23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szövegbe ezt írják. A fényképe alatt viszont ez áll:
Current status decased
Ilyen szó nincs, valószínűleg deceased akar lenni. Ami pedig mit jelent? Elhunyt. -
ALDO #6653
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Mahone
Ezen a linken,a kép alatt írnak mi van Mahone-val
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Agent Mahone's status is currently unknown. -
#6652 En is arra gondoltam, de ahhoz meg egyszerubb egy kes! -
Kanál #6651 a tükördarabbal vágta le a haját -
Balázs 17 #6650 vagy azzal vágta le a haját a tükör darabbal, ugye eccerűbb megcincálni vele, akkor ilyen frankó haja lesz:)) (tépett), mert penge nyiss-nyass levitte volna:D vagy vmi védelmi eszköznek szánja... -
NuSkool #6649 azon gondolkoztam hogyha kijön a dvd megveszem...de sajnos eszembe jutott hogyha lesz benne eredeti hang ami biztos lesz csak ne legyen hozzá rossz felirat pl T-bag-et ne zsebesnek írják meg hasonló dolgok...a másik a borító...hát az sztem elég gáz lesz ha kilesz re írva hogy "a szökés" és valahol a sarokban 1 rtlklub felirat...jah meg ne legyenek kivéve az extrák mert azt hallotam hogy pl a lost dvd-n semmi extra ami sztem elég gáz na mind1 gondoltam megosztom veletek:P(inkább megrendelem külföldröl:P)
uhh márcsak január 22-ig kell kibírni valahogy!!!:) -
#6648 De mintha pengevel a tukorbol is darabolt volna ki, vagy ilyesmi. Akkor mit csinalt? -
Balázs 17 #6647 csak szimuláltam, hogy milesz majd vele semmi oltás nemvolt LOL -
#6646 levágta a haját -
#6645 Namost valaki egy "spoiler"-be foglalva fejtse mar ki nekem, hogy Sara neni mit ugykodott a tukornel pontosan?
(Asszem ez a kerdes meg nem volt spoiler, azert nem abban irtam!) -
#6644 Micheal -
#6643 Pedig csak annyi volt szegeny srac hibaja, hogy nem birja kivarni a jovo het szerdat, es szerette volna tudni, mi lesz a kovetkezo resz. Semmi rosszat nem mondott.. -
#6642 ez persze nem csak most jött úgy hipp-hopp,már érlelődött sok-sok idelye,egyszerűen túl sok az igénytelen ember,ez van -.-
/igénytelent nem rád értettem kekkszzike,hacsak nem te is a "mozis az jó lesz nekem" emberek közé tartozol^^/ -
#6641 jajj, azért túldramatizálni nem kell, majd ha lesz 5 percem, megsajnálom szegény készítőket. -
#6640 csak azt nem értem miért kell ilyet kérdezni,most komolyan! ezzel ugyanaz a bajom mint a szar minőségű,mozis szutykokkal amit a sok kis majom megnéz,mert nem bír várni egy-két hónapot amíg lesz belőle dvd /csakhát ugye nincs életük ezért valamivel el kell ütni az időt/
szóval konkrétan:a készítők vért hugyoznak hogy izgalmassá,látványossá tegyék a filmeket/sorozatokat,hogy tűkön üljél és a megoldást úgy lásd ahogy ŐK elképzelték,minél több drámával,hogy üssön,tökéletesen megkomponálva,ez ugyebár a jó dramaturgia.És amikor te ilyet kérdezel,vagy valaki megnéz egy szutyok minőségű filmet(és még fikázza is,miközben nem látott belőle semmmit mert mondjuk tök sötét) akkor nem azt kapod ahogy azt az alkotók elképzelték
szóval tudod mit,kivánom neked azt,hogy alkoss valamit,amit úgy érzed hogy jó,hogy beleölted az idődet és energiáidat,aztán mondjuk valami kis pöcs fogja magát,és megnézi/kipróbálja/stb de nem úgy ahogy te gondolod hogy kéne,tehát hogy ne 100%-ig úgy kapja meg/lássa/stb ahogy te elképzelted és utána megtudod milyen érzés is ez,remélem érthető voltam,mert hogy hosszú az biztos :P -
#6639 De az Avocadonak ugye mar nincsen micsodaja?! :) Tehat azert Bellick nem kap annyi "romantikat", mint a kiscsavo kapott :) -
#6638 LOL :DDDDDD -
Hoz_Hun #6637 Lehet Bellik ügyesebb lesz és fél évad alatt megszökik. -
Kaslerka #6636 Bellick vs Avocado... Szerintem romantikus lesz. -
#6635 Összességében fogok véleményt alkotni. :)
Először is akinek nem tetszik az ne nézze erre szerintem nem kell reagálni.Én nagyon szeretem ezt a sorozatot s már írta más is,hogy lényegtelen, hogy az utolsó percig reális e vagy sem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert persze, hogy vannak hibák benne, pl. nekem az tűnt fel, hogy Schofield-ék után vagy 6-an indultak, mégis csak Mahone követte őket.Mármint becsukták az ajtót de nem hiszem, hogy a 6 kiképzett ember csak toporog a bezárt ajtónál...Szóval ilyeneken nem kell fennakadni.
T-bag szerintem is jó karakter, hiba lenne kiírni a sorozatból!S valaki írta, hogy hogyan szed fel egy nőt?!Erre mit lehet mondani?Nem egy Jessica Albát szedett fel, szóval simán fel lehet szedni egy ilyen kiéhezett, megkeseredett nőt csak hozzáállás kérdése.Egy kis kedvesség kellett, s mint tudjuk T-bag tud nagyon kedves lenni. :)
Bellick meg előzetesben van egyenlőre.Viszont az tetszett, hogy ugyanúgy távolodott a kamera mikor már a cellában volt, mint az első évadban Michael-ről. :P
Szerintem is újra csúcsponton van a sorozat!!Nagyon várom a következő részt bár még soká lesz sajnos. :( -
Hoz_Hun #6634 Nem hiszem hogy sértésnek szánta a lövős szmájlit. -
#6633 Én még csak a második évad 5.részénél tartok, de ez komoly volt:D "ráépítkeztek":D -
#6632 És miért kellenek ez a lövős smiley-k?? Itt már semmit sem lehet kérdezni, hogy az ember ne kapjon oltást? Köszi az infót! -
#6631 bazdge!ezt a befejezést...eddig se panaszkodtam,de ez most olyan volt nekem,mint az elején...fasza!!! -
Balázs 17 #6630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az apja -
#6629 a bíró kap valamit. -
#6628 És ki telefonál? Mivel tudja leállítani a kivégzést? Mert ugye a kormányzó (doki apja) az nem segít! Akkor ki?? -
#6627 a telefon. -
#6626 Én nem az egész kérem, hogy mondjátok el, hanem hogy ki fogja megmenteni Lincolnt! :) Csak ennyit mondjatok meg nekem! :D -
#6625 Neked poén lenne úgy végig"izgulni", hogy tudod, hogy mi lesz a vége? Ha igen, elmondhatjuk, de sztem nagy hülyeség amit kérsz. Ha ennyire érdekel, hogy mi lesz a végén, töltsd le az egészet és nézd végig nonstop 1 nap alatt az egészet :) -
#6624 Sziasztok!!
Tudomm, hogy ti már sokkal előrébb jártok! Ma az RTL-n a The Rat rész ment! Valaki elmondaná nekem, hogy hogyan fog megmenekülni Lincoln? Mondja, hogy "Nézz hátra, Nézz hátra"! Ki az a pasi aki a "hunyori" pasi mögött van? Hogy fog Lincoln megmenekülni? Köszönöm... -
Kanál #6623 ha benne volt a promoban hogy következő rész január 22.-én, sőt meg is értetted akkor mi a kérdésed? -
kis kocka #6622 a 14 az jövő héten lesz? mert a promóba jan. 22 volt csak azért kérdem -
#6621 mert az oké hogy vannak benne bakik,de az már gáz ha végig,folyamatosan tolják az arcomba a baromságokat,és sajnos egyre többet ebben a sorozatban -
#6620 én is ezt gondolom!felesleges belekötni minden sz*rba,persze hogy vannak benne bakik,de miért kell ennyire felfújni őket?!? -
#6619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az azert tenyleg vicces - most imdbt olvasgatva igy a munkaido vege fele - hogy pont az 50. szulinapjan kapta a golyot Mahone (William Fichtner) ;]
-
#6618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellcik-et énis sajnálom, meg kicsit hihetetlen, hogy enynitől elítélték, de ennek már hangot adtam előző rész után is...
T-Bag-et szerintem is elintézhették volna már...kicsit durva, hogy monoklis arccal, szakadt ruhában, kócos hajjal össze tudott szedni egy nőt, meg h egyáltalán szóba állnak vele....
De ettől függetlenül sztem nagyon király rész volt a tegnapi, Mahone sztem se halt meg...Nagyon jó színész, már Underlay seriffként is király volt :)
Abruzzi-t meg nem azért vették ki a sorozatból, mer nem tetszett a készítőknek, hanem mer nem vállalta már. Pedig tényleg jó lett volna egy kis mafiózós szál... -
#6617 most néztem meg az új részt és áhhhh.
ottvan a szeren, de nagyon.
nagy faszság, hogy várni kell januárig.
Fuck You FOX :D -
#6616 Ki volt az a fickó Bill Kim-mel? -
#6615 "T-baget nemtom h mért szídjátok, szerintem az egyik legnagyobb arc az egészben"
Pontosan :)