Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
én a 24-et ajánlanám, azt sokan szeretik.
hasonló stílusú (összefüggõ) több is lesz õsszel, figyelj rájuk - idén a 3 scifi volt, amelyik hasonlónak mondható: surface, threshold és invasion.
amúgy én is a közönségkedvenceket, vagyis a 4 scifit (4400, stargate, stargate: atlantis, battlestar galactica) ajánlom hirtelen, vagy pedig a house-t.
de rengeteg sorozathoz van magyar felirat - sok elsõ részhez. az ember letölti megnézi és eldönti ,hogy bejön-e neki a sorozat. ha csak másra hallgat, akkor lehet, hogy élete legjobb sorozatát mulasztja el.
meg aztán mostanában is indulnak folyamatosan sorozatok - például szerdán jöna blade😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tehát augusztus 21.-én lesz a várva várt folytatás!!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De k*rvajó géped van istenem....
Emelett a második évad már befejezést is fog kapni, ami dicséretes.
Jollehet a börtönös környezet hianyozni fog egy kicsit, de nekem a karakterek fontosabbak, mint a börtön.
Amig jo a sztori es a megkedvelt karaktereim jatszanak benne, addig buli a cucc.
A cikket olvasva nekem az tünik ki, hogy a keszitök sem tervezik vegtelen hosszura a sorozattot, mint ahogy azt egyesek itt kritizaltak. Tehat amx 2 esetleg 3 evadra.
Hát elejtett megjegyzésekbõl már tudni lehet, h "Prison Break - The Manhunt", vagy csak simán: "Manhunt" lesz a cím....
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Prison Break - Manhunt (hajtóvadászat)
sazl : c
[õ volt <#hehe>#hehe>]
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé