23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Slash89 #6694 A szinkronhangok közül még C-Note hangja az, ami engem nagyon zavar, nameg Abruzzié. -
#6693 Vissza térve a szinkronhoz télleg elég gány. Pl szegény Tweenert teljesen lehúzták a balfenéken. Ezúttal is Isten nyugosztalja. Eszement egy ember volt. De hát akkor marad Sucre aki a másik kedvenc emberkém. Nagy, szőrös, izmos és beszari. Patoshik engem is érdekel. Ha jól emlékszem(ha nem javítsatok ki)annál a lakásnál van ahol a pénz van?
Az a Január 22. és 29. de messze van. -
#6692 lesz:) -
lampard99 #6691 haly lesz 3. évad?:D -
#6690 de biztos mar a 4. es az 5. is megvan neki -
#6689 Nem rossz. 3. évad nincs még meg neki? -
#6688 sztem már átevezett európába és szétszívta a maradék agyát is :D -
NuSkool #6687 ja de ez kamu hogy lehet neki meg mind a 44rész deszar :D:D:D -
NuSkool #6686 jah ez a másik a #6685-höz hogyha kijön itt a dvd megvenném de 1az hogy a boríton nekem PRISON BREAK felirat kell nem pedig A SZÖKÉS...(de biztos hogy a szökés lesz pfffúújj :P )
a másik hogy legyen eredeti hang de ne fos felirattal!!!
mondjuk ezt 1szer már leírtam ide :D -
Thomas Hangmen #6685 Valaki nagyon ért az üzlethez -
Slash89 #6684 Egyetértek, az eredeti hang mindig jobb. -
NuSkool #6683 hamár szinkronnál tartunk pár napja megtudtam hogy lesz jövőre heroes na kiváncsi leszek a szinkronra mondjuk nemszámítok vmi húdejóra!!!
a lostnak sem az igazi a szinkron de azért elmegy!:P
én inkább maradok az eredeti hangoknál felirattal!!!:) -
#6682 OFF
Remélem az AXN ugyanígy fog figyelni a Jericho szinkronjára is. :)
Továbbiakat a Jericho topicba, ide erre nekem NE válaszoljatok. (csak megjegyeztem)
ON -
#6681 mert az nem retekklub szinkron,hanem axn ugyebár és bizony van ahol még adnak a minőségre -.- -
#6680 Egyet értek, szinkronnal élvezhetetlen, ellentétben a Lost sorozattal, ahol megítélésem szerint egész jól dolgoztak a magyar hangok. -
A tumi #6679 Nagyon komoly volt a s02e13-rész.
Habár valami ilyesmire lehetett számolni.
Csak az volt a kérdés,hogy ki teszi meg ezt a lépést.Hát Ő megtette.
:))))
"Teddy hazatért" na ennél a résznél visítottam a gyönyörűségtől.
Hihetetlen jó sorozat.
Jah már csak az a kérdés,hogy Patoshik-kel mi a fene van,mert ezt a szálat egy kicsit altatják.
Übher Alless Prison Breakes!!!
:-DDDD -
#6678 a #6675-höz még annyit tennék hozzá, hogy VICTORPITOR AZ ISTEN! Leshetnének tőle a szimkronstúdiós kollegák. -
#6677 Hát én letöltöttem, de csúszik rajta a hang a képtől. -
SAFIII #6676 Hi!!!!!!
Ez a video nincs meg valakinek????
http://video.google.com/videoplay?docid=-827387929602593746&q=faf+la+rage
Msn címem : [email protected]
ha valakinek megvan vagy tudja honnan lehet leszedni akkor szóljon már
Köszi -
NuSkool #6675 hát az előző emberkéhez csak annyit hogy felirattal sokkal jobb!!!
a magyar szinkron olyan szinten lehuzza a dolgokat mint az állat nem lehet élvezni...nameg a fordítás is elég gáz :D:D -
#6674 nagyon jó a sorozat:) én az rtl-n követem:) amúgy élvezhető feliratal is?:) vagy csak úgy igazán élvezhető?:DDD mondjuk mind1 mert nem is tom honnan leszedni... -
Slash89 #6673 Ja oké, akkor 29. -
#6672 kijavitanalak....22.-en nemlesz uj resz...csak osszefoglalo...29 jon a 14.resz azaz az uj resz -
#6671 köszi szépen:) -
#6670 és télleg:D -
Slash89 #6669 Igen, szünet, január 22-én lesz csak új rész. -
#6668 ő meg fáradt privátot küldeni. -
#6667 ^^ akkor küld meg privibe:D (nincs kedvem visszaolvasni, fáradt vagyok):) -
#6666 -
#6665 remélem csak költői kérdés volt... -
#6664 énis úgy láttam -
#6663 de... de most akkor 2 hónap szünet?????:( -
#6662 Szerintem Sarah a pengével a tükörre egy szivet karcolt,ha jól láttam. -
Mesi mamma #6661 Helló!
Tudja valaki honnan lehet leszedni a legújabb részt (13), mert sehol nem találom. Help!!!!!!!!!!
Légysziiiiiiiiiii -
Balázs 17 #6660 engem már nem nagyon érdekel, nem is illene bele sorozatba, mit tudnának kihozni belőle?
szentem vmelyik részben benne lesz, ahogy lekapcsolják v vmi... -
#6659 mondjuk az kiba*ottul foglalkoztat hogy Patoshik -kal mi a here van. hajokazik hollandiaba a kutyaval aztan majd egy malom arnyekaban egy pleden pihenve frizzbit dobalva ganjat fog sziiini? :D -
#6658 ah nagyon komoly lesz... Standman -t mar amugy is hianyoltam a kepbol.
Prison Break Returns... January 22 :D -
#6657 -
#6656 Valaki nem tudja meg szerezni a Szökés C. sorozat magyar bemútatóját amikor kezdödik a sorozat. -
#6655 Miert nem kozvetlenul a pengevel akkor?