23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6414 asszem -
#6413 ez volt már? -
#6412 Mióta felszállt a gép nem volt szó Sucre-ról... -
#6411 illedelmesek azok akik a vadászrepcsiben ülnek és hagynak egy kis egérutat nekik:D -
Balázs 17 #6410 aztnemértem h mikor felszáll sucre a géppel, nemsokkal később már jön is a repcsi, aztán utána sötét van (nemtom kb mennyi idő telhetette el), és nehogymá nemérte be a másik gépet.... vagy szépen követi kaméleon módban a mexikói határig? lool -
#6409 Es szerinted egy cesna utan egy harriert kene küldeniük?
A magyar kikepzö gep sem Ikarusz gyartmany valoszinüleg, szoval miert ne lehetne az amerikaiaknak is? -
#6408 ja még annyit, hogy elég elcseszett fotosoppja van a cégnek :D -
hmm, biztos van ennek valami amcsi megfelelője, mert azért nemhiszem, hogy a magyar légierő által is rendszeresített kiképzőgépet használnának benne...de, hogy kiképzőgépnél nem komolyabb, az szinte biztos :)
szóval sztem ez az eddigi legnagyobb baki! :)
de szarni rá, attól még ütik ez a sorozat nagyon! -
#6406 Vegülis ugy menekült meg, hogy egy het alatt kiitta miközben folyamatosan kipisilte.
Közben megtanult a feneken levegöt venni. Az ugye kilogott a vizböl... -
#6405 ja, amúgy meg sucre-nak sztem nem kell attól tartania, hogy az elsőre csehszlovák kiképzőgép -nek tűnő "vadászgéppel" lepuffantják :D -
#6404 és közben nem éhezett meg? azt mondjuk értem, ha nem volt szomjas :P -
#6403 -
#6402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtudom, hogy lehetsz ilyen marha, de szara több mint egy hétig volt a víz alatt :D -
gomoo #6401 bocs csak elég ideges voltam!Nagyon köszi de már hála istennek találtam!!!JA és még 1* bocs h bunko vltam van iylen de sz.tem aki ide nézeget,mindenki ismeri a gogle-t minimum!!! -
#6400 de ha az történne a 2. napot se élné meg Bellick... :DDDDD -
#6399 (válasz a spoiler-re): :DDDDDDDDDD ez jóóó:DDDDDD lehetséges:) -
#6398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellicket bezárják a Fox River-be, és ezért kölcsön kell kérnie Scofield hátát:)
#6390-re: de feliratok.hu-n fenn van minden eddig elkészült felirat /azokhoz a részekhez természetesen nincs, amit még nem adtak le amcsiban se/, ha nem találod, akkor az vagy azért lesz, mert megint sz*raxik az oldal, meg a tükrözései /próbáld meg később/, vagy esetleg már csokorba foglalták /pl. ha első évad 2. részéhez kell, akkor már lehet, első évad egy rar-ban van benne, azt kell leszedned/ -
#6397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áá, bellick tiszta szívből gyülőli őket... de végülis lehet:) -
Reyes #6396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg pont Bellick fog átállni Michael-höz, és Lincoln-hoz...
Sara meg de idegesítő istenem...Már az első pillanattól kezdve idegesített a mókus fejével együtt:@
-
#6395 magadról beszélj, ha nem tudod használni a keresőt-.- -
gomoo #6394 mike jajj de zseni vagy mi lene veled nélkülem!!istenem köszönöm!!még vannnak ilyen bolondok? -
#6393 feliratok.hu-n és a hosszupuskán vannak hozzá subok.... -
#6392 ok, elmondom itt van KLIKK -
gomoo #6391 bocs elírtam magam ugy mondom a 2. évadhoz!!!igazatok van én hibám talán így!! -
gomoo #6390 a feliratok.hu-n nincs!! ennyir hülye azért nem vaok h legelőszőr nem azt nézem +!egyéb ötlet? -
#6389 a prisonbreak két részéhez... hmm... van ám már jó pár rész szinkronosan... -
FLeK0 #6388 vajon hol?
a www.nemfeliratok.hu-n talán? -
gomoo #6387 hy all lenne 1 nagy kérdésem a prisonbreak 2 részéhez felíratokat hol találok?Előre is köszi!! -
Balázs 17 #6386 ezt te nyomtad vagy csak belinkelted?:D -
kis kocka #6385 nyugi tom hogy poén
amúgy jó a kép tetszik -
#6384 tom de az csak poen akart lenni.. ne koss mar bele vazze -
Slash89 #6383 Hol van az orra? -
kis kocka #6382 baki. nem a jobb keze van megnyírva -
-
#6380 kay. végülis igaz. én agyonlőttem volna mind :D -
#6379 történetileg teljesen lényegtelen, mostmár nem is igen illene bele -
#6378 Azt a reszt az europai parlament turisztikai reszlege fogja finanszirozni valszeg a TUI-val karonöltve. :-))) -
#6377 most mutassák a hosszú napokat amig átér hollandiába? :D majd ha ott lesz jön egy kis összesítés az útról meg majd a kalandok europában :DDDD -
#6376 hová lett CHARLES PATOSHIK?
jó lenne már ha Kellerman a fejéhez kapna és átállna a mi oldalunkra... -
FLeK0 #6375 átment rajta