét feltetkóztatja hogy ne felejtse el wtf? felment a tetőre látta merre kell menni mi a fasznak ehhez utca név?
mindenhol vannak hibák na ennyi a lényeg:)
engem az zavart, hogy a nitros arc elmodnta gép merre mikor már egyszer megbízhatónak tünt :) a geci
sucre gépét remélem lekényszerítika földre és nem lövik le.
c-note helyzete kurvára kellemetlen :/ -
#6350 Hat ha legalabb tudnak mit kritizalnak...
De a kis fejükben megszületik valami es azt hirtelen le is kell irniuk... -
Lyan Kyj #6349 már kezdem megszokni a kategóriaváltást:) csak sajnálom, hogy nem a régi hangulata van -
FLeK0 #6348 ez csak egy nagy mese, így nézd -
Lyan Kyj #6347 Ha nem volt végig a vízbe, akkor minek húzta ki a kád dugóját? na mindegy. lényeg, h nekem nem tetszik pár dolog a 2. évadban...mindegy, csak leírtam a véleményem. -
#6346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már ne is haragudj, de honnan veszed azt a marhaságot, hogy "Sara kb 5 percig bírja a víz alatt, még a kád is lefolyik közbe"?Mutatták-e konkrétan, hogy végig a kádban volt míg teljesen le nem folyt a víz?Egyébként amikor lefolyt a víz, abban a pillanatban lépett be Kellerman, és akkor már Sara rég kinn volt a vízből, hiszen a kezét meg a lábát is ki kellett szabadítani valamikor, nemde?A másik meg, hogy ha valaki mellbenyomnak egy forró vasalóval, miért ne tudna futni/élni?Ezt végképp nem értem...
"Sara kiugrik az ablakból, no prob"Na ezzel sem értem mi bajod.Úgy mondod, mintha a tizedikről ugrott volna le.Ismerősöm is az első emeletről esett ki, szinte semmi baja nem lett(persze nem azt mondom, hogy ez a jellemző) ehhez képest Sara igencsak összezúzódott -
#6345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a töröljük ki Kellerman-t elég lehetetlennek tűnik a valóságba vetítve. Megjelent gondolom pár kép újságokban/ internetes, stb... Hiába törlik le a saját képeikről máshol ottmarad.
Viszont így már van tényleges oka átállni a másik oldalra.
Sucre szerintem már nincs veszélyben, mert Mahone lemondhatta a vadászgépet amikor meglátta Michaeléket. (Bár nem értem egy fbi ügynök, hogyan lövethet le egy repülőt...)
C-Note feleségét szerintem hamar kiengedik szóval nem olyan nagy a para, csak megint meg kell szervezni, hogy lerázzák a figyelőit.
Bellick-nek nem jött össze :) Ilyenkor hova rakják a volt fegyőrt? Biztos nem a Fox Riverbe, de lehet nem is rendes börtönbe megy, mert nem titok ki volt azelőtt és simán kiderülhet másik börtönben aztán annyi neki.
T-bag hiányzott :( -
szlapaksandor #6344 hát már ne is haragudj meg de aki csak bírála a sorozatot ne nézze és kész ennyi!! -
szlapaksandor #6343 http://forum.prisonbreak.hu/
ide látogassatok el!! -
#6342 azt kell, hogy mondjam, hogy teljesen egyetértek. sajnos... -
cucumber87 #6341 hát igen..azokat a logikai csavarokat amikért oda voltam az első évadban fokozatosan vesti át a logikátlanság :/
de attol még az adrenalin löket megvan ;) -
Lyan Kyj #6340 ez az új rész, háháhá! Végigröhögtem az egészet. Először Sara kb 5 percig bírja a víz alatt, még a kád is lefolyik közbe, lol#1.
Mellkason b*sszák egy vasalóval Kellermant, utána még él/fut, lol#2.
Sara kiugrik az ablakból, no prob, lol#3.
Előző részekben is voltak hasonlók, pl az áramalatti vasaló+vízzel teli kád esete, de naphosszat sorolhatnám...
Kőkemény PB fan voltam első évad idején, de ez a 2. évad egyre szánalmasabb.
Elnézést, ha megsértettem valakit, ha lehet, privátban szidjatok.
-
#6339 most néztem meg az első évad utolsó elötti részét. nem vagyok az a körömrágós típus de most szétfostam az agyam:D -
#6338 január 29-én jön majd új rész a szünet után..... -
#6337 Pár hét lesz csak. Mire kijózanodik az ember az utószilveszteri bulikból, már jön is a PB. Bővebben a junkien, megírták már pár napja winnie-ék. -
Csaba007 #6336 Most akkor mégis lesz szünet??
jóideig úgy volt hogy nem lesz szünet, akkor most miért lesz?? -
#6335 de