Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En abszolut nem szidtam a 24-et, sem a BSG-t, ugyanugy ahogy te sem a PB-t, csak ramutattam, hogy azok is ugyanolyan sablonosak, még sablonosabbak mint a PB.
En meg az olyan embereket nem szeretem, akik kiakadnak azon, ha a sajat stilusukban valaszolnak nekik vissza.
Figyelem, ujabb közhely!: En legalabb nem megyek a 24 topikjaba szidni a sablonossagat. (Hozzateszem szeretem a 24-et es meg veletlenül sem jutna eszembe rosszat mondani rola! Nem is tettem.)
Es ezt kapd ki! Igen: En mar dolgoztam egy filmben Kiefer Sutherlanddel es büszke vagyok ra akkor is, ha csak a lampat tarthattam.
Ez talan nem tesz jobban hozzaertöve, de nem is vagyok tök sötet egy szinesz alakitasanak megiteleseben. Pusztan csak ennyit akartam ezzel mondani.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
amelyik befejezi, annak talan van agya.. talan
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ezzel egyet kell hogy értsek
valahogy mikor nem a börtönben történt dolgokat mutatták kedvem lett volna beletekerni sokszor
amugy ezen kivül sose láttam még ilyen sorozatot ami ilyen szinten megfogott/lekötött volna
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Egy szóval nem mondtam h BSG vagy 24 a csúcs, ilyen sorozat nem létezik, ha megértenéd is azt, ami le van írva látnád, h csak elmondtam, h a másik két sorozatban a fõszereplõ, sokkal nagyobb kvalitású színész. A klisé (figyeld csak) a sztori egy részére vonatkozott, és leirtam miért tartok a 2.évadtól. Kérlek, mikor fellépsz erre a fórumra legközelebb, ne csak azokat vedd ember számba aki azt mondják, királyságos, überbrutál, kurvajó. Ne azokat aki csak zombi módjára mondják "azztta Májkel milyen faszán csinálta". Mert itt nem hiszem h bárki azt merné állítani, h ebben a sorozatban nincsenek hibák. Közhelyekkel meg ne dobálkozz, próbáld meg saját gondolatidat is használni. A sablonokhoz még annyit h tudod az általám említett Veronicás részekbe, bizony meg csak jól sincsenek összeillesztve a klisék, amit te annyira forszírozol.
Legközelebb meg ne ugy próbáld meg védeni a Prison Break-et h másik két (egyébként) remek sorozatot szidsz, mert akkor téged fognak hülyének nézni. Vonultass fel ellenpéldákat, tudod, így szokás vitázni.
"Elöszöris meg csak veletlenül sem akartam avval faradni, hogy elkezdjek vitatkozni."
Kérlek, akkor ne nyilváníts véleményt, ÉS fõleg ne basztass mást azért mert megtette... (gondolok itt a forgatókönyv-szerû ízléstelenségre)
Ha kulturáltan elmondok valamit, akkor arra kulturált választ várok. Köszönöm.
Ha valaki, akkor en eszreveszi, ha valaki szarul jatszik, mivel eleg kritikus vagyok es valamennyire a szakmaban is vagyok. Tehat en nem csak a TV-nezesböl szerzem a "tapasztalatomat", hanem a szakma profijaitol.
Sosem mondtam Hogy Miller baratunk oscardijas szinesz, de nem is ereztem a sorozat nezese közben egy percre sem lelki fajdalmat az alakitasa soran.
Szerintem a karakterek igenis jol el vannak talalva es harmonizalnak egymassal ugy szerepben, mint szineszkent.
Ha neked a BSG es a 24 a csucs, nezd azokat. Jo szorakozast.
Velemenyedet meghallgattuk, elfogadtuk, többet nem vagyunk ra kivancsiak. Ha a sorozat temajarol van mondanivalod, szivesen diskural arrol mindenki.
Azt is elmondhatod, kit szeretsz es kit nem, mint karaktert.
Hogy mi mennyire sablonos, az qrvara nem erdekel senkit. Mi sem vagyunk hülyek. Minden törtenetet megirtak mar, mindent dalt megenekeltek mar. Nincs uj a nap alatt. Egyszerüen a sablonok ujfajta összeillesztese a fontos es, hogy az mennyire szorakoztato. S ha te ezt nem fogod fel, akkor ne minket nezz hülyenek.
Nem hiszem, hogy a BSG olyan hü de uj, hogy meg egy Sci-fi sem szolt arrol. Mert meg nem tamadtak meg földönkivüliek a földet. Meg sosem volt galaktikus haboru, meg sosem kellett az emberisegnek elhagynia aföldet uj lakhely utan kutatva...
A 24: Meg sosem fenyegettek terroristak az USA-t, hogy atombombat roobbantanak. Meg sosem raboltak el az elnököt. A reszeges lepukkadt föhös meg sosem volt valoban a felesegetöl es meg sosem raboltak el a lanyat. Ugyanez a lepukkadt föhös meg sosem harcolt a teljes feljebbvaloi stab ellen, meg sosem mentette meg egymaga a vilagot.
Szoval mi a sablonos?
Kicsit gondolkodj, mielött kinyitod a szadat.
Egyszerüen ezek a filmek az x mennyisegü sablont kicsit uj modon raktak egymasba. Ennyi.
Tovabbi szep napot es TV nezest.
Jelenlévõk: sg forumozók, pb rajongók
Angelus elmondja a véleményét a Prison Breakrõl, kulturális keretek közt. Senki nem tud reagálni a dologra, érzik h valahol igaza van. Hunnenkoenig hosszasan próbál valami ellenvéleményt összekovácsolni, h értelmes vitába kezdhessen, megvédhesse kendvenc sorozatát. Izzad, de sehogy sem megy neki, így úgy dönt, valami vicces hülyeséget bedob, amolyan értelmesebb "kit érdekelsz, ha nem tetszik a féltve örzött kedvenc sorozatom?" Fórumozók örülnek, és gyorsan elfelejtik h valaki negatív véleményt próbált mondani a sorozatról. Mert végülis a fórum nem is vélemény nyílvánításra való. Azt csak az teheti meg aki pozitívan teszi...
Jelenlévök: sg forumozok, PB rajongok.
Angelus balrol be.
Szidja a PB-t mint a bokrot.
A tömeg unottan piszkalja a körmet.
Angelus eszreveszi, hogy senkit nem erdekel a monologja.
Angelus jobbra ki.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Akkor azért véleményezeted,hogy ugyanolyan az "ábrázata" mint PB-ben!-ami persze nem igaz!
Sok filmben láttam már,és mindegyikben más és más az arculata!
Mar en is keszültem megkerdezni, hogy a gyogyszereidböl tul sokat vagy tul keveset kaptal az utobbi idöben?
BUDA > miskolc.
valoban nem kellett volna bele az az, nezd el htx -.-
BUDA > miskolc.
Itt olvastam:
[urlhttp://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466[/url]
ez a komment az uber :c
BUDA > miskolc.
Láttad csak benne,vagy végig is nézted a filmet?!-mert lenyûgözõ az alakítása Wentworth-nak!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Lehet hogy nem mindenütt stimmelnek a részletek, már rég láttam azt a részt
Amugy meg van ra eleg utalas, hogy nem is olyan tökeletes, mint amilyennek a sorozat elejen latszik. Csak meg kell nezni az összes reszt (es közben nem kijarni wc-re, illetve a konyhaba, haloszobaba)
Bazinga!
Én alapból szeretem a börtönös filmeket. Aztán tényleg jó az alapötlet. Jók a szereplõk, mármint a figurák. Ráadásul a színészi teljesítmény is egészen jó Abruzzi és T-Bag esetében. És nem ám fekete-fehérek a szereplõk, szó sincs róla. Végül: nagyon jól kieszelték a sztorit. Persze ehhez látni kell legalább 8-10 részt, hogy ez leessen. Természetesen vannak hibák, hülyeségek benne, de megbocsáthatók. <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
1. fogalmai zavar. a bk és a jr nem sorozat, hanem szappanopera. ha már hasonlítjátok valamihez, akkor nem a pb-hez vagy a freinds-hez, hanem az amcsi szappankhoz, a bold and the beautifulhoz vagy a passionh-öz, nem?
2. a bk azért készült, mert az anyatévétõl leszóltak, hogy csináljanak egy gute zeiten, slechte zeiten klónt. a szappanoperák, a honiak, minden országban nagy sikerek - itthon is az lett.
Most látom hogy nem is kicsit off hanem teljesen az. <#zavart1>#zavart1>
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi