Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nud
köxi mindenkinek a hozzászólást!
mind1gyikbõl nézek majd 1 részt.

house

BUDA > miskolc.

Zs0lt1
4400, My Name is Earl, The Office US többek közt :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

quack
grat

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ez baromira ízlés kérdése, hiszen valaki biztos trének találja a lostot vagy a pb-t.

én a 24-et ajánlanám, azt sokan szeretik.

hasonló stílusú (összefüggõ) több is lesz õsszel, figyelj rájuk - idén a 3 scifi volt, amelyik hasonlónak mondható: surface, threshold és invasion.

amúgy én is a közönségkedvenceket, vagyis a 4 scifit (4400, stargate, stargate: atlantis, battlestar galactica) ajánlom hirtelen, vagy pedig a house-t.

de rengeteg sorozathoz van magyar felirat - sok elsõ részhez. az ember letölti megnézi és eldönti ,hogy bejön-e neki a sorozat. ha csak másra hallgat, akkor lehet, hogy élete legjobb sorozatát mulasztja el.

meg aztán mostanában is indulnak folyamatosan sorozatok - például szerdán jöna blade😊
joebacsi
rome, house meg scifibõl bsg

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nud
hali!
tudtok még valami hasonló igényes sorozatot,mint a pb ill. a lost?

seriesfanatic
+ #2439

joebacsi
+combfixes dokinéni? <#rolleyes>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amse
jah junkie-n olvastam énis...
bannert át kéne alakítani.Menekülõs kép kell és félkezû T-Bag 😊

AtiRadish
Fiúk jányok a PB 2. évadának premierjét egy héttel elõrébb hozták!!
Tehát augusztus 21.-én lesz a várva várt folytatás!!

Törölt felhasználó
Sorry
Serpa
má volt ...

Törölt felhasználó
Fülüke
az ám...

De k*rvajó géped van istenem....

Serpa
jééé.
Underlay.

de õ egy UFÓ, nem??
<#idiota>

Maak
ja...és hamar begyógyítja azt a kis vágást amit ejtett rajta a nagytesó <#zavart2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

quack
tudod vannak emberek akik nem kézzel basznak <#idiota>

Lynx_TWL
legjobb arc😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Maak
félkézzel? <#taps>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

joebacsi
majd t-bag jól megb@ssza eztis <#idiota>

Az senkit sem érdekel...
Fülüke
NEEEEEEE...Én ezt az embert nem szeretem..

mukika
Fülüke
Ez nagyon jó sorozat. Jobb mint a LOST jobb mint a INVASION...Ja az invasiontól minden jobb...de ez nagyon jó!!!!

még nincs hivatalos cím.
Ahogy mondod, ez pozítívum...
Emelett a második évad már befejezést is fog kapni, ami dicséretes.
Hunnenkoenig
Nekem mindegy a cim. A lenyeg, hogy megy a sorozat es izgi marad.

Jollehet a börtönös környezet hianyozni fog egy kicsit, de nekem a karakterek fontosabbak, mint a börtön.

Amig jo a sztori es a megkedvelt karaktereim jatszanak benne, addig buli a cucc.

A cikket olvasva nekem az tünik ki, hogy a keszitök sem tervezik vegtelen hosszura a sorozattot, mint ahogy azt egyesek itt kritizaltak. Tehat amx 2 esetleg 3 evadra.

Sörrel elmegy azért
elég vacak cím 😞

"Másodszor pedig, hogy még nem tudni 100%-ra, hogy mi, de mindenféleképpen más címe lesz a sorozatnak augusztustól."

Hát elejtett megjegyzésekbõl már tudni lehet, h "Prison Break - The Manhunt", vagy csak simán: "Manhunt" lesz a cím....
Soundtrack listet tud valaki?

Geeryy
<#szomoru1>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Törölt felhasználó
S2 címe:

Prison Break - Manhunt (hajtóvadászat)
asszem nem ékezetes...

rezsofiz
nem lesz több rész az elsõ évadban, a 2. évad fog kezdõdni majd augusztus 28-án ahogy a kép is mutatja

sazl : c

Geeryy
[õ volt <#hehe>]

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

mar linkelte vki, defused a neve

Amse
ékezetes?

Hunnenkoenig
A banner keszitöje mar nem akar vele pepecselni, mosma igy marad... de azert belinkelheted a fontot, biztos sokak örülnenek neki.

ha kell van prison break style betûtípusom, kiírhatjátok azzal is a 2.évad info-t, ha akarjátok...

Vak vagy? <#wilting>
Amse
<#zavart2>

Forrest Gump
Sziasztok!
Mikor lesz 23-24. rész?
a feltöltést meg nagyon köszi😊
egyáltalán nem kicsi, mert signek készítettem és annak max mérete 400*150, ahogy ennek is, a feliratot meg kivágtam a poszterrõl, szal amiatt ne engem, hanem a prison break designereit tessék dorgálni 😊 beginninget, meg elírtam bocs 😄
Lazarus
😊) Ez arra emlékeztet mikor a logómban elírtam a nevem és ezt másoktól tudtam meg 😄
quack
beginning rövid g

nekem bejön, bár a B-betût a Breakben nem vágnám el...