23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ruma
    " Halálos kimenetelű karambol részese volt A szökés című sikersorozat egyik fegyencének alakítója, Lane Garrison - az is lehet, hogy ő a felelős.

Lane Garrison játssza a sorozatban a fiatal, laza Tweenert, aki a testvérpárral együtt, szintén szökne a börtönből. A színész most a valóságban is rács mögé kerülhet, hiszen lehetséges, hogy ő a felelős egy szombat éjszaka történt, halálos kimenetelű balesetért.

Sportkocsija ugyanis egy fának csapódott, de a Beverly Hills-i rendőrség közleménye szerint, egyelőre csak annyi bizonyos, hogy az autó Garrison tulajdonában van, azt még vizsgálják, hogy a négy utas közül ki vezetett, amikor az ominózus eset történt.

A huszonhat esztendős színészen kívül három tinédzser ült még az autóban, egy tizenhét éves fiú és két tizenöt éves lány - így igen nagy a valószínűsége, hogy Garrison vezette a járművet. Sajnos a másik fiút már nem lehet felelősségre vonni, ő ugyanis életét vesztette a balesetben.

A két lány ugyan életben maradt, de mindkettő megsérült a balesetben, egyikük állapota kritikus az orvosok szerint. A karambol során Garrison bizonyult a legszerencsésebbnek, ő ugyanis könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet - más kérdés, hogy mi vár rá esetleg a bíróságon."

Azta!

LEhet vmi fanatikus magára tetoválja majd a börtönt azt bemegy és kihozza...

Vagy lehet Wenwort Miller teszi meg, csak lehet feltűnő lenne most, hogy ha kirabolan egy bankot!
  • Smuge
    Igen most látom csak sorry. Elöbb kellett volna utánanéznem. Addig meg viditom magam a "Teddy hazatért" szöveggel :DD
  • miilann
    januarba folytatjak
  • Smuge
    Nehogy azt mond hogy csak 13 részes volt 2.évad???
  • PeeTeR
    torrent...
  • zorden
    Tudom, nem szeretitek a negativ velemenyt, de egyben nezve most harom reszt egyetlen meglepo dolog volt benne: hogy Mahone oldalrol nekiment az autonak es jott a hatarorseg is. A tobbi ismet klise klise hatan, na meg a rejtelyes par masodperces szokesek (Sara, T-Bag). Nagyon hatasvadasz a sorozat. Hogy miert nezem? Mert erdekel h ebben a szezonban levaltjak/bealdozzak-e az elnoknot, vagy meg huzzak egy ideig.
  • CoD23
    kössz
  • Daveee
    enyhe off :D
  • Flamer
    berakod a windows mappa "fonts" almappájába. elvileg ha sajátgépből másolod be, akkor felsetupolja a betűkészletet magától.
  • CoD23
    hali
    elmondaná valaki hogy hogy tudom használni azokat a betütipusokat amiket letöltötem a www.dafront.com rol
    előre is köszi
  • macselek #6724
    Nah, énis megnéztem 13. at :D Wow mekkorát néztem a végén:D Tök király hogy kellerman velük van:D Jajj de én nem bírok várni Januárig
  • Sil3nt
    de, tudod...
  • soma62
    de akkor nemtudod serkeszteni!vagy igen??
  • Sil3nt
    nemis kell atirni...jegyzettomb siman kezeli az srt-et is
  • soma62
    feliratot ugy a legegyszerübb szerkeszteni hogy átirod txt re a filet szerkeszted és visszairod srt-re:D;)
  • A tumi
    Nem kell itt semmiféle feliratot szerkeszteni.
    Amit én eddig leszedtem az mind jó volt.
    Csak értelmezni kell a dolgokat.
    Tehát: ha xvid.xor-os filmet szedsz le akkor xvid.xor-os feliratot szedjél le hozzá.Ha xvid.lol-os a film akkor xvid.lol.os felirat kell alá.
    Egyértelmű nem?
    Ja és ha a felirat fájlja nem azonos a filmével akkor át kell nevezni(vagy a filmet a feliratéhoz,vagy a feliratot a filéhez).
    Ennyi.Aki innentő kezdve sem boldogúl az MONNYON LE!!!
    :-DDDD
  • bcrics
    falcone és abruzzi már a constantin a demonvadászban is nagyot vágott abruzzi mint az ördög huj,,
  • j0nNyKa
    wtf?
  • Serpa
    ahogy be volt harangozva junkien, h ilyenek kell lennie egy cliffhangernek, akkora volt a csalódás.

én már meg se lepődtem a végén.

engem most csak az a "néma" csávesz érdekel, aki Kimmel volt.
  • NuSkool
    sztem ne a zsarus dolgon lovagoljatok!!!
    biztos nemcsak azta rohadt ajtót bámúlták!!!
    majd lehet hogy lesz vmi a következő részben!!
    mondjuk előzetes videóba semmi zsarus üldözést nem mutattak de nembaj!!
  • Rio81
    6710: Vannak egyszerű progik, amivel feliratot lehet szerkeszteni... EasySubtitler, Subtitle Studio, megkönnyítik az ember életét, és nem nehéz kezelni őket.
  • Sanyeee
    A 2.évad 13.részéhez...de lehet h rossz maga a rész amit letöltöttem...Lécci vki adjon egy letöltésre mutató linket A 13.részhez meg egy magyar feliratot!!
  • Sanyeee
    A 2.ÉVAD 13.Részéhez...de vmi pontosabb letöltésre mutató linket pls!..ami neked is jó volt..
  • Police88
    melyik rész melyik verziójához?
    amúgy meg http://feliratok.hu
  • Sanyeee
    hy all!
    vki adjon már egy olyan feliratot ha nem késik a szöveg mert eddig amit néztem 5mpercel utána irja csak ki!!
  • Csibe001
    #6635 - olvasd el.Szted fennakadtam? :)
  • North
    Azért az ajtóbezárással előnyt szereztek Scofieldék. Attól hogy a kamera nem mutatja a zsarukat, még nem biztos hogy az ajtót bámulták.:)
  • scorpeeon
    Mivel Mahone-ék végig futottak, így ha csak fél percet szarakodnak az ajtóval, szépen lemaradnak...
  • LasDen #6706
    talán le vannak maradva....de nehogymá ilyenen fenn akadj.....
  • Csibe001
    Igen tudom, de attól még "eltűntek" a kísérők.Annyira nem lehetnek hülyék, hogy ahányan vannak az ajtót bámulják. :)
  • Zsoldos
    Mahone masfele ment, mig a rendorok az ajtoval vacakoltak.
  • Reyes
    A testvérekhez tényleg illik, de C-Note, Tweener, meg Abruzzi hangja szánalom:S
  • gyuriii
    Nem az a lenyeg hogy az eredeti hanghoz hasonlo hangjuk legyen hanem az hogy a karakterhez illo hangot adjanak. En az elso 2-3 reszt tv-ben lattam csak aztan kezdtem letolteni a tobbit, es szerintem a karakterekhez illik a hang.
  • Rio81
    6680: a Lost szinkronja minden, csak nem élvezhető. Egy afro-amerikait, egy irakit, a dél-koreaiakat nem lehet normálisan leszinkronizálni. Képtelenség. PB szinkront hálistennek még nem hallottam, de el tudom képzelni mit műveltek pl. C-Note jellegzetes hangjával.
  • NuSkool
    jaja tv2-ős lesz a heroes aztán most vesézzük ki a heroes forumban hogy mi lesz a magyar cím xD :D
  • nesster
    Már látom h tv2-ös, bocs!
  • nesster
    OFF
    RTL-es lesz?
    ON
  • Police88
    a frissen bugázott kutyájával együtt asszem :D
  • Balázs 17
    LOOOL
  • LasDen #6695
    Pathosik hollandiába készül tutajon... :D