23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6574 köszi Victorpictor innét is :) Holnap délután megnézem! -
LegoTGR #6573 Jó Victorunk kitett magáért, bár énmár reggel megnéztem, de haverok áldják a nevét :)
Nemsemmi munka, szerintem megtartjuk a szakácsot - ha értitek mire gondolok :D -
#6572 Pictor gyors volt :) -
Joker Hun #6571 Már van felirat. http://home.of.donsystem.hu/ -
#6570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kellerman kapja be :) nem örülök hogy ő lett a szövetséges...inkább lett volna mahone...bár mindkettőjük nagy g*ci, ugye kellerman kinyírta lj anyját meg megkínozta keményen saraht, mahone meg tweenert nyirta ki
de ennek ellenére nagyon jó rész volt...a pengés résznél kicsit beszartam hogy sarah felvágja az ereit :| de hálistennek nem így történt -
#6569 rossz helyen nézed ;) katt -
#6568 Én nem látom a magyar feliratot a sehol. Csak az angol van kint. -
#6567 Nem tudom mit fognak még ebből kihozni. Én már nem tudnék mást kitalálni. -
#6566 aza meleg O_O kinnvan máris a victorpictor-os fordítás magyarul -
#6565 angol reggel óta van, magyar holnap valoszinűleg -
#6564 talan ma estere lesz magyar, ha nem akkor holnap delben -
ruma #6563 Ha szerinted zuhan a színvonal és ha a 13. rész se tetszett, akkor vmi nagy gebasz van veled....jobbis ha nem nézed ha ze a színvonal nem fexik neked!
Amikor vége lett csak ültem és néztem ki a fejemből és mondogattam hogy ilyen nincs!!! -
bcrics #6562 felirat nincsen még 2x13hoz jol tudom,mikorra várhato? -
cucumber87 #6561 Sirtam..hogy kezd leülni a sorozat, ezért kénytelen vagyok magamat egy hülye baromnak hivni...mivel a 13.ep anyira de anyira eltalált!!!!!
eslső osztályu prison break hangulat,fordulatos adrenalin fröccs !
2 perce fejeztem be most egyelőre nemtudok mást irni..ver a szivem 1000el :D
remélem nem állnak le uristen ...kelemen béla vagyok kész, vége... -
#6560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki mondta neked, hogy meghalt? -
#6559 megmondták neki, hogy még 13 rész van megtalálni őt és a szalagot ennyi:D -
#6558 1.29.07 -- (2.14) John Doe
Ez lesz a címe a köv. résznek. -
#6557 Tééényleg b@zdmeg :) Innen volt Sucre mindig is ismerős nekem :) Csak most esett le h abban van benne :) -
#6556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feladta.. egyedül maradt.. csak michael-ra számíthatott volna, és szembesülnie kellett a ténnyel, h elkapták őket. -
#6555 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Épp kezdett alakulni a dolog... Erre nem számítottam. Hogy Sarahnak mibaja lett hirtelen, hogy kidobott mindent, azt nem értem. -
#6554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra mondjuk kiváncsi vagyok, h meddig fognak kellermannal együttműködni.. linc fiát majdnem kinyírta.. saraht szintúgy :)
amugy sajnálom, h meghalt mahone.. nagyon jó szerep volt! -
bcrics #6553 nekem most jön csak lefelé a 13as remélem a viktorpiktor kapkodja magát feliratot illetöen;) -
#6552 A Halálos Iramban 2ben is benne van. Az elején :D -
#6551 most két hónapig minden további nélkül cancelezheted :-) -
#6550 jaj dejó akkor még be tudlak érni titeket -
#6549 miazhogy januárban folytatják?! wáh én addig megőrülök :@@@@ -
#6548 baaaaaaaazmeg :DDDDDDDDDDDDD wááááááááá kurvajó volt a vége kellerman isten!!!!!! :DDD:D:DDDD -
#6547 Ez a rész marha gyenge volt leszámítva a végét....
Sajnos sztem zuhan a színvonal és túl nagy baromság kerekedik ki belőle.
Lehet én magam részéről cancelozom egy időre....majd ha jókat hallok a végére talán pótlom :) -
#6546 Jajó, az nem vészes, htx! -
#6545 muhahaha, ez komoly volt :D
a Bellick része persze baromság, de a vége tetszett. -
#6544 váááááááááááááááááááááááááááááááááááááh
ez a befejezés baszki.. még most is ráz a hideg!
ah -
#6543 január végén valamikor. -
#6542 Jahogy csak a fele.
Mikor folytatják? (a sok flém miatt nincs kedvem visszaolvasni, ha esetleg írtátok már) -
#6541 evad fele zaroresz -
#6540 Jajj, a mostani az uccsó ebből az évadból? Az Első évad nem hosszabb volt? Vagy én emléxem rosszul? -
#6539 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!JEEEEEEEESZ, KELLERMAN ÁTÁLLT! :D -
#6538 Angol feliratot rakna majd valaki? -
#6537 En mindjart nezem, csak 500k-val jon :( -
#6536 Te magasságos úristen! Atyavilág! Na emberek, EZ volt a legjobb befejezés, amit eddig láthattunk! Jelenleg szóhoz sem bírok jutni, annyira durva a végkifejlet! ÉS ÍGY BÍRJUK KI HÓNAPOKIG! Na, ezt is megcsinálta a Fox. Gratulálok! -
#6535 Nah, lassuk az utolso reszt... :(