Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az biztos, h ezzel növeli egy kicsit a kasszáját az rtl
pl: invasionnak nemtom melyik része volta az, amikor egy kis véres részt kivágtak, szánalmasak.....
Aki most kezdi el nezni a sorozatot,annak fogalma sincs arrol,hogy milyen is a szinezszek eredeti hangja.Igy,viszonyitasi alap nelkül nem mondhatjak rá,hogy sz**.Ettol meg a story megfoghajta az embereket.Ezzel csak azt akartam mondani,hogy szerintem nincs olyan szoros kapcsolat a szinkron es a nezettseg kozott.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
az rtl klub meg szánalmas...
valszeg a szinkront is jól elfogják b*szni, mint mondjuk a Joey-nál az HBO-n...
aztán senki se érti, hogy miért szar a nézettsége, mellesleg úgy is az lesz, hogy aki rádöbben mien király is ez a sorozat, egybõl keresi majd az eredetit... és akkor majd lesz a "kérlek adjatok egy ftp-t, vagy torrent címet" féle dömping
Annyira rossz belegondoloni, hogy ennyire amatõrök kezébe kerül a PB.
BUDA > miskolc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BUDA > miskolc.
de azt nemtudom, lehet majd felbukkan egy egy rész erejéig, de ahogy itt néztem, és jól láttam akkor az invasion-os hapek is benne lesz, milyen szerepe lesz nemtudjátok?
SPOILER KÉP !!! -> http://www.prisonbreak-online.com/gallery/albums/episodes/1x22/screencaps/831.JPG
http://www.youtube.com/watch?v=g5BGpIJsrds
Azert nem szol bele azota a csavo, mert nem erti mit beszelünk.
Neki csak összefüggestelen szavak egyvelegenek tünik a beszedünk.
Valszeg az alienek athangoltak az agyunkat es azt hisszük, meg mindig magyarul beszelünk, pedig nem is.
Nagyon keveset fizethetnek a webmasternek, ha az ennyire ganyol a munkaban...
ITT nézzétek a lap alján a "Prison Break oldalak angolul"-t,ezek tényleg ennyire idióták!?
Amúgy nagy királyság,remélem ezeket a hszeket is olvassák és javítgatnak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A legkeményebb arcok a csapatban: John Abruzzi, Charles Westmoreland, ÉS az aljas gépeltérítõ D.B.Cooper."
Most az egyszer megpróbálom nem szidni ezt a mocskos csatornát és remélem hogy csak spoiler mentesek akarnak lenni
viszont: "A rangidõs igazgató Bellick (!!!!!!!!), aki szemét az új elítélten tartja, és Warden Pope, aki szoros, szinte már apa-fia kapcsolatot épít ki az új elítélttel."
Hátõõõ,idióta,szánalmas b.zi rtl?Igen!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Michael Scofield befutott építészmérnök, mégis úgy dönt, hogy a bûnözni kezd... "
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
(igen 5 órája itt ülök a gép elõtt :S XD)
am rulzor egy soreee
sorozat buzályok foeva
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Alig várom hogy elkezdõdjön a 2. évad. 😊
Ennél jobb börtönös sztorit nemigen láttam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)