23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
ruma #6734 " Halálos kimenetelű karambol részese volt A szökés című sikersorozat egyik fegyencének alakítója, Lane Garrison - az is lehet, hogy ő a felelős.
Lane Garrison játssza a sorozatban a fiatal, laza Tweenert, aki a testvérpárral együtt, szintén szökne a börtönből. A színész most a valóságban is rács mögé kerülhet, hiszen lehetséges, hogy ő a felelős egy szombat éjszaka történt, halálos kimenetelű balesetért.
Sportkocsija ugyanis egy fának csapódott, de a Beverly Hills-i rendőrség közleménye szerint, egyelőre csak annyi bizonyos, hogy az autó Garrison tulajdonában van, azt még vizsgálják, hogy a négy utas közül ki vezetett, amikor az ominózus eset történt.
A huszonhat esztendős színészen kívül három tinédzser ült még az autóban, egy tizenhét éves fiú és két tizenöt éves lány - így igen nagy a valószínűsége, hogy Garrison vezette a járművet. Sajnos a másik fiút már nem lehet felelősségre vonni, ő ugyanis életét vesztette a balesetben.
A két lány ugyan életben maradt, de mindkettő megsérült a balesetben, egyikük állapota kritikus az orvosok szerint. A karambol során Garrison bizonyult a legszerencsésebbnek, ő ugyanis könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet - más kérdés, hogy mi vár rá esetleg a bíróságon."
Azta!
LEhet vmi fanatikus magára tetoválja majd a börtönt azt bemegy és kihozza...
Vagy lehet Wenwort Miller teszi meg, csak lehet feltűnő lenne most, hogy ha kirabolan egy bankot!
-
#6733 Igen most látom csak sorry. Elöbb kellett volna utánanéznem. Addig meg viditom magam a "Teddy hazatért" szöveggel :DD -
#6732 januarba folytatjak -
#6731 Nehogy azt mond hogy csak 13 részes volt 2.évad??? -
#6730 torrent... -
zorden #6729 Tudom, nem szeretitek a negativ velemenyt, de egyben nezve most harom reszt egyetlen meglepo dolog volt benne: hogy Mahone oldalrol nekiment az autonak es jott a hatarorseg is. A tobbi ismet klise klise hatan, na meg a rejtelyes par masodperces szokesek (Sara, T-Bag). Nagyon hatasvadasz a sorozat. Hogy miert nezem? Mert erdekel h ebben a szezonban levaltjak/bealdozzak-e az elnoknot, vagy meg huzzak egy ideig. -
#6728 kössz
-
Daveee #6727 enyhe off :D -
#6726 berakod a windows mappa "fonts" almappájába. elvileg ha sajátgépből másolod be, akkor felsetupolja a betűkészletet magától. -
#6725 hali
elmondaná valaki hogy hogy tudom használni azokat a betütipusokat amiket letöltötem a www.dafront.com rol
előre is köszi
-
#6724 Nah, énis megnéztem 13. at :D Wow mekkorát néztem a végén:D Tök király hogy kellerman velük van:D Jajj de én nem bírok várni Januárig -
#6723 de, tudod... -
#6722 de akkor nemtudod serkeszteni!vagy igen?? -
#6721 nemis kell atirni...jegyzettomb siman kezeli az srt-et is -
#6720 feliratot ugy a legegyszerübb szerkeszteni hogy átirod txt re a filet szerkeszted és visszairod srt-re:D;) -
A tumi #6719 Nem kell itt semmiféle feliratot szerkeszteni.
Amit én eddig leszedtem az mind jó volt.
Csak értelmezni kell a dolgokat.
Tehát: ha xvid.xor-os filmet szedsz le akkor xvid.xor-os feliratot szedjél le hozzá.Ha xvid.lol-os a film akkor xvid.lol.os felirat kell alá.
Egyértelmű nem?
Ja és ha a felirat fájlja nem azonos a filmével akkor át kell nevezni(vagy a filmet a feliratéhoz,vagy a feliratot a filéhez).
Ennyi.Aki innentő kezdve sem boldogúl az MONNYON LE!!!
:-DDDD -
bcrics #6718 falcone és abruzzi már a constantin a demonvadászban is nagyot vágott abruzzi mint az ördög huj,, -
#6717 wtf? -
#6716 ahogy be volt harangozva junkien, h ilyenek kell lennie egy cliffhangernek, akkora volt a csalódás.
én már meg se lepődtem a végén.
engem most csak az a "néma" csávesz érdekel, aki Kimmel volt. -
NuSkool #6715 sztem ne a zsarus dolgon lovagoljatok!!!
biztos nemcsak azta rohadt ajtót bámúlták!!!
majd lehet hogy lesz vmi a következő részben!!
mondjuk előzetes videóba semmi zsarus üldözést nem mutattak de nembaj!! -
Rio81 #6714 6710: Vannak egyszerű progik, amivel feliratot lehet szerkeszteni... EasySubtitler, Subtitle Studio, megkönnyítik az ember életét, és nem nehéz kezelni őket. -
Sanyeee #6713 A 2.évad 13.részéhez...de lehet h rossz maga a rész amit letöltöttem...Lécci vki adjon egy letöltésre mutató linket A 13.részhez meg egy magyar feliratot!! -
Sanyeee #6712 A 2.ÉVAD 13.Részéhez...de vmi pontosabb letöltésre mutató linket pls!..ami neked is jó volt.. -
#6711 melyik rész melyik verziójához?
amúgy meg http://feliratok.hu -
Sanyeee #6710 hy all!
vki adjon már egy olyan feliratot ha nem késik a szöveg mert eddig amit néztem 5mpercel utána irja csak ki!! -
#6709 #6635 - olvasd el.Szted fennakadtam? :) -
North #6708 Azért az ajtóbezárással előnyt szereztek Scofieldék. Attól hogy a kamera nem mutatja a zsarukat, még nem biztos hogy az ajtót bámulták.:) -
#6707 Mivel Mahone-ék végig futottak, így ha csak fél percet szarakodnak az ajtóval, szépen lemaradnak... -
#6706 talán le vannak maradva....de nehogymá ilyenen fenn akadj..... -
#6705 Igen tudom, de attól még "eltűntek" a kísérők.Annyira nem lehetnek hülyék, hogy ahányan vannak az ajtót bámulják. :) -
Zsoldos #6704 Mahone masfele ment, mig a rendorok az ajtoval vacakoltak. -
Reyes #6703 A testvérekhez tényleg illik, de C-Note, Tweener, meg Abruzzi hangja szánalom:S -
#6702 Nem az a lenyeg hogy az eredeti hanghoz hasonlo hangjuk legyen hanem az hogy a karakterhez illo hangot adjanak. En az elso 2-3 reszt tv-ben lattam csak aztan kezdtem letolteni a tobbit, es szerintem a karakterekhez illik a hang. -
Rio81 #6701 6680: a Lost szinkronja minden, csak nem élvezhető. Egy afro-amerikait, egy irakit, a dél-koreaiakat nem lehet normálisan leszinkronizálni. Képtelenség. PB szinkront hálistennek még nem hallottam, de el tudom képzelni mit műveltek pl. C-Note jellegzetes hangjával. -
NuSkool #6700 jaja tv2-ős lesz a heroes aztán most vesézzük ki a heroes forumban hogy mi lesz a magyar cím xD :D -
#6699 Már látom h tv2-ös, bocs! -
#6698 OFF
RTL-es lesz?
ON -
#6697 a frissen bugázott kutyájával együtt asszem :D -
Balázs 17 #6696 LOOOL -
#6695 Pathosik hollandiába készül tutajon... :D